kostasbm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 εχουμε ενα αλκατελ αλλα το προβλημα ειναι οτι ενω κανω αυτοματη φορτιση χρηματος δεν μπορω να κανω αυτοματη ανανεωση πακετου γιατι δεν ειναι smart και αναρωτιεμαι αν υπαρχει συσκευη που να μπορω να εγκαταστησω το whatsup h cosmote app αλλα να μην ειναι touch screen.....γιατι μου ειπαν οτι μονο ετσι θα μπορω να κανω ανανεωση χρηματος και πακετου....αν ειναι και με πορτακι ακομα καλυτερα για δωστε τα φωτα σας....
lefkrc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα παρόμοιο θέμα με τον παππού ο οποίος έχει πολύ μειωμένη όραση (1/10 στο ένα μάτι, 2/10 στο άλλο). Καταλήξαμε μετά από δοκιμές σε ένα flip phone Alcatel (δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο). Ήταν το πιο εύκολο στην χρήση καθώς δεν χρειάζεται να κλειδώνει πλήκτρα οπότε δεν χρειάζεται και συνδυασμό ή κουμπί ξεκλειδώματος. Έχουμε βάλει τα βασικά νούμερα στην ταχεία κλήση, έχει μάθει π.χ. ότι στο 2 είναι ο γιος του, στο 3 εγώ κλπ και το πάει στα τυφλά. Για την κάρτα (Vodafone CU), επειδή δεν έβγαζα άκρη. όπως κι εσύ, έκανα απλά εγκατάσταση το CU app στο δικό μου τηλέφωνο (όντας δίπλα στο δικό του για το μήνυμα επιβεβαίωσης) και το διαχειριζόμουν εγώ απο εκεί... στην πορεία όταν του κλέψανε το τηλέφωνο και ξανά πήραμε το ίδιο, γύρισα και την κάρτα του στο όνομα μου ώστε να μιλάω απευθείας εγώ για ότι χρειάζεται. Βέβαια έχουμε την τύχη ότι τα έχει ακόμα 400 και είναι συνεννοήσιμος (κάθε μήνα με παίρνει τηλέφωνο να δει αν μου "χρωστάει" λεφτά για την κάρτα), οπότε τα έχω αναλάβει όλα χωρίς γκρίνιες και προβλήματα... και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ησυχάσει έτσι, ούτε να τον κοροϊδέψει μπορεί κανείς για συμβόλαιο, ούτε 5ψήφια γτ τα έχω μπλοκάρει όλα, έχω μπλοκάρει και τα δεδομένα του και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από lefkrc
kostasbm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, lefkrc είπε Είχα παρόμοιο θέμα με τον παππού ο οποίος έχει πολύ μειωμένη όραση (1/10 στο ένα μάτι, 2/10 στο άλλο). Καταλήξαμε μετά από δοκιμές σε ένα flip phone Alcatel (δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο). Ήταν το πιο εύκολο στην χρήση καθώς δεν χρειάζεται να κλειδώνει πλήκτρα οπότε δεν χρειάζεται και συνδυασμό ή κουμπί ξεκλειδώματος. Έχουμε βάλει τα βασικά νούμερα στην ταχεία κλήση, έχει μάθει π.χ. ότι στο 2 είναι ο γιος του, στο 3 εγώ κλπ και το πάει στα τυφλά. Για την κάρτα (Vodafone CU), επειδή δεν έβγαζα άκρη. όπως κι εσύ, έκανα απλά εγκατάσταση το CU app στο δικό μου τηλέφωνο (όντας δίπλα στο δικό του για το μήνυμα επιβεβαίωσης) και το διαχειριζόμουν εγώ απο εκεί... στην πορεία όταν του κλέψανε το τηλέφωνο και ξανά πήραμε το ίδιο, γύρισα και την κάρτα του στο όνομα μου ώστε να μιλάω απευθείας εγώ για ότι χρειάζεται. Βέβαια έχουμε την τύχη ότι τα έχει ακόμα 400 και είναι συνεννοήσιμος (κάθε μήνα με παίρνει τηλέφωνο να δει αν μου "χρωστάει" λεφτά για την κάρτα), οπότε τα έχω αναλάβει όλα χωρίς γκρίνιες και προβλήματα... και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ησυχάσει έτσι, ούτε να τον κοροϊδέψει μπορεί κανείς για συμβόλαιο, ούτε 5ψήφια γτ τα έχω μπλοκάρει όλα, έχω μπλοκάρει και τα δεδομένα του και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. ετσι κανω και γω αλλα στο δικο μου γινεται και αυτοματη ανανεωση πακετου ενω στο alcatel της μανας μονο τα χρηματα μπαινουν καθε μηνα(και τα 2 τηλεφωνα στο ονομα μου ειναι)..απλα αν βρω καποιο να μπορω να εγκαταστησω το app της cosmote λυνουμε το προβλημα
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, kostasbm είπε εχουμε ενα αλκατελ αλλα το προβλημα ειναι οτι ενω κανω αυτοματη φορτιση χρηματος δεν μπορω να κανω αυτοματη ανανεωση πακετου γιατι δεν ειναι smart και αναρωτιεμαι αν υπαρχει συσκευη που να μπορω να εγκαταστησω το whatsup h cosmote app αλλα να μην ειναι touch screen.....γιατι μου ειπαν οτι μονο ετσι θα μπορω να κανω ανανεωση χρηματος και πακετου....αν ειναι και με πορτακι ακομα καλυτερα για δωστε τα φωτα σας.... Kάνε απο το browser ανανέωση χρημάτων και πακετων
kostasbm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Kάνε απο το browser ανανέωση χρημάτων και πακετων η ανανεωση υπολοιπου γινεται αυτοματα απο τη καρτα μου και στα 2 τηλεφωνα ,απλα στο αλκατελ δεν κανει και το πακετο και αν το ξεχασω χανονται και ο χρονος ομιλιας που μεταφερεται...συσκευη να βρω 4G που να μπορω να βαλω το app (δε βολευουν τους μεγαλους τα touch screen smartphones)
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, kostasbm είπε η ανανεωση υπολοιπου γινεται αυτοματα απο τη καρτα μου και στα 2 τηλεφωνα ,απλα στο αλκατελ δεν κανει και το πακετο και αν το ξεχασω χανονται και ο χρονος ομιλιας που μεταφερεται...συσκευη να βρω 4G που να μπορω να βαλω το app (δε βολευουν τους μεγαλους τα touch screen smartphones) Δοκίμασες μέσα απο το https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp?_requestid=246358 να ενεργοποιείς πακέτα;
kostasbm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασες μέσα απο το https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp?_requestid=246358 να ενεργοποιείς πακέτα; οχι το κοιταζω τωρα εχω λογαριασμο το εχω δει δεν ειναι το θεμα να μπω και να κανω κατι μεσω του σιτε ...θελώ να γινεται αυτοματα η χρεωση της καρτας μου και η ανανεωση του προγραμματος που ειναι ηδη....το πρωτο γινεται κανονικα το δευτερο πρεπει να το κανω χειροκινητα μεσω της εφαρμογης...αυτο ειναι που με χαλαει...αν λειψω η το ξεχασω χανονται τα λεπτα του προηγουμενου μηνα απλα αν δεν το ειδες εχω 2 τηλεφωνα στο ονομα μου,το ενα το δικο μου σμαρτ το κανει κανονικα,το αλλο που δεν ειναι σμαρτ δεν το κανει Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από kostasbm
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Εχω κατεβασει την εφαρμογη της Κοτε στο κινητο μου. Απο κει με αφηνει να διαχειριστω τα πακετα στη συσκευη του πατερα μου (dumbphone) και να επιλεξω αν θελω αυτοματη ανανεωση πακετου Εντιτ: εννοειται βεβαια πως εχω περασει στο δικο μου ΑΦΜ την συνδεση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα