NTC Labs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μολις τελειωσα με την πεζουμπα, χτες απο τις 7 ταπογευμα μεχρι τις 10 το βραδυ και σημερα απο τις 10 το πρωι, ΠΕΘΑΝΑ! και το επομενο ΣΚ εχω το "αγροτικο". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 @tsofras, @paylidis here we are Όποιος βαριέται ας πάει κατευθείαν στο 7 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 23 ώρες πριν, NTC Labs είπε @tsofras, @paylidis here we are Όποιος βαριέται ας πάει κατευθείαν στο 7 Βάλε και μια μουσική ρε μαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Βάλε και μια μουσική ρε μαν Τι καγκουριστικα ειναυτα ρε σα δε ντρεπεσαι Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Τι καγκουριστικα ειναυτα ρε σα δε ντρεπεσαι Όχι με αυτά μεγαλώσαμε, εσύ να ντρέπεσαι που τα λες καγκουριές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι με αυτά μεγαλώσαμε, εσύ να ντρέπεσαι που τα λες καγκουριές με αυτα μεγαλωσαν οι καγκουρες και οι εχοντες σιβικ των 80 μουλαριων και 1 μπουρι νομιζοντας οτι εχουνε vtec , εγω μεγαλωσα με Fiat Mirafiori 2λιτρο με διπλα βεμπερ ( του πατερα ) που κερναγε τοτε κατι γερμαναρεους σε αναβασεις. Τα παιδακια παιζανε με χοντα που δεν πηγαινανε βημα και ηχοσυστηματα Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μόνο eurobeat παιδιά. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 @NTC Labs Ποιον αλοιφαδόρο έχεις; Υποθέτω είναι έκκεντρος και όχι περιστροφικός; (DA vs Rotary) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Grim Ripper είπε @NTC Labs Ποιον αλοιφαδόρο έχεις; Υποθέτω είναι έκκεντρος και όχι περιστροφικός; (DA vs Rotary) https://www.cleanyourcar.co.uk/das-6-pro-autofinesse-revitalise-kit χωρις το kit ( με τη βαλιτσουλα του βεβαια και 3 πλατω 3,5,6) DA ναι ειναι η παλια εκδοση δεν εχει το μακρυναρι μπροστα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το αμάξι είναι 2 ετών πρέπει να του κάνω ένα ένα κερωμα συν πλύσιμο απι κάτω συν βιολογικό καθαρισμό μέσα εκτός οροφης ( δεν θέλω να έχω θέματα). Ξέρουμε κανένα καλό μαγαζί στον πειραια η δυτικά προάστια που να κάνει καλή δουλειά; Όχι κάνα απλό πλυντιριο που τυγχάνει να κάνει κερωμα γυάλισμα. Υ.γ Αν δεν κάνω λάθος μόνο κερωμα θέλει το αμάξι. Δεν έχω θέμα με το χρώμα. Μια απλή συντηρηση θέλω να του κάνω. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Πωπω καυλαααα πωπω καυλααααααααα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Η Rag Company έχει black friday deals για όποιον τον ενδιαφέρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε κανένα κιτ για ξεθάμπωμα φαναριών? Προτίμηση με χέρι η δραπανοκατσαβιδο. Έχω Αλοιφαδόρο αλλά είναι πολύ μεγάλος για τέτοια δουλειά και μάλλον δε θα βολέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Σχεδόν ένα μήνα για να φτάσει από Ολλανδία... Το σαμπουάν (Pearl) και το μεσαίο πανάκι μικροϊνών (Creature Edgeless) είναι για φίλο, τα υπόλοιπα είναι δικά μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Σχεδόν ένα μήνα για να φτάσει από Ολλανδία... Το σαμπουάν (Pearl) και το μεσαίο πανάκι μικροϊνών (Creature Edgeless) είναι για φίλο, τα υπόλοιπα είναι δικά μου. τρομερο το Bead ( μια φορα μετα απο Powerlock) και απο εκει και περα φτιαχνω πλεον σαν quick detailer 4 καπακια absolute rinseless + μια συσκευασια dream maker ( μπορεις να βαλεις και 12 καπακια μονο και σου μενει για αλλα 10 3.5λιτρα ) +3,5 λιτρα απιονισμενο και βλεπω να με βγαζω καμια διετια για qd σε ξεφτιλα κοστος Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις