Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μόνο προϊόντα μας δείχνεις , κανα πλύσιμο θα μας βάλεις όπως ο @NTC Labs ? Μακάρι να είχα πρόσβαση σε νερό/ρεύμα να έβαζα κάτι με πλυστικό (αν είχα και από αυτό). 😛 Αυτό το ΣΚ ήθελα να κάτσω αλλά έκατσε υπερωρία και τις δύο μέρες οπότε δεν βολεύει να κάτσω το πρωί με την ησυχία μου. 1
NTC Labs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Στις 7/7/2023 στις 6:51 ΜΜ, tsofras είπε Μόνο προϊόντα μας δείχνεις , κανα πλύσιμο θα μας βάλεις όπως ο @NTC Labs ? Το σαββάτο μου φέρνει συνάδελφος κούτα t-roc για εξωτερική φροντίδα, θα ανεβάσω φωτο. Στις 7/7/2023 στις 8:02 ΜΜ, Grim Ripper είπε Μακάρι να είχα πρόσβαση σε νερό/ρεύμα να έβαζα κάτι με πλυστικό (αν είχα και από αυτό). 😛 Αυτό το ΣΚ ήθελα να κάτσω αλλά έκατσε υπερωρία και τις δύο μέρες οπότε δεν βολεύει να κάτσω το πρωί με την ησυχία μου. Δεν χρειάζεσαι πιεστικό. Στις 5/7/2023 στις 9:19 ΜΜ, Grim Ripper είπε Θέλει ο κολλητός μου να καθαρίσει λίγο τον ουρανό στο αμάξι του, να ψεκάσει καλύτερα σε ένα πανάκι μικροϊνών και να καθαρίσει/τρίψει τον ουρανό ή μπορεί να ψεκάσει το καθαριστικό και σε κάποιο πινελάκι / βούρτσα χαλιών-υφασμάτων και μετά να σκουπίσει με το πανάκι; Θα του δανείσω από το Pol Star (Koch Chemie) που μου ήρθε σήμερα. (δεν χρειάζεται να κράξετε για το CG, επαγγελματίας δεν είμαι οπότε για εμένα είναι μια χαρά, σίγουρα θα υπάρχουν φθηνότερα/καλύτερα πράγματα) Κανείς δεν κ΄ράζει κανέναν, τις εταιρείες κράζουμε 4
paylidis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Το σαββάτο μου φέρνει συνάδελφος κούτα t-roc για εξωτερική φροντίδα, θα ανεβάσω φωτο. Δεν χρειάζεσαι πιεστικό. Κανείς δεν κ΄ράζει κανέναν, τις εταιρείες κράζουμε Εγώ να δω ποτε θα στο φερω. Μάλλον από Σεπτέμβρη να κρυώσει πρώτα λίγο ο καιρός
sotiris123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Να ρωτήσω κάτι σχετικό με περιποίηση (όχι με καθαριότητα). Τι αρωματικό χρησιμοποιείται? εγώ χρησιμοποιώ αυτό αλλά δεν μπορώ να καταφέρω να το κάνω να έχει διάρκεια. έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε?
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, NTC Labs είπε Δεν χρειάζεσαι πιεστικό. Χωρίς πιεστικό το πλένω ούτως ή άλλως. 😛 Απλά αν είχα θα έβαζα κανένα gif/video με τον αφροποιητή. Αν και με ψήνει κάποια στιγμή να πάρω έναν αφροποιητή Marolex Axel.
majnun Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 19 ώρες πριν, NTC Labs είπε Το σαββάτο μου φέρνει συνάδελφος κούτα t-roc για εξωτερική φροντίδα, θα ανεβάσω φωτο. Θέλω και εγώ 😭
gousias Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Ποιους επαγγελματίες detailers κρίνετε ως σωστούς και πραγματικά καλούς, εντός Αττικής;
NTC Labs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Στις 11/7/2023 στις 9:18 ΠΜ, majnun είπε Θέλω και εγώ 😭 Ενας ενας παιδια, απο ενα κοκορετσακι ο καθενας να βαλετε κατι θα γινει και για εσας 20 ώρες πριν, gousias είπε Ποιους επαγγελματίες detailers κρίνετε ως σωστούς και πραγματικά καλούς, εντός Αττικής; Εξαρτάται από το βαλάντιό σου
majnun Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Φέρνω τσίπουρα/ουζα. Από φαγητά δυστυχώς δε σκαμπάζω
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, majnun είπε Φέρνω τσίπουρα/ουζα. Από φαγητά δυστυχώς δε σκαμπάζω Δε πίνει. Με κρέατα θα τον δωροδοκήσουμε!! 😂 τουλαχιστον εγώ επι γουρνοπουλας και κοντοσουβλιου έχω μάστερ όποτε κάτι θα γίνει με το καημένο το μαύρο (κυριολεκτικά) 1
NTC Labs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 35 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε πίνει. Με κρέατα θα τον δωροδοκήσουμε!! 😂 τουλαχιστον εγώ επι γουρνοπουλας και κοντοσουβλιου έχω μάστερ όποτε κάτι θα γίνει με το καημένο το μαύρο (κυριολεκτικά) πινω αλλα πιο ακριβα
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, NTC Labs είπε πινω αλλα πιο ακριβα Ε να μαζευτούμε να έρθουμε με ένα cardhu ή chivas ξέρω γώ τότε 😂
NTC Labs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, paylidis είπε Ε να μαζευτούμε να έρθουμε με ένα cardhu ή chivas ξέρω γώ τότε 😂 Τωρα έθεσες τις σωστές βάσεις , βεβαια δεν ξερω μετα τι θα πλυνω το αμαξι η το δαπεδο.... μικρη σημασια εχει Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από NTC Labs 1
thodoris20s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο κάλυμμα αυτοκινήτου για τα μπροστινά καθίσματα; Διακοπές έρχονται! Με ενδιαφέρει να είναι πετσετέ και να μπαίνει σε κάθισμα που δεν έχει αφαιρούμενα προσκέφαλα. Όλα όσα βρίσκω είναι για αφαιρούμενα προσκέφαλα και θέλουνε πατέντα για να μπούνε. Παλιά είχανε τα lidl αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι στο site. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από thodoris20s
Grim Ripper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 @NTC Labs Αξίζει να πάρω κάποιο από παρακάτω κεριά σαν φθηνή λύση για αρχή και αργότερα να πάω σε κάτι καλύτερο; Τώρα στις διακοπές θα διορθώσω κάποιες μικρογρατζουνιές με πινελάκι χρώματος και έλεγα μήπως πέρναγα και κερί για έξτρα προστασία. Για το turtle wax είδα ότι δεν φεύγει με ισοπροπυλική αλκοόλη σε περίπτωση που πέσει παραπάνω ποσότητα και δεν μπορώ να το σκουπίσω, ξέρουμε κατά πόσο ισχύει; Σημείωση: Στο αμάξι δεν έχει γίνει decontamination με πηλό/γάντι, να το περάσω κερί ή όχι; https://www.skroutz.gr/s/31183634/Meguiar-s-Ultimate-Quik-Wax-473ml.html https://www.skroutz.gr/s/22494805/Turtle-Wax-Sprei-Gyalismatos-gia-Amaxoma-Hybrid-Sealant-500ml.html Αργότερα θα ήθελα να πάω σε κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια μιας και έχω δει αρκετά καλά αποτελέσματα. https://www.skroutz.gr/s/29803512/Gyeon-Q2-Wax-175gr.html Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις