dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Πολύ τραγικά τα βλέπετε τα πράγματα. Εφόσων ξέρετε με πια εταιρία θα έρθει παίρνετε τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα και συνεννοείστε για την ώρα παράδοσης εκ των προτέρων. Μόνο αν είναι κοντά το κατάστημα αξίζει να παραλάβεις από το κατάστημα. Εάν είναι να μπω σε αυτοκίνητο, να κάψω βενζίνη, να πετύχω κίνηση και να ψάχνω παρκάρισμα δεν υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω ποτέ τίποτα. Καλύτερα στο σπίτι και ας έρθει και μια μέρα μετά. 1. Εσύ τα βλέπεις πολύ ιδανικά και απορώ σε άλλη χώρα ζεις την τελευταία 3ετία? 2. Το θέμα δεν είναι η μία μερά μετά, που είναι και αυτό αλλά πες είμαστε large. Το τρικ ήρθα και καλά και δεν σε βρήκα έλα εσύ γιατί εσύ έχεις το ζόρι δεν το έχεις ακουστά? Επίσης πολλοί ανάμεσά τους κι εγώ δεν μπορούμε να είμαστε στο σπίτι πρωί γιατί δουλεύουμε. Εχεις προσπαθήσει να πεις στην ACS να στα φέρουν απόγευμα να δεις τι θα σου πουν? Ούτε απέξω δεν θέλω να περάσω, όχι να έχω και συναλλαγές με «την αγία τριάδα των κούριερ». Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από dtk-386 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Πολύ τραγικά τα βλέπετε τα πράγματα. Εφόσων ξέρετε με πια εταιρία θα έρθει παίρνετε τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα και συνεννοείστε για την ώρα παράδοσης εκ των προτέρων. Μόνο αν είναι κοντά το κατάστημα αξίζει να παραλάβεις από το κατάστημα. Εάν είναι να μπω σε αυτοκίνητο, να κάψω βενζίνη, να πετύχω κίνηση και να ψάχνω παρκάρισμα δεν υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω ποτέ τίποτα. Καλύτερα στο σπίτι και ας έρθει και μια μέρα μετά. Δεν ξέρω τι κονέ έχεις κάνει με τους courier που σε εξυπηρετούν αλλά οι περισσότεροι έχουν παράπονα. Εμένα η ACS αντί να με εξυπηρετεί με το κατάστημα που είναι στα 800 μέτρα από το σπίτι μου με εξυπηρετεί από το κατάστημα που είναι στα 3.5 χλμ μακρυά. Το αστείο μάλιστα είναι πως όταν θέλω να κάνω ανακατεύθυνση δεν μου δίνει σαν επιλογή το κοντινό μου κατάστημα αλλά ένα άκυρο βενζινάδικο της Shell. Για να μπορέσω να παραλάβω από το κοντινό κατάστημα θα πρέπει να παλεύω με τις ώρες στα τηλέφωνα ενώ θα μπορούσα να το κάνω με ένα κλικ. Το ακόμη πιο αστείο είναι ότι δεν έχουν ούτε μια στοιχειώδη οργάνωση στις διανομές τους. Μου έχει τύχει την ίδια μέρα να μου φέρουν 3 διαφορετικοί διανομείς της ACS 3 διαφορετικά πακέτα, αντί να μου τα φέρει ένας διανομέας. Κοινώς πρέπει να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας στα γούστα των διανομέων. Πλέον για παραγγελίες εκτός Skroutz βάζω σαν διεύθυνση παραλαβής την διεύθυνση του καταστήματος courier με το οποίο θα γίνει η αποστολή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από WebDevGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Όπως ακριβώς τα λέει ο @WebDevGr Χίλιες φορές να περπατήσω 5′ μέχρι το πλησιέστερο skroutz point, e-shop point, whatever παρά να μαδάω την μαργαρίτα «θα ’ρθει, δεν θα ’ρθει». Γιατί αρκετά συχνά -τουλάχιστον με την ACS- μπαίνεις νωρίς το πρωί να τσεκάρεις το tracking number, βλέπεις πρόοδο («ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ» & «ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΕ COURIER») υποθέτοντας λογικά πως θα παραδοθεί εκείνη τη μέρα και τελικά η διανομή μετατίθεται για αργότερα. Πόσο αργότερα; Δείτε την εξέλιξη στο παρακάτω screenshot - και εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ειδικές συνθήκες (εορταστικές περίοδοι, ανωτέρα βία, λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί) 1 βήμα μπροστά, 2 πίσω 👎 Συμφωνώ ως προς το σκέλος των μειωμένων μεταφορικών, θα έπρεπε να είναι λιγότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Ολοι δικιο εχετε για τα courrier, απλα να ξερετε πως οτι ισχυει για εσας, δεν ισχυει για αλλους, διαφερει η αντιμετωπιση απο μαγαζι σε μαγαζι, αναλογα φορτο, περιοχη, εποχη και αλλους παραγοντες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infested Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, MSc CCDSP είπε Έτσι από περιέργεια, πως ακριβώς έχει σκεφτεί διαδικαστικά να γίνεται αυτό που προτείνεις (το «μεγάλο πακέτο»): Να αναλάβει μια κουριερ να το κάνει πχ όλες οι αποστολές να καταλήγουν στη μια τοπική εταιρία της πόλης και αυτή να κάνει την παράδοση. Αλλιώς ταχυδρομική θυρίδα όλα τα πακέτα σε ένα σημείο της πόλης και τα παίρνω μόνος μου. Σιγά το δύσκολο να το κανονίσει το skroutz που είναι εταιρεία εκατομμυρίων και #1 site σε ολη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. 7 ώρες πριν, Bitbit είπε Δηλαδή το πρόβλημα σας είναι να έρθει το κουριερ λίγες φορές παραπάνω; LOL σοβαρά ρωτάς τώρα? Έχεις παραγγείλει ποτέ στη ζωή σου τίποτα online και να στο φέρει κάποια από τις ελληνικές κουριερ? Κάτσε να σου δώσω μερικά παραδείγματα απο acs και γενική ταχυδρομική να δεις: 1. Γράφω στην παραγγελία "επικοινωνία και παράδοση μετά τις 1 το μεσημέρι" γιατί είχα δουλειά αργά και ήθελα να κοιμηθώ σαν άνθρωπος το πρωί. Με παίρνουν τηλέφωνο στις 9 το πρωί να μου πουν ότι θα το παραδώσουν το απόγευμα και το φέρνουν την άλλη μέρα τελικά...Αποτέλεσμα είμαι κλειδωμένος στο σπιτι 2 μέρες μόνο και μόνο για μια παράδοση. Σκέψου τώρα να περιμένω 5 διαφορετικά πακέτα... 2. Παίρνουν τηλέφωνο το απόγευμα να ενημερώσουν ότι θα έρθουν σε 5 λεπτά ή να το παραλάβω εγώ. Τους λέω να έρθουν ενώ έχω δουλειά μετά μια ώρα. Τελικά έρχονται σε δυο ώρες ή καθόλου και εγώ ακυρώνω την υποχρέωση μου για να περιμένω την παράδοση ή φεύγω και χάνω την παραδοση.... Φαντάσου αυτό να γίνει 5 φορές.... Μπορώ να γράψω και πολλά αλλά παρόμοια. Ουσιαστικά ο νούμερο ένα λόγος που αποφεύγουμε να αγοράζουμε online αρκετές φορές είναι η ταλαιπωρία με τις κουριερ με αποτέλεσμα να χάνει και το skroutz και τα eshop. Ειδικά εμείς που ζούμε επαρχεία και τα μισά πράγματα που χρειαζόμαστε δεν υπάρχουν πουθενά σε απόσταση 60+ χιλιόμετρων ή είναι 400%+ ποιο ακριβά από τα τοπικά καταστήματα θα σωζόμασταν με μια σωστή υπηρεσία παράδοσης. Προσωπικά θα πλήρωνα το skroutz χρυσάφι για να το κανονίσει αυτό και απλά γελάω με όσους κλαίνε για τα 17 ευρω λες και δεν τα γλιτώνουν αμέσως από τα μεταφορικά και το χάσιμο χρόνου να γράφονται σε 30 διαφορετικά eshop. Εγώ θα πλήρωνα και 100 ευρώ το χρόνο για να μου παραδίδανε οτι χρειάζομαι στο σπίτι χωρίς ενοχλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Τα skroutz point είναι καλά γιατί ακόμα ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. Όταν έρθει εποχή που δεν θα υπάρχει διαθέσιμο κενό point τότε θα φανεί το πρόβλημα. Θα πρέπει να νοικιάζουν ολόκληρους κλειστούς χώρους για να στεγάζουν μόνο τα points. Ασύμφορο εντελώς. Επίσης σε περίπτωση δολιοφθοράς ποιος φέρει την ευθύνη? Σε μερικούς που λένε για τις courier, το πρόβλημα ξεκινάει στο ότι δεν κάνουν παραδώσεις το απόγευμα/ βράδυ. Πιο εύκολα λύνεται αυτό το πρόβλημα παρά να γεμίσει μια πόλη με skroutz point. Το δε πρόβλημα με τα πολλά πακέτα, λύνεται με τις ιδιοκτήτες αποθήκες. Επίσης το skroutz καλό είναι να κοιτάξει και το ενδεχόμενο όταν κάνω μια αγορά από ένα κατάστημα την ίδια στιγμή το skroutz ως εταιρία να το αγοράζεις από το κατάστημα ως b2b χωρίς ΦΠΑ κτλ και μετά να το πουλάει σε εμένα στην κανονική τιμή αγοράς. Ύστερα να αρχίσει να μπαίνει και αυτό σε προϊόντα με το λογότυπο skroutz. Να γίνει δηλαδή κατάστημα skroutz, αλα amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Ειχα παραγγειλει και ειχα παρει ενα εκκινητη μπαταριας τον Φεβρουαριο ενα εκκινητη μαπαριας αυτοκινητου .Πριν ενα μηνα καηκε (κυριολεκτικα πηρα φωτια) Ζητησα επιστροφη χρηματων και σε 15 μερες εγινε δεκτο το αιτημα αφου ειχα στειλει δωρεαν τον καμενο πισω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/7/2022 στις 5:30 ΜΜ, infested είπε Διάβασα αρκετές σελίδες από το ποστ και αναρωτιέμαι τόσα χρόνια πως δεν έχουν λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι τα πολλαπλά πακέτα/αποστολές? Δηλαδή αν παραγγείλω χαμηλού κόστους πραγματάκια από 5 διαφορετικά μαγαζιά θα μου στείλουν 5 διαφορετικά πακέτα σε διαφορετικές ημερομηνίες? Δηλαδή θα πρέπει να μιλήσω 5 φόρες με τις κουριερ και να έρθουν 5 φορές στο σπίτι ή να πάω εγώ εκεί 5 φορές για μερικά σκατουλάκια αντί απλά να φτιάξουν ένα μεγάλο πακέτο? Ακόμα και η Amazon στέλνει διαφορετικά πακέτα. Για να γίνει αυτό που λες θα έπρεπε να πάνε όλες οι αποστολές σε κεντρική αποθήκη του skroutz μέχρι να μαζευτούν όλες και να φύγουν από εκεί. Δεν έχουν όλες οι παραγγελίες την ίδια διαθεσιμότητα ή το κατάστημα την ίδια απόσταση. Πόσες παραπάνω εργάσιμες φαντάζεσαι; Απλά, μετά από 52 σελίδες thread, μπορεί καποιος να μου πει αν τελικά συμφέρει το skroutz plus; Συνήθως κάνω μικροαγορές και μένω Αθήνα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από SpectralQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, SpectralQ είπε Ακόμα και η Amazon στέλνει διαφορετικά πακέτα. Για να γίνει αυτό που λες θα έπρεπε να πάνε όλες οι αποστολές σε κεντρική αποθήκη του skroutz μέχρι να μαζευτούν όλες και να φύγουν από εκεί. Δεν έχουν όλες οι παραγγελίες την ίδια διαθεσιμότητα ή το κατάστημα την ίδια απόσταση. Πόσες παραπάνω εργάσιμες φαντάζεσαι; Απλά, μετά από 52 σελίδες thread, μπορεί καποιος να μου πει αν τελικά συμφέρει το skroutz plus; Συνήθως κάνω μικροαγορές και μένω Αθήνα. Όχι για μικροαγορες δε συμφέρει πια. Στο θέμα των πολλαπλών πακέτων, προσπαθούν να συντονίζονται και να τα φέρνουν όλα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sortie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, SpectralQ είπε Ακόμα και η Amazon στέλνει διαφορετικά πακέτα. Για να γίνει αυτό που λες θα έπρεπε να πάνε όλες οι αποστολές σε κεντρική αποθήκη του skroutz μέχρι να μαζευτούν όλες και να φύγουν από εκεί. Δεν έχουν όλες οι παραγγελίες την ίδια διαθεσιμότητα ή το κατάστημα την ίδια απόσταση. Πόσες παραπάνω εργάσιμες φαντάζεσαι; Απλά, μετά από 52 σελίδες thread, μπορεί καποιος να μου πει αν τελικά συμφέρει το skroutz plus; Συνήθως κάνω μικροαγορές και μένω Αθήνα. Έχοντας γλυτώσει πάνω από 500 eur μεταφορικά για εντός αττικής μικροαγορές και μη, θα συνιστούσα να το δοκιμάσεις, το κόστος του είναι 17 EUR για ένα έτος. Το ποσό είναι πολύ μικρό για να πάει κάτι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, sortie είπε Έχοντας γλυτώσει πάνω από 500 eur μεταφορικά για εντός αττικής μικροαγορές και μη, θα συνιστούσα να το δοκιμάσεις, το κόστος του είναι 17 EUR για ένα έτος. Το ποσό είναι πολύ μικρό για να πάει κάτι λάθος. Δεν είναι τα %$^ένα τα 17ε της συνδρομής. Αν και όπως είπα, σε προϊόντα που κοστίζουν >15-20 ευρώ, τα μεταφορικά είναι κάποιες φορές ήδη δωρεάν. Είναι η αποδοκιμασία για μια υπηρεσία που αρχικά ήταν καλή. Και η αποδοκιμασία για την κοροϊδία [10ε μεταφορικά για 3 σπιρτόκουτα λόγω όγκου (λέμε τώρα), λογοκρισία σε κριτικές, τακτική χρέωσης πριν έρθει η ώρα της ανανέωσης της συνδρομής κλπ]. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Fulfilled by amazon, μπαρδον, Fulfilled by Skroutz: https://www.skroutz.gr/blog/posts/515-fulfilled-by-skroutz-to-ilektroniko-emporio-tis-neas-epochis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για να δείτε πως εννοούν το ηλεκτρονικό επιχειρήν οι μεταφορικές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η ACS. Ήθελα να κάνω μια επιστροφή ενός δέματος και ζήτησα από το Skroutz να μου δώσει τον κωδικό ώστε να πάω εγώ στο διπλανό κατάστημα να το παραδώσω και να μην περιμένω τον διανομέα. Όταν το πήγα στο διπλανό κατάστημα μου είπαν ότι δεν μπορούν να το παραλάβουν κι ότι πρέπει να το πάω στο κατάστημα που βρίσκεται σε διπλανό δήμο γιατί αυτό εξυπηρετεί την διεύθυνση μου. 🤦♂️ Δεν φτάνει που συνεχώς με ταλαιπωρούν γιατί για κάποιο λόγο έχουν αναθέσει την διεύθυνση μου στο κατάστημα που βρίκεται σε άλλο δήμο και 3.5χλμ μακρυά αντί γι' αυτό που βρίσκεται στον δήμο μου και 800 μέτρα μακρυά, αρνούνται και να παραλάβουν δέμα που τους πήγα εγώ ο ίδιος. Δεν τους νοιάζει το πως θα εξυπηρετήσουν τους πελάτες αλλά το πως δεν θα χαλάσουν το αποτυχημένο τους σύστημα διανομής. Που μου στείλανε μήνυμα παράδοσης στις 10:13 και μου το έφεραν στις 15:36, μόνο 5 ώρες έπρεπε να στηθώ για να παραλάβω το δέμα. Όσο αργούν στην Skroutz και δεν εξυπηρετούν εκτός Αθήνας με δικούς τους διανομείς ή με αυτόματες θυρίδες χάνει κάθε νόημα το Skroutz Plus και το οικονομικό της συνδρομής είναι το λιγότερο σε αυτές τις περιπτώσεις Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από WebDevGr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Αυτό που παρατηρώ είναι ότι τα πακέτα παραδίδονται ανά περιοχή. Δηλαδή εάν ένα δέμα σου έρθει 3 το μεσημέρι, τότε τέτοια ώρα θα σου έρχονται από την ίδια courier και τα υπόλοιπα πακέτα. Δεν έχει σημασία η ώρα κατανομή σε courier. Όπως είπαν και προηγούμενοι, το κάθε τοπικό κατάστημα έχει διαφορετική προσέγγιση και εξυπηρέτηση. Το skroutz καλό θα είναι να κάνει στρατηγική συνεργασία με την courier center. Δυστυχώς η SLM δεν έχει πανελλαδική κάλυψη και από την αρχή της εξαγοράς ήταν μια low budget courier. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέψη έκαναν και προχώρησαν στην εν λόγο εξαγορά. Και από ότι φαίνεται τόσα χρόνια μετά δεν έγιναν σοβαρές επενδύσεις στην SLM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Το skroutz καλό θα είναι να κάνει στρατηγική συνεργασία με την courier center. Courier Center = Shopflix Είναι στον ίδιο όμιλο δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με το Skroutz μετά από τόσα λεφτά που έπεσαν για την ανάπτυξη του δικτύου τους και την διαφήμιση του Shopflix. Οποτε απλά αγόρασε από το Shopflix αν η courier center σε εξυπηρετεί περισσότερο. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα