Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ppetros είπε

Δεν εχει να κανει με το καταστημα.. Το καταστημα μια χαρα υπολογιζει τα μεταφορικα.. Το skroutz μας δουλευει.. Αντι να γλυτωσω το 3 ευρω μου χρεωνει 10,40  (χαριστικα απο τα 15,40...)

Α, ναι, δικιο εχεις, σωστη συγκριση, αφου μεσα στο μαγαζι αν μπει κανεις, βλεπει τα νορμαλ μεταφορικα.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppetros είπε

Δεν εχει να κανει με το καταστημα.. Το καταστημα μια χαρα υπολογιζει τα μεταφορικα.. Το skroutz μας δουλευει.. Αντι να γλυτωσω το 3 ευρω μου χρεωνει 10,40  (χαριστικα απο τα 15,40...)

Spoiler

unnamed1.png

unnamed.png

Ναι. Ξέρεις όμως αν το μαγαζί έχει δώσει ορθό όγκο στο skroutz (για οποιοδήποτε λόγο);

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MSc CCDSP είπε

Ναι. Ξέρεις όμως αν το μαγαζί έχει δώσει ορθό όγκο στο skroutz (για οποιοδήποτε λόγο);

Ας στείλει ένα μέιλ στο μαγαζί να το διορθώσουν μαζί. Είναι τελείως γελοία η δικαιολογία...

Δημοσ.

Σε καθε περιπτωση ενα χρονο τωρα  δεν μου ειχε συμβει ποτε κατι παρομοιο  με τα μεταφορικα με την αρχικη συνδρομη του skroutz plus. Τυχαιο? Δεν ξερω τι να σκεφτω..

Δημοσ.

Μου είχε τύχει ένα παρόμοιο πριν καιρό με κάτι μαξιλάρια, τους έστειλα το διορθώσανε και τα αγόρασα κανονικά. Οκ λάθη θα συμβούν, αλλά τα διορθώνουν. Δεν θα τους κρίνω από κάτι μεμονωμένο. 

Είδα ότι βγάλανε κάτι deals για το Skroutz Plus, τα είδε κανείς;

Προσωπικά δεν μου φάνηκε και τίποτα φοβερό για αρχή αλλά που θα πάει, και από εκεί θα γλυτώσω χρήματα αν χρειαστώ κάτι και είναι σε deal. Κάτι μου λέει ότι ίσως δούμε και κανένα πραγματικό Black Friday deal φέτος εκεί. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/6/2022 στις 2:16 ΜΜ, DiKa96 είπε

Καλησπέρα και από εμένα.
Για να μιλάμε με πιο 'χειροπιαστούς' αριθμούς, έφτιαξα πρόχειρα αυτό το script που κάνει το απαραίτητο scrape και υπολογισμούς.

https://github.com/KonKar96/Skroutz-Plus-Savings-Estimate

Δε ξέρω αν είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός υπολογισμός αλλά αυτό μπορούμε να το βρούμε.
Για όποια βοήθεια στο run, στείλτε μου ελεύθερα.

(Παράδειγμα του λογαριασμού μου)

Total orders found : 32
Total items checked : 71
Items equal/over 20 € : 15

With the (NEW) 17 € subscription you would earn in shipping : 28 €
With the (NEW) 20 € subscription you would earn in shipping : 25 €

Rough estimate of the (OLD) 17 € subscription:
(Total items * 3 € shipping)
Shipping earned : 196

Total € spent : 1307.81 €
Average € spent per item : 40.87 €

Στις 11/6/2022 στις 12:02 ΠΜ, SilentVoice είπε

Ωραίος! 

Πιο πολλές οι γραμμές κώδικα από τις παραγγελίες σου. Αν βρω χρόνο θα το τρέξω και θα επανέλθω, καθώς έχω κάνει πάνω από 150 παραγγελίες.

Πιθανόν την ίδια ανάλυση έκαναν στην σκρουτζ και κατέληξαν στην 3ή version.  Σίγουρα θα υπολόγισαν και τα ποσοστά κέρδους τους σε αυτά.

ske.PNG.2bc8900ad45d0fc10c4a7d156f4939d2.PNG

Απο τις 443 αποστολές(σχεδον καθημερινά , διπλές παραγγελίες παραλαβή σε 1 χρόνο), μόνο 26 ήταν πάνω απο 20! Το Average Spent per item, πρέπει να αλλάξει όνομα σε per order :P 

1312 κέρδος σε αποστολές, είναι σαν ψώνισα περίπου 2078 ευρώ πράγματα και να πλήρωσα τα μεταφορικά (αντί για 3390,85)

5 ημέρες έμειναν ακόμα μέχρι να λήξει η συνδρομή!

Update: Εκανα μια μικρή αλλαγή για να βρώ τις μικροπαραγγελίες και να έχω καλύτερη εικόνα.

image.png.ec4268903ec1ccaa597f85c931b3fb82.png

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάντως εχω ξεκινησει και αγοραζω από τα καταστήματα όπου έχει και δωρεαν πχ μεταφορικά βαζω 2 προιοντα παρομοια η 3 και θα κανω προφανως λιγοτερες αγορες. Τα κερδη ας πανε στα καταστηματα το αξιζουν περισσοτερο νομιζω

Επίσης νομιζω θα έπρεπε να εχει πιο φθηνα μεταφορικά μιας και η μεταφορικη είναι δική του για Αθηνα τουλάχιστο και όχι να χρεωνει περισσοτερα απο ότι πριν με αλλες εταιρείες. Αγόρασε την μεταφορική για να μην εχει τα εξοδα που πληρωνε σε ολες τις εταιρείες υποτίθεται αλλα το να προσπαθεις να βγαλεις τα διπλάσια από τα μεταφορικά ε παει πολυ

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Επίσης νομιζω θα έπρεπε να εχει πιο φθηνα μεταφορικά μιας και η μεταφορικη είναι δική του για Αθηνα τουλάχιστο και όχι να χρεωνει περισσοτερα απο ότι πριν με αλλες εταιρείες.

Δεν την αγόρασε για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό των ταχυμεταφορών (προς το παρόν), απλά για να δηλώνει παραπάνω έξοδα και για να μην κάνει περισσότερο πλούσιες τις υπόλοιπες εταιρείες ταχυμεταφορών. Έτσι έχει το καλύτερο κέρδος.

Ίσως κάποια στιγμή να χτυπήσει και τον ανταγωνισμό, αλλά δεν νομίζω πως την συμφέρει. Ήδη έχει μεγάλο κέρδος με ελάχιστο κόστος. Η μεταφορική έχει περισσότερο κόστος και μεγαλύτερο ρίσκο.

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ.

εγώ να σχολιάσω κάτι γενικο για την ιστοσελίδα του Σκρουτζ κι όχι για τις υπηρεσίες του γιατί με τρώει εδώ και λίγο καιρό και πρέπει κάπου να το πω :) 

Είναι δυνατόν το έτος 2022 που υπάρχουν μόνο wide και ultra wide οθόνες να σχεδιαζεις την ιστοσελιδα λες και βρισκομαστε το 2000 με τις οθονες 4:3 ;  Ολο το περιεχομενο να ειναι στριμωγμενο στο κεντρο και να αφήνεις αριστερα και δεξια 50% απο τον οφελιμο χώρο ανεκμεταλευτο; Ποιο τζιμανι το σκεφτηκε ηθελα να ήξερα, που για να δεις περισσοτερες προσφορες βαριεσαι να κλικαρεις τα βελάκια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

εγώ να σχολιάσω κάτι γενικο για την ιστοσελίδα του Σκρουτζ κι όχι για τις υπηρεσίες του γιατί με τρώει εδώ και λίγο καιρό και πρέπει κάπου να το πω :) 

Είναι δυνατόν το έτος 2022 που υπάρχουν μόνο wide και ultra wide οθόνες να σχεδιαζεις την ιστοσελιδα λες και βρισκομαστε το 2000 με τις οθονες 4:3 ;  Ολο το περιεχομενο να ειναι στριμωγμενο στο κεντρο και να αφήνεις αριστερα και δεξια 50% απο τον οφελιμο χώρο ανεκμεταλευτο; Ποιο τζιμανι το σκεφτηκε ηθελα να ήξερα, που για να δεις περισσοτερες προσφορες βαριεσαι να κλικαρεις τα βελάκια. 

(Αν και off-topic)  και εγω εχω μια ultra wide και εχει τα κενα που λες αλλα εχω και ενα laptop με αναλυση 1366*768 και ειναι ισα ισα στην οθονη αυτη...  Οποτε για να ειναι οπως ειναι εχει καποιο νοημα. Απο την αλλη αν ηταν απλωμένα στην ultra wide θα ειχε τεραστια κενα και θα σε κουραζε να γυρνας το κεφαλι... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

Επειδή ασχολούμαι ελάχιστα με το κομμάτι του web dev, να σου πω ότι η dominant ανάλυση για desktop είναι το 1920x1080. Οι wide & ultra wide δεν είναι ούτε καν στο top 10 των most popular για τα desktops. Άρα το να πας να σχεδιάσεις ιστοσελίδα επειδή λίγοι μερακλήδες έχουμε 2k & 4k οθόνες αντί για την πιο δημοφιλή ανάλυση που έχει το target audience σου, ε το λες και λίγο αντι-παραγωγικό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι εγώ κυρίως για full hd αναλυση μιλαω, κοιταχτε την φωτογραφια ποσος ανεκμεταλευτος χωρος υπαρχει. Παλια δεν ηταν ετσι, τωρα τελευταια το αλλαξαν. 

Χωρίς τίτλο.jpg

...και δείτε ποσό πιο ωραίο δείχνει το shopflix

Χωρίς τίτλο3.jpg

κι αυτή η σχετικά μικρή διαφορά  αλλάζει κατα πολύ το τελικό οπτικό και χρηστικό αποτέλεσμα 

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

κι εγώ κυρίως για full hd αναλυση μιλαω, κοιταχτε την φωτογραφια ποσος ανεκμεταλευτος χωρος υπαρχει. Παλια δεν ηταν ετσι, τωρα τελευταια το αλλαξαν. 

Χωρίς τίτλο.jpg

...και δείτε ποσό πιο ωραίο δείχνει το shopflix

Χωρίς τίτλο3.jpg

κι αυτή η σχετικά μικρή διαφορά  αλλάζει κατα πολύ το τελικό οπτικό και χρηστικό αποτέλεσμα 

Και το Facebook που ειναι και μεσα στο top 5 δες τι κενα εχει. 

Δημοσ.

Διάβασα αρκετές σελίδες από το ποστ και αναρωτιέμαι τόσα χρόνια πως δεν έχουν λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι τα πολλαπλά πακέτα/αποστολές?

Δηλαδή αν παραγγείλω χαμηλού κόστους πραγματάκια από 5 διαφορετικά μαγαζιά θα μου στείλουν 5 διαφορετικά πακέτα σε διαφορετικές ημερομηνίες? Δηλαδή θα πρέπει να μιλήσω 5 φόρες με τις κουριερ και να έρθουν 5 φορές στο σπίτι ή να πάω εγώ εκεί 5 φορές για μερικά σκατουλάκια αντί απλά να φτιάξουν ένα μεγάλο πακέτο?

image.png.a9dae1a34452a9959730b33c411aa37c.png

Δημοσ.
14 ώρες πριν, infested είπε

Διάβασα αρκετές σελίδες από το ποστ και αναρωτιέμαι τόσα χρόνια πως δεν έχουν λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι τα πολλαπλά πακέτα/αποστολές?

Δηλαδή αν παραγγείλω χαμηλού κόστους πραγματάκια από 5 διαφορετικά μαγαζιά θα μου στείλουν 5 διαφορετικά πακέτα σε διαφορετικές ημερομηνίες? Δηλαδή θα πρέπει να μιλήσω 5 φόρες με τις κουριερ και να έρθουν 5 φορές στο σπίτι ή να πάω εγώ εκεί 5 φορές για μερικά σκατουλάκια αντί απλά να φτιάξουν ένα μεγάλο πακέτο?

image.png.a9dae1a34452a9959730b33c411aa37c.png

Έτσι από περιέργεια, πως ακριβώς έχει σκεφτεί διαδικαστικά να γίνεται αυτό που προτείνεις (το «μεγάλο πακέτο»):

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...