Προς το περιεχόμενο

Καθαριότητα (εσωτερικό / εξωτερικό / tips / συμβουλές)

nullindex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, and_64 είπε

Αρρωστήστε ελεύθερα :P

Μονο που στο ελλαντα ο μεσος ιδιοκτητης νομιζει οτι τον κλεβουνε και "ελα μωρε τι κανεις μια αλοιφουλα και τελειωσες..". Θελει  αυτο το αποτελεσμα σε τιμη πλυντηριου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Μονο που στο ελλαντα ο μεσος ιδιοκτητης νομιζει οτι τον κλεβουνε και "ελα μωρε τι κανεις μια αλοιφουλα και τελειωσες..". Θελει  αυτο το αποτελεσμα σε τιμη πλυντηριου.

Εντελώς όμως😂

Ο Mr Geyon πάντως είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ! 

1 ώρα πριν, and_64 είπε

Εντελώς όμως😂

Ο Mr Geyon πάντως είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ! 

Δεν βλέπω να έχει τον ίδιο ζήλο, με αντίστοιχους επαγγελματίες του χώρου..  

gatebil15_947400a.jpg

35217b3a-03ee-4e50-9ed8-8db4b1c1edf3.jpeg

• Like 3

1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε

Δεν βλέπω να έχει τον ίδιο ζήλο, με αντίστοιχους επαγγελματίες του χώρου..  

gatebil15_947400a.jpg

35217b3a-03ee-4e50-9ed8-8db4b1c1edf3.jpeg

Τώρα που το λες...ναι θα συμφωνήσω 😂😂😂

Έχουμε να προτείνουμε πανάκια για καθαρισμό του εσωτερικού; Υποθέτω με μικροΐνες, θέλω να μπορώ να βάζω και το 303 protectant για τα πλαστικά μέρη. 

Ψάχνω γενικά κάτι vfm, όχι τρελά ακριβό.

Έχουμε ιδέα κόστους (στο περίπου) για μικροδιόρθωση σε γρατζουνιές; Πινελάκι με το χρώμα υπάρχει αν βοηθάει, φωτογραφίες μπορώ να ανεβάσω αργότερα.

6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Έχουμε να προτείνουμε πανάκια για καθαρισμό του εσωτερικού; Υποθέτω με μικροΐνες, θέλω να μπορώ να βάζω και το 303 protectant για τα πλαστικά μέρη. 

Έχουμε ιδέα κόστους (στο περίπου) για μικροδιόρθωση σε γρατζουνιές; Πινελάκι με το χρώμα υπάρχει αν βοηθάει, φωτογραφίες μπορώ να ανεβάσω αργότερα.

Εχεις δοκιμάσει το 3Ο3? Δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα.

6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

τα πανακια μικροινα που εχουν σε 5αδες ολα τα σουπερμαρκετ.

• Like 1

2 ώρες πριν, bjj-p είπε

Εχεις δοκιμάσει το 3Ο3? Δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα.

Τώρα πήρα αμάξι οπότε όχι ακόμη, γενικά έχω ακούσει καλά λόγια.

Τι δεν σου άρεσε ακριβώς;

44 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Τώρα πήρα αμάξι οπότε όχι ακόμη, γενικά έχω ακούσει καλά λόγια.

Τι δεν σου άρεσε ακριβώς;

Δεν ειχε αυτο το διακριτικο satin finish και αρκετα ακριβο, με προμηθεια μονο απο εξωτερικο. Δεν ξερω αν το εισαγει καποιος τωρα.

45 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Δεν ειχε αυτο το διακριτικο satin finish και αρκετα ακριβο, με προμηθεια μονο απο εξωτερικο. Δεν ξερω αν το εισαγει καποιος τωρα.

Εδώ το έχω βρει αν και έχει και άλλα προϊόντα παρόμοια οπότε δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο.

https://www.glaze.gr/GR/303-aerospace-protectant-473ml

Παιδιά υπάρχει κάποια συμβουλή για πλύσιμο και συντήρηση αυτοκινήτου το οποίο δεν έχει μεταλλικό χρώμα; Γιατί απ'ότι είδα μαζεύει γρατζουνίτσες (τριχούλες) λίγο πιο εύκολα.

Δεν είναι θέμα μεταλλικού λογικά αλλά μαλακού βερνικιού που μαζεύει αράχνες πιο γρήγορα σε σχέση με ενα σκληρό.

Πλύσιμο ιδανικά με πρόπλυση πρίν για να φύγει οσο περισσότερο γίνεται απο πανω η βρώμα πρίν ακουμπήσεις το χρώμα και μετά με microfibre σφουγγάρι ή πρόβατο και αν θες να το τερματίσεις 2 κουβάδες, ενα σαπούνι και ενα που ξεπλένεις το σφουγγάρι σου

• Like 1

Υπάρχει κάποιο σαμπουάν που να κάνει και κέρωμα; Αν και συνήθως πηγαίνω σε αυτά που βάζεις κέρματα και το πλένεις μόνος σου, οπότε δεν ξέρω αν έχω την πολυτέλεια να μπορώ να το περιποιούμαι όπως θέλω.

5 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Υπάρχει κάποιο σαμπουάν που να κάνει και κέρωμα; Αν και συνήθως πηγαίνω σε αυτά που βάζεις κέρματα και το πλένεις μόνος σου, οπότε δεν ξέρω αν έχω την πολυτέλεια να μπορώ να το περιποιούμαι όπως θέλω.

Αν θες να σταματήσεις να έχεις αράχνες εφόσον τις διορθώσεις , πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς την βούρτσα του πλυντηρίου

• Δημιουργία νέου...