antwnhspap98 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Η γνωστη προσφορα του efood που παιρνεις 2 προιοντα στην τιμη του ενος επανηλθε σημερα και για τις επομενες 3 εβδομαδες (μεχρι 27/6) Ισχυει σε επιλεγμενα καταστηματα σε ολες τις πολεις για φαγητα, καφεδες, κρεοπωλεια, μαναβικα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, antwnhspap98 είπε Η γνωστη προσφορα του efood που παιρνεις 2 προιοντα στην τιμη του ενος επανηλθε σημερα και για τις επομενες 3 εβδομαδες (μεχρι 27/6) Ισχυει σε επιλεγμενα καταστηματα σε ολες τις πολεις για φαγητα, καφεδες, κρεοπωλεια, μαναβικα. Ωραια, μονο που επειδη ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να αφορα ολα τα προιοντα και απο ολες τις κατηγοριες μαλιστα, για να μην μπερδεψουμε - δωσουμε ψευτικη εικονα σε οποιον το διαβασει, να το διορθωσουμε λιγο : Η γνωστη προσφορα του efood που παιρνεις 2 συγκεκριμενα προιοντα στην τιμη του ενος επανηλθε σημερα και για τις επομενες 3 εβδομαδες (μεχρι 27/6) Ισχυει σε επιλεγμενα καταστηματα σε ολες τις πολεις και για συγκεκριμενα - επιλεγμενα απο το καθε μαγαζι προιοντα. 1
emperor4her Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δεν ξερω αν εχετε βρει κατι που αξιζει, αλλα οσες φορες εχω παρει το 1+1 δεν ειναι μεριδα αυτο που βαζουν! Αντε αν το χαρακτηρισω, 1 μεριδα και 1/4 μεριδας σαν συνολο.. εκτος αν απευθυνεται σε 4 χρονα. γενικα τρωω πολυ, αλλα ξερω "τι εστι μεριδα" 18 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, emperor4her είπε Δεν ξερω αν εχετε βρει κατι που αξιζει, αλλα οσες φορες εχω παρει το 1+1 δεν ειναι μεριδα αυτο που βαζουν! Αντε αν το χαρακτηρισω, 1 μεριδα και 1/4 μεριδας σαν συνολο.. εκτος αν απευθυνεται σε 4 χρονα. γενικα τρωω πολυ, αλλα ξερω "τι εστι μεριδα" 1+1 απο "τσιφτης" μεσω του wolt. Aπ οτι βλεπω παιζει και στο efood ιδια προσφορα https://www.e-food.gr/delivery/brilissia/o-tsifths Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από SagoniasSlutRos 13
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, emperor4her είπε Δεν ξερω αν εχετε βρει κατι που αξιζει, αλλα οσες φορες εχω παρει το 1+1 δεν ειναι μεριδα αυτο που βαζουν! Αντε αν το χαρακτηρισω, 1 μεριδα και 1/4 μεριδας σαν συνολο.. εκτος αν απευθυνεται σε 4 χρονα. γενικα τρωω πολυ, αλλα ξερω "τι εστι μεριδα" Κι εγω το εχω παρατηρησει, οποτε η λυση ειναι να παιρνεις μεριδες με διακριτα "κρεατα" πχ καλαμακια, και οχι χυμα γυρο. 8
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μολις τώρα είδα τι παίζει απο 1+1 στην περιοχή μου.Ενας φούρνος,ο γρηγόρης,ενα κινέζικο,ένα vegan bar,και ενα ιαπωνικο.Επομενως με βλεπω να μην το χρησιμοποιω.Δυστυχως οπως ειπε και ενα παιδι παραπανω ειναι ψιλο μουφα.Εκτος και εαν εισαι τυχερος και καποιος μαγαζατορας ειναι μερακλης κυριολεκτικα και μεταφορικα σαν τον αλλο φιλο με τις μεριδες του που τις ανεβασε και τωρα που εινα 13¨00 με εχει κοψει η λορδα.Βαλε ενα spoiler βρε αδερφε δεν ανεβαζουμε τα κρεατα φως φαναρι δεν μας λυπασαι?> 1
Themos3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Άντε τώρα να βγάλει άκρη ο Τσίφτης γιατί ανέβηκαν τόσο πολύ οι δουλειές! Πραγματικά μας διέλυσες μεσημεριάτικα και έχω φασολάκια... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από Themos3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Παιδια απο την περασμενη Παρασκευη ειναι η φωτο, αν αυτο σας κανει να νιωσετε καλυτερα! 1
eko13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Τωρα να γινω κακος και να πω οτι οι μεριδες κανονικα εχουν 4 καλαμακια/σουβλακια? Και υπαρχουν μαγαζια που δινουν 1+1 με 4 (8 συνολο) καλαμακια/σουβλακια. Παντως δεν καταλαβαινω το νεο προμοσιον, δεν ειδα να ειχε καταργηθει η προσφορα 1+1 τοσο καιρο. 3
xoldboyx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, eko13 είπε Τωρα να γινω κακος και να πω οτι οι μεριδες κανονικα εχουν 4 καλαμακια/σουβλακια? Και υπαρχουν μαγαζια που δινουν 1+1 με 4 (8 συνολο) καλαμακια/σουβλακια. Παντως δεν καταλαβαινω το νεο προμοσιον, δεν ειδα να ειχε καταργηθει η προσφορα 1+1 τοσο καιρο. Ουσιαστικά μπαίνουν πολλά περισσότερα μαγαζιά. Λογικά στα 1+1 το efood έχει λιγότερο fee αλλιώς πιο το incentive..
rudigarcia222 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Ποια σουβλάκια ρε παιδιά. Ολόκληρη Θεσσαλονίκη και έχει μόνο σε επιλεγμένα προϊόντα. Πλασάρουν υπέρχρεωμενες φούσκες με λουκάνικα και κάτι κεφτέδες κοτόπουλου. Ότι σαβούρα τους έχει ξεμείνει το δίνουν σε 1 κ 1 για να γλυτώσουν την φύρα. Γελάνε και τα οι καρύδες πλέον με το efood και τις υπερπροσφορες του. Τους έχει πετσοκοψει box k volt 2
eko13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Προφανως ειναι ανα περιοχη, εγω το αντιθετω βλεπω, δυνατo efood, ανερχομενο Box, λιγα πραγματα (κυριως ψαχμενα και κυριλε) το wolt. Οπως μπηκε βγηκε το wolt, ειδικα αυτο που σου βγαζει μαγαζια που δεν φερνουν στην διευθυνση σου ειναι τραγικο...
SakafliaC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, eko13 είπε ειδικα αυτο που σου βγαζει μαγαζια που δεν φερνουν στην διευθυνση σου ειναι τραγικο... Είναι πράγματι σπαστικό αυτό, αλλά νομίζω το κάνουν για να έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις με παραλαβή απ το κατάστημα.
andreas1gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, emperor4her είπε Δεν ξερω αν εχετε βρει κατι που αξιζει, αλλα οσες φορες εχω παρει το 1+1 δεν ειναι μεριδα αυτο που βαζουν! Αντε αν το χαρακτηρισω, 1 μεριδα και 1/4 μεριδας σαν συνολο.. εκτος αν απευθυνεται σε 4 χρονα. Συμφωνώ 100% Στο 1+1 η ποιότητα - ποσότητα δεν έχει καμία σχέση με τις κανονικές μερίδες... Η κοροϊδία σε άλλο επίπεδο... Μαύρο από εμένα 1 1
GREG10ARIS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Συμφωνώ 100% Στο 1+1 η ποιότητα - ποσότητα δεν έχει καμία σχέση με τις κανονικές μερίδες... Η κοροϊδία σε άλλο επίπεδο... Μαύρο από εμένα Είναι κάποια συγκεκριμένα που έχουν όντως 1+1 και δεν κοροιδεύουν τον κόσμο, είναι πολύ λίγα όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις