p_under Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 10 ώρες πριν, Merc12 είπε Για δερμάτινες επιφάνειες ποιο προϊόν προτείνετε; Koch chemie pol star με αραίωση 1/10 και έπειτα μία ενυδατικη κρέμα. Για την κρέμα ΔΕΝ θα σου πρότεινα της autoglym που έχω γιατί αφήνει λιπαρότητα. 1
Merc12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 10 ώρες πριν, p_under είπε Koch chemie pol star με αραίωση 1/10 και έπειτα μία ενυδατικη κρέμα. Για την κρέμα ΔΕΝ θα σου πρότεινα της autoglym που έχω γιατί αφήνει λιπαρότητα. Eυχαριστω.Με πινέλο το καθαρίζεις;Για ενυδάτωση μπορώ να χρησιμοποιήσω το PERL της Carpro ;
p_under Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 1 ώρα πριν, Merc12 είπε Eυχαριστω.Με πινέλο το καθαρίζεις;Για ενυδάτωση μπορώ να χρησιμοποιήσω το PERL της Carpro ; Δεν καθαρίζω με πινέλο, γιατί δεν κάνω βίντεο στο insta... . Καθαρίζω με μια μικρή, σχετικά μαλακή βούρτσα από τρίχα αλόγου ή ένα πανάκι τύπου σκληρό-μικροινων με ραβδώσεις. Αυτά τα πανακια είναι μεν λίγο πιο σκληρά απο τα κλασικά που σκουπίζουμε αλλά δεν τραυματίζουν το δέρμα και τραβάνε πολύ βρωμιά. Επίσης, έχω την λόξα, αν και πολλοί δεν το κάνουν όταν σκουπίσω τα πολλά να περάσω 1-2 χέρια με καθαρό μαλακό πανί ποτισμένο με νερό για να βγάλω σχεδόν όλο το καθαριστικό. To perl δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά θεωρώ πως επειδή είναι coating για σχεδόν όλο το εσωτερικό, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για τα δέρματα. Θα προτιμούσα κάποιο υλικό τύπου γαλάκτωμα. Αν θες απο το καλύτερα μπορώ να σου προτείνω αλλά τσιμπάει σε τιμή. Εγώ εχω της autoglym τώρα και δεν μου αρέσει, αλλά δεν τελειώνει με τίποτα.. 1
Merc12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 5 ώρες πριν, p_under είπε Δεν καθαρίζω με πινέλο, γιατί δεν κάνω βίντεο στο insta... . Καθαρίζω με μια μικρή, σχετικά μαλακή βούρτσα από τρίχα αλόγου ή ένα πανάκι τύπου σκληρό-μικροινων με ραβδώσεις. Αυτά τα πανακια είναι μεν λίγο πιο σκληρά απο τα κλασικά που σκουπίζουμε αλλά δεν τραυματίζουν το δέρμα και τραβάνε πολύ βρωμιά. Επίσης, έχω την λόξα, αν και πολλοί δεν το κάνουν όταν σκουπίσω τα πολλά να περάσω 1-2 χέρια με καθαρό μαλακό πανί ποτισμένο με νερό για να βγάλω σχεδόν όλο το καθαριστικό. To perl δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά θεωρώ πως επειδή είναι coating για σχεδόν όλο το εσωτερικό, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για τα δέρματα. Θα προτιμούσα κάποιο υλικό τύπου γαλάκτωμα. Αν θες απο το καλύτερα μπορώ να σου προτείνω αλλά τσιμπάει σε τιμή. Εγώ εχω της autoglym τώρα και δεν μου αρέσει, αλλά δεν τελειώνει με τίποτα.. Ποιο προτείνεις;
p_under Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 16 ώρες πριν, Merc12 είπε Ποιο προτείνεις; https://www.leatherhoney.com/ Δεν ξέρω αν είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αλλά διαβάζω ότι είναι ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας του. Εγώ θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή Το επόμενο στάδιο ειναι κεραμική στα δέρματα αλλά εκεί οι τιμές είναι αλλού! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις