Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δουλεύω στην εστίαση και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι παίζει στα 1+1, θα προσπαθήσω να σας κατατοπίσω.

΄Οπως είπε και πιο πάνω ο Ntinaras, προσπαθείτε να επιλέγετε μερίδες που περιέχουν τεμάχια και όχι χύμα κρεατικά.

Επίσης, καλό θα ήταν πριν πάτε στο 1+1, να ρίχνετε μια ματιά τι παίζει στις τιμές κάθε μαγαζιού χωρίς προσφορά, γιατί μπορεί να γελαστείτε

και το τελικό 1+1 να καταλήξει 3/4 + 3/4 και σε κάποιες περιπτώσεις 1/2 + 1/2.

Ιδιαίτερη προσοχή στο γύρο, σε κανένα μαγαζί δεν συμφέρει το 1+1 στις μερίδες, σίγουρα οι μερίδες θα είναι πετσοκομμένες

και απλωμένες έτσι στο κουτί ώστε να γελάνε το μάτι.

Σε καφέδες, τυρόπιτες, ολόκληρα κοτόπουλα κ.ά. παραγγέλνετε άφοβα, δύσκολα θα σας γελάσουν.

• Like 7
  • Thanks 3
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, eko13 είπε

Τωρα να γινω κακος και να πω οτι οι μεριδες κανονικα εχουν 4 καλαμακια/σουβλακια? Και υπαρχουν μαγαζια που δινουν 1+1 με 4 (8 συνολο) καλαμακια/σουβλακια. Παντως δεν καταλαβαινω το νεο προμοσιον, δεν ειδα να ειχε καταργηθει η προσφορα 1+1 τοσο καιρο. 

Και γω αυτο θυμαμαι απο παλια, οτι ηταν 4. Αλλα τα τελευταια δυο χρονια ολοι 3 βαζουν, τουλαχιστον οσοι εχω παρει εγω. Και φορτωνουν πατατες κλπ, οποτε σιγουρα συμφερει τα σκετα τεμαχια για οποιον ενδιαφερεται για το κρεας μονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως χρήστης e-food και box, πέρυσι είχα παραγγείλει πολλές δεκάδες φορές 1+1 από διάφορα καταστήματα, και ούτε μια φορά δεν είχα μειωμένη ποσότητα σε σχέση με τις κανονικές μερίδες.

Επεξ/σία από hpdra
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως υπάρχει και η ενδιάμεση περίπτωση, αλυσίδα προσφέρει 1+1 μεγάλες πίτες με 5 κάτι ευρώ. Μέσα αν την ανοίξεις είναι με μεγαλη πίτα και έχει παραπάνω από ένα καλαμάκι/σουβλάκι αλλά σίγουρα όχι δύο (το πιθανότερο ένα μισι). Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι δεν λέει κάπου για διπλή ποσότητα.  

Οποτε ναι μεν είναι κλοπη στην τιμή των 5+, αλλά με το 1+1 είναι καλή περίπτωση, αφού είναι καλύτερα από δύο πιτογυρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eko13 είπε

Πάντως υπάρχει και η ενδιάμεση περίπτωση, αλυσίδα προσφέρει 1+1 μεγάλες πίτες με 5 κάτι ευρώ. Μέσα αν την ανοίξεις είναι με μεγαλη πίτα και έχει παραπάνω από ένα καλαμάκι/σουβλάκι αλλά σίγουρα όχι δύο (το πιθανότερο ένα μισι). Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι δεν λέει κάπου για διπλή ποσότητα.  

Οποτε ναι μεν είναι κλοπη στην τιμή των 5+, αλλά με το 1+1 είναι καλή περίπτωση, αφού είναι καλύτερα από δύο πιτογυρα.

Κανονικα 1.5 καλαμακι χρειαζεται σε απλη μικρη πιττα. Οι μεγαλες πιττες πρεπει να εχουν τουλαχιστον 2 μεσα.

Δημοσ.

θυμηθειτε. ο efood ετοιμαζεται να φαει ενα γιγαντιο αρ&%δι απο το wolt με τετοιες "προσφορες" που κανει. και πολυ καλα θα παθει κατα τη γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Το efood στο 1+1 δε συμμετέχει πουθενά,όλο το κόστος το αναλαμβάνουν τα μαγαζιά.

Οπότε μην περιμένετε συμμετοχή από 'καλά' μαγαζιά.

Η θα συμμετέχουν μαγαζιά με ήδη τσουχτερές τιμές ή με κάποια μείωση στην ποσότητα-ποιότητα.

Σε αντίθεση με το -5$ από τη πρώτη παραγγελία οποιουδήποτε καταστήματος που το πριμοδοτεί εξολοκλήρου η wolt.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, wiowia είπε

Το efood στο 1+1 δε συμμετέχει πουθενά,όλο το κόστος το αναλαμβάνουν τα μαγαζιά.

Οπότε μην περιμένετε συμμετοχή από 'καλά' μαγαζιά.

Η θα συμμετέχουν μαγαζιά με ήδη τσουχτερές τιμές ή με κάποια μείωση στην ποσότητα-ποιότητα.

Σε αντίθεση με το -5$ από τη πρώτη παραγγελία οποιουδήποτε καταστήματος που το πριμοδοτεί εξολοκλήρου η wolt.

Αναρωτιέμαι πώς θα αντέξει το efood απέναντι σε wolt και box... Δεν δίνει καμία προστιθέμενη αξία 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xejolontas είπε

Αναρωτιέμαι πώς θα αντέξει το efood απέναντι σε wolt και box... Δεν δίνει καμία προστιθέμενη αξία 

Λόγω συνήθειας και μόνο..

Οι περισσότεροι έχουν efood στο κινητό και δεν ψάχνονται για κάτι καλύτερο.

Οπως συνηθίζεις το κακό φαΐ,καφέ,γλυκό κτλ.

Για μένα είναι αδιανόητο να υπάρχει κόσμος πλέον που παίρνει καφέ από Γρηγόρη,Everest και άλλες τέτοιου είδους αλυσίδες κ όμως…

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, wiowia είπε

Λόγω συνήθειας και μόνο..

Οι περισσότεροι έχουν efood στο κινητό και δεν ψάχνονται για κάτι καλύτερο.

Οπως συνηθίζεις το κακό φαΐ,καφέ,γλυκό κτλ.

Για μένα είναι αδιανόητο να υπάρχει κόσμος πλέον που παίρνει καφέ από Γρηγόρη,Everest και άλλες τέτοιου είδους αλυσίδες κ όμως…

Αν έχεις κοσμοτε σε σπρώχνει στο box αναγκαστικά γιατί σε κάθε κάρτα που βάζεις παίρνεις πόντους

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Xejolontas είπε

Αν έχεις κοσμοτε σε σπρώχνει στο box αναγκαστικά γιατί σε κάθε κάρτα που βάζεις παίρνεις πόντους

Στην τελευταία ανανέωση δε μου δωσε. Ξέρουμε αν έχει αλλάξει κάτι?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Στην τελευταία ανανέωση δε μου δωσε. Ξέρουμε αν έχει αλλάξει κάτι?

Νομίζω πρέπει να βάλεις 12 ευρώ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Xejolontas είπε

Νομίζω πρέπει να βάλεις 12 ευρώ

Επίσης πρέπει να βάζεις κάρτα στο νούμερο που έχεις δηλώσει στο box

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχη, αρκετοι κλεβουν. Ερχεται 1+1 με δειγματα, οτι και αν ειναι αυτο. Μονο fix πραγματα αξιζουν.

ενα γρηγορο παραδειγμα. Burger. Πολυ μικρο μπιφτεκι τυπου super market τελευταια ποιοτητα  και χαλια γευση. 
στα καφεδαδικα καποια φαγωσιμα τα εχουν βαλει για κραχτες, (και αυτα μικρα), για να παρεις και αλλα πραματα μαζι

Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...