tsofras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Λοιπόν είχα ανεβάσει πριν λίγο καιρό μία φωτό που κόλλαγαν οι τρίχες απο το πόδι μου στην κονσόλα γιατί είχε επάνω κόλλα Με τι σκ@τ@ να την βγάλω ? @NTC Labs Στέλιο το μπλε υγρό που μου είχες δώσει για το εσωτερικό λες να κάνει δουλειά ? (Επίσης μην με βρίσεις δεν θυμάμαι το 2ο που μου είχε δώσει για που ακριβώς είναι )
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 γενικα η λογικη ειναι οτι παντοτε ξεκινας με το πιο ηπιο καθαριστικο και πας στο πιο δραστικο, οποτε θα ξεκινουσα πανι-νερο, επειτα μωρομαντηλο, υγρα μαντηλακια με οινοπνευμα κοκ... προτου πας οπουδηποτε αλλου, θεωρω η μπιλια σε καποιο απο αυτα θα κατσει! 1
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Λογικά κάτι τέτοιο αλλά νομίζω είναι πολύ ακριβό για την μικρή χρήση που θα γίνει. https://www.skroutz.gr/s/29874170/3M-Katharistiko-Kollas-Genikis-CHrisis-1-0lt.html 1
tsofras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 45 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Λογικά κάτι τέτοιο αλλά νομίζω είναι πολύ ακριβό για την μικρή χρήση που θα γίνει. https://www.skroutz.gr/s/29874170/3M-Katharistiko-Kollas-Genikis-CHrisis-1-0lt.html Ε too much τα 35 Καλά αν δεν βρώ κάτι όταν πάω για μεμβράνες όλο και κάτι θα έχουν να μου το κάνουν φαντάζομαι
NTC Labs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, tsofras είπε Λοιπόν είχα ανεβάσει πριν λίγο καιρό μία φωτό που κόλλαγαν οι τρίχες απο το πόδι μου στην κονσόλα γιατί είχε επάνω κόλλα Με τι σκ@τ@ να την βγάλω ? @NTC Labs Στέλιο το μπλε υγρό που μου είχες δώσει για το εσωτερικό λες να κάνει δουλειά ? (Επίσης μην με βρίσεις δεν θυμάμαι το 2ο που μου είχε δώσει για που ακριβώς είναι ) δεν ηταν μπλε "γαλατί" ειναι το perl εκτός και αν τα βλέπεις όλα μπλε εσύ , είναι ήπιο καθαριστικό αλλά θα έλεγα να ξεκινήσεις με σαπουνάκι χεριών, δεν θυμάμαι τι σου είχα δώσει ( 1 για εξω και 1 με Perl για μέσα ήτανε αλλα δε θυμαμαι σε τι μπουκάλια στα είχα δωσει ) 16 ώρες πριν, paylidis είπε γενικα η λογικη ειναι οτι παντοτε ξεκινας με το πιο ηπιο καθαριστικο και πας στο πιο δραστικο, οποτε θα ξεκινουσα πανι-νερο, επειτα μωρομαντηλο, υγρα μαντηλακια με οινοπνευμα κοκ... προτου πας οπουδηποτε αλλου, θεωρω η μπιλια σε καποιο απο αυτα θα κατσει! μωρομάντηλα, υγρά μαντιλάκια δεν θεωρούνται ηπια για πλαστικά μέρη. σαπουνονερο χεριών για αρχή να είμαστε σίγουροι Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2024 από NTC Labs 2 1
Grim Ripper Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Στις 9/1/2024 στις 10:31 ΠΜ, paylidis είπε Και εγω περιμενω το αντιστοιχο του lidl να ξαναβγει... οχι για το αμαξι, γενικα! μια φορα το εχει βγαλει ως τωρα απο οτι θυμαμαι (θελει 2 μπαταρίες - εχω 3) εναλλακτικα εστω το απλο σκουπακι Αυτό εδώ εννοείς; 😛 https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-epanafortizomeni-skoypa-ygron-stereon-20-v-pwda-20-li-c3/p10030927
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Αυτό εδώ εννοείς; 😛 https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-epanafortizomeni-skoypa-ygron-stereon-20-v-pwda-20-li-c3/p10030927 Βγάζουν ένα μικρότερο. Ωραία αυτή αλλά ογκώδης 1
majnun Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Πείτε οι γνώστες τι πιθανότητες έχω να μην έχει πηδηχθεί το χρώμα. Το αυτοκινητο παρκαρισμενο σε στενή λωρίδα γης. Ηρθε ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ και έκοψε με χορτοκοπτικο τα χορταρια από απόσταση σχεδόν 30 πόντων. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ την εχει φάει. Το είδα τώρα το βράδυ που γύρισα. Επειδή μου έχει στρίψει, δώστε μου μια ψύχραιμη οπτική. Προσπάθησα στα σκοτάδια με σκέτο νερό να απομακρύνω τουλάχιστον όσα χορτάρια κόλλησαν πάνω και αύριο θα το πάω σε πλυντήριο με το που ξυπνήσω μπας και δω το μέγεθος της ζημιάς. 2
NTC Labs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 17 ώρες πριν, majnun είπε Πείτε οι γνώστες τι πιθανότητες έχω να μην έχει πηδηχθεί το χρώμα. Το αυτοκινητο παρκαρισμενο σε στενή λωρίδα γης. Ηρθε ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ και έκοψε με χορτοκοπτικο τα χορταρια από απόσταση σχεδόν 30 πόντων. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ την εχει φάει. Το είδα τώρα το βράδυ που γύρισα. Επειδή μου έχει στρίψει, δώστε μου μια ψύχραιμη οπτική. Προσπάθησα στα σκοτάδια με σκέτο νερό να απομακρύνω τουλάχιστον όσα χορτάρια κόλλησαν πάνω και αύριο θα το πάω σε πλυντήριο με το που ξυπνήσω μπας και δω το μέγεθος της ζημιάς. τα χορταρια δεν μπορουν να σου κανουν ζημια, ζημια μπορουν να σου κανουν κλαδια, πετραδακια που πεταχτηκαν πανω, ανεβασε καμια φωτο εσεις κανενα τροχο βγαζετε η ειστε τιποτα ανωμαλιαρηδες μπιχλες?? 4
Grim Ripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NTC Labs είπε τα χορταρια δεν μπορουν να σου κανουν ζημια, ζημια μπορουν να σου κανουν κλαδια, πετραδακια που πεταχτηκαν πανω, ανεβασε καμια φωτο εσεις κανενα τροχο βγαζετε η ειστε τιποτα ανωμαλιαρηδες μπιχλες?? Την ζάντα θέλουμε να δούμε, το εσωτερικό. 😛 Έχε χάρη που δεν έχω δικό μου χώρο. Θέλω να το κάνω. 😛 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από Grim Ripper
NTC Labs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Την ζάντα θέλουμε να δούμε, το εσωτερικό. 😛 Έχε χάρη που δεν έχω δικό μου χώρο. Θέλω να το κάνω. 😛 1 φορά έβγαλα τροχό στη 4ετία , η λασπη που βγηκε απο τη μοκετα στα σημεια που δεν επιανε το χερι αν δε βγει τροχος νομιζα οτι με ειχαν αλυσοδεμενο στα βαθη της μορια παρεα με τον γκιμλι να τρωει προβατινα και εμενα να μουχουνε μπροστα μονο μαρουλια νταξ ζαντες εσωτερικα εχω δει πολυ χειροτερα δεν ειχε τρομερα πραγματα καθως στα πλυσιματα μπαίνει βουρτσακι , απλα ευκαρία ηταν να πεσει πηλος και sealant και εσωτερικα Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από NTC Labs 1
Grim Ripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 11 λεπτά πριν, NTC Labs είπε 1 φορά έβγαλα τροχό στη 4ετία , η λασπη που βγηκε απο τη μοκετα στα σημεια που δεν επιανε το χερι αν δε βγει τροχος νομιζα οτι με ειχαν αλυσοδεμενο στα βαθη της μορια παρεα με τον γκιμλι να τρωει προβατινα και εμενα να μουχουνε μπροστα μονο μαρουλια νταξ ζαντες εσωτερικα εχω δει πολυ χειροτερα δεν ειχε τρομερα πραγματα καθως στα πλυσιματα μπαίνει βουρτσακι , απλα ευκαρία ηταν να πεσει πηλος και sealant και εσωτερικα Με τι καθαρίζεις τις ζάντες; Έβλεπα βίντεο τις προάλλες με το Alkali wheel cleaner της Koch Chemie, καινούργιο προϊόν απ' ότι καταλαβαίνω.
NTC Labs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Με τι καθαρίζεις τις ζάντες; Έβλεπα βίντεο τις προάλλες με το Alkali wheel cleaner της Koch Chemie, καινούργιο προϊόν απ' ότι καταλαβαίνω. στο εξαμηνο απλα iron x, σαμπουανακι και πηλο, σε καθημερινο πλυσιμο αλκαλικα και οξινα δεν πανε γτ θα σου φανε το κερι-sealant Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από NTC Labs 1
Grim Ripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, NTC Labs είπε στο εξαμηνο απλα iron x, σαμπουανακι και πηλο, σε καθημερινο πλυσιμο αλκαλικα και οξινα δεν πανε γτ θα σου φανε το κερι-sealant Ναι οκ, προφανώς δεν είναι για καθημερινή χρήση αυτά τα χημικά. Το ίδιο σαπούνι/σαμπουάν με το αμάξωμα βάζεις και για τις ζάντες; Αυτό κάνω και εγώ αλλά είπα μήπως είχες κάποιο συγκεκριμένο wheel and tyre cleaner.
NTC Labs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Ναι οκ, προφανώς δεν είναι για καθημερινή χρήση αυτά τα χημικά. Το ίδιο σαπούνι/σαμπουάν με το αμάξωμα βάζεις και για τις ζάντες; Αυτό κάνω και εγώ αλλά είπα μήπως είχες κάποιο συγκεκριμένο wheel and tyre cleaner. ναι το ιδιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις