Προς το περιεχόμενο

Καθαριότητα (εσωτερικό / εξωτερικό / tips / συμβουλές)

nullindex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Koch Chemie βγάζει Rinseless Wash, ελπίζω να είναι καλό, ίσως το τσιμπίσω κάποια στιγμή.

Βέβαια ακόμα έχω μπόλικο από το Absolute της P&S και ένας φίλος είχε πάει Αμερική τα Χριστούγεννα και μου έφερε το Rinseless wash από DIY Detail.

Θα έψηνα να δοκιμάσω βέβαια και το ONR και το Ech2o της CarPro.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για να κλέισω την προηγούμενη ανάρτησή μου, μετά από έλεγχο σε φανοποιό ήμουν τυχερός και δεν εσπασε βερνικι/χρώμα

(αν και ειμαι σιγουρος οτι κληρονόμησα κανα δύο σημαδάκια αλλά για την ψυχική μου υγεία δεν αξίζει να ασχοληθώ)

• 1 μήνα μετά...

Χριστός Ανέστη.

Χρόνια καλά και πολλά με υγεία και ασφαλή χιλιόμετρα.

Για τον αρωματισμό της καμπίνας τι έχετε δοκιμάσει και έχετε μείνει ευχαριστημένοι;  

Τα κλασσικά δεντρακια; 

Τα στρογγυλά χαμηλά "μπολακια"; 

Spray τύπου αποσμητικό ; 

Άρωμα;  

46 λεπτά πριν, terry308 είπε

Χριστός Ανέστη.

Για τον αρωματισμό της καμπίνας τι έχετε δοκιμάσει και έχετε μείνει ευχαριστημένοι;  

Τα κλασσικά δεντρακια; 

Spray τύπου αποσμητικό ; 

Άρωμα;  

Το καλύτερο άρωμα για εμένα είναι η καινουργιλα. 

οταν φύγει παίρνεις συμπυκνωμένο σε υγρό αυτό που βάζουν στα πλυντήρια (εγώ προτιμώ το λεμονι κ το γιασεμί γενικά) και ψεκάζεις τις μοκέτες 

Χρόνια πολλά και καλά !

• Like 1
  • Thanks 1

13 hours ago, terry308 said:

Χριστός Ανέστη.

Τα κλασσικά δεντρακια; 

Spray τύπου αποσμητικό ; 

Άρωμα;  

Ψάξε για αρωματικό σε βαζάκι με κεραμικό καπάκι.

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 12/5/2024 στις 6:27 ΜΜ, terry308 είπε

Χριστός Ανέστη.

Τα κλασσικά δεντρακια; 

Spray τύπου αποσμητικό ; 

Άρωμα;  

Εγώ κάνω μία φορά απολύμανση το κλιματιστικό, και όταν δουλεύει μετά αφήνει μια ωραία μυρωδιά.....και διατηρείται όλη τη χρονια

• Thanks 1

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα.

Παρκαρα το αυτοκίνητο κατω απο μια πολυκατοικια παλια, απο αυτες με μπαλκονι που πεφτουν τα νερα στο δρομο.
κατι επεσε λοιπον καποια στιγμη, μαλλον χλωρινη(?), και φαινεται πλεον σαν να εχει αλατα στο τζαμι.

το επλυνα και με το χερι, το πηγα και σε πλυντηριο τυπου λαμπικο, δεν εφυγε ουτε με νερο ουτε με αφρο , και με τριψιμο, και πρακτικα το τζαμι ειναι αρκετα θολο (πχ με αντηλια σχεδον δεν βλεπω τιποτα).

Τι μπορει να ειναι, και το βασικο, πως το καθαρίζω?

• Sad 1

4 hours ago, jimakos234 said:

Καλησπέρα.

Παρκαρα το αυτοκίνητο κατω απο μια πολυκατοικια παλια, απο αυτες με μπαλκονι που πεφτουν τα νερα στο δρομο.
κατι επεσε λοιπον καποια στιγμη, μαλλον χλωρινη(?), και φαινεται πλεον σαν να εχει αλατα στο τζαμι.

το επλυνα και με το χερι, το πηγα και σε πλυντηριο τυπου λαμπικο, δεν εφυγε ουτε με νερο ουτε με αφρο , και με τριψιμο, και πρακτικα το τζαμι ειναι αρκετα θολο (πχ με αντηλια σχεδον δεν βλεπω τιποτα).

Τι μπορει να ειναι, και το βασικο, πως το καθαρίζω?

Επειδή ειναι γυαλί μπορείς να δοκιμάσεις πολύ απαλά και με λεπίδα, ειδικά αν καταλαβαίνεις οτι εχει κανει "φιλμ" πάνω στο τζαμι. 

Θεωρητικά γυαλίζεται κιολας αλλά δεν ειναι απλή διαδικασία λόγω πάχους και θερμοκρασιών και δεν μπορεί να παει βαθιά αν θυμάμαι σωστά...

Στο χρώμα δεν έχεις σημάδια αντίστοιχα;

56 λεπτά πριν, and_64 είπε

Επειδή ειναι γυαλί μπορείς να δοκιμάσεις πολύ απαλά και με λεπίδα, ειδικά αν καταλαβαίνεις οτι εχει κανει "φιλμ" πάνω στο τζαμι. 

Θεωρητικά γυαλίζεται κιολας αλλά δεν ειναι απλή διαδικασία λόγω πάχους και θερμοκρασιών και δεν μπορεί να παει βαθιά αν θυμάμαι σωστά...

Στο χρώμα δεν έχεις σημάδια αντίστοιχα;

Εχει και στο χρωμα λιγο, αλλα οχι τοσο, επεφτε καταλαβαινω ολο στο τζαμι. Θα βγαλω φωτο αυριο να φαινεται πιο καθαρα πως ειναι, μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αντιστοιχο

Θεωρητικα εχω και θραυση κρυσταλλων στην ασφαλεια, αν μπορω να το αξιοποιησω καπως.

• Like 1

8 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Εχει και στο χρωμα λιγο, αλλα οχι τοσο, επεφτε καταλαβαινω ολο στο τζαμι. Θα βγαλω φωτο αυριο να φαινεται πιο καθαρα πως ειναι, μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αντιστοιχο

Θεωρητικα εχω και θραυση κρυσταλλων στην ασφαλεια, αν μπορω να το αξιοποιησω καπως.

Να φανταστώ είναι το μπροστά τζάμι? Έχε στο μυαλό σου πως μέσω θραύσης κρυσταλλων (αν πας για αλλαγή με κάποιο τρόπο) συνήθως βάζουν after market τζάμια και όχι τα αυθεντικά. Αν είναι πλαϊνό δεν έγινε και τίποτα. 

20 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Να φανταστώ είναι το μπροστά τζάμι? Έχε στο μυαλό σου πως μέσω θραύσης κρυσταλλων (αν πας για αλλαγή με κάποιο τρόπο) συνήθως βάζουν after market τζάμια και όχι τα αυθεντικά. Αν είναι πλαϊνό δεν έγινε και τίποτα. 

Ναι ναι το μπροστα ειναι, για αυτο με καιει.

ειχαν θυμαμαι για το μοντελο μου (206 με θερμικη προστασια) αν και παλιο, μια φορα που παραλιγο να το χρειαστω, αν και τελικα μου εκαναν διορθωση επειδη ηταν μικρο το χτυπημα τοτε (carglass ειχα παει και το καλυψε η anytime)

18 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Αργησα αλλα το θυμηθηκα, σημερα το πετυχα καλα. Ετσι φαινεται με μια Χ κλιση

Απόκρυψη περιεχομένων

206_fog-min.jpg.e3f56265c0b622ed6cdc8522fae10406.jpg

εμενα με αλατα μου μοιαζουν... μηπως να δοκιμαζες κανενα οικιακο καθαριστικο τυπου βιακαλ;

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Αργησα αλλα το θυμηθηκα, σημερα το πετυχα καλα. Ετσι φαινεται με μια Χ κλιση

Απόκρυψη περιεχομένων

206_fog-min.jpg.e3f56265c0b622ed6cdc8522fae10406.jpg

δοκιμασε πηλό, ξεκινα με fine και προχωρας σε aggressive αν χρειαστει. Επισης μπορεις να δοκιμασεις με το πολυ ψηλο συρμα που εχουμε για τις κουζινες ( το ιδιο συρμα χρησιμοποιουμε και οταν κανουμε κρυσταλλοποιηση σε μαρμαρα )

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...