Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Μόνο προϊόντα μας δείχνεις , κανα πλύσιμο θα μας βάλεις όπως ο @NTC Labs ?

Μακάρι να είχα πρόσβαση σε νερό/ρεύμα να έβαζα κάτι με πλυστικό (αν είχα και από αυτό). 😛

Αυτό το ΣΚ ήθελα να κάτσω αλλά έκατσε υπερωρία και τις δύο μέρες οπότε δεν βολεύει να κάτσω το πρωί με την ησυχία μου.

• Like 1
  • Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 6:51 ΜΜ, tsofras είπε

Μόνο προϊόντα μας δείχνεις , κανα πλύσιμο θα μας βάλεις όπως ο @NTC Labs ?

Το σαββάτο μου φέρνει συνάδελφος κούτα t-roc για εξωτερική φροντίδα, θα ανεβάσω φωτο.

Στις 7/7/2023 στις 8:02 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Μακάρι να είχα πρόσβαση σε νερό/ρεύμα να έβαζα κάτι με πλυστικό (αν είχα και από αυτό). 😛

Αυτό το ΣΚ ήθελα να κάτσω αλλά έκατσε υπερωρία και τις δύο μέρες οπότε δεν βολεύει να κάτσω το πρωί με την ησυχία μου.

Δεν χρειάζεσαι πιεστικό.

Στις 5/7/2023 στις 9:19 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Θέλει ο κολλητός μου να καθαρίσει λίγο τον ουρανό στο αμάξι του, να ψεκάσει καλύτερα σε ένα πανάκι μικροϊνών και να καθαρίσει/τρίψει τον ουρανό ή μπορεί να ψεκάσει το καθαριστικό και σε κάποιο πινελάκι / βούρτσα χαλιών-υφασμάτων και μετά να σκουπίσει με το πανάκι;

Θα του δανείσω από το Pol Star (Koch Chemie) που μου ήρθε σήμερα.

(δεν χρειάζεται να κράξετε για το CG, επαγγελματίας δεν είμαι οπότε για εμένα είναι μια χαρά, σίγουρα θα υπάρχουν φθηνότερα/καλύτερα πράγματα)

h7ZwKz7.jpeg

Κανείς δεν κ΄ράζει κανέναν, τις εταιρείες κράζουμε :) 

• Like 4
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Το σαββάτο μου φέρνει συνάδελφος κούτα t-roc για εξωτερική φροντίδα, θα ανεβάσω φωτο.

Δεν χρειάζεσαι πιεστικό.

Κανείς δεν κ΄ράζει κανέναν, τις εταιρείες κράζουμε :) 

Εγώ να δω ποτε θα στο φερω. Μάλλον από Σεπτέμβρη να κρυώσει πρώτα λίγο ο καιρός 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό με περιποίηση (όχι με καθαριότητα). Τι αρωματικό χρησιμοποιείται? εγώ χρησιμοποιώ αυτό αλλά δεν μπορώ να καταφέρω να το κάνω να έχει διάρκεια. έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Δεν χρειάζεσαι πιεστικό.

Χωρίς πιεστικό το πλένω ούτως ή άλλως. 😛

Απλά αν είχα θα έβαζα κανένα gif/video με τον αφροποιητή.

Αν και με ψήνει κάποια στιγμή να πάρω έναν αφροποιητή Marolex Axel.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Θέλω και εγώ 😭

Δημοσ.
Στις 11/7/2023 στις 9:18 ΠΜ, majnun είπε

Θέλω και εγώ 😭

Ενας ενας παιδια, απο ενα κοκορετσακι ο καθενας να βαλετε κατι θα γινει και για εσας :) 

20 ώρες πριν, gousias είπε

Ποιους επαγγελματίες detailers κρίνετε ως σωστούς και πραγματικά καλούς, εντός Αττικής;

Εξαρτάται από το βαλάντιό σου :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, majnun είπε

Φέρνω τσίπουρα/ουζα. 

Από φαγητά δυστυχώς δε σκαμπάζω :(

Δε πίνει. Με κρέατα θα τον δωροδοκήσουμε!! 😂

τουλαχιστον εγώ επι γουρνοπουλας και κοντοσουβλιου έχω μάστερ όποτε κάτι θα γίνει με το καημένο το μαύρο (κυριολεκτικά)

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε πίνει. Με κρέατα θα τον δωροδοκήσουμε!! 😂

τουλαχιστον εγώ επι γουρνοπουλας και κοντοσουβλιου έχω μάστερ όποτε κάτι θα γίνει με το καημένο το μαύρο (κυριολεκτικά)

πινω αλλα πιο ακριβα  :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Ε να μαζευτούμε να έρθουμε με ένα cardhu ή chivas ξέρω γώ τότε 😂

Τωρα έθεσες τις σωστές βάσεις , βεβαια δεν ξερω μετα τι θα πλυνω το αμαξι η το δαπεδο.... μικρη σημασια εχει

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο κάλυμμα αυτοκινήτου για τα μπροστινά καθίσματα; Διακοπές έρχονται! Με ενδιαφέρει να είναι πετσετέ και να μπαίνει σε κάθισμα που δεν έχει αφαιρούμενα προσκέφαλα. Όλα όσα βρίσκω είναι για αφαιρούμενα προσκέφαλα και θέλουνε πατέντα για να μπούνε. Παλιά είχανε τα lidl αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι στο site.

Επεξ/σία από thodoris20s
Δημοσ.

@NTC Labs

Αξίζει να πάρω κάποιο από παρακάτω κεριά σαν φθηνή λύση για αρχή και αργότερα να πάω σε κάτι καλύτερο;

Τώρα στις διακοπές θα διορθώσω κάποιες μικρογρατζουνιές με πινελάκι χρώματος και έλεγα μήπως πέρναγα και κερί για έξτρα προστασία.

Για το turtle wax είδα ότι δεν φεύγει με ισοπροπυλική αλκοόλη σε περίπτωση που πέσει παραπάνω ποσότητα και δεν μπορώ να το σκουπίσω, ξέρουμε κατά πόσο ισχύει;

Σημείωση: Στο αμάξι δεν έχει γίνει decontamination με πηλό/γάντι, να το περάσω κερί ή όχι;

https://www.skroutz.gr/s/31183634/Meguiar-s-Ultimate-Quik-Wax-473ml.html

https://www.skroutz.gr/s/22494805/Turtle-Wax-Sprei-Gyalismatos-gia-Amaxoma-Hybrid-Sealant-500ml.html

Αργότερα θα ήθελα να πάω σε κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια μιας και έχω δει αρκετά καλά αποτελέσματα.

https://www.skroutz.gr/s/29803512/Gyeon-Q2-Wax-175gr.html

Ευχαριστώ.

• Δημιουργία νέου...