satsok2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Ηρθε και σ'εμένα. Πάντως, αν γλίτωσα μεταφορικά τα γλίτωσα κυρίως από παραγγελίες μικρότερες των 20Ε. Πχ. είχα ένα προϊόν 25Ε, έβαζα και δύο ακόμα των 8 και των 5Ε. Οπότε δε σκοπεύω να ανανεώσω γιατί δε με συμφέρει πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ρε παιδια τι εγινε, επανεφεραν τη προσφορα με τα 20 ευρω που ειχαμε πριν. Βλεπω αυτο στη κεντρικη σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, therock είπε Ρε παιδια τι εγινε, επανεφεραν τη προσφορα με τα 20 ευρω που ειχαμε πριν. Βλεπω αυτο στη κεντρικη σελιδα Κάθε μεμονωμένη αποστολή πρέπει να κοστίζει η να ξεπερνά τα 20€. Όχι 20€ για τρεις συνολικά αποστολές όπως ήταν παλιά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Οκ σκαλωσα. Επειδη ηξερα οτι ηταν 15 ανα μαγαζι το νεο πλανο. Χειροτερεψε και αλλο δηλαδη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CakeNet Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δυστυχώς....μακάρι να το είχαν αφήσει στα 15 Ευρώ...θα είχα ανανεώσει κι εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrianMolko Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Προσπαθω να παρω το καθιερωμενο μου φαρμακειο απο σκρουτζ οπως καθε μηνα. 5-6 πραγματα αξιας 50€ τα οποια σπανε σε 4 φαρμακεια, κανενα δεν ξεπερνα τα 20€.. 12€ μεταφορικα συνολο. και skrourz + να ειχα παλι θα πληρωνα μεταφορικα. ημουν ετοιμος να το ξαναβαλω, αλλα δν βλεπω τον λογο πραγματικα. Αν δεν προχωρησει η δικη τους μεταφορικη, τπυλαχιστον στις μεγαλες πολεις, το + ειναι καταδικασμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Αντεξα κάτι λίγοτερο απο μήνα χωρίς το skroutz plus και μόλις αγόρασα την συνδρομή. Ελεγα να περιμένω, μπας και... Αλλά ήθελα οπωσδήποτε να αγοράσω εναν φούρνο μικροκυμάτων στο χωριό. Ουσιαστικά μου βγήκε το ίδιο απο το να το αγόραζα απο άλλη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Αντεξα κάτι λίγοτερο απο μήνα χωρίς το skroutz plus και μόλις αγόρασα την συνδρομή. Ελεγα να περιμένω, μπας και... Αλλά ήθελα οπωσδήποτε να αγοράσω εναν φούρνο μικροκυμάτων στο χωριό. Ουσιαστικά μου βγήκε το ίδιο απο το να το αγόραζα απο άλλη σελίδα. Η εκπτωση στα βαρια δεματα ειναι το selling point της συνδρομης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) αξίζει να βάλω? Γενικά παραγγέλνω νομίζω αρκετά πχ τώρα είναι να βάλω 1 παραγγελία .... από τις οχτώ μόνο οι δύο είναι πάνω από 20€ Μήπως είναι λίγο απάτη? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε αξίζει να βάλω? Γενικά παραγγέλνω νομίζω αρκετά πχ τώρα είναι να βάλω 1 παραγγελία .... από τις οχτώ μόνο οι δύο είναι πάνω από 20€ Μήπως είναι λίγο απάτη? Ποσα κιλα? Αν ειναι βαρια ή αγοραζεις ποσοτητες, 4 λαμπες αντι για μια μια συμφερει Οχι οπως η πρωτη συνδρομη Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από flexpick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Εχω αρχισει να αισθανομαι σαν BETA TESTER 1)Κανω παραγγελια κατι νηματα για τον 3d εκτυπωτη μου και μου στελνουν οτι δεν χωραει το δεμα να μπει στα skroutz point (αυτες οι κιτρινες ντουλαπες που παραλαμβανεις ειτε με κωδικο ειτε με την εφαρμογη). Βαζουμε εναλλακτικο σημειο παραδοσης. Μας βρηκαν, ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ 2)Παραγγελνω γυαλοκαθαριστηρες μηκους 600χιλ και παλι μου στελνουν οτι δεν καταφεραν να παραδωσουν. Δεν γραφουν τον λογο. Υποψιαζομαι οτι παλι δεν χωραει στο κουτι αλλα δεν το γραφει. Προσπαθω να καλεσω να μιλησω με καποιον αλλα δεν δεχονται ουτε chat ουτε τηλεφωνο, μονο την αυτοματοποιημενη απαντηση μεσω επιλογων που ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ εβαλα να ερθει αυριο στο ιδιο σημειο να δουμε πως θα εξελιχθει 3)Κανω αγορα ενα video game και πουθενα δεν αναγραφει USED, η τιμη ηταν στα 20ευρω που τοσο εχει το παιχνιδι αυτο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, μου σκαει ενα μεταχειρισμενο κλεισμενο με ζελοτειπ, εντωμεταξυ το καταστημα τα μεταχειρισμενα παιχνιδια εχουν τιτλο και στο τελος USED, σε αυτο που πηρα οχι, μικρο μαγαζι απο Ροδο, τι να παρω τηλεφωνο και τι ακρη να βγαλω; Κανω αιτηση επιστροφης την αποδεχονται και κανονιζω με το αυτοματοποιημενο συστημα να ερθουν την Δευτερα να το παραλαβουν, ειχα κανονισει αδεια για να τους περιμενω τους αρχοντους της ACS, τελικα κατι εγινε και δεν ηρθαν ποτε, μου στελνουν μυνημα οτι θα πρεπει να κανονισουμε ξανα το ραντεβου. Δυστηχως δουλευω εκτος γραφειου και δεν ειμαι πουθενα συγκεκριμενα, εκανα παραγγελια για να ερθει σπιτι γιατι δεν εχω μεταφορικο μεσο και προφανος δεν μπορω να το παω μονος μου στα γραφεια της αυτοκρατορικης μεταφορικης. Δεν ξερω σκεφτομαι μηπως πρεπει να παραιτηθω απο την δουλεια μου μπας και καταφερουμε να γινει η δουλεια καποια στιγμη, φτασαμε τις 10 ημερες στο περιμενε. Ελπιζω να διαβαζει καποια υπερστελεχαρα απο τα Λιντλ τα χαλια. Δεν σας βλεπω να γινεστε Jeff Bezos στο προσεχες μελλον. Δεν ειναι τραγικο να ψαχνεις υποστηριξη για μια υπηρεσια σε φορουμ με αλλους ταλαιπωρημενους; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, flexpick είπε Ποσα κιλα? Συνηθώς είναι ρούχα, κολόνιες, παπούτσια, λάμπες, αφροί, ξυραφάκια κτλ Από 1 κιλό έως 3 κιλά 5 λεπτά πριν, safridia είπε Εχω αρχισει να αισθανομαι σαν BETA TESTER Μεγάλη ταλαιπωρία η ιστορία σου... 🙁 Σκέφτομαι να το αφήσω κατά μέρους το Plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Εμένα πάντως μια μαρμελάδα που μου έστειλαν με μούχλα αμέσως μου έδωσε πίσω τα χρήματα το Skroutz χωρίς να ζητήσει επιστροφή προϊόντος. Αν είχα παραγγείλει κατευθείαν από το κατάστημα δεν θα έβγαζα άκρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ομοίως. Πρόσφατα παρήγγειλα νεροχύτη 15kg, με έκπτωση στα μεταφορικά λόγω Plus. Επειδή δεν ήταν να γίνει άμεσα η εγκατάσταση, ούτε καν μπήκα στον κόπο να ανοίξω το κουτί (κακώς). Μέχρι που με ενημέρωσε το ίδιο το Skroutz ότι στάλθηκε λάθος προϊόν, το οποίο και επιβεβαίωσα αφού άνοιξα τη συσκευασία. Απλώς πάτησα για αντικατάσταση του προϊόντος και περιμένω να έρθουν αύριο να παραλάβουν, θεωρητικά όλα δωρεάν. Αν είχα παραγγείλει από το ίδιο το μαγαζί, πιστεύω θα έτρεχα πολύ περισσότερο και θα είχα μεγαλύτερο overhead με τηλέφωνα, email, μεταφορικές κλπ, πιθανώς και κόστος. Τα παραπάνω βέβαια αφορούν περισσότερο σε αγορά μέσω Skroutz και λιγότερο στην υπηρεσία Plus, αλλά νομίζω ότι για κάποιον που κάνει συχνά παραγγελίες από εκεί η υπηρεσία εξακολουθεί να αξίζει και να έχει όφελος, απλώς αρκετά μικρότερο της αρχικής της μορφής. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από nzeppos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, tasarass77 είπε Εμένα πάντως μια μαρμελάδα που μου έστειλαν με μούχλα αμέσως μου έδωσε πίσω τα χρήματα το Skroutz χωρίς να ζητήσει επιστροφή προϊόντος. Αν είχα παραγγείλει κατευθείαν από το κατάστημα δεν θα έβγαζα άκρη. Κι εγω καποια στιγμη ειχα παραγγειλει 5 συσκευασιες καποιου προϊοντος ζαχαροπλαστικης οι οποιες οταν τις παρελαβα ειδα οτι εληγαν σε 3 μηνες. Ζητησα επιστροφη στα 3 τεμαχια και να κρατησω μονο τα 2 που θεωρητικα θα μπορουσα να εχω καταναλωσει μεχρι την ημ. ληξης. Τελικα μου επεστρεψαν τα χρηματα για τις 3 συσκευασιες χωρις ομως να γινει επιστροφη.. Μου ειπαν να τις κρατησω και οτι αυτη ειναι η τακτικη σε αντιστοιχες περιπτωσεις.. Η αληθεια ειναι οτι οσες φορες (τουλαχιστον 10 στον 1 χρονο), χρειαστηκε αλλαγη ή επιστροφη για καποιο λογο η εξυπηρετηση ηταν αψογη απο το skroutz plus.. Να λεμε και τα θετικα.. Αυτος ειναι και ενας πολυ σημαντικος λογος που κρατησα την καινουρια συνδρομη. Φυσικα οι αγορες μου εχουν πεσει τουλαχιστον στο 1/10 μεχρι αυτη τη στιγμη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα