Προς το περιεχόμενο

Καθαριότητα (εσωτερικό / εξωτερικό / tips / συμβουλές)

nullindex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 12/8/2024 στις 2:52 ΜΜ, jimakos234 είπε

Φεύγοντας από την παραλία σήμερα, ανακάλυψα ότι κάποιος με χτύπησε και έφυγε κύριος, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα.

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20240812_143038(1).jpg.8130990f22ca3ad1516958276621ca6a.jpg

Σε κάποια σημεία φαίνεται να έχει μείνει χρώμα, αυτό πώς μπορεί να φύγει?

Καταλαβαίνω ότι για τις βαθιές γρατσουνιές θέλει φανοποιο , όπως και για το βαθούλωμα στην πόρτα

wd 40 να φυγει το χρωμα το δικο του για να εχεις εικονα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα, πέρσι τον Αύγουστο είχα περάσει το αμάξι αλοιφαδορο (all in one) και κερί με πολύ καλά αποτελέσματα. Λόγω του ότι το αμάξι είναι στο δρόμο και έχω πάλι χρόνο φέτος σκέφτομαι να το ξανά κάνω. Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσω κάποια ζημιά? Υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας για το κάθε πότε μπορούμε να χρησιμοποιούμε πηλό, αλοιφές και κερί στο αμάξι? 

11 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Καλημέρα, πέρσι τον Αύγουστο είχα περάσει το αμάξι αλοιφαδορο (all in one) και κερί με πολύ καλά αποτελέσματα. Λόγω του ότι το αμάξι είναι στο δρόμο και έχω πάλι χρόνο φέτος σκέφτομαι να το ξανά κάνω. Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσω κάποια ζημιά? Υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας για το κάθε πότε μπορούμε να χρησιμοποιούμε πηλό, αλοιφές και κερί στο αμάξι? 

Δεν είναι για χόρταση.Θα φας το βερνίκι .

Ναι οκ το ξέρω πως δεν είναι για χόρταση γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιος μπούσουλας. Για παράδειγμα είναι ένας detailer στη γειτονιά μου που λέει στο γυαλίζω και μετά μου το φέρνεις μια φορά το χρόνο για συντήρηση (με μικρότερο κόστος εννοείται). Δε χρησιμοποιεί και αλοιφαδόρο μια φορά το χρόνο? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα

Για κουκουλα τι θα προτεινατε? Για προστασια απο πχ γατες περιστερια κλπ?

Πχ βλεπω ηδη μια αμιδρη γρατζουνια(απο πολυ κοντα), σαν κατι να το ακουμπησε, (ισως καμια γατα? θελω να πιστευω δεν ηταν κλειδι)

Πηρα και ενα maquires για τις γρατζουνιες για να το τριψω λιγο μηπως φυγει, ουτε 1 μηνα δεν το εχω το αυτοκινητο

43 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Καλησπέρα

Πχ βλεπω ηδη μια αμιδρη γρατζουνια(απο πολυ κοντα), σαν κατι να το ακουμπησε, (ισως καμια γατα? θελω να πιστευω δεν ηταν κλειδι)

Πηρα και ενα maquires για τις γρατζουνιες για να το τριψω λιγο μηπως φυγει, ουτε 1 μηνα δεν το εχω το αυτοκινητο

Θα την βάζεις ή θα βαρεθείς την διαδικασία όπως οι περισσότεροι ?

26 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα την βάζεις ή θα βαρεθείς την διαδικασία όπως οι περισσότεροι ?

θελω να πιστευω οτι θα την βαζω. Στα τελη του μηνα θα εχω και parking. Αλλιως τι αλλες εναλακτικες υπαρχουν?

3 ώρες πριν, jimakos234 είπε

θελω να πιστευω οτι θα την βαζω. Στα τελη του μηνα θα εχω και parking. Αλλιως τι αλλες εναλακτικες υπαρχουν?

Καμία να μην δίνεις σημασία :D

Η PPF αλλά έχει κόστος

• Like 1

Στις 13/9/2024 στις 3:59 ΜΜ, jimakos234 είπε

Καλησπέρα

Επειδη απο αυτα που λες δειχνεις  ψείρας... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΑ . τελος . αυτο. τιποτα αλλο. χιλιες φορες ολογραμματα και αραχνες/γρατζουνιες απο γατες και μια διορθωση καθε 2ετια παρα η κουκουλα που οταν σου κανει τη ζημια θα πας για βαψιμο.

18 ώρες πριν, gmts είπε

Συμφωνώ. Απ' την ώρα που έβαλα PPF , ησύχασε το κεφάλι μου.

οταν θα το βγαλεις ετοιμασου για εκπληξεις μπροστά....

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Επειδη απο αυτα που λες δειχνεις  ψείρας... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΑ . τελος . αυτο. τιποτα αλλο. χιλιες φορες ολογραμματα και αραχνες/γρατζουνιες απο γατες και μια διορθωση καθε 2ετια παρα η κουκουλα που οταν σου κανει τη ζημια θα πας για βαψιμο.

οταν θα το βγαλεις ετοιμασου για εκπληξεις μπροστά....

Παθών ήδη με κουκούλα και βάψιμο, αλλά επειδή έμενε ώρες δίπλα σε θάλασσα και ήλιο, ήταν μάλλον αναπόφευκτο! Δεν ξέρω αν γινόταν κάποια επίστρωση με υλικό προστασίας, μήπως τότε αυτό βοηθούσε και κάπως απάλυνε τη χρήση κουκούλας;

PPF τι εννοείς όταν αναφέρεσαι για εκπλήξεις μπροστά;

Περίπου για τι κόστη μιλάμε σε PPF ότι κυμαίνονται;

Επεξ/σία από gousias

@NTC Labs

Πόσα θα ήθελες να έχεις από αυτά; 😛

Κάπως έτσι (αρκετά μικρότερο βέβαια) θα ήθελα να είναι το γκαράζ μου (που βεβαίως δεν έχω).

• Like 1

14 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

@NTC Labs

Πόσα θα ήθελες να έχεις από αυτά; 😛

Κάπως έτσι (αρκετά μικρότερο βέβαια) θα ήθελα να είναι το γκαράζ μου (που βεβαίως δεν έχω).

οταν ανοιξω ΚΑΔ θα σου πω :)

24 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

οταν ανοιξω ΚΑΔ θα σου πω :)

@paylidis μην γλυφεσαι εσενα θα σε χρεωσω πενηντα μυρια εκατο χιλιαδες διακοσα ευρω γτ εισαι αλητηριος βαγκιτης

• Like 2
  • Haha 2

1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

@paylidis μην γλυφεσαι εσενα θα σε χρεωσω πενηντα μυρια εκατο χιλιαδες διακοσα ευρω γτ εισαι αλητηριος βαγκιτης

Πάτερ συγχωρήσον με πήγα να μπω στο δρόμο του θεου αλλά ο εξωποδος δε με άφησε (λόγω σχεσης ποιότητας-τιμής)

Δεν παρασύρθηκα όμως έμεινα με ότι έχω  

ποτε θα το περιλάβουμε το δόλιο; 😂

• Haha 1

• Δημιουργία νέου...