Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε γίνεται φίλε αυτό που λες. Επιπλέον αποστολές αν συγκεντρωθούν όλα σε ένα σημείο και επιπλέον δουλειά, Κάποιος πρέπει να τα ομαδοποιήσει.

Δηλαδή το πρόβλημα σας είναι να έρθει το κουριερ λίγες φορές παραπάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεγάλη (τεράστια) ανακάλυψη είναι τα box - θυρίδες ή όπως αλλιώς λέγονται όταν υπάρχουν κοντά και υποστηρίζονται. Η αλήθεια είναι ότι η συνεννόηση με courier για τις ώρες και η πιθανότητα αποτυχίας (ακούσιας ή εκούσιας) της παράδοσης είναι αποτρεπτικά.

• Like 1

• Super Moderators
17 hours ago, infested said:

Διάβασα αρκετές σελίδες από το ποστ και αναρωτιέμαι τόσα χρόνια πως δεν έχουν λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι τα πολλαπλά πακέτα/αποστολές?

Εδώ δεν λένε να βάλουν μια επιλογή για να μην έρχονται in site notifications για νέες κριτικές σε favorite προϊόντα και ζητάς κάτι τέτοιο? 😛

48 λεπτά πριν, hurin είπε

Είναι αδίστακτοι

Untitled.png.0890366d6b20323868383bad3bc494ef.png

Για ποιον λόγο έχετε ενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση από την στιγμή που δεν θέλετε να ανανεώσετε;

Προφανώς και θα σου επιστραφούν τα λεφτά αν ακυρώσεις.

6 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Για ποιον λόγο έχετε ενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση από την στιγμή που δεν θέλετε να ανανεώσετε;

Προφανώς και θα σου επιστραφούν τα λεφτά αν ακυρώσεις.

Η αυτόματη ανανέωση ήταν υποχρεωτικά ενεργοποιημένη.

Απλά σκόπευα να την ακυρώσω ως μέσο πίεσης να αλλάξουν οι όροι χρήσης της υπηρεσίας.

Προσωπικά είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση τον Νοέμβριο με τις πρώτες αλλαγές στέλνοντας απλά ένα email γιατί τότε δεν υπήρχε το κουμπί απενεργοποίησης.

Πλέον είναι απλά ένα κλικ και κακώς δεν το κάνετε όλοι. Ακόμη και όσοι έχουν σκοπό να ανανεώσουν δεν βρίσκω λόγο να έχουν ενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση. Δεν χάνουν και κάτι αν λήξει η παλιά  και κάνουν μια καινούργια όταν την χρειαστούν ξανά.

• Like 2

1 ώρα πριν, MSc CCDSP είπε

Μεγάλη (τεράστια) ανακάλυψη είναι τα box - θυρίδες ή όπως αλλιώς λέγονται όταν υπάρχουν κοντά και υποστηρίζονται. Η αλήθεια είναι ότι η συνεννόηση με courier για τις ώρες και η πιθανότητα αποτυχίας (ακούσιας ή εκούσιας) της παράδοσης είναι αποτρεπτικά.

Truer words have never been spoken.
Το επεσήμανα όταν επικοινώνησαν μαζί μου για την αξιολόγηση μιας παραγγελίας που έκανε βόλτες στην Αθήνα, μου στοίχισε μια επίσκεψη στην εταιρεία courier που είχε αναλάβει τη διανομή και τελικά παραδόθηκε με καθυστέρηση 3 ημερών.
Ας τελειώνουμε επιτέλους με τις δεσμεύσεις των κατ’ οίκων επιδόσεων και τις μεταφορικές-λαχεία (η τάδε που στη μία περιοχή είναι αξιόπιστη, στην άλλη είναι φόλα και πάει λέγοντας)
Θυρίδα κι άγιος ο Θεός!
Όπου υπάρχει διαθέσιμη αποστολή με αυτή τη μέθοδο, την επιλέγω και ΗΣΥΧΑΖΩ.

Και επειδή όλα αυτά τα στοιχεία αξιολογούνται, σας καλώ να το δηλώνετε/ζητάτε κι εσείς (αν φυσικά συμφωνείτε)
Όσο περισσότεροι πελάτες δείχνουν την προτίμησή τους για smart boxes (όχι κατ’ ανάγκη στο Skroutz, σε οποιοδήποτε κατάστημα), τόσο ταχύτερα θα καθιερωθεί.

• Like 4

oι θυρίδες είναι σωτήριες και με έχουν σώσει απλά σε μεγάλα αντικείμενα δεν παραδίδουν εκεί.

και όταν λέω μεγάλα αντικείμενα δεν εννοώ πλυντήρια αλλά σκούπα stick που ως πακέτο είναι μεσσαίο προς μικρό.

εκεί πρέπει να το δουν λίγο γιατί δεν παραγγέλνουμε μόνο smartphones & smartwatches.

• Like 2

Δεν είμαι υπέρ της θυρίδας. Όποιος όμως θέλει θυρίδα να τους πει να μειώσουν και τα μεταφορικά. Εφόσων χρεώνουν το ίδιο δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί η θυρίδα, εκτός και αν ο άλλος λείπει από το σπίτι. Βέβαια με την άμεση επικοινωνία στο chat του skroutz μπορείς να επιλέξεις ώρα παράδοσης.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, Kostasallinone είπε

Δεν είμαι υπέρ της θυρίδας. Όποιος όμως θέλει θυρίδα να τους πει να μειώσουν και τα μεταφορικά. Εφόσων χρεώνουν το ίδιο δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί η θυρίδα, εκτός και αν ο άλλος λείπει από το σπίτι. Βέβαια με την άμεση επικοινωνία στο chat του skroutz μπορείς να επιλέξεις ώρα παράδοσης.

Eγώ δεν πληρώνω μεταφορικά γιατί έχω skroutz plus και παίρνω πράγματα πολύ πάνω από 20€.

Αλλά αυτό που λες για μείωση, όταν παράγγελνα από αλλού και θα μου τα παρέδιδε υποτίθεται η ACS πάντα πήγαινα στο υποκατάστημά τους όπως πολλοί άλλοι αν κρίνω από τις ουρές εκεί. Ποτέ δεν είδα άλλη τιμή. 5 ευρώ στο σπίτι, 5 ευρώ να το πάρω από το υποκατάστημα της ACS. Οι θυρίδες δεν έχουν ουρές, εγώ προσωπικά έχω 2 σημεία πολύ κοντά με τέτοιες και δεν πληρώνω τίποτα ως μέλος. Το μόνο που θέλω είναι να έχουν θυρίδες και για λίγο μεγαλύτερα πακέτα.

1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Eγώ δεν πληρώνω μεταφορικά γιατί έχω skroutz plus και παίρνω πράγματα πολύ πάνω από 20€.

Αλλά αυτό που λες για μείωση, όταν παράγγελνα από αλλού και θα μου τα παρέδιδε υποτίθεται η ACS πάντα πήγαινα στο υποκατάστημά τους όπως πολλοί άλλοι αν κρίνω από τις ουρές εκεί. Ποτέ δεν είδα άλλη τιμή. 5 ευρώ στο σπίτι, 5 ευρώ να το πάρω από το υποκατάστημα της ACS. Οι θυρίδες δεν έχουν ουρές, εγώ προσωπικά έχω 2 σημεία πολύ κοντά με τέτοιες και δεν πληρώνω τίποτα ως μέλος. Το μόνο που θέλω είναι να έχουν θυρίδες και για λίγο μεγαλύτερα πακέτα.

1- 2 φορές εάν έχω πάει σε κατάστημα courier για να παραλάβω. Εάν δεν βρισκόμουν σπίτι τους έπαιρνα τηλέφωνο για παράδοση σε επόμενη μέρα εάν δεν μπορούσαν να ξαναέρθουν την ίδια.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Kostasallinone είπε

1- 2 φορές εάν έχω πάει σε κατάστημα courier για να παραλάβω. Εάν δεν βρισκόμουν σπίτι τους έπαιρνα τηλέφωνο για παράδοση σε επόμενη μέρα εάν δεν μπορούσαν να ξαναέρθουν την ίδια.

Δεν υπάρχει περίπτωση Αθήνα να βγάλεις άκρη μαζί τους. Ούτε καν πρόκειται να ξαναπάρω κάτι που θα έχει παράδοση ACS, Γεν Ταχ & Speedex. Υπολογίζω πολύ την ψυχική μου υγεία.

• Like 5

Και στην επαρχεία μια από τα ίδια. Μάκαρι κάποια στιγμή να βάλουν θυρίδες και στο Ηράκλειο. Σου στέλνουν μήνυμα παράδοσης στις 9:00 το πρωί και έρχονται στις 15:00.

Παλιότερα που συνεργάζονταν μόνο με ACS με άφηνε να επιλέξω παραλαβή από το κατάστημα. Πλέον είναι όποια μεταφορική σου κάτσει κι αν έχει όρεξη ο υπάλληλος να σου το φέρει και τι ώρα τον βολεύει.

• Like 1

Πολύ τραγικά τα βλέπετε τα πράγματα. Εφόσων ξέρετε με πια εταιρία θα έρθει παίρνετε τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα και συνεννοείστε για την ώρα παράδοσης εκ των προτέρων.

Μόνο αν είναι κοντά το κατάστημα αξίζει να παραλάβεις από το κατάστημα. Εάν είναι να μπω σε αυτοκίνητο, να κάψω βενζίνη, να πετύχω κίνηση και να ψάχνω παρκάρισμα δεν υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω ποτέ τίποτα. Καλύτερα στο σπίτι και ας έρθει και μια μέρα μετά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...