Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα!

Αν καποια εξεταση -κωδικος ενος παραπεμπτικου , πχ T3 και FSH , δεν εκτελεστει σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο (γιατι δεν τις εκτελουν τις συγκεκριμενες εκεινη τη περιοδο -ξερω κουφο...), αλλα κανω ολες τις υπολοιπες του παραπεμπτικου, 

Μπορω να κανω μονο αυτες τις 2 εξετασεις, σε αλλο νοσοκομειο που θα τις εκτελει? 

ή εχω χασει πλεον αυτη τη δυνατοτητα , καθως εκτελεστηκε το παραπεμπτικο ( ασχετα αν 2 απο τις 10 εξετασεις δεν εγιναν)

Δε γινεται δυστυχως να ξαναγραφτει τοσο συντομα νεο παραπεμπτικο για τις 2 αυτες εξετασεις.

Ευχαριστω!

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, panosdes είπε

Καλησπερα!

Αν καποια εξεταση -κωδικος ενος παραπεμπτικου , πχ T3 και FSH , δεν εκτελεστει σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο (γιατι δεν τις εκτελουν τις συγκεκριμενες εκεινη τη περιοδο -ξερω κουφο...), αλλα κανω ολες τις υπολοιπες του παραπεμπτικου, 

Μπορω να κανω μονο αυτες τις 2 εξετασεις, σε αλλο νοσοκομειο που θα τις εκτελει? 

ή εχω χασει πλεον αυτη τη δυνατοτητα , καθως εκτελεστηκε το παραπεμπτικο ( ασχετα αν 2 απο τις 10 εξετασεις δεν εγιναν)

Δε γινεται δυστυχως να ξαναγραφτει τοσο συντομα νεο παραπεμπτικο για τις 2 αυτες εξετασεις.

Ευχαριστω!

Νομίζω, ΦΑΊΝΕΤΑΙ ότι δεν τις έχεις κάνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosdes είπε

Καλησπερα!

Ευχαριστω!

Αν είναι στον ίδιο κωδικό και εκτελεστεί μισή συνταγή, δεν μπορείς να κάνεις την άλλη μισή αλλού. Σε παρόμοια περίπτωση που μου είχε τύχει, μου είχαν πει να πάω κάπου όπου μπορώ να την κάνω όλη την συνταγογράφηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος, το παραπεμπτικό εκτελείται εξ ολοκλήρου. Επειδή είναι ένας κωδικός η συνταγή, το νοσοκομείο θα την εκτελέσει (και αντίστοιχα πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ) για ολόκληρη. Ή πας σε άλλο νοσοκομείο/διαγνωστικό που μπορεί να εκτελέσει όλες τις εξετάσεις ή ακυρώνεις αυτό το παραπεμπτικό και ο γιατρός συνταγογραφεί σε 2 παραπεμπτικά τις εξετάσεις

Επεξ/σία από pkatsou
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Αν είναι στον ίδιο κωδικό και εκτελεστεί μισή συνταγή, δεν μπορείς να κάνεις την άλλη μισή αλλού. Σε παρόμοια περίπτωση που μου είχε τύχει, μου είχαν πει να πάω κάπου όπου μπορώ να την κάνω όλη την συνταγογράφηση.

Εγώ, νομίζω, ότι μπορεί να γράψει ΝΕΟ παραπεμπτικό με τις 2 εξετάσεις που δεν έκανε.

10 λεπτά πριν, pkatsou είπε

Αν δεν κάνω λάθος, το παραπεμπτικό εκτελείται εξ ολοκλήρου. Επειδή είναι ένας κωδικός η συνταγή, το νοσοκομείο θα την εκτελέσει (και αντίστοιχα πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ) για ολόκληρη. Ή πας σε άλλο νοσοκομείο/διαγνωστικό που μπορεί να εκτελέσει όλες τις εξετάσεις ή ακυρώνεις αυτό το παραπεμπτικό και ο γιατρός συνταγογραφεί σε 2 παραπεμπτικά τις εξετάσεις

Εγώ νομίζω ότι μπορεί να γράψει ΝΕΟ παραπεμπτικό με τις 2 εξετάσεις που δεν έκανε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

Δυστυχως δν γινεται να ξαναγραφτουν οι 2 αυτες εξετασεις γιατι ειναι πολυ προσφατη η προηγουμενη συνταγογραφηση.

Κι εγω σε αυτο καταληγω που λετε, οτι μαλλον εκτελειται ολοκληρο το παραπεμπτικο, ανεξαρτητα των κωδικων.

Δημοσ.

το παραπεμπτικό δεν εκτελείται ολόκληρο μπορεί ο πάροχος είτε ιδιώτης είτε δημόσιο να διαλέξει ποιες από τις εξετάσεις του παραπεμπτικού να εκτελέσει. Οι υπόλοιπες εξετάσεις δεν εκτελούνται και μπορούν να συνταγογραφηθούν εκ νέου αφού στην ουσία δεν 'έχουν εκτελεσθεί, το μόνο που δε ξέρω αν έχει πρόβλημα ο γιατρός να τις γράψει άμεσα η πρέπει να περιμένει κάποιες μέρες νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα απλά δε το ξέρω 100% 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...