nek4d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν και χειροτερα παραδειγματα, πχ https://www.skroutz.gr/s/33103002/Προστατευτικά-Μανέτας-με-Δάχτυλα-Μαύρα-46606003.html Παναλαφρα προιοντα, σκετο αφρολεξ ειναι σε μικρο μεγεθος, κοστος 1€, μεταφορικα σε μενα στο νησι 6 €~ Αν βαλω πχ 4 τεμ, μεταφορικα 13 €! Αν βαλω 10 τεμ, τα μεταφορικα ειναι 25 €, χαχα! Γενικα, οσα και να βαλω και ασχετα αν προσθεσω και αλλα προιοντα περνωντας τα 20 €, κοπανανε αλυπητα τα μεταφορικα. Ουτε ογκο εχουν, ουτε βαρος. Τρεχα γυρευε τι κολπα κανουν, μαλλον δηλωνουν ψευτικο βαρος-ογκο για να μην τα αγοραζεις χωρις μεταφορικα. Κανονικα θα πρεπε να τα μαζευουν αυτα τα φαινομενα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 -1 και από μένα τέλος η συνδρομή πλας. Θα πορευτουμε πιο ατομικα με τα ιδια τα καταστηματα πλεον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satelitas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρηγοριέμαι που δεν είμαι ο μόνος ξενερωμένος με το νέο plus. Είχα κάνει το λάθος να το δοκιμάσω στις αρχές αλλά επέστρεψα τάχιστα στο παλιό (μέχρι τη λήξη της πρώτης συνδρομής) και δεν έχασα ούτε εγώ ούτε αυτοί αφού εδώ κι ένα χρόνο παράγγελνα φουλ και ηλεκτρονικά και είδη οικιακής χρήσης κάνοντας ελάχιστη "κατάχρηση" των δωρεάν μεταφορικών σε μικροπράγματα, κυρίως για να συμπληρώσω 40ρια τις περισσότερες φορές. Κι εγώ βέβαια ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από την ευκολία κι από την ασφάλεια και στήριζα. Τώρα όμως μόνο πολύ επιλεκτικά γιατί με έχει απογοητεύσει κυρίως το σύστημα υπολογισμού όγκου και κιλών που βάζει πραγματικά ό,τι να΄ναι. Πιστεύω αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν στους τζίρους αλλά μέχρι τότε ελπίζω να έχουν βγει κι άλλα καλάθια προς όφελος του καταναλωτή. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από satelitas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Παντως η συντριπτική πλειοψηφια δε νομιζω να εκανε καταχρηση των προνομιων. Βολευε πολύ πχ βαζοντας 3 προιοντα των 10-15 ευρώ να εκλεινες την παραγγελία. Σπανια να βαζαμε και κανενα προιον με 2-5 ευρώ πχ ξεμπαρκο γιατι ακόμα και στα φθηνα πχ εγώ έβαζα 2-3 τεμάχια των 3 ευρώ για να μην παραγγέλνω συνέχεια. Για να δουμε πως θα παει και αυτό τωρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CakeNet Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 εβδομάδες καθαρός από Skroutz Plus...σκέφτομαι πολλές φορές ότι το περιθώριο να ψωνίζεις αυτή τη στιγμή και να κερδίζεις είναι εξαιρετικά μικρότερο. Δηλαδή, κάποια πράγματα που παρήγγειλα αυτό το διάστημα με λίγη περισσότερη προσοχή τα συγκέντρωσα σε κάποια καταστήματα χωρίς να πληρώσω έξοδα αποστολής, ενώ κάποιες μικρότερες αγορές κάτω των 20 Ευρώ δεν θα μπορούσα να τις κάνω έτσι κι αλλιώς, είτε θα πλήρωνα 3 Ευρώ έξοδα αποστολής για την κάθε αποστολή, κάτι που και πάλι θα ήταν ασύμφορο! Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα βγάλουν κάτι πιο ελκυστικό στην πορεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Για εμένα άλλο ένα + του Σκρουτζ είναι τα Σκρουτζ points. Έχω αλλεργία στα κούριερ και στα δεν σε βρήκα έλα να στηθείς στην ουρά στο υποκατάστημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Γεια χαρα, Ειπα λοιπον να κρατησω τη συνδρομη με τα καινουρια δεδομενα να δω μηπως και συμφερει εστω και λιγο.. Χρειαζομουν 3 προεκτασεις ρευματος 3m (διπολικες, οχι σουκο που ειναι καπως ογκωδεις και πιο βαριες ) τις οποιες βρισκω 1 -1.5 ευρω παραπανω στα τοπικα καταστηματα. Αποφασια λοιπον να βαλω ακομα 2 προεκτασεις (3m και 5μ) καθως 2 μικρα πολυπριζα σουκο 3 θεσεων ωστε να φτασω τα 20 ευρω για τα δωρεαν μεταφορικα.. Αμ δε.... Η κατι δεν παει καλα με την πλατφορμα τους και τον υπολογισμο των μεταφορικων ή μπορω να σκεφτω διαφορα οχι τοσο καλοπροαιρετα σεναρια... Αν τα αγοραζα απ ευθειας απο το καταστημα θα πληρωνα 3 ευρω μεταφορικα για τα 3 πρωτα κιλα και +1 ευρω και το καθε επιπλεον κιλο.. Ολα αυτα σιγουρα δεν ειναι πανω απο 2κιλα εννοειται.. Εχω στειλει σχετικο ερωτημα στο skroutz να δω τι θεση θα παρουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Κοιτα στο "Δες πώς υπολογίζονται τα μεταφορικά σου", εχουν βαλει λαθος το βαρος και ξεπερναει τα 14 κιλα. Και εγω ειχα βρει μια μπυρα μπουκαλι που ειχε βαρος 14 κιλα, τους εστειλα μυνημα οτι δεν γινεται να ειναι σωστο το βαρος και με εγραψαν κανονικα, κανενα ενδιαφερον να το διορθώσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Υποτίθεται έχουν "premium" support οι συνδρομητές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VSalomon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στις 21/6/2022 στις 4:23 ΜΜ, aggelos87 είπε Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτα ρε;; Λίγη Τσίπα.. Αν δεν εξαντλήσεις όλο το ποσό της δωροκάρτας σε μια παραγγελία τότε το υπόλοιπο χάνεται λέει. Ε ρε πόσοι κακομοίρηδες θα την πατήσουν Το σκρουτζ δεν έχει σύστημα με wallet όπως έχει το steam, οπότε δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Και στο ζάρα και στα μασαζάδικα το ίδιο ισχύει δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Στις 29/6/2022 στις 2:04 ΜΜ, ppetros είπε Εχω στειλει σχετικο ερωτημα στο skroutz να δω τι θεση θα παρουν.. Μολις ελαβα απαντηση οτι τα μεταφορικα διαμορφωνονται και βαση του ογκου.. Με 3ψηφιο αριθμο αγορων με την αρχικη συνδρομη skroutz plus ποτε δεν αντιμετωπισα παρομοια χεωση μεταφορικων.. Και μιλαμε παραγγελια που ολα τα προιοντα παραπανω σιγουρα χωρουν σε μια μικρη κουτα παπουτσιων.. Αποστολη μεσω skroutz plus 10,40!! (απο 15,40!!) και απευθειας απο το καταστημα 3 ευρω.. Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω ποιος θα κρατησει τη συνδρομη με αυτα τα δεδομενα.. Μιλαμε για τεραστια κοροιδια.. Αμεσα ζητησα ακυρωση.. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Πω την έχουν ψωνίσει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Ανεπίτρεπτα λάθη για μια εταιρία αυτού το μεγέθους, να μην μπορεί να ορίσει το βάρος των πακέτων, ούτε καν το ογκομετρικό βάρος. Την ίδια ώρα κάποιοι χρεώνουν τα μεταφορικά με 0.99€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Προφανως αφηνουν το μαγαζι να ορισει ογκο και βαρος και δυστυχως εκτιθενται και αυτοι μαζι με τις λαμογιες των μαγαζιων. (Εχω δωσει και εγω παραδειγμα πιο πριν, οπου ουτε η δικαιολογια 'ογκος' επαρκει για να καλυψει τα "ανεξηγητα"). Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, nek4d είπε Προφανως αφηνουν το μαγαζι να ορισει ογκο και βαρος και δυστυχως εκτιθενται και αυτοι μαζι με τις λαμογιες των μαγαζιων. (Εχω δωσει και εγω παραδειγμα πιο πριν, οπου ουτε η δικαιολογια 'ογκος' επαρκει για να καλυψει τα "ανεξηγητα"). Δεν εχει να κανει με το καταστημα.. Το καταστημα μια χαρα υπολογιζει τα μεταφορικα.. Το skroutz μας δουλευει.. Αντι να γλυτωσω το 3 ευρω μου χρεωνει 10,40 (χαριστικα απο τα 15,40...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα