malias4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημερα , πριν 2-3 μερες απο οτι καταλαβα το βραδυ εκανε reboot το ρουτερ κ ενω ημουν σε interleaved ειδα οτι με εβαλεν σε fast path χωρις να το ζητησω. Δεν εχω θεμα μιας κ παιζω κ λιγο xbox απλα με παραξενεψε που αλλαξανε κατι αριθμοι στο router. Πχ το min dslam throughtput ηταν απο την πρωτη μερα στα 128 κ το sra κλειστο ενω τωρα ανοιξε το sra κ το min dslam throughtput πηγε 512 Βαζω κ μια φωτο τωρα να δειτε τι εννοω. Επισης κ πιο παλια ειχα βαλει fast path για καμποσο καιρο αλλα μετα το ξαναγυρισα. Τοτε ομως εβλεπα errors κτλ ενω τωρα μια εβδομαδα ειναι ολα στο μηδεν ! Eχω το fritzbox 7530. FRITZ!Box 7530.pdf Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από malias4
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Αν είσαι σε καμπίνα ΟΤΕ πιθανότατα ενεργοποίησαν το G.INP, για αυτό στο δείχνει ως fastpath (ουσιαστικά είναι ένα πολύ ελαφρύ interleaved) 1
malias4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Αν είσαι σε καμπίνα ΟΤΕ πιθανότατα ενεργοποίησαν το G.INP, για αυτό στο δείχνει ως fastpath (ουσιαστικά είναι ένα πολύ ελαφρύ interleaved) Ναι σε καμπινα οτε φιλε μου ειμαι. Οντως και το ginp ηταν κλειστο κ ανοιξε κ αυτο ξεχασα να το γραψω στο παραπανω ποστ. Ping ειχα 22 κ τωρα 12 αν παρω τηλ δηλαδη κ πω βαλτε με σε fast path υπαρχει πιο βαθυ απο αυτο που εχω τωρα; Η με την ενεγοποιηση του ginp πηγε οσο παει ; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από malias4
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Πριν ήσουν σε interleaved Τώρα με το G.INP, είσαι σε interleaved πάλι, αλλά χωρίς να έχεις παραπάνω ms σε σχέση με fastpath Εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις ως έχει, βελτιώνει σταθερότητα και μειώνει λάθη..
malias4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε Πριν ήσουν σε interleaved Τώρα με το G.INP, είσαι σε interleaved πάλι, αλλά χωρίς να έχεις παραπάνω ms σε σχέση με fastpath Εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις ως έχει, βελτιώνει σταθερότητα και μειώνει λάθη.. Ναι σιγουρα αφου δεν βλεπω ουτε ενα error τωρα καμια βδομαδα που εγινε αυτη η φαση κ πηγα στο ιδιο ping με speedtest με αυτο που ειχα με fast δεν κανω τιποτα. Απλα ρωταω αν πχ τους πω βαλτε με fast path θα μου πουνε μα καλα δεν βλεπεις 😁 εισαι σε fast path ηδη! Η θα μου πουνε οκ κ το ping απο 12 θα παει πχ 4 η 5 ;
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μπορείς αν θες να ζητήσεις "καθαρό" fastpath, άντε να δεις κάνα ms λιγότερο.. Δε πιστεύω πως αξίζει, πολλά θετικά σε σχέση με τα "αρνητικά" το G.INP
malias4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Μπορείς αν θες να ζητήσεις "καθαρό" fastpath, άντε να δεις κάνα ms λιγότερο.. Δε πιστεύω πως αξίζει, πολλά θετικά σε σχέση με τα "αρνητικά" το G.INP Οχι αν ειναι για 1 ms με την καμμια. Αν ηταν για αλλα 10ms κατω τοτε ισως 😊 Σιγουρα το αφηνω οπως ειναι κ σε ευχαριστω για τις απαντησεις φιλε μου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα