Tigio13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Πήρα μία γουρούνα μεταχειρισμένη τις προάλλες και έχει στάμπες στη σέλα που δε βγαίνουν. Υπάρχει καμία ιδέα με τι να την κάνω να καθαρίσει? Μάλλον είχε μείνει πολύ καιρό έξω και έχουν ποτίσει οι λεκέδες.
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Tigio13 είπε Πήρα μία γουρούνα μεταχειρισμένη τις προάλλες και έχει στάμπες στη σέλα που δε βγαίνουν. Υπάρχει καμία ιδέα με τι να την κάνω να καθαρίσει? Μάλλον είχε μείνει πολύ καιρό έξω και έχουν ποτίσει οι λεκέδες. Εάν είναι δέρμα ενδεχομένως να μπορείς να τη βάψεις και να έχεις 100% άψογο αποτέλεσμα 1
Tigio13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε Εάν είναι δέρμα ενδεχομένως να μπορείς να τη βάψεις και να έχεις 100% άψογο αποτέλεσμα Δεν είναι της μάνας του σίγουρα. Έχει φτιαχτεί από τον προηγούμενο κάτοχο. Δε νομίζω να είναι δέρμα (ίσως δερμάτινη? Δεν ξέρω τι βάζουν στις σέλες). Είναι το κλασσικό που έχουν οι περισσότερες μηχανές με τη διαφορά πως είναι και αντιολισθητικό. Θα στείλω αύριο φώτο μήπως καταλάβεις καλύτερα. Εγώ έλεγα μήπως γίνεται με καθαρισμό για να μην μπλέκω με βαψίματα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Tigio13 1
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Δεν είναι της μάνας του σίγουρα. Έχει φτιαχτεί από τον προηγούμενο κάτοχο. Δε νομίζω να είναι δέρμα (ίσως δερμάτινη? Δεν ξέρω τι βάζουν στις σέλες). Είναι το κλασσικό που έχουν οι περισσότερες μηχανές με τη διαφορά πως είναι και αντιολισθητικό. Θα στείλω αύριο φώτο μήπως καταλάβεις καλύτερα. Εγώ έλεγα μήπως γίνεται με καθαρισμό για να μην μπλέκω με βαψίματα. Στη δερμάτινη η καθαριότητα είναι δύσκολο πράγμα. Κατά κανόνα θα αλλοιωθεί. Γενικά η λογική λέει ότι ξεκινάς από το πιο ήπιο καθαριστικο και πας στα πιο έντονα (διαλυτές, πχ οινοπνευμα κλπ). Βαλε όντως καμία φωτό να δούμε μήπως και κατέβει καμία ιδέα.
tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Μπορεί να πω βλακεία αλλά με βιολογικό παίζει να καθαρίσει ?
Tigio13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Εδώ και καιρό λέω να πάρω μία σκούπα υγρών στερεών αλλά ακόμα τίποτα. Λες να ήρθε η ώρα της να δοκιμαστεί στη σέλα?
tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tigio13 είπε Εδώ και καιρό λέω να πάρω μία σκούπα υγρών στερεών αλλά ακόμα τίποτα. Λες να ήρθε η ώρα της να δοκιμαστεί στη σέλα? Αν είναι να την κάνεις απόσβεση ναι Αλλιώς πήγαινε στον δικό μας να στο περάσει μία 1
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Tigio13 είπε Εδώ και καιρό λέω να πάρω μία σκούπα υγρών στερεών αλλά ακόμα τίποτα. Λες να ήρθε η ώρα της να δοκιμαστεί στη σέλα? Δε πας σε ένα λαμπικο να το δοκιμάσεις; Δε χάνεις κάτι. Νομίζω όμως δε θα φύγει Δοκίμασε και με οινοπνευμα αν δε κάνει τίποτα 1
atrigane Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Αυτή την προσφορά την έχει χρησιμοποιήσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις;
paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NTC Labs είπε Θα γίνει της ποπαρας Βαλε με στο πρόγραμμα. Φέρνω καφέδες μπυρες πίτσες σουβλάκια κατσίκι-το βρίσκουμε αυτό 😂 Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από paylidis
NTC Labs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, paylidis είπε Βαλε με στο πρόγραμμα. Φέρνω καφέδες μπυρες πίτσες σουβλάκια κατσίκι-το βρίσκουμε αυτό 😂 κοντοσουβλι - και οχι φυτικο οπως προωθουν εις τας βρυξελας αλλιως μην ερθεις καθολου - . Καλα κατσε να βρω το χρονο να ξεκινησω - και να τελειωσω - της γυναικας πρωτα 1
imr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Για καλό γιαλυσμα και επαναφορά από αράχνες (μαύρο αυτοκίνητο δεκαετίας) τι τιμές παίζουν? Ενώ είμαι ετοιμος να πάρω αλοιφαδορο σκέφτομαι αν τελικά αξίζει για ένα αυτοκίνητο. Πάνε 150 το σετ αλοιφαδορο αλοιφές κτλ. Τι τιμές παίζουν γενικά για το γυάλισμα?
NTC Labs Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2023 στις 1:18 ΜΜ, imr είπε Για καλό γιαλυσμα και επαναφορά από αράχνες (μαύρο αυτοκίνητο δεκαετίας) τι τιμές παίζουν? Ενώ είμαι ετοιμος να πάρω αλοιφαδορο σκέφτομαι αν τελικά αξίζει για ένα αυτοκίνητο. Πάνε 150 το σετ αλοιφαδορο αλοιφές κτλ. Τι τιμές παίζουν γενικά για το γυάλισμα? τι αλοιφαδορος, τι αλοιφες, τι pads ( και ποσα ), φτηνα μου ακουγονται ολα 150 εουρος. Θες ΠΡΙΝ το γυαλισμα : iron x ( οχι υποχρεωτικα αλλα κανει δουλιτσα), οπως και δηποτε πηλό, μετα το γυαλισμα οπως και δηποτε sealant. Το αν αξιζει να τα παρεις και να τα κανεις εσυ εξαρταται. Σκεψου οτι τα "γυαλισματα" που κανουν μερικοι με 60€ δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο ( σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει να χειροτερεψουν την κατασταση ). Επισης για σωστη επαναφορα δεν σου φτανει 1 ημερα, ουτε και 2. Ναι υπαρχουν επαγγελματιας που θα παρουν 400+ αλλα αυτο που θα παρεις πισω δεν θα το πιστευεις. Παίζει μεγάλο ρόλο και η συντήρηση που έκανες ή δεν έκανες αυτά τα 10 χρόνια. Εφαγα σημερα 4 ωρες ΜΟΝΟ για τον ουρανο της γυναίκας με πλήρη διαδικασία ( το πιο χρονοβορο ειναι ο πηλός ) αμάξι του 19 που ο προηγούμενος κάτοχος το είχε τινάξει στις αυτόματες βούρτσες ( μόνο αράχνες είχε ). Στις 2/3/2023 στις 7:13 ΜΜ, paylidis είπε Βαλε με στο πρόγραμμα. Φέρνω καφέδες μπυρες πίτσες σουβλάκια κατσίκι-το βρίσκουμε αυτό 😂 Τελικά γυαλίζουν και τα λευκά ρε! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από NTC Labs 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις