Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, imr είπε

Για τον αλοιφαδορο του Lidl έχεις κάνεις εικόνα?  Αξίζει σε σχέση με έναν ρεύματος στα 60-80?

Μου τον είχε χαρίσει πριν κάνα χρόνο ένας συμφορουμιτης νομίζω ο Tigio (edit). Μου είχε πει ότι είναι αδύναμος για detailing. Προσωπικα τον χρησιμοποίησα δυο φορές με κρέμα για να σβήσω ελαφριες γρατσουνιές σε προφυλακτήρες φίλων και έκανε δουλειά αλλά θεωρω κ με το χέρι θα γινόταν δουλειά. 

για κανονικό detailing παντως καταλαβαίνω ότι χρειάζεται γωνιακος αλοιφαδορος παντως. 

οπου πρέπει κ εγώ να το κάνω ένα καλό γυάλισμα γιατί έχει γεμίσει σημαδάκια επιφανειακά το μαύρο. @NTC Labs θα το πιούμε εκείνο το καφέ που λέγαμε; 😝

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Μου τον είχε χαρίσει πριν κάνα χρόνο ένας συμφορουμιτης νομίζω ο Tsino. Μου είχε πει ότι είναι αδύναμος για detailing. Προσωπικα τον χρησιμοποίησα δυο φορές με κρέμα για να σβήσω ελαφριες γρατσουνιές σε προφυλακτήρες φίλων και έκανε δουλειά αλλά θεωρω κ με το χέρι θα γινόταν δουλειά. 

για κανονικό detailing παντως καταλαβαίνω ότι χρειάζεται γωνιακος αλοιφαδορος παντως. 

οπου πρέπει κ εγώ να το κάνω ένα καλό γυάλισμα γιατί έχει γεμίσει σημαδάκια επιφανειακά το μαύρο. @NTC Labs θα το πιούμε εκείνο το καφέ που λέγαμε; 😝

Εσενα περιμενω! Detailing να υπολογιζεις κανενα 4ωρο (αν βοηθησεις ισως 2,5 :) ). Γυαλισμα ολο το αμαξι ΔΕΝ γινεται ουτε σε 10.

13 ώρες πριν, imr είπε

Για τον αλοιφαδορο του Lidl έχεις κάνεις εικόνα?  Αξίζει σε σχέση με έναν ρεύματος στα 60-80?

Dual Action θες . Δεν ξερω αν αυτος που λες ειναι αλλα αν δεν ειναι δωσε κατι παραπανω και παρε καποιον αλλο.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Εσενα περιμενω! Detailing να υπολογιζεις κανενα 4ωρο (αν βοηθησεις ισως 2,5 :) ). Γυαλισμα ολο το αμαξι ΔΕΝ γινεται ουτε σε 10.

Δεν εχεις αδικο, εχω τεντωσει στη δουλειά... θα ερθω να τα πλακωσουμε μαζι μια μερα... Μιλαμε το λυπαται η ψυχη μου πλεον, το αφησα και εξω καμια εβδομαδα κ γεμισε σκονη κ φυλλα κ ειμαι μεσα στα νευρα (για να μη σχολιασω το οτι το πηγα στο πλυντηριο οπου παντα τους δινω το δικο μου σφουγγαρι και απλα με εγραψε και το εκανε με μπατανοβουρτσα)

• Sad 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν εχεις αδικο, εχω τεντωσει στη δουλειά... θα ερθω να τα πλακωσουμε μαζι μια μερα... Μιλαμε το λυπαται η ψυχη μου πλεον, το αφησα και εξω καμια εβδομαδα κ γεμισε σκονη κ φυλλα κ ειμαι μεσα στα νευρα (για να μη σχολιασω το οτι το πηγα στο πλυντηριο οπου παντα τους δινω το δικο μου σφουγγαρι και απλα με εγραψε και το εκανε με μπατανοβουρτσα)

τη μπατανοβουρτσα στο κεφαλι του την επομενη

33 λεπτά πριν, paylidis είπε

ρε συ λιζινγκ δεν ειανι το δικο σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

τη μπατανοβουρτσα στο κεφαλι του την επομενη

ρε συ λιζινγκ δεν ειανι το δικο σου?

Όχι ρε αγορασμένο είναι. Ακόμα το πληρώνω 😂

ασε δε καταλάβαινε με τίποτα, ήταν αλλοδαπός*. Μόνο ναι ναι έλεγε κ κούναγε το κεφαλι. Εδώ του είπα να μη βάλει αρωματικά κλπ κ πήγε έβαλε κ με πιάνει δύσπνοια (χωρια ότι το σιχαίνομαι κ καλύπτει τη καινουργιλα). Το έχω αφήσει με ανοιχτά παράθυρα στο γκαραζ μια εβδομάδα να ξεμυρίσει και ακόμα…

*δεν είναι κακό απλά ο συγκεκριμένος δε μπορούσε καν να συνεννοηθεί. Οι Έλληνες δε μενουν ούτε μήνα στη δουλειά, τους φαίνεται βαριά δουλειά να πλύνουν 10 μαξ 15 αμαξια στο οκτάωρο 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Dual Action θες . Δεν ξερω αν αυτος που λες ειναι αλλα αν δεν ειναι δωσε κατι παραπανω και παρε καποιον αλλο.

Μια χαρά έχεις κάποιον να προτείνεις? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imr είπε

εγω εχω das 6 pro αλλα ειναι ακριβουτσικος μαλλον.

Μπορεις να ψαξεις σε rupes ,griots, ginour,zota  επισης αλλα να ξερεις οτι ετσι και αλλιως αυτοι ειναι ακριβοι σε σχεση με του lidl αλλα προφανως και ειναι κλασεις ανωτεροι.

Μόλις τώρα, imr είπε

https://www.cleanyourcar.co.uk/das6pro-dual-action-polisher

αυτος καποτε ειχε πανω απο 160

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

εγω εχω das 6 pro αλλα ειναι ακριβουτσικος μαλλον.

Μπορεις να ψαξεις σε rupes ,griots, ginour,zota  επισης αλλα να ξερεις οτι ετσι και αλλιως αυτοι ειναι ακριβοι σε σχεση με του lidl αλλα προφανως και ειναι κλασεις ανωτεροι.

https://www.cleanyourcar.co.uk/das6pro-dual-action-polisher

αυτος καποτε ειχε πανω απο 160

Μεχρι 100ρι υπολογιζα, μια χαρα τιμη ειναι αν τον βρω σε αυτα χωρις τελωνεια κτλ

Πολλα χρονια το ειχα σκοπο και τωρα που πηρα μαυρο αυτοκινητο με τις αραχνουλες του θελω να το δοκιμασω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Όχι ρε αγορασμένο είναι. Ακόμα το πληρώνω 😂

ασε δε καταλάβαινε με τίποτα, ήταν αλλοδαπός*. Μόνο ναι ναι έλεγε κ κούναγε το κεφαλι. Εδώ του είπα να μη βάλει αρωματικά κλπ κ πήγε έβαλε κ με πιάνει δύσπνοια (χωρια ότι το σιχαίνομαι κ καλύπτει τη καινουργιλα). Το έχω αφήσει με ανοιχτά παράθυρα στο γκαραζ μια εβδομάδα να ξεμυρίσει και ακόμα…

*δεν είναι κακό απλά ο συγκεκριμένος δε μπορούσε καν να συνεννοηθεί. Οι Έλληνες δε μενουν ούτε μήνα στη δουλειά, τους φαίνεται βαριά δουλειά να πλύνουν 10 μαξ 15 αμαξια στο οκτάωρο 

εγω πλενω 4 μαξ στο 8ωρο...πλενω ομως ε.....δυστυχως δεν συμφερω για υπαλληλος πλυντηριου :)

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

εγω πλενω 4 μαξ στο 8ωρο...πλενω ομως ε.....δυστυχως δεν συμφερω για υπαλληλος πλυντηριου :)

Ε ναι αυτοι δε πλενουν, ουτε οσα βλεπει η πεθερα δε κανουν, καμια φορά το παιρνω και κανω λεπτομερειες (εμφανεις ομως) εγω μετα... εχε χαρη που δεν εχω χωρο αλλιως ουτε που θα παταγα...

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ε ναι αυτοι δε πλενουν, ουτε οσα βλεπει η πεθερα δε κανουν, καμια φορά το παιρνω και κανω λεπτομερειες (εμφανεις ομως) εγω μετα... εχε χαρη που δεν εχω χωρο αλλιως ουτε που θα παταγα...

Μία απο τα ίδια και αυτός που το πάω εγώ

Εδώ είχα μία κουτσουλιά και το πήγα να μην αφήσει σημάδι , έτυχε και το πήρα βράδυ και την άλλη ημέρα είδα ότι δεν την είχε βγάλει καλά και τελικά άφησε σημάδι ......

Απλά του το πάω απο όταν άνοιξε και ήδη μου έχει κάνει τσάμπα πλύσιμο μηχανής 3 φορές :D

Έχω και την μέση δεν μου είναι εύκολο να το κάνω συχνά εγώ σε κανα λαμπίκο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Έχω και την μέση δεν μου είναι εύκολο να το κάνω συχνά εγώ σε κανα λαμπίκο

Στα λαμπικο μου τη σπανε, εγω θελω να το πλενω με την ησυχια μου εκει θελουν να τους αδειαζεις τη γωνια... Οποτε πλεον παω μονο για ενα πολυ γρηγορο σε φαση 1€-2 λεπτά για να φυγουν χοντρες λασπες σκονες κλπ μεχρι να το πλυνω κανονικά (πρακτικα μονο απο εξω θελει πλυσιμο το δικο μου-μεσα ειναι παντοτε πεντακαθαρο το πολυ να εχει λιγη σκονη στο ταμπλώ)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

λογικο ομως, δεν γινεται ο αλλος να κατσει 2-3 ωρες για 5-10 εουρος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

λογικο ομως, δεν γινεται ο αλλος να κατσει 2-3 ωρες για 5-10 εουρος.

Ε για 13 περιμενα ενα υποτυπωδως καλυτερο εξωτερικο με δεδομενο οτι μεσα του το πηγαινω πεντακαθαρο (πισω μπορει να μην ανοιξει καν τις πορτες πχ)

• Δημιουργία νέου...