Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

να ρωτήσω επειδή με ενδιαφέρει μάλλον να κάνω κι'εγώ το skroutz plus.

είναι 20€ και δωρεάν μεταφορικά ανά προιόν ή ανά αποστολή? δλδ αν πάρω από το συγκεκριμένο κατάστημα διάφορα πράγματα και πιάσουν αξία πάνω από 20€ θα έχω δωρεάν μεταφορικά ή πρέπει να πάρω ένα προιόν περισσότερα τεμάχια ώστε να πιάσει τα 20€

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Ανά αποστολή.

σίγουρα? δοκιμάζω δύο προιόντα από διαφορετικά μαγαζιά (15+14 ευρώ) και μου βγάζει 6 ευρώ μεταφορικά. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

σίγουρα? δοκιμάζω δύο προιόντα από διαφορετικά μαγαζιά (15+14 ευρώ) και μου βγάζει 6 ευρώ μεταφορικά. 

20€ και άνω ανά αποστολή (μαγαζί)

Εσύ έχεις 2 αποστολές γιατί είναι από διαφορετικά μαγαζία

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

H παραγγελία σου πρέπει να περιέχει προϊόντα (είτε διαφορετικά, είτε 1 προϊόν - πολλά τεμάχια) αξίας 20+ ευρώ ανά αποστολή, το οποίο πρακτικά σημαίνει ανά κατάστημα. 

Εφόσον επέλεξες 2 προϊόντα από διαφορετικά καταστήματα, αυτός είναι και ο λόγος που σου βγάζει να πληρώσεις μεταφορικά.

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς έχω ακόμα την συνδρομή με 20€ σε προϊόντα από 3 καταστήματα. Ωστόσο στην αρχή δεν έγινε 15€ μεμονωμένη αποστολή? Τώρα αποφάσισαν να το πάνε στα 20€?

Οριακά συμφέρει πλέον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pagratios είπε

Ευτυχώς έχω ακόμα την συνδρομή με 20€ σε προϊόντα από 3 καταστήματα. Ωστόσο στην αρχή δεν έγινε 15€ μεμονωμένη αποστολή? Τώρα αποφάσισαν να το πάνε στα 20€?

Οριακά συμφέρει πλέον

Ακριβως ετσι εγιναν

Αναλογα το τι παιρνεις διαδικτυακα  και τι πιστευεις οτι θα γινει με τα μεταφορικα απο χειμωνα.

Δημοσ.

Συμφερει μονο οποιον κανει μεγαλες παραγγελιες ανα καταστημα.

η μεγαλη επιτυχια του προηγουμενου ηταν οταν πχ επαιρνες φαρμακειο, και εβρισκε ενα σαμπουαν εδω ενα εκει μια κρεμα παραπερα κοκ

και μαζευες 50€ παραγγελια απο 4-5 μαγαζια. 
τωρα θα πρεπει να μαζεψεις μονος σου την παραγγελια σε 1-2 μαγαζια να πετυχεις δωρεαν μτφ, αλλα θα ανεβει η αξια στο καλαθι καθως την ελαχιστη τιμη την επιανες σε διαφορετικα καταστηματα.

ηταν ωραια οσο κρατησε απο σκρουτζ, αλλα πλεον ψαχνομαστε κιναλλου.

θα αξιζε αν εχεις διπλα σου skroutz point και αν Το εδινε δωρεαν ή σε προνομιακη τιμη. Τωρα ballz

• Like 3
Δημοσ.

Το ποσό που γλιτώσαμε το γλιτώσαμε με το παλιό πρόγραμμα! Με το νέο, σε καμία περίπτωση αφού πολλές από αυτές τις αγορές μπορείς να τις κάνεις με δωρεάν έξοδα αποστολή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Προς το παρόν εξυπηρετήθηκα κάποιες φορές και με το BoxNow.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tasarass77 είπε

Άρχισαν να στέλνουν email με το ποσό που γλίτωσες στα μεταφορικά μπας και τσιμπήσουν καμιά συνδρομή

Απόκρυψη περιεχομένων

488456585_FireShotCapture015-10!-ntinos215@gmail_com-Gmail_-mail.google_com.png.6b8fe20f41c65b9298eb0c05de29d8a6.png

Νομιζουν πως απευθυνονται σε ηλιθιους

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...