Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, satsok2 είπε Γνωστό. Ειδοποίηση για προσφορά σου έρχεται και προσφορά δε βλέπεις. Μπορει να βλεπεις προσφορα, πχ τα αρωματα που ποσταρα παραπανω οντως πωλουνται αρκετα φθηνοτερα απο το επομενο σκρουτζομαγαζο. Το προβλημα ειναι πως αυτην την τιμη των 178 ευρω την παιρνω συνεχως σε notification ως πτωση τιμης, διοτι προφανως, αυτος που το πουλαει σε αυτην την τιμη ειτε την ανεβοκατεβαζει διαρκως, ειτε αλλαζει διαρκως διαθεσιμοτητα . Κι ετσι το συστημα triggaρεται διαρκως κι εντοπιζει πτωση τιμης που στην ουσια υπαρχει εδω και μηνες. Προφανως καποιοι θα ξεγελαστουν και δε θα δουν ιστορικο τιμης και θα τρεξουν να ψωνισουν. Ακομα ομως κι εκεινοι που δεν ξεγελιουνται, καταληγουν να σπαμαρονται απο αχρηστα notifications λογω ενος σκρουτζομαγαζου που abusαρει το συστημα. Αν οπως λενε και οι παραπανω , αυτο το abuse προκειται για καθιερωμενη τακτικη, τι να πω, fail. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από BackFromHell
akaloith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θα πρεπε να βαλουν ενα ποσο πχ 50ευρω συνολικης παραγγελιας που ετσι κ αλλιως θα εχεις δωρεαν μεταφορικα με λογικο πληθος αποστολων (3-5) το 20ευρω ανα μαγαζι ειναι μπουρδα.... καταστραφηκε ολη η εμπειρια skroutz shopping & προφανως οι παραγγελιες πεσαν στο ναδιρ και οπως βγαζει τα υποτιθεμενα κερδη απο αποστολες αν τολμαει να βγαλει και τα λεφτα που μαζεψε απο τις αγορες καταστραφηκε ολη η εμπειρια skroutz shopping & αυτο προφανως εχει αντικτυπο και στις παραγγελιες δηλαδη αμα εφερνε απο κινα ποσα θα θελε κανα 500ευρω συνδρομη;;; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από akaloith 1
aGka8l Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2022 στις 4:59 ΠΜ, akaloith είπε θα πρεπε να βαλουν ενα ποσο πχ 50ευρω συνολικης παραγγελιας που ετσι κ αλλιως θα εχεις δωρεαν μεταφορικα με λογικο πληθος αποστολων (3-5) το 20ευρω ανα μαγαζι ειναι μπουρδα.... καταστραφηκε ολη η εμπειρια skroutz shopping & προφανως οι παραγγελιες πεσαν στο ναδιρ και οπως βγαζει τα υποτιθεμενα κερδη απο αποστολες αν τολμαει να βγαλει και τα λεφτα που μαζεψε απο τις αγορες καταστραφηκε ολη η εμπειρια skroutz shopping & αυτο προφανως εχει αντικτυπο και στις παραγγελιες δηλαδη αμα εφερνε απο κινα ποσα θα θελε κανα 500ευρω συνδρομη;;; σε παω μια κόντρα! Τα συνολικά σου κέρδη 2.326 €από 308 αποστολές δυστηχώς μετά την αλλάγη στο καινούριο εχω κανει 4 παραγγελίες Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από aGka8l 2
SilentVoice Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, aGka8l είπε σε παω μια κόντρα! Τα συνολικά σου κέρδη 2.326 €από 308 αποστολές δυστηχώς μετά την αλλάγη στο καινούριο εχω κανει 4 παραγγελίες Σε έχω στις αποστολές. Με το νέο έχω κάνει καμιά 60αρα . 1
darkmatinee Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, aGka8l είπε σε παω μια κόντρα! Τα συνολικά σου κέρδη 2.326 €από 308 αποστολές δυστηχώς μετά την αλλάγη στο καινούριο εχω κανει 4 παραγγελίες 14 ώρες πριν, SilentVoice είπε Σε έχω στις αποστολές. Με το νέο έχω κάνει καμιά 60αρα . Όλο το σπίτι σας, από το skroutz το αγοράσατε;; 😁 2
akaloith Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εγω λοιπον αναρωτιεμαι ποσο κερδισμενοι ή χαμενοι θα βγουν τελικα με τις παραγγελιες να πεφτουν στο ναδιρ που σακατεψαν το skroutz plus 17 ευρω ειναι ακριβοτατη συνδρομη για να ειναι ετσι ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ αμεση επαναφορα του ΤΩΡΑ εγω ηδη πηγα σε φυσικο καταστημα να παραλαβω μια μπαταρια κινητου γιατι με το νεο plus ηθελε μεταφορικα... οσο η μιση μπαταρια & το ιδιο θα κανω και για μπιχλιμπιδακια που χωνουν μεταφορικα οσο η μιση τους αξια & περιμενω να βαλουν και το συνολικο κοστος ΑΓΟΡΩΝ στο site, οχι μονο ποσα "γλυτωσαμε" σε αποστολες 4 ώρες πριν, hurin είπε Που φαίνεται το συνολικό κέρδος; https://www.skroutz.gr/account/plus 261/85 = 3 ευρω η αποστολη 2229/520 = 4,30 ευρω η αποστολη 2326/308 = 7,50 ευρω η αποστολη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από akaloith 1
Tigio13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Εντάξει με αυτά που βλέπω εγώ δεν έκανα τίποτα. 🤣🤣 Και εγώ είμαι από αυτούς που τελείωσε η συνδρομή τους και δεν ανανεώνουν πάντως. 1
mandos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Εντάξει με αυτά που βλέπω εγώ δεν έκανα τίποτα. 🤣🤣 Νομίζω ότι αυτά που βλέπεις είναι στο υπερβολικό άκρο, οπότε μη νιώθεις άσχημα
akaloith Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tigio13 είπε Εντάξει με αυτά που βλέπω εγώ δεν έκανα τίποτα. 🤣🤣 Και εγώ είμαι από αυτούς που τελείωσε η συνδρομή τους και δεν ανανεώνουν πάντως. στα ιδια ειμαστε και εφοσον βλεπουμε το χαος των αποστολων οτι μπορει να φτασει και τις 500+ ας βαλουν οριο αποστολων 0-100 10ευρω 100-200 20 ευρω 200-300 30 ευρω κτλ να ξεκινας με 10ευρακι και να αγοραζεις με 10ευρακια ως 100 αποστολες Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από akaloith
Tigio13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, mandos είπε Νομίζω ότι αυτά που βλέπεις είναι στο υπερβολικό άκρο, οπότε μη νιώθεις άσχημα Καλά σε καμία περίπτωση δε νιώθω άσχημα. Πλάκα έκανα με το ποσό χαμηλά είμαι σε σχέση με τα άλλα παιδιά. 21 λεπτά πριν, akaloith είπε στα ιδια ειμαστε και εφοσον βλεπουμε το χαος των αποστολων οτι μπορει να φτασει και τις 500+ ας βαλουν οριο αποστολων 0-100 10ευρω 100-200 20 ευρω 200-300 30 ευρω κτλ να ξεκινας με 10ευρακι και να αγοραζεις με 10ευρακια ως 100 αποστολες Καλό σαν σκέψη, στην υλοποίηση δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι.
Witcher1st Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Οποτε τα συνολικα κερδη αφορουν και πριν την συνδρομητικη εποχη; Εγω παντως μια χαρα εξακολουθω και κανω παραγγελιες. Και ετσι ειναι καλυτερα, δε χρειαζεται να βαζω μπιχλιμπιδια σκουπιδια του 50λεπτου για να συμπληρωθει το ποσο. Τωρα και εαν σε 2,3 παραγγελιες χρειαστει να πληρωσω και μεταφροικα, ε δε χαθηκε και ο κοσμος..
mcstefan7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Τα λεφτά της συνδρομής τα είχα βγάλει απο τις πρώτες 2 αποστολές. Όποιος παίρνει πάνες και μωρομάντηλα θα με καταλάβει. Ούτε κουβάλημα απο μαγαζία ουτε τπτ. Έρχεται στην πόρτα σου σε 1-2 μέρες (Επαρχία). Τα 20 ευρώ είναι ψίχουλα. Με 2 πράγματα τα μάζεψες. 4
Witcher1st Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Τα λεφτά της συνδρομής τα είχα βγάλει απο τις πρώτες 2 αποστολές. Όποιος παίρνει πάνες και μωρομάντηλα θα με καταλάβει. Ούτε κουβάλημα απο μαγαζία ουτε τπτ. Έρχεται στην πόρτα σου σε 1-2 μέρες (Επαρχία). Τα 20 ευρώ είναι ψίχουλα. Με 2 πράγματα τα μάζεψες. Ισχυει. Και εμεις πανε παραγγελια καθε μηνα. Μονο απο τις πανες 1,2 μηνων, βγαινει η συνδρομη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα