Προς το περιεχόμενο

Καθαριότητα (εσωτερικό / εξωτερικό / tips / συμβουλές)

nullindex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις τελειωσα με την πεζουμπα, χτες απο τις 7 ταπογευμα μεχρι τις 10 το βραδυ και σημερα απο τις 10 το πρωι, ΠΕΘΑΝΑ! και το επομενο ΣΚ εχω το "αγροτικο".

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βάλε και μια μουσική ρε μαν

Τι καγκουριστικα ειναυτα ρε σα δε ντρεπεσαι :) 

Επεξ/σία από NTC Labs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όχι με αυτά μεγαλώσαμε, εσύ να ντρέπεσαι που τα λες καγκουριές

με αυτα μεγαλωσαν οι καγκουρες και οι εχοντες σιβικ των 80 μουλαριων και 1 μπουρι  νομιζοντας οτι εχουνε vtec , εγω μεγαλωσα με Fiat Mirafiori 2λιτρο με διπλα βεμπερ ( του πατερα )  που κερναγε τοτε κατι γερμαναρεους σε αναβασεις. Τα παιδακια παιζανε με χοντα που δεν πηγαινανε βημα και ηχοσυστηματα  :)

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

@NTC Labs

Ποιον αλοιφαδόρο έχεις; Υποθέτω είναι έκκεντρος και όχι περιστροφικός; (DA vs Rotary)

https://www.cleanyourcar.co.uk/das-6-pro-autofinesse-revitalise-kit χωρις το kit ( με τη βαλιτσουλα του βεβαια και 3 πλατω 3,5,6)

DA ναι

ειναι η παλια εκδοση δεν εχει το μακρυναρι μπροστα

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αμάξι είναι 2 ετών πρέπει να του κάνω ένα ένα κερωμα συν πλύσιμο απι κάτω συν βιολογικό καθαρισμό μέσα εκτός οροφης ( δεν θέλω να έχω θέματα). Ξέρουμε κανένα καλό μαγαζί στον πειραια η δυτικά προάστια που να κάνει καλή δουλειά; 

Όχι κάνα απλό πλυντιριο που τυγχάνει να κάνει κερωμα γυάλισμα.

Υ.γ Αν δεν κάνω λάθος μόνο κερωμα θέλει το αμάξι. Δεν έχω θέμα με το χρώμα. Μια απλή συντηρηση θέλω να του κάνω.

Επεξ/σία από mp123

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κανένα κιτ για ξεθάμπωμα φαναριών? Προτίμηση με χέρι η δραπανοκατσαβιδο. Έχω Αλοιφαδόρο αλλά είναι πολύ μεγάλος για τέτοια δουλειά και μάλλον δε θα βολέψει. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Σχεδόν ένα μήνα για να φτάσει από Ολλανδία...

Το σαμπουάν (Pearl) και το μεσαίο πανάκι μικροϊνών (Creature Edgeless) είναι για φίλο, τα υπόλοιπα είναι δικά μου. :D

8eG35MI.jpeg

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Σχεδόν ένα μήνα για να φτάσει από Ολλανδία...

Το σαμπουάν (Pearl) και το μεσαίο πανάκι μικροϊνών (Creature Edgeless) είναι για φίλο, τα υπόλοιπα είναι δικά μου. :D

8eG35MI.jpeg

τρομερο το Bead ( μια φορα  μετα απο Powerlock) και απο εκει και περα φτιαχνω πλεον σαν quick detailer 4 καπακια absolute rinseless + μια συσκευασια dream maker ( μπορεις να βαλεις και 12 καπακια μονο και σου μενει για αλλα 10 3.5λιτρα :) ) +3,5 λιτρα απιονισμενο και βλεπω να με βγαζω καμια διετια για qd σε ξεφτιλα κοστος :)

Επεξ/σία από NTC Labs

• Δημιουργία νέου...