jimakos234 Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 35 λεπτά πριν, paylidis είπε εμενα με αλατα μου μοιαζουν... μηπως να δοκιμαζες κανενα οικιακο καθαριστικο τυπου βιακαλ; Το εχω σκεφτει, αλλα φοβαμαι μην κανω περαιτέρω ζημια 35 λεπτά πριν, NTC Labs είπε δοκιμασε πηλό, ξεκινα με fine και προχωρας σε aggressive αν χρειαστει. Επισης μπορεις να δοκιμασεις με το πολυ ψηλο συρμα που εχουμε για τις κουζινες ( το ιδιο συρμα χρησιμοποιουμε και οταν κανουμε κρυσταλλοποιηση σε μαρμαρα ) Σιγουρα? μην το γρατζουνισω με το συρμα μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Εγώ θα έλεγα ένα δυνατό αλκαλικό apc ή όξινο αν υπάρχει και σε δεύτερο στάδιο αν δεν φύγει πηλό. Σύρμα δεν θα έβαζα στο δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Το εχω σκεφτει, αλλα φοβαμαι μην κανω περαιτέρω ζημια Σιγουρα? μην το γρατζουνισω με το συρμα μονο δεν γρατζουναει το ψηλο. δεν ειπα να το βαλεις στο βερνικι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον εξαιρετικο Στελιο @NTC Labs που ηρθε ζωγραφου και το εκανε αορατο πραγματικα Spoiler Παιζει ουτε οταν το πηρα να ηταν τοσο καθαρο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλημέρα παιδιά, Για ρετσίνι που έχει ξεραθεί (κοινώς δεν το πρόλαβες γρήγορα) υπάρχει κανά γιατροσόφι; (Βενζίνη δεν κάνει κάτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, kronos73 είπε Καλημέρα παιδιά, Για ρετσίνι που έχει ξεραθεί (κοινώς δεν το πρόλαβες γρήγορα) υπάρχει κανά γιατροσόφι; (Βενζίνη δεν κάνει κάτι) πηλός 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 4 minutes ago, NTC Labs said: πηλός Ευχαριστώ, θες να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά; Τι και πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kronos73 είπε Ευχαριστώ, θες να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά; Τι και πως; 15 λεπτά πριν, kronos73 είπε Ευχαριστώ, θες να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά; Τι και πως; https://www.skroutz.gr/s/50750673/Maxshine-Pasta-Katharismou-Gyalismatos-gia-Amaxoma-50gr-2043150W.html κοβεις ενα μικρο κομματι , αν σου πεσει κατω το πετας απευθειας δεν το ξαναχρησιμοποιεις θα κανεις ζημια επειδη θα το χρησιμοποιησεις τοπικα και δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για qd χρησιμοποιησε σαπουνονερο για λιπανση ( το σημειο που θα κανεις με τον πηλο πρεπει να ειναι συνεχως; βρεγμενο , οταν δεις οτι στεγνωνει ψεκαζεις δεν συνεχιζεις να τριβεις . επισης δεν βαζουμε ολη μας την δυναμη πανω στον πηλο , τοσο οσο απαλα και με υπομονη) Επεξ/σία 2 Αυγούστου από NTC Labs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 58 λεπτά πριν, NTC Labs είπε https://www.skroutz.gr/s/50750673/Maxshine-Pasta-Katharismou-Gyalismatos-gia-Amaxoma-50gr-2043150W.html κοβεις ενα μικρο κομματι , αν σου πεσει κατω το πετας απευθειας δεν το ξαναχρησιμοποιεις θα κανεις ζημια επειδη θα το χρησιμοποιησεις τοπικα και δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για qd χρησιμοποιησε σαπουνονερο για λιπανση ( το σημειο που θα κανεις με τον πηλο πρεπει να ειναι συνεχως; βρεγμενο , οταν δεις οτι στεγνωνει ψεκαζεις δεν συνεχιζεις να τριβεις . επισης δεν βαζουμε ολη μας την δυναμη πανω στον πηλο , τοσο οσο απαλα και με υπομονη) Ο πηλός πάνω σε ρετσίνια δεν θα το γρατζουνισει? Θεωρητικά θα μαζεψει τα ξερα ρετσινια και θα γδερνει το υπολοιπο σημειο? Ρωτάω γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, p_under είπε Ο πηλός πάνω σε ρετσίνια δεν θα το γρατζουνισει? Θεωρητικά θα μαζεψει τα ξερα ρετσινια και θα γδερνει το υπολοιπο σημειο? Ρωτάω γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα. θες να μου πεις οτι στο σημειο που φοβασαι δεν υπαρχει ηδη αραχνη , ολογραμματα και φοβασαι τον πηλο? ο fine δεν κανει ζημια αν υπαρχει συνεχως λίπανση και δεν βαζεις το βαρος σου επανω στον πηλο. μπορειτε να δοκιμασετε και με καθαρη ακετόνη ( οχι την παπαρια για τα νυχια και προσοχη μην πεσει σε πλαστικα ) στα σημεια μουλιασμα και ελαφρυ τριψιμο με μικροινες Επεξ/σία 2 Αυγούστου από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 52 λεπτά πριν, NTC Labs είπε θες να μου πεις οτι στο σημειο που φοβασαι δεν υπαρχει ηδη αραχνη , ολογραμματα και φοβασαι τον πηλο? ο fine δεν κανει ζημια αν υπαρχει συνεχως λίπανση και δεν βαζεις το βαρος σου επανω στον πηλο. Έχεις δίκιο. Πηλός it is. Έχω πάρει τον Soft99 Smooth Egg Clay Bar, δεν θεωρείται χοντρός αυτός ρ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, p_under είπε Έχεις δίκιο. Πηλός it is. Έχω πάρει τον Soft99 Smooth Egg Clay Bar, δεν θεωρείται χοντρός αυτός ρ? στη σειρα στης soft99 ειναι ο fine υποτιθεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis83 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Πρόταση για πινέλο που 1000% δε θα γρατσουνίσει το εσωτερικό (οθόνες, piano black επενδύσεις κλπ) ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Kαλημέρα, ξέχασα κανα 10 ημερο μια τσάντα με ντομάτες στο πίσω καθισμα οι οποίες πέρα οτι σαπίσανε και γίνανε νερό πρέπει να είχε τρύπα η σακούλα και πότισε και κάθισμα. Καμια ιδέα να το καθαρίσω και να φύγει η μυρωδιά μπας και γλιτώσω τον βιολογικό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tasoskont είπε Kαλημέρα, ξέχασα κανα 10 ημερο μια τσάντα με ντομάτες στο πίσω καθισμα οι οποίες πέρα οτι σαπίσανε και γίνανε νερό πρέπει να είχε τρύπα η σακούλα και πότισε και κάθισμα. Καμια ιδέα να το καθαρίσω και να φύγει η μυρωδιά μπας και γλιτώσω τον βιολογικό?? 1) δεν υπαρχει "βιολογικος", μονο στην ελλαδα τον λεμε ετσι για να πουλανε μουρη οι "επαγγελματιες". 2) τι να γλυτωσεις? αφου ποτισε θες υγρο καθαρισμα και αναροφηση ετσι και αλλιως αν εχεις σκουπα υγρων το κανεις και μονος σου Επεξ/σία 9 Αυγούστου από NTC Labs 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις