NTC Labs Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, majnun είπε Θα έρθεις να κάνεις και τη δική μου; αν υποσχεθεις στη mama mia alfa οτι δεν θα ξαναπας σε πλυντηριο...
majnun Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, NTC Labs είπε αν υποσχεθεις στη mama mia alfa οτι δεν θα ξαναπας σε πλυντηριο... Ναι το πλένω μόνος όταν κατεβαίνω στο πατρικό.
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, NTC Labs είπε Παυλιδη αργεις...χαραχτηρηστικα....ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ σημερον επεσε η εξαμηνη φροντιδα... Σατανααααα! Έχω 2 μήνες ούτε να φάω δε προλαβαίνω καλά καλά. Από Μάιο βλέπω να ηρεμεί η κατάσταση παντως… μετά ξέρεις!
tsofras Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε νεο απόκτημα... να το δούμε και εν δράση παρακαλώ
NTC Labs Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tsofras είπε να το δούμε και εν δράση παρακαλώ αναγκαστικα θα το εχω μονο για τα πλυσιματα ( θα αντικαταστησει το endless shine ) γτ ακομα βαζω powerlock ανα εξαμηνο ( αντικαθιστα και αυτο αν θες αλλα ανα 3μηνο). το επομενο σαββατο! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από NTC Labs 1
amorealex Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, NTC Labs είπε νεο απόκτημα... Spoiler Πρόσεχε γιατί χρειάζεται cure τουλάχιστον 12 ώρες, αλλιώς μαγνητίζει τη σκόνη. Ιδανικά, μετά την εφαρμογή θα πρέπει να μείνει το αυτοκίνητο σε κλειστό χώρο για ένα 24ωρο.
Tigio13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, πριν μερικούς μήνες αγοράσα πολλά πράγματα detaling μαζί με Αλοιφαδόρο. Αν και οι γνώσεις μου περιορίζονται σε βίντεο που είδα στο youtube (πολλές ώρες) το 1ο εγχείρημα πήγε πολύ καλά. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός λέω να ξεκινήσω ένα ford ranger που έχω. Έχω πάρει και all in one αλοιφές και 2 σταδίων. Εσείς τι θα επιλέγατε? Το αυτοκίνητο είναι 7 χρόνων, μαύρο (πολύ δύσκολο χρώμα από αυτά που έχω διαβάσει) και με αρκετές επειφανιακες γρατζουνιές.
NTC Labs Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα, πριν μερικούς μήνες αγοράσα πολλά πράγματα detaling μαζί με Αλοιφαδόρο. Αν και οι γνώσεις μου περιορίζονται σε βίντεο που είδα στο youtube (πολλές ώρες) το 1ο εγχείρημα πήγε πολύ καλά. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός λέω να ξεκινήσω ένα ford ranger που έχω. Έχω πάρει και all in one αλοιφές και 2 σταδίων. Εσείς τι θα επιλέγατε? Το αυτοκίνητο είναι 7 χρόνων, μαύρο (πολύ δύσκολο χρώμα από αυτά που έχω διαβάσει) και με αρκετές επειφανιακες γρατζουνιές. Δες εαν αυτες που εχεις παρει εχουν fillers. Εαν εχουν δεν ειναι και οτι καλλιτερο , το αποτελεσμα θα ειναι προσωρινο. Να προτιμας αλοιφες χωρις fillers. Επιπλεον εννοειται μετα το γυαλισμα ( αφου εχουμε σκουπισει καλα και καθαρισμα με apc να φυγουν τελειως τα υπολοιματα των αλοιφων) περναμε προστασια , ειτε κερι ειτε sealant.
Tigio13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα πάω αργότερα να βγάλω φωτος να μου πεις τη γνώμη σου. Σφουγγάρια της rupes από 5 το καθένα, 3 αλοιφές που είχε μαζί με τον Αλοιφαδόρο, το υγρό για να περάσω πηλό, το κερί για το τέλος, ο Αλοιφαδόρος και οι αλοιφές που έχω αγοράσει. Από αυτές έχω δοκιμάσει την polish και την compound της meguiars με πολύ καλά αποτελέσματα σε ένα yaris. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από Tigio13 1
NTC Labs Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, Tigio13 είπε Θα πάω αργότερα να βγάλω φωτος να μου πεις τη γνώμη σου. Σφουγγάρια της rupes από 5 το καθένα, 3 αλοιφές που είχε μαζί με τον Αλοιφαδόρο, το υγρό για να περάσω πηλό, το κερί για το τέλος, ο Αλοιφαδόρος και οι αλοιφές που έχω αγοράσει. Από αυτές έχω δοκιμάσει την polish και την compound της meguiars με πολύ καλά αποτελέσματα σε ένα yaris. εχεις δωσει πολλα λεφτα και ειναι λιγο Overkill :). τρομερα ολα ( η rupes ειναι αγαπητη παντου ) αλλα δεν τα χρειαζεσαι ολα μαζι. αφου βαζεις sealant δεν χρειαζεται να βαλεις κερι μετα. φευγει το κερι συντομα και μενει το sealant.
Tigio13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, NTC Labs είπε εχεις δωσει πολλα λεφτα και ειναι λιγο Overkill :). τρομερα ολα ( η rupes ειναι αγαπητη παντου ) αλλα δεν τα χρειαζεσαι ολα μαζι. αφου βαζεις sealant δεν χρειαζεται να βαλεις κερι μετα. φευγει το κερι συντομα και μενει το sealant. Ναι η αλήθεια είναι ότι είμαι των άκρων. Ξεκίνησα με Αλοιφαδόρο του lidl και μετά πήρα της rupes. Δεν τα βάζω όλα μαζί. Στο yaris βάλαμε μετά τον πηλό, το compound, μετά το polish και τέλος το κερί. Δεν έπρεπε να βάλουμε το κερί? Γενικά είδα πολλά βίντεο και στο τέλος παίζει να μπερδεύτηκα περισσότερο από ότι βοηθηθηκα. Το yaris πάντως μετά από αρκετούς μήνες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ακόμα και οι κουτσουλιές με ένα πέρασμα με νερό φεύγουν πολύ εύκολα.
NTC Labs Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πλύθηκε, περάστηκε bead maker και ετοιμάζεται να πάει σε βάπτιση.... παίζει να κοιτάνε όλοι την κυρία αντί για το μωρό. Μάλλον θα ναι και η πρώτη φορά που θα την παίξω δημοσίως με ταμαξι 3 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Ναι η αλήθεια είναι ότι είμαι των άκρων. Ξεκίνησα με Αλοιφαδόρο του lidl και μετά πήρα της rupes. Δεν τα βάζω όλα μαζί. Στο yaris βάλαμε μετά τον πηλό, το compound, μετά το polish και τέλος το κερί. Δεν έπρεπε να βάλουμε το κερί? Γενικά είδα πολλά βίντεο και στο τέλος παίζει να μπερδεύτηκα περισσότερο από ότι βοηθηθηκα. Το yaris πάντως μετά από αρκετούς μήνες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ακόμα και οι κουτσουλιές με ένα πέρασμα με νερό φεύγουν πολύ εύκολα. εαν το polish δεν περιεχει sealant καλα εκανες και εβαλες κερι. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από NTC Labs 3
dionysg Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους Παιδες Spray sealants και καρνουμπες χρησιμοποιούσαμε προ κεραμικών. Εκτος και αν κανετε detailing καθε ΣΚ οποτε οκ. Δοκίμασα σε μηχανή το Can Coat και Q2 Trim της gyeon. Snow Foam, ph 12 σαμπουαν, iron x, δεν εκανα γυαλισμα - ουτε πυλο μιας και ειναι ματ χρωμα (απαγορευεται εκτος αν θελετε να το κανετε glossy), gyeon prep και περασμα κεραμικων. Το Can Coat περαστηκε σε ολες τις βαμμενες επιφανειες, πανω σε PPF και στις ζαντες. Πολυ ευκολο προιον, wipe on-αμεσως wipe off και το κυριοτερο μπαινει σχεδον παντου (ματ - κανονικα χρωματα, PPF, ζαντες, προζεκτορες, ακομα και στο παρμπριζ αν και θα το απεφευγα). Μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν topper σε υπαρχουσες κεραμικες. Πραγματικα ελβετικος σουγιας. Καταναλωση ελαχιστη με τα 200μλ πρεπει να βγαζει 10 αυτοκινητα. Αμεσως αυξησε την γυαλαδα και αν και ματ χρωμα εδωσε ενα βαθος. Στο PPF, πανω απο μαυρο χρωμα, εδωσε ιδιοτητα καθρεφτη. Μετα απο βραδυνο curing πιστευω οτι εδωσε λιγο ακομα σε wow factor. Κοστος 40ε και προστασια αν μου βγαλει 6 μηνες (ελλειψει γυαλισματος) θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος Το Q2 Trim ειναι για τα αβαφα πλαστικα. Περαστηκε με τα κλασικα κιτρινα κινεζικα σφουγγαρακια, αφου τα microfiber applicator με ταλαιπωρησαν στις τεραστιες σαγρε αβαφες επιφανειες. Οταν εφαρμοστει ειναι σαν πολυ ψιλο λαδακι. Συμφωνα με τις οδηγιες θελει wipe off μετα απο 2-5 λεπτα. Μιας και ηταν η πρωτη επαφη και η θερμοκρασια ηταν 20-21 βαθμοι αρκεστηκα στα 2 λεπτα, μην εκανα κανενα high spot. Εφυγε το μισο μπουκαλι, πολυ ευκολη εφαρμογη, σκουρηνε αμεσως τα πλαστικα, αλλα μετα το αρχικο curing εδωσε 100% wow factor και τα σκουρηνε ακομα περισσοτερο. Ειναι σαν μονιμο(-τερο) car pro perl για οποιον το εχει χρησιμοποιησει. Κοστος 35ε - πολυ καλο προιον αλλα οταν τελειωσει θα παρω το carpro dlux που μπαινει και στα λαστιχα (αλλος ελβετικος σουγιας). Το Can Coat δεν πετρωσε στα microfiber, σε αντιθεση το Q2 trim εκανε κρυσταλους, σχεδον αμεσως, στο στομιο του μπουκαλιου, πετρωσαν τα applicator και η πετσετα. Τα αφησα να μουλιασουν σε ph12 σαμπουαν και πλυσιμο σε πλυντηριο, αλλα δεν επανηλθαν, πραγμα καλο μιας και διαφημιζεται οτι αντεχει σε καθαριστικα με PH 3-12. Βγηκαν εκτος rotation και πλεον μονο σε βρωμοδουλειες. Μερα Σαββατο. Αρχη 11:00 - Τελος 17:15. Κουραση φουλ, μιας και ειχε μονο σκυψιμο, αλλα το οπτικο αποτελεσμα ηταν απροσμενα καλο και η ικανοποιηση μεγαλη. Μετα απο 7 μερες, συμφωνα με τις οδηγιες, αλλα λογικα μετα απο 14 θα δοκιμαστουν και οι διαφημιζομενες υδροφοβικες ιδιοτητες. Το κοστος ειναι τετοιο που δεν αξιζει να μην τα παρετε, εστω και για δοκιμη. PPF Διαφορα Trim και χωρις Δωρακι απο το ανωθεν κλιματιστικο. Πιο σφηχτα bead shot πεθαινεις Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από dionysg 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις