Προς το περιεχόμενο

Καθαριότητα (εσωτερικό / εξωτερικό / tips / συμβουλές)

nullindex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 7/7/2021 στις 2:59 ΜΜ, gxyp είπε

Εγώ που θέλω κάτι να καθαρίζω τις κουτσουλιές και τα έντομα τι να πάρω; Να το κάνω με σκέτο νερό; 

Μωρομάντηλα και μετά λιγο νερό με ένα πανάκι..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο πορτ μπαγκάζ έχετε βάλει κάτι στο πάτωμα? Σκαφάκι ή λαστιχένιο πατάκι? Δεν έχω ξαναβάλει και δεν ξέρω γιατί το ένα έναντι του άλλου. Η άμμος στη μοκέτα του πορτ μπαγκάζ με έχει τρελάνει..

Μιλάω για αυτά τα 2:

Σκαφάκι πορτ μπαγκάζ Hyundai i20 III

Λαστιχένιο πατάκι πορτ μπαγκάζ Hyundai i20 (III)

Υπάρχει κάποια πρακτική διαφορά μεταξύ τους ή πάμε για το πιο φθηνό?

37 λεπτά πριν, nullindex είπε

Στο πορτ μπαγκάζ έχετε βάλει κάτι στο πάτωμα? Σκαφάκι ή λαστιχένιο πατάκι? Δεν έχω ξαναβάλει και δεν ξέρω γιατί το ένα έναντι του άλλου. Η άμμος στη μοκέτα του πορτ μπαγκάζ με έχει τρελάνει..

Μιλάω για αυτά τα 2:

Εγώ έχω βάλει το πρώτο που είναι απο πλαστικό. Να βάλεις γιατί εκτός απο την άμμο που το βγάζεις και το πλένεις κρατάει και την υγρασία νερά να μην περάσουν στην μοκέτα.

Τώρα για διαφορές ανάμεσα στα 2 το μόνο που ξέρω να σου πώ εγώ επειδή είχα και καουτσούκ στο προηγούμενο είναι επειδή είναι αντιολισθητικό έχει το καλό ότι δεν τσουλάνε τα πράγματα μέσα στο πορτ μπαγκαζ αλλά θα σε δυσκολεύει λίγο όταν σπρώχνεις βαλίτσες / τσάντες επειδή θα κολλάνε. Ακριβώς το αντίθετο με το πλαστικό

Επίσης το καουτσούκ είναι ομορφότερο αν σε απασχολεί, εγώ πήρα πλαστικό επειδή δεν είχε τότε το καουτσούκ

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, nullindex είπε

Μιλάω για αυτά τα 2:

Σκαφάκι παντού μπρος πίσω πορτμπαγκαζ ειδικά άμα έχεις παιδιά.Καθαρίζει εύκολα και δεν πέφτουν βρώμες στη μοκέτα.

• Thanks 1

21 ώρες πριν, tsofras είπε

Εγώ έχω βάλει το πρώτο που είναι απο πλαστικό. Να βάλεις γιατί εκτός απο την άμμο που το βγάζεις και το πλένεις κρατάει και την υγρασία νερά να μην περάσουν στην μοκέτα.

Τώρα για διαφορές ανάμεσα στα 2 το μόνο που ξέρω να σου πώ εγώ επειδή είχα και καουτσούκ στο προηγούμενο είναι επειδή είναι αντιολισθητικό έχει το καλό ότι δεν τσουλάνε τα πράγματα μέσα στο πορτ μπαγκαζ αλλά θα σε δυσκολεύει λίγο όταν σπρώχνεις βαλίτσες / τσάντες επειδή θα κολλάνε. Ακριβώς το αντίθετο με το πλαστικό

Επίσης το καουτσούκ είναι ομορφότερο αν σε απασχολεί, εγώ πήρα πλαστικό επειδή δεν είχε τότε το καουτσούκ

Προς το καουτσούκ πάω και εγώ, μου αρέσει περισσότερο και γίνεται και ρολό αν θέλεις να το βγάλεις και να το αποθηκεύσεις κάπου.

20 ώρες πριν, tasoskont είπε

Σκαφάκι παντού μπρος πίσω πορτμπαγκαζ ειδικά άμα έχεις παιδιά.Καθαρίζει εύκολα και δεν πέφτουν βρώμες στη μοκέτα.

Αυτό είναι το μεγάλο συν, τα βγάζεις έξω, τα πλένεις και έτοιμα. Θα πάρω σίγουρα για το πορτ μπαγκάζ.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εχει το lidl προσφορα εναν αλοιφαδορο.

Ηθελα εδω και καιρο ωστε να μπορω να κανω μονος μου γιαλυσμα με σκοπο να φυγουν αραχνες και θαμπαδες.

Εχει καποιος εμπειρια?

28 λεπτά πριν, john1987 είπε

Έχω δύο τρεις λεκέδες στα υφασμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου 

Σκέφτομαι να το πάω για βιολογικό καθαρισμό. Πιστεύετε θα φύγουν;

Απο τι είναι οι λεκέδες ? Κανονικά θα φύγουν , μήπως βγαίνουν και με κανένα προϊόν που είναι για καθαρισμό υφάσματος ?

• Like 1

15 ώρες πριν, john1987 είπε

Ο ένας σίγουρα από σοκολάτα! Οι άλλοι δεν ξερω ακριβώς.

Γενικά προτείνεται ο βιολογικός ανά έτος πχ; Έχω το αμάξι 6 χρόνια.

προσωπικα στο παλιο έκανα ανα 2 έτη έναν καλό βιολογικο, χωρις ωστόσο το αυτοκίνητο να εχει εμφανη βρωμια καθως ήταν ακαπνο, χωρις φαγητα κλπ μεσα...

τον ουρανο μονο απεφυγε να τον κάνεις, χαλαει

• Like 3

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα τζαμια (στο παρμπριζ κυριως) εχω παρα πολλα σημαδακια, σαν να εχω περασει απο αμμοβολη.

με λιγο τριψιμο στο καθενα φευγουν αλλα παιζει η πιθανοτητα να ειναι σωματιδια απο βαψιμο με πιστολι (καπου κοντα στο αυτoκινητο, οταν εγινε).

σε self-clean πλυντηριο που το πηγα και το ειδαμε με τον υπευθυνο πριν το πλυσιμο, μου προτεινε να το περασουμε με βουρτσα αλλά δεν καθαρισε σχεδον τπτ απο τα σημαδακια...

εχει κανεις καποια προταση? ειδα και ενα βιντεο στο utube που χρησιμοποιουν πηλο και μετα κερωμα. οπως επισης και κατι χημικα της koch chemie αλλα δεν ξερω ποση δουλεια θα κανουν.

spots.jpg

Επεξ/σία από razkal

εχεις δοκιμασει λιγο πιο ισχυρα καθαριστικα; ή μονο νερό; ξεκινας πχ με αζαξ αν δε κανει τιποτα προχωρας σε διαλυτες (οινοπνευμα, ισοπροπανολη, ακετονη κοκ). Εαν ειναι απο μπογια απο πιστόλι με συμβατο διαλυτη θα φύγει...

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

εχεις δοκιμασει λιγο πιο ισχυρα καθαριστικα; ή μονο νερό; ξεκινας πχ με αζαξ αν δε κανει τιποτα προχωρας σε διαλυτες (οινοπνευμα, ισοπροπανολη, ακετονη κοκ). Εαν ειναι απο μπογια απο πιστόλι με συμβατο διαλυτη θα φύγει...

προς το παρον μονο με τα σαπουνια/χημικα του self-wash (subito).

• Like 1

• Δημιουργία νέου...