NTC Labs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Αφού αυτός είπε κομμένα τα σουβ - πως θα γίνει;; 😅 ΠΑΡΕ ΣΤΕΛΒΙΟ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2023 από NTC Labs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, NTC Labs είπε ΠΑΡΕ ΣΤΕΛΒΙΟ Φυλακή θα με βάλεις 😂😂😂 Όχι άλλο δάνειο 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, paylidis είπε Φυλακή θα με βάλεις 😂😂😂 Όχι άλλο δάνειο 😆 πουλα τα σαπακια τα βαγκιτικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, NTC Labs είπε πουλα τα σαπακια τα βαγκιτικα! Πάλι θέλει έξτρα ρε… είναι ακριβιαρες πια οι αλφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan_city Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά! Χρησιμοποιεί κάποιος επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για το εσωτερικό του αυτοκινήτου; Ιδανικό θα ήταν να υπάρχει κάτι που φορτίζει με type C και έχει ικανοποιητική δύναμη και αυτονομία για ένα τυπικό σκούπισμα εσωτερικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, stefan_city είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά! Χρησιμοποιεί κάποιος επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για το εσωτερικό του αυτοκινήτου; Ιδανικό θα ήταν να υπάρχει κάτι που φορτίζει με type C και έχει ικανοποιητική δύναμη και αυτονομία για ένα τυπικό σκούπισμα εσωτερικά. Καλη χρονιά με υγεία Γιατί να φορτίζει με type-c ? Θες να το έχεις μόνιμα στο αμάξι ? Εγώ καθαρίζω με σκουπάκι , κλασικό black n decker απλά το κατεβάζω , κάνω την δουλειά μου και το βάζω πίσω στη βάση του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Εγώ πήρα αυτό εδώ πριν ένα μήνα περίπου μαζί με την μπαταρία 4ah (φορτίζει σε περίπου 1:30 ώρα). https://www.einhell.com.gr/p/2347160-te-vc-18-10-li-solo/ Προτίμησα αυτό επειδή έχει ξεχωριστή μπαταρία, ένα black and decker που ήθελα διάβασα σε σχόλια στο σκρουτζ ότι η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει όσο το σκουπάκι οπότε δεν θεωρώ ότι δεν άξιζε. Εάν πέσει η απόδοση της μπαταρίας απλά παίρνω καινούργια και επίσης μπαίνει και σε άλλα εργαλεία της εταιρείας σε περίπτωση που θελήσω κάποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan_city Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Καλη χρονιά με υγεία Γιατί να φορτίζει με type-c ? Θες να το έχεις μόνιμα στο αμάξι ? Εγώ καθαρίζω με σκουπάκι , κλασικό black n decker απλά το κατεβάζω , κάνω την δουλειά μου και το βάζω πίσω στη βάση του Λοιπόν, το type c είναι δική μου προτίμηση μόνο και μόνο για να γλιτώσω από έξτρα συσκευές-καλώδια-βάσεις φόρτισης και να μπορώ να φορτίσω εύκολα με ένα φορτιστή κινητού ή λάπτοπ. 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Εγώ πήρα αυτό εδώ πριν ένα μήνα περίπου μαζί με την μπαταρία 4ah (φορτίζει σε περίπου 1:30 ώρα). https://www.einhell.com.gr/p/2347160-te-vc-18-10-li-solo/ Προτίμησα αυτό επειδή έχει ξεχωριστή μπαταρία, ένα black and decker που ήθελα διάβασα σε σχόλια στο σκρουτζ ότι η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει όσο το σκουπάκι οπότε δεν θεωρώ ότι δεν άξιζε. Εάν πέσει η απόδοση της μπαταρίας απλά παίρνω καινούργια και επίσης μπαίνει και σε άλλα εργαλεία της εταιρείας σε περίπτωση που θελήσω κάποιο. Φαίνεται αρκετά καλό (και βολικό στο θέμα μπαταρίας), αλλά προτιμώ κάτι χωρίς πολύ όγκο και βάρος για να δουλεύεται εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Εγώ πήρα αυτό εδώ πριν ένα μήνα περίπου μαζί με την μπαταρία 4ah (φορτίζει σε περίπου 1:30 ώρα). https://www.einhell.com.gr/p/2347160-te-vc-18-10-li-solo/ Προτίμησα αυτό επειδή έχει ξεχωριστή μπαταρία, ένα black and decker που ήθελα διάβασα σε σχόλια στο σκρουτζ ότι η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει όσο το σκουπάκι οπότε δεν θεωρώ ότι δεν άξιζε. Εάν πέσει η απόδοση της μπαταρίας απλά παίρνω καινούργια και επίσης μπαίνει και σε άλλα εργαλεία της εταιρείας σε περίπτωση που θελήσω κάποιο. Και εγω περιμενω το αντιστοιχο του lidl να ξαναβγει... οχι για το αμαξι, γενικα! μια φορα το εχει βγαλει ως τωρα απο οτι θυμαμαι (θελει 2 μπαταρίες - εχω 3) εναλλακτικα εστω το απλο σκουπακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Έλα @NTC Labs το έκανα λαμπίκο Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, tsofras είπε Έλα @NTC Labs το έκανα λαμπίκο Απόκρυψη περιεχομένων Άρχοντας, να ξέρεις θέλω να το πάρω. 😛 Βέβαια υπάρχει bug (τουλάχιστον στην έκδοση playstation) και δεν ξεκλειδώνει το platinum τρόπαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε Άρχοντας, να ξέρεις θέλω να το πάρω. 😛 Βέβαια υπάρχει bug (τουλάχιστον στην έκδοση playstation) και δεν ξεκλειδώνει το platinum τρόπαιο. Έχω xbox ultimate και λέω ας το βάλω Ωραίο είναι για τον καφέ και χαλαρωτικό , η 2η δουλειά βέβαια είναι ένα κήπος και έπαθα σχεδόν επιληψία να τον καθαρίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Στις 20/12/2023 στις 11:25 ΠΜ, Grim Ripper είπε Για καθαρισμό μέσα-έξω, κυρίως το μέσα βέβαια). Με το absolute που δοκίμασα δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος, όταν θολώνουν τα τζάμια (κυρίως στις πόρτες) φαίνεται να έχει μείνει κάτι επάνω και φαίνεται σαν γραμμές. Στα πιτσιλιστίρια δεν ήξερα τι να βάλω είναι η αλήθεια οπότε μια χαρά. τελικά κατέληξα στη φορμουλα μου για drying aid / qd 3.7 λιτρα απιονισμενο η απο αφυγραντηρα νερακι 4 καπακια absolute 12 καπακια ( το καπακι του absolute ) dream maker 12 καπακια ( το καπακι του absolute ) bead maker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, NTC Labs είπε τελικά κατέληξα στη φορμουλα μου για drying aid / qd 3.7 λιτρα απιονισμενο η απο αφυγραντηρα νερακι 4 καπακια absolute 12 καπακια ( το καπακι του absolute ) dream maker 12 καπακια ( το καπακι του absolute ) bead maker Πάλι καλά που δεν είμαι ο μόνος που σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το νερό από αφυγραντήρα / κλιματιστικό. 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε Πάλι καλά που δεν είμαι ο μόνος που σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το νερό από αφυγραντήρα / κλιματιστικό. 🤣 κοιτα δεν ειναι "απιονισμενο" του αφυγραντηρα αλλα ειναι τουλαχιστον τρομερα πιο καθαρο απο της βρυσης οποτε μια χαρα μας κανει, δεν υπαρχει λογος να πετιεται Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις