BrianMolko Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Ειχα αποφασισει να μην κανω, σε μια αγορα τα μεταφορικα επρεπε να ναι 10€ οποτε λεω ας δωσω αλλα 7 να την κανω. μεσα σε 3 βρομαδες την εχω ηδη κανει αποσβεση. το μονο κακο ειναι πως με δυσκολευει στα φαρμακεια που 1 προιον ειναι απο το Α και δυο απο το Β. Ο αλγοριθμος που εχουν για γκρουπαρισμα αγορων δεν ειναι και αλανθαστος, αλλα οκ καπως παλευεται.
Alkazar21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, Εν τέλη το έβαλα σήμερα, έγινε παραγγελία 93€ σε 4 αποστολές. Από 3€ η κάθε αποστολή, γλίτωσα ήδη 12€, που παραπάνω έβγαιναν. π.χ δείτε αυτήν που θα γίνει αύριο ή μεθαύριο 1
satsok2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Alkazar21 είπε Καλησπέρα, Εν τέλη το έβαλα σήμερα, έγινε παραγγελία 93€ σε 4 αποστολές. Από 3€ η κάθε αποστολή, γλίτωσα ήδη 12€, που παραπάνω έβγαιναν. π.χ δείτε αυτήν που θα γίνει αύριο ή μεθαύριο Βασικά γελώ με τα μεταφορικά που σου υπολογίζει και τον υπολογισμό του βάρους! [Με δυσκολεύει η ιδέα 14 κιλων προϊόντων (φαρμακείου) με 15€ μεταφορικά από 1 κατάστημα. Ενδεικτικά, τα μεταφορικά για μια ηλεκτρική σκούπα 3.5 κιλών και τιμης 63€ είναι 2-3€ στο ίδιο το skroutz. Μετρά και ο όγκος στο κάτω κατω) Όσο κι αν προσπάθησα πολλές φορές μου ήταν δύσκολο να ξεπεράσω τα 20ε ανά κατάστημα. Το πιο απλό. Χθες έψαχνα ένα αντηλιακό, κάτι μάσκες Ν95 και υγρό φακών. Ε λοιπόν. Οι μάσκες 1.5Ε σε πολλά καταστήματα. Όταν προσπαθούσα να τις βάλω σε κατάστημα με άλλα προϊόντα (επιλογή για λιγότερες αποστολές) αυτές ανέβαιναν σε τιμή 3-3.5€ ανά συσκευασία (ήθελα 2) ! Υπολογιζα ότι πιο φθηνά μου βγαίνει στη γειτονιά μου! Βασικά ακυρώνεται η έννοια της οικονομίας/του skroutz. Επίσης, κανένα κατάστημα (φαρμακείο) δεν είχε και τα 3 προϊόντα. Απλά το skroutz μου είναι ασύμφορο. 5
Alkazar21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Η αποστολή των 14 κιλών Και πόσο θα έβγαινε για ένα ένα χωρίς skroutz+ 1.70€ όφελος στο πρώτο, και 2.50€ στο δεύτερο = 4.30€ έκπτωση Δηλαδή και μόνος μου να το έκανα, να βρω το φθηνότερο κατάστημα. Θα είχα χάσει 4.30€ + τον κόπο μου Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από Alkazar21 1 1
leftis95 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, satsok2 είπε [Με δυσκολεύει η ιδέα 14 κιλων προϊόντων (φαρμακείου) με 15€ μεταφορικά από 1 κατάστημα. Ενδεικτικά, τα μεταφορικά για μια ηλεκτρική σκούπα 3.5 κιλών και τιμης 63€ είναι 2-3€ στο ίδιο το skroutz. Μετρά και ο όγκος στο κάτω κατω) Συμφωνώ με όσα είπες. Για το παραπάνω, απλά για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, το κατάστημα λέει αυτά. Οπότε αν όντως η παραγγελία είναι 14kg τότε τα μεταφορικά είναι όντως γύρω στα 15. Το αν είναι 14kg είναι άλλο θέμα και όντως φαίνεται δύσκολο. 1
Alkazar21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πως μπορώ να σβήσω αυτό το μήνυμα ώστε να μην χαλάω το φόρουμ;; Το έβαλα μαζί με το προηγούμενο μου μήνυμα αυτό που είχα γράψει εδώ Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από Alkazar21 1
satsok2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 53 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Η αποστολή των 14 κιλών Και πόσο θα έβγαινε για ένα ένα χωρίς skroutz+ 1.70€ όφελος στο πρώτο, και 2.50€ στο δεύτερο = 4.30€ έκπτωση Δηλαδή και μόνος μου να το έκανα, να βρω το φθηνότερο κατάστημα. Θα είχα χάσει 4.30€ + τον κόπο μου Πάντως δεν το κόβω για 14 κιλά (!!!) το άθροισμα. Και με ενοχλεί η διαφορά μεταφορικών στο Σκρουτζ. Στο 1ο 6€ μεταφορικά μεσω καλαθιού - 2.40€ μεταφορικά το ίδιο κατάστημα εκτός καλαθιου (3.60€ διαφορα) Στο 2ο 9€ μεταφορικά μέσω καλαθιού -2.5€ μεταφορικά το ίδιο κατάστημα. Αν τα αγόραζες και τα δύο προϊόντα από το ίδιο κατάστημα - όπως έκανες - σίγουρα δε θα είχες 15€ μεταφορικά (όπως τάχα σου δείχνει οτι κερδιζεις) αλλά κάτι χαμηλότερο. Βασικά αν τα παραγγέλνες από κάθε κάθε κατάστημα ξεχωριστά, θα πληρωνες 4.90€ συνολικά μεταφορικά. Αν τα παραγγέλνες ολα από το pharmacy128 θα έβλεπες ότι το βάρος είναι 9,5 κιλά και η αποστολή κοστίζει 9.4€. Δοκίμασε το! Τώρα που τα παραγγείλεις όλα από pharmacy128 , ο Σκρουτζ σου λέει ότι ζυγίζουν 14 κιλά (!!!) και γλιτώνεις 15€ μεταφορικά. Κοροϊδία σκέτη Α ναι. Αν είχες παραγγείλει από τα δύο καταστήματα εκτός καλαθιού, πέρα από τα χαμηλά μεταφορικά (4.9 σύνολο) θα είχες κερδίσει και 0.7€ που κοστίζει λιγότερα το ένα προϊόν στο φθηνότερο κατάστημα. Αρα χρειάζονται αρκετές αντίστοιχες παραγγελίες (πχ 4?) για απόσβεση. Και δε θα ήθελα να μπω στη λογική να βάζω πράγματα που δε χρειάζομαι για το 20€. (Με την ευκαιρία, ψάχνοντας για το πραγματικό βάρος, είδα σχετικά καλές τιμές στα προϊόντα αυτα και σε online αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Αλλά εκεί θα γλιτώνεις τα μεταφορικά γιατι απλά θα έβαζες και το γάλα και τα κωλοχαρτα που σίγουρα τα χρειάζεσαι. Μια αποστολή και στο σπίτι. Και την ώρα που προγραμματίζεις με το σούπερ μαρκετ). 2
darkmatinee Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, satsok2 είπε Το πιο απλό. Χθες έψαχνα ένα αντηλιακό, κάτι μάσκες Ν95 και υγρό φακών. Αυτές οι αγορές ήταν ο λόγος που το έβαλα στην αρχή. 2-3 πράγματα & 5 μάσκες για να βγει το ποσό. Μάλλον αυτές είναι που μας έκαψαν 🤪 1
Alkazar21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, satsok2 είπε Κοροϊδία σκέτη Α ναι. Αν είχες παραγγείλει από τα δύο καταστήματα εκτός καλαθιού, πέρα από τα χαμηλά μεταφορικά (4.9 σύνολο) θα είχες κερδίσει και 0.7€ που κοστίζει λιγότερα το ένα προϊόν στο φθηνότερο κατάστημα. Τώρα με μπέρδεψες... 1) Μέσω skroutz+ κοστίζουν 26€ 2) Μέσω καλαθιού σκρουτζ αναζήτησης και φθηνότερου καταστήματος, κοστίζουν 30,28€ 3) Μέσω ενός καταστήματος το φθηνότερο του skroutz (Pharmacy295), κοστίζουν 31,22€ 1) 2) 3) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από Alkazar21 1 1
satsok2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Απλά στο skroutz+ θα πληρώσεις και τα 17€ της συνδρομής σου. Αν πάλι έχεις συνδρομή, δεν το συζητάω! Πάρ' τα από ένα κατάστημα και ξεμπερδευεις. Δε βγαίνει εύκολα άκρη. Θα προτιμήσω πάντως τις εξής λύσεις: α. Γενική ταχυδρομική που συλλέγει ότι θες / απ' όπου θες και πληρώνεις βασικά (πχ 3.5€) μεταφορικά. β. Μικρά καταστήματα που έμαθα μέσω καλαθιού αλλά έχουν φθηνά μεταφορικά από μόνα τους. (Πχ 3 πακέτα μάσκες κ ένα υγρό φακών που ελεγα θα μου βγουν 11.70 + 2€ μεταφορικά). γ. Καταστήματα που υποστηρίζουν box now. Κάτι σαν τις θυρίδες του Σκρουτζ, με χαμηλά μεταφορικά για το κατάστημα (πχ 2€). Η box now έχει πχ απίστευτα καλή συνεννόηση για τις θυρίδες της (σου κρατούν το αντικείμενο 2 μέρες, αν δεν παραλάβεις επεκτείνεται για άλλη μια, σε τηλ επικοινωνία - πανευκολα - σου επεκτεινουν ως 10 μέρες).
Alkazar21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις έκανα μια παραγγελία η οποία κόστιζε 1€ περισσότερο με skroutz+ Και τα έβαλα και με αντικαταβολή... άρα 3€ περισσότερο με skroutz+ Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από Alkazar21 1
flexpick Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, satsok2 είπε Απλά στο skroutz+ θα πληρώσεις και τα 17€ της συνδρομής σου. Αν πάλι έχεις συνδρομή, δεν το συζητάω! Πάρ' τα από ένα κατάστημα και ξεμπερδευεις. Δε βγαίνει εύκολα άκρη. Θα προτιμήσω πάντως τις εξής λύσεις: α. Γενική ταχυδρομική που συλλέγει ότι θες / απ' όπου θες και πληρώνεις βασικά (πχ 3.5€) μεταφορικά. β. Μικρά καταστήματα που έμαθα μέσω καλαθιού αλλά έχουν φθηνά μεταφορικά από μόνα τους. (Πχ 3 πακέτα μάσκες κ ένα υγρό φακών που ελεγα θα μου βγουν 11.70 + 2€ μεταφορικά). γ. Καταστήματα που υποστηρίζουν box now. Κάτι σαν τις θυρίδες του Σκρουτζ, με χαμηλά μεταφορικά για το κατάστημα (πχ 2€). Η box now έχει πχ απίστευτα καλή συνεννόηση για τις θυρίδες της (σου κρατούν το αντικείμενο 2 μέρες, αν δεν παραλάβεις επεκτείνεται για άλλη μια, σε τηλ επικοινωνία - πανευκολα - σου επεκτεινουν ως 10 μέρες). Το α) ειναι για οποιο καταστημα θες 3.5€ ανα καταστημα? 3 ώρες πριν, Alkazar21 είπε Μόλις έκανα μια παραγγελία η οποία κόστιζε 1€ περισσότερο με skroutz+ Και τα έβαλα και με αντικαταβολή... άρα 3€ περισσότερο με skroutz+ Αντικαταβολη για τα μικρα μαγαζια, στο σκρουτζ με συνδρομη που στα γυρναει αμεσως δε χρειαζεται τοσο. Δε σε αφηνε να βαλεις 11 στην ποσοτητα? 7 ώρες πριν, satsok2 είπε Αρα χρειάζονται αρκετές αντίστοιχες παραγγελίες (πχ 4?) για απόσβεση. Ναι για ποσοτητες (οικογενειες) και βαρια δεματα κανεις στο μηνα αποσβεση.
satsok2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δεν το εχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά είναι στα υπόψη. 3.5 ευρώ για περισσότερα καταστήματα απ' οσο έχουν γράψει τα παιδιά που το έχουν χρησιμοποιήσει. Ίσως και δύο τρία, παραπάνω;
Alkazar21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, flexpick είπε Αντικαταβολη για τα μικρα μαγαζια, στο σκρουτζ με συνδρομη που στα γυρναει αμεσως δε χρειαζεται τοσο. Δε σε αφηνε να βαλεις 11 στην ποσοτητα? Δεν ξέρω για 11... ήθελα 10 Πάλι όμως τα 10 τεμάχια βγαίναν στα 26€ με skroutz+ και 25€ από το μαγαζί. Δεν κράτησα την εικόνα λόγω βιασύνης... Στα άλλα που παράγγειλα χθες σύμφερε με το skroutz+ αλλά και αυτά που είναι για να παραγγείλω (οι εικόνες που ανέβασα)
safridia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2022 στις 12:15 ΠΜ, WebDevGr είπε Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση ανήκει στην δεκαετία του 90. Πέραν του ότι χρειάζονται πολλά άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το "σου είπα, μου είπες" του σπασμένου τηλεφώνου. Για να μην πω για τις ανοησίες που λένε οι πελάτες στα τηλέφωνα μόλις χάσουν λίγο την ψυχραιμία τους. Όλες οι σοβαρές εταιρείες κάνουν support με γραπτά (emails, chat) Να το δουμε λιγακι καλυτερα αυτο σε παρακαλω; Κανω παραγγελια ενα video game, πουθενα δεν εγραφε οτι ειναι USED, η τιμη ηταν η χαμηλοτερη με διαφορα 20λεπτων απο καινουργιο σφραγισμενο (ναι πηρα τηλεφωνο το δευτερο πιο ακριβο καταστημα και ρωτησα αλλα δεν εχω μεταφορικο μεσο να κατεβω αθηνα να το παρω) Μου στελνουν ενα μεταχειρισμενο παιχνιδι, δεν το δεχομαι και ζηταω επιστροφη καθως δεν εγραφε USED. Το δεχονται και ξεκιναμε... Αγορα 21 Ιουλιου Παραδωση 27 Ιουλιου, μια χαρα μεχρι εδω ηρθε απο Ροδο Αιτημα επιστροφης 27 Ιουλιου εγκρινεται Βαζω ημερομηνια παραλαβης 1 Αυγουστου, το ακυρωνουν (με αποδειξη το εμαιλ) Βαζω δευτερη ημερομηνια παραλαβης 5 Αυγουστου, το ακυρωνουν ξανα (με αποδειξη το εμαιλ) Βαζω τριτη ημερομηνια παραλαβης 11 Αυγουστου, δεν κανουν τιποτα, αυτη την φορα ουτε email δεν ελαβα, υποτιθεται οτι ειχαν επικοινωνησει μαζι τους για να με καλεσουν, ουτε καν περασαν για να κολλησουν το αυτοκολλητακι τους Ειλικρινα πες μου τι πρεπει να κανω; Θα στειλω email θα μου το απαντησουν σε 3 ημερες και τι ακρη θα βγαλουμε, ΤΙ ΑΚΡΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ; Λενε οτι στις 18 Αυγουστου το αιτημα επιστροφης ακυρωνεται. Αλλα οι πελατες λεμε ανοησιες και παντα φταιμε Εαν δεν θελουν τηλεφωνο ας εχουν ενα live chat, μου κανει. Οταν στηνεις μια επιχειρηση και ο μοναδικος στοχος σου ειναι να ανταγωνιστεις τον Bezos στο πιο πλουσιο παρασιτο στην λιστα του Forbes αντι να βαλεις τρεις υπαλληλους να κανουν σωστη εξυπηρετηση βαζεις μονο εναν γιατι το κοτερο εχει εξοδα. Εαν ειχα ενα τηλεφωνο η ενα live chat θα εξηγουσα τι εχει γινει και ΙΣΩΣ κατι να αλλαζε. Σε εσας εχει δουλεψει καλα η επιστροφη; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από safridia 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα