tasoskont Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, NTC Labs είπε 1) δεν υπαρχει "βιολογικος", μονο στην ελλαδα τον λεμε ετσι για να πουλανε μουρη οι "επαγγελματιες". 2) τι να γλυτωσεις? αφου ποτισε θες υγρο καθαρισμα και αναροφηση ετσι και αλλιως αν εχεις σκουπα υγρων το κανεις και μονος σου Aυτο εννοω βιολογικό το καθάρισμα με σκούπα υγρών που δεν έχω να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 1 hour ago, tasoskont said: Aυτο εννοω βιολογικό το καθάρισμα με σκούπα υγρών που δεν έχω να κάνω. Δεν μπορεις να κανεις κατι αν δεν εχει σκουπα υγρων. Εχω δει ταμπελακια σε καποια απο τα self service, ισως εκει εχουν σκουπα που μπορεις να χρησιμοποιησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 42 λεπτά πριν, imr είπε Δεν μπορεις να κανεις κατι αν δεν εχει σκουπα υγρων. Εχω δει ταμπελακια σε καποια απο τα self service, ισως εκει εχουν σκουπα που μπορεις να χρησιμοποιησεις Έχουν όντως πχ για το λαμπάκι στη μαραθωνος το ξέρω 100% 1 ώρα πριν, tasoskont είπε Aυτο εννοω βιολογικό το καθάρισμα με σκούπα υγρών που δεν έχω να κάνω. Να ελπίζεις να κάνει δουλειά ο βιολογικός γιατί μετά από τόσες μέρες δεν είναι δεδομένο Φίλος που είχε ξεχάσει 3 μέρες τα ψάρια στο πίσω καθισμα πριν χρόνια αναγκάστηκε να αλλάξει τελείως κάθισμα-ευτυχώς βρήκε ίδιο σε παλιατζή και το πήρε με ένα κατοσταρικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 50 λεπτά πριν, paylidis είπε Έχουν όντως πχ για το λαμπάκι στη μαραθωνος το ξέρω 100% Να ελπίζεις να κάνει δουλειά ο βιολογικός γιατί μετά από τόσες μέρες δεν είναι δεδομένο Φίλος που είχε ξεχάσει 3 μέρες τα ψάρια στο πίσω καθισμα πριν χρόνια αναγκάστηκε να αλλάξει τελείως κάθισμα-ευτυχώς βρήκε ίδιο σε παλιατζή και το πήρε με ένα κατοσταρικο Αλλο το ψαρι, στη ντοματα το πιο πιθανο να ξεθυμανει μονο του αφου καθαριστει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Αλλο το ψαρι, στη ντοματα το πιο πιθανο να ξεθυμανει μονο του αφου καθαριστει Α καλά εννοείται αλλά μιλάμε για επική μπόχα. Βρωμαγε με κλειστές πόρτες-παράθυρα 😂 Είχε ποτίσει το αφρολέξ του είπαν κ δεν υπήρχε σωτηρία - αν ήταν μόνο το ύφασμα θα ξεμύριζε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Αλλο το ψαρι, στη ντοματα το πιο πιθανο να ξεθυμανει μονο του αφου καθαριστει Μακάρι,Έχω ταξίδι αύριο και δεν προλαβαίνω να παω για καθαρισμό,Το πέρασα με νερό σοδα και σαπουνι το σταύρωσα και ελπίζω να σπάσει η μυρωδιά. Αν δω ότι δεν το πάω για βιολογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Eγω θα είχα και μια ανησυχία για το τι ζημιά μπορεί να κάνουν τα ζουμιά πέρα απο την μυρωδιά.Πχ να σκουριάσουν τον χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Eγω θα είχα και μια ανησυχία για το τι ζημιά μπορεί να κάνουν τα ζουμιά πέρα απο την μυρωδιά.Πχ να σκουριάσουν τον χώρο. Τι να σκουριασουν ακριβως? Το αφρολεξ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Τι να σκουριασουν ακριβως? Το αφρολεξ? Το αφρολέξ ειναι στον αέρα;Δεν υπάρχει λαμαρίνα απο κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το αφρολέξ ειναι στον αέρα;Δεν υπάρχει λαμαρίνα απο κάτω; δεν υπαρχει περιπτωση να φτασει μεχρι εκει και να κανει ζημια στον ψευδαργυρο που ειναι η αντιδιαβρωτικη επιστρωση. αν ηταν ετσι μονο με την υγρασια που υπαρχει μεσα στο αυτοκινητο θα ειχαν σκουριασει τα παντα ολα ( κρεμαστε για ενα μηνα ενα συλλεκτη σε σακουλακι στο πορτπαγκαζ να δειτε τι θα μαζεψει που δεν θα το πιστευετε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Φεύγοντας από την παραλία σήμερα, ανακάλυψα ότι κάποιος με χτύπησε και έφυγε κύριος, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Spoiler Σε κάποια σημεία φαίνεται να έχει μείνει χρώμα, αυτό πώς μπορεί να φύγει? Καταλαβαίνω ότι για τις βαθιές γρατσουνιές θέλει φανοποιο , όπως και για το βαθούλωμα στην πόρτα Επεξ/σία 12 Αυγούστου από jimakos234 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 6 ώρες πριν, jimakos234 είπε Φεύγοντας από την παραλία σήμερα, ανακάλυψα ότι κάποιος με χτύπησε και έφυγε κύριος, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Απόκρυψη περιεχομένων Σε κάποια σημεία φαίνεται να έχει μείνει χρώμα, αυτό πώς μπορεί να φύγει? Καταλαβαίνω ότι για τις βαθιές γρατσουνιές θέλει φανοποιο , όπως και για το βαθούλωμα στην πόρτα το χρώμα λογικα με μια αλοιφή για γρατζουνιές και τριψιμο θα φύγει, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarKad Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και καλές διακοπές να έχετε! Ξέρουμε κάποιον τρόπο για να φύγει το σημάδι στο αβαφο πλαστικό που λογικά από πόρτα του δίπλα παράλληλα παρκαρισμενου αυτοκινήτου προκλήθηκε; Έχω ακούσει την μέθοδο του θερμοπιστολου αλλά κάποιοι αναφέρουν ότι είναι επικίνδυνο και θα ασπρισει το πλαστικό περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Υπάρχει κάποια άλλη λυση; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 13 Αυγούστου από MarKad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, MarKad είπε Καλησπέρα σε όλους και καλές διακοπές να έχετε! Ξέρουμε κάποιον τρόπο για να φύγει το σημάδι στο αβαφο πλαστικό που λογικά από πόρτα του δίπλα παράλληλα παρκαρισμενου αυτοκινήτου προκλήθηκε; Έχω ακούσει την μέθοδο του θερμοπιστολου αλλά κάποιοι αναφέρουν ότι είναι επικίνδυνο και θα ασπρισει το πλαστικό περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Υπάρχει κάποια άλλη λυση; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Μην ασχολείσαι,άσε το όπως ειναι για το κακό μάτι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarKad Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 13/8/2024 στις 12:06 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Μην ασχολείσαι,άσε το όπως ειναι για το κακό μάτι . Καλημέρα! Έχουμε αφήσει και άλλο για το κακό το μάτι😂. Αυτά τα αβαφα πλαστικα ούτε αλοιφη σηκώνουν πιστεύω. Γι'αυτό ρωτησα μήπως ξέρουμε κάποιον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Βρήκα σαν προϊόν το Meguiar's Black Plastic Restorer αλλά δεν γνωρίζω αν κάνει δουλειά. Σκέφτηκα επίσης μήπως έχει γίνει και από κάποιο πετραδακι που μπορεί να χτύπησε πανω. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από MarKad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις