Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Μα δεν μιλάμε για τα καταστήματα αλλά για το προϊόν. Εάν ένα προϊόν έρθει σε συσκευασία εργοστασίου και όχι retail οφείλεις να το γράψεις στα σχόλια του προϊόντος. 

Οχι στο καταστημα οφειλεις να το γραψεις. Δεν αξιολογεις την παραγγελια αλλα το προιον. Αμα το μελανι ερθει χυμα αλλα δουλευει αριστα δε κραζεις το μελανι αλλα το μαγαζι. Γιατι αν εγω θελω να το παρω απο αλλο καταστημα, με παραπλανας οτι δεν ειναι καλο.

13 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

αλλά περισσότερο για την λειτουργία του προϊόντος

Αμα εχει καποιος τετοιο παραδειγμα τοτε εχει δικιο. Για το παραδειγμα στο λινκ εχει δικιο η πλατφορμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί κολλάτε στο συγκεκριμένο παράδειγμα του άρθρου (φωτιστικά);

Δεν καταλαβαινω γιατί κάποιοι το υπερασπιζονται τόσο.

Ειχα πάρει κάτι συλλέκτες υγρασίας (x6-7 λόγω χαμηλής τιμης) και ήθελα να έχουν ενεργό άνθρακα (απορροφά και οσμές).

Πηρα άλλο προϊόν από αυτό που παρηγγειλα. 

Ενημέρωσα το Σκρουτζ ότι το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στον τίτλο - περιγραφή. Και ότι διαφέρει από τις φωτογραφίες του Σκρουτζ. Έστειλα φωτογραφίες από αυτό που παρελαβα. Μου έστειλαν εκπτωτικό κουπόνι αλλά δεν άλλαξαν τιποτα στον τίτλο του προϊόντος (εξακολουθεί να πωλείται από σκρουτζομαγαζα).

Μου έδωσαν ένα εκπτωτικό κουπόνι αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Και έτσι έβαλα την κριτική, που την έκοψαν.

Τα ίδια και με μάσκες. Με τη διαφορά ότι άλλαξαν εκείνοι την κριτική μου και τη δημοσίευσαν.

Screenshot_20220708-141140.png

Επίσης στο θέμα των ψεύτικων κριτικών, είχα πετύχει android tv box με 50+ κριτικές 5/5 - χωρίς κανένα σχολιο από λογαριασμούς του στυλ azertyw, dfghj, ertyui. Ενημέρωσα και τις αφαίρεσαν. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι 50+ κριτικές είχαν εγκριθεί έτσι εύκολα.

Επεξ/σία από satsok2
Διόρθωση (μήνυμα από κινητό)

Προσωπικά, δεν ανανέωσα στο νέο skroutz plus, και μπορώ να πω ότι έχει σωθεί λίγο η τσέπη μου. Ακόμα και με το παλιό skroutz, σπαταλούσα αρκετό χρόνο στο να βρίσκω μικροπράγματα να βάλω στο καλάθι για να συμπληρώσω τα 20 ευρώ για τα δωρεάν μεταφορικά, και παίζει να έκανα και 2-3 παραγγελίες τη βδομάδα. 1 μήνα τώρα δεν έχω κάνει ούτε 1 παραγγελία από το skroutz, και συνειδητοποίησα πόσα άχρηστα πράγματα έπαιρνα, με την έννοια ότι δε τα είχα άμεση ανάγκη.Πιστεύω ότι και με το καινούριο skroutz plus, θα σπαταλούσα περισσότερο χρόνο και θα έπαιρνα πιο άχρηστα πράγματα για να καλύψω τα 20 ευρώ ανά μεμονωμένη αποστολή.

Καταλαβαίνω όσους λέτε ότι σας βολεύει και αυτή η συνδρομή, αλλά αρκετός κόσμος πολλές φορές δεν ενδιαφερόταν για 20ευρα από ένα κατάστημα, αλλά πολλές μικρές αγορές. Προσωπικά και εγώ ψώνιζα συχνά μικρά πράγματα (κυρίως ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογικά που πολλές φορές είναι μικρής αξίας), οπότε πλέον απλά περιμένω να μαζευτούν αρκετά και ψωνίζω από site καταστήματος, χωρίς μεσάζοντες.

• Like 2

11 ώρες πριν, satsok2 είπε

Γιατί κολλάτε στο συγκεκριμένο παράδειγμα του άρθρου (φωτιστικά);

Δεν καταλαβαινω γιατί κάποιοι το υπερασπιζονται τόσο.

Ειχα πάρει κάτι συλλέκτες υγρασίας (x6-7 λόγω χαμηλής τιμης) και ήθελα να έχουν ενεργό άνθρακα (απορροφά και οσμές).

Πηρα άλλο προϊόν από αυτό που παρηγγειλα. 

Ενημέρωσα το Σκρουτζ ότι το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στον τίτλο - περιγραφή. Και ότι διαφέρει από τις φωτογραφίες του Σκρουτζ. Έστειλα φωτογραφίες από αυτό που παρελαβα. Μου έστειλαν εκπτωτικό κουπόνι αλλά δεν άλλαξαν τιποτα στον τίτλο του προϊόντος (εξακολουθεί να πωλείται από σκρουτζομαγαζα).

Μου έδωσαν ένα εκπτωτικό κουπόνι αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Και έτσι έβαλα την κριτική, που την έκοψαν.

Τα ίδια και με μάσκες. Με τη διαφορά ότι άλλαξαν εκείνοι την κριτική μου και τη δημοσίευσαν.

Screenshot_20220708-141140.png

Επίσης στο θέμα των ψεύτικων κριτικών, είχα πετύχει android tv box με 50+ κριτικές 5/5 - χωρίς κανένα σχολιο από λογαριασμούς του στυλ azertyw, dfghj, ertyui. Ενημέρωσα και τις αφαίρεσαν. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι 50+ κριτικές είχαν εγκριθεί έτσι εύκολα.

Κολλαω στο συγκεκριμενο γιατι αμα θελω μια μασκα

Κραξε το μαγαζι

Αμα τη μασκα την δινουν 7 μαγαζια το μα βαζεις 1/5 στο προιον ειναι λαθος.

Βαλε 1/5 στο μαγαζι.

Αφου μπορεις ξεχωριστα να βαλεις αξιολογηση γιατι να μη το κανεις.

Ναι και σε αυτη την περιπτωση ειναι θεμα μαγαζιου οχι προιοντος. Αμα στην εκοβαν στην αξιολογηση μαγαζιου θα συμφωνουσα

Τωρα στα αλλα αν εγιναν ετσι εχεις δικιο. Δε μου εχει συμβει ποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Αυτό που αργει να φορτώσει τα κουμπιά, σε ορισμένα από τα καταστήματα αλλά όχι όλα, σας το κάνει και σας;

Παίρνει μισό - ένα λεπτό.

Σήμερα μου κάνει κάτι νερά είναι η αλήθεια που δεν τα παρατήρησα τις προηγούμενες μέρες.

Επεξ/σία από MSc CCDSP
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταζα κάτι μάσκες n95 που θέλω να αγοράσω. 1.48E η συσκευασία των 10. 1590 reviews για τη συγκεκριμένη μάσκα.

Πιστεύει κανείς ότι όλοι αυτοί οι 1590 που αγόρασαν το συγκεκριμένο προϊόν θα αγόραζαν 13 συσκευασίες για να φτάσουν το 20ευρω και τα δωρεάν μεταφορικά ;

Από την άλλη, για ένα προϊόν που κάνει 1.48Ε, αν αγοράσω 3 συσκευασίες (4.5Ε) θα πρέπει να πληρώσω άλλα 3Ε για μεταφορικά μέσω σκρουτζ. Δηλ. 7.5Ε σύνολο ή από 0.148Ε/μάσκα -> 0.25Ε.

Κι αν είναι πάλι να πάρω 3 συσκευασίες (4.5Ε), γιατί να μην τις πάρω απευθείας από το κατάστημα που προσφέρει μεταφορικά 2Ε (6.5Ε σύνολο) ;

Κακά τα ψέματα, το σκρουτζ ήταν και για μικροπράγματα. Και η καινούρια συνδρομή δε βολεύει. Και το σκρουτζ έχει γίνει ακριβό. 

image.png.f5a3ae2592ba28845c20df1b1e0e6414.png

Επεξ/σία από satsok2
0.25

18 λεπτά πριν, BrianMolko είπε

Αναρωτιεμαι ποσο % των συνδρομων θα χασουν

Ο τζιρος θα τους νοιαξει νομιζω

2 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Πιστεύει κανείς ότι όλοι αυτοί οι 1590 που αγόρασαν το συγκεκριμένο προϊόν θα αγόραζαν 13 συσκευασίες για να φτάσουν το 20ευρω και τα δωρεάν μεταφορικά ;

Οι οικογενειες ναι

2 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Κακά τα ψέματα, το σκρουτζ ήταν και για μικροπράγματα

Ηταν

41 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Κοίταζα κάτι μάσκες n95 που θέλω να αγοράσω. 1.48E η συσκευασία των 10. 1590 reviews για τη συγκεκριμένη μάσκα.

Από την άλλη, για ένα προϊόν που κάνει 1.48Ε, αν αγοράσω 3 συσκευασίες (4.5Ε) θα πρέπει να πληρώσω άλλα 3Ε για μεταφορικά μέσω σκρουτζ. Δηλ. 7.5Ε σύνολο ή από 0.148Ε/μάσκα -> 0.25Ε.

Κι αν είναι πάλι να πάρω 3 συσκευασίες (4.5Ε), γιατί να μην τις πάρω απευθείας από το κατάστημα που προσφέρει μεταφορικά 2Ε (6.5Ε σύνολο) ;

Κακά τα ψέματα, το σκρουτζ ήταν και για μικροπράγματα. Και η καινούρια συνδρομή δε βολεύει. Και το σκρουτζ έχει γίνει ακριβό. 

image.png.f5a3ae2592ba28845c20df1b1e0e6414.png

Ευκαιρια να αναδειχθει νεος παικτης.

Public και shopflix κοιμουνται ορθιοι

• Like 1

Προφανώς βλέπουν οι άλλοι ότι οικονομικά δεν βγαίνει το πράγμα. Εσείς τι λέτε να μην ξέρουν τι παίζει? Μου αρέσει που κάποιο λένε ότι κοιμούνται. Ακόμα και το 1 ευρώ μεταφορικά του shopflix είναι για το καλοκαίρι. Δεν βγαίνει το μοντέλο με τα καύσιμα στο θεό.

13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Προφανώς βλέπουν οι άλλοι ότι οικονομικά δεν βγαίνει το πράγμα. Εσείς τι λέτε να μην ξέρουν τι παίζει? Μου αρέσει που κάποιο λένε ότι κοιμούνται. Ακόμα και το 1 ευρώ μεταφορικά του shopflix είναι για το καλοκαίρι. Δεν βγαίνει το μοντέλο με τα καύσιμα στο θεό.

Η courier center παρέμεινε μεταφορική, δεν εξυπηρετεί μόνο το shopflix. Συνεπώς έχει έσοδα πρώτα ως μεταφορική και έπειτα ως shopflix. 

3 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Η courier center παρέμεινε μεταφορική, δεν εξυπηρετεί μόνο το shopflix. Συνεπώς έχει έσοδα πρώτα ως μεταφορική και έπειτα ως shopflix. 

Αυτό πεστο σε αυτούς που ζητάνε παπάδες. Εγώ το ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...