flexpick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Μόλις τώρα, flexpick είπε Απο e dructer
aggelos87 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, flexpick είπε Παντως μπαινουν συνεχεια νεα στοιχεια στην πλατφορμα(ατοκες δοσεις για mastercard/visa,καταναλωτικο με εθνικη) σημερα και δωροκαρτες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Δωροκάρτας Skroutz 1. Η Δωροκάρτα Skroutz ισχύει μόνο για την αγορά προϊόντων μέσω της διαδικτυακής διεύθυνσης www.skroutz.gr, αποκλειστική και νόμιμη δικαιούχος της οποίας καθίσταται η εταιρεία με την επωνυμία "ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ"" (εφ’ εξής «Εταιρεία»), και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο κατά τη διενέργεια ηλεκτρονικών παραγγελιών προϊόντων αποκλειστικά διαθέσιμων μέσω της υπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ». 2. Η αγορά της Δωροκάρτας Skroutz πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. 3. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της Δωροκάρτας Skroutz από τους δικαιούχους είναι η προηγούμενη εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού του δικαιούχου και η συνακόλουθη αποδοχή των όρων χρήσης της υπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ», όπως αυτοί αποτυπώνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.skroutz.gr/ecommerce/terms. 4. Η Δωροκάρτα Skroutz δεν είναι ονομαστική και ενσωματώνει υπόσχεση προς παροχή στον δικαιούχο της. 5. H Δωροκάρτα Skroutz αποτελείται από ένα μοναδικό κωδικό, αποτελούμενο από τον συνδυασμό 8 αριθμητικών ψηφίων και χαρακτήρων, ο οποίος θα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στον δικαιούχο της Δωροκάρτας Skroutz, με βάση τα στοιχεία που έχει εισάγει στη φόρμα της Δωροκάρτας Skroutz ο αγοραστής αυτής. Σχετικώς, ο Αγοραστής δηλώνει ότι η κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων στην Εταιρεία λαμβάνει χώρα νόμιμα στο πλαίσιο της οικιακής του δραστηριότητας και αναγνωρίζει ότι ο ίδιος φέρει αποκλειστική ευθύνη στην περίπτωση που ο δικαιούχος εγείρει κάποια αξίωση ή η Αρμόδια Αρχή επιβάλει τυχόν πρόστιμο, κατά της Εταιρείας για την κοινοποίηση των εν λόγω προσωπικών δεδομένων από τον Αγοραστή στην Εταιρεία. 6. Κάθε Δωροκάρτα Skroutz εκδίδεται σε ευρώ, ενώ το διαθέσιμο ελάχιστο ποσό αγοράς της Δωροκάρτας Skroutz ανέρχεται σε 20€ και το μέγιστο σε 150€. Η Δωροκάρτα Skroutz δε μπορεί να ανταλλαχθεί με χρήματα και δεν μπορεί να κατανεμηθεί σε μικρότερα ποσά ή να επιστραφεί μέρος αυτού. 7. Κάθε Δωροκάρτα Skroutz έχει διάρκεια δώδεκα (12) μηνών από τη ημερομηνία παραλαβής μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Δωροκάρτας από τον δικαιούχο. Με το πέρας της ημερομηνίας λήξης, η Δωροκάρτα Skroutz ακυρώνεται αυτοδικαίως και δεν μπορεί να ανανεωθεί ή να χρησιμοποιηθεί από το δικαιούχο. 8. Κάθε Δωροκάρτα Skroutz είναι αδιαίρετη, δηλαδή ολόκληρη η αξία της μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μόνο παραγγελία. 9. Εάν η αξία που δίνεται στη Δωροκάρτα Skroutz είναι μεγαλύτερη από την αξία του συνόλου της ηλεκτρονικής παραγγελίας, η χρηματική διαφορά δεν μεταφέρεται σε νέα Δωροκάρτα Skroutz και σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφεται το αχρησιμοποίητο ποσό σε μετρητά, ενώ η Δωροκάρτα Skroutz θεωρείται αναλωθείσα για το σύνολο της αξίας της. Εάν η αξία της ηλεκτρονικής παραγγελίας υπερβαίνει την αξία της Δωροκάρτας Skroutz, τότε το υπολειπόμενο ποσό μπορεί να πληρωθεί με μία από τις μεθόδους πληρωμής που ορίζονται παρακάτω. 10. Κάθε Δωροκάρτα Skroutz μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διενέργεια ηλεκτρονικής παραγγελίας η οποία θα πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. 11. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή περισσότερων της μιας Δωροκάρτας Skroutz ανά ηλεκτρονική παραγγελία. 12. Η Δωροκάρτα Skroutz δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά άλλης Δωροκάρτας Skroutz. 13. Ο δικαιούχος της Δωροκάρτας Skroutz είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη χρήση και φύλαξη της Δωροκάρτας καθώς σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή εξαργύρωσης από τρίτο πρόσωπο δεν αντικαθίσταται ούτε ακυρώνεται. 14. Η Δωροκάρτα Skroutz μπορεί να ακυρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς και αποστολής της στον προοριζόμενο παραλήπτη της, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως τη στιγμή που υποβάλλεται το αίτημα επιστροφής της. Σε αυτή τη περίπτωση, ακυρώνεται η χρήση της και ο δικαιούχος δεν έχει δικαίωμα χρήσης. Η υπαναχώρηση του αγοραστή θα πρέπει να γνωστοποιηθεί στην Εταιρεία μας με οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας. Το τίμημά που πληρώθηκε για την αγορά της Δωροκάρτας Skroutz θα επιστραφεί µε τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά της. Ο χρόνος επιστροφής διαφέρει αναλόγως της Τράπεζας και του είδους της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. 15. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής ηλεκτρονικής παραγγελίας, η οποία έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τη χρήση Δωροκάρτας Skroutz, σύμφωνα με τα οριζόμενα στους όρους χρήσης της υπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ», η Εταιρεία αναλαμβάνει να εκδώσει νέα Δωροκάρτα Skroutz ίσης αξίας με τη χρηματική αξία του προϊόντος που επιστρέφεται και να την αποστείλει στη ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που καθορίστηκε κατά την ηλεκτρονική παραγγελία. 16. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ολικής επιστροφής ηλεκτρονικής παραγγελίας, η οποία έχει πραγματοποιηθεί με τη χρήση πολλαπλών τρόπων πληρωμής (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης Δωροκάρτας Skroutz), η Εταιρεία αναλαμβάνει να επιστρέψει το χρηματικό ποσό στο δικαιούχο για το μέρος της συναλλαγής που πληρώθηκε με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας και να εκδώσει νέα Δωροκάρτα Skroutz ίσης αξίας με το αρχικό ποσό της Δωροκάρτας που χρησιμοποιήθηκε, την οποία θα αποστείλει στη ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που καθορίστηκε κατά την ηλεκτρονική παραγγελία. 17. Σε περίπτωση μερικής επιστροφής είδους της ηλεκτρονικής παραγγελίας, η οποία έχει πραγματοποιηθεί με τη χρήση πολλαπλών τρόπων πληρωμής (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης Δωροκάρτας Skroutz), η Εταιρεία αναλαμβάνει να επιστρέψει το χρηματικό ποσό στο δικαιούχο για το μέρος της συναλλαγής που πληρώθηκε με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας και εφόσον υπάρχει υπόλοιπο, η Εταιρεία θα εκδίδει νέα Δωροκάρτα Skroutz ίσης αξίας με την χρηματική αξία που πρέπει να επιστραφεί. 18. Λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι κατά την αγορά Δωροκάρτας Skroutz δεν λαμβάνει χώρα παράδοση-πώληση προϊόντων αλλά αγορά δικαιώματος υπέρ τρίτου το οποίο είναι ενσωματωμένο στην Δωροκάρτα Skroutz, δεν εκδίδεται φορολογικό παραστατικό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Το αντίστοιχο φορολογικό παραστατικό εκδίδεται όταν πραγματοποιείται πώληση προϊόντων με τη χρήση της Δωροκάρτας Skroutz για την αξία των προϊόντων που πωλούνται. 19. Η αγορά ή/και χρήση της Δωροκάρτας Skroutz συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, που έχουν διατεθεί στον αγοραστή ή/και στο δικαιούχο. 20. Οι παρόντες όροι δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε σύμφωνα με την ισχύουσα εμπορική πολιτική της Εταιρείας μας και την κείμενη νομοθεσία, ενημερώνοντας την επίσημη ιστοσελίδα ή/και με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. 8. Κάθε Δωροκάρτα Skroutz είναι αδιαίρετη, δηλαδή ολόκληρη η αξία της μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μόνο παραγγελία. 9. Εάν η αξία που δίνεται στη Δωροκάρτα Skroutz είναι μεγαλύτερη από την αξία του συνόλου της ηλεκτρονικής παραγγελίας, η χρηματική διαφορά δεν μεταφέρεται σε νέα Δωροκάρτα Skroutz και σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφεται το αχρησιμοποίητο ποσό σε μετρητά, ενώ η Δωροκάρτα Skroutz θεωρείται αναλωθείσα για το σύνολο της αξίας της. Εάν η αξία της ηλεκτρονικής παραγγελίας υπερβαίνει την αξία της Δωροκάρτας Sk Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτα ρε;; Λίγη Τσίπα.. Αν δεν εξαντλήσεις όλο το ποσό της δωροκάρτας σε μια παραγγελία τότε το υπόλοιπο χάνεται λέει. Ε ρε πόσοι κακομοίρηδες θα την πατήσουν Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από aggelos87 4
flexpick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, aggelos87 είπε 8. Κάθε Δωροκάρτα Skroutz είναι αδιαίρετη, δηλαδή ολόκληρη η αξία της μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μόνο παραγγελία. 9. Εάν η αξία που δίνεται στη Δωροκάρτα Skroutz είναι μεγαλύτερη από την αξία του συνόλου της ηλεκτρονικής παραγγελίας, η χρηματική διαφορά δεν μεταφέρεται σε νέα Δωροκάρτα Skroutz και σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφεται το αχρησιμοποίητο ποσό σε μετρητά, ενώ η Δωροκάρτα Skroutz θεωρείται αναλωθείσα για το σύνολο της αξίας της. Εάν η αξία της ηλεκτρονικής παραγγελίας υπερβαίνει την αξία της Δωροκάρτας Sk Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτα ρε;; Λίγη Τσίπα.. Αν δεν εξαντλήσεις όλο το ποσό της δωροκάρτας σε μια παραγγελία τότε το υπόλοιπο χάνεται λέει. Ε ρε πόσοι κακομοίρηδες θα την πατήσουν +Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή περισσότερων της μιας Δωροκάρτας Skroutz ανά ηλεκτρονική παραγγελία.
evark Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Πολύ καταχρηστικός όρος, το χάσιμο του υπολοίπου..... Με το έτσι θέλω, εξαφανίζονται χρήματα που ο άλλος έδωσε.... Ούτε καν ένα εκπτωτικό για μελλοντική αγορά?
sortie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Τι σχέση έχει ρε παιδιά η δωροκάρτα σε αυτό το thread? για το Plus δεν λέμε εδώ; Είναι συνδεδεμένη κάπως με το Plus; Χάνω κάτι;
flexpick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Ειναι για αγορες απο το καλαθι, που ως μελη εχουμε εκπτωση
selianx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Εμένα παιδιά, βάσει των παραπάνω εικόνων (εντός spoiler), θα με κρατήσει στο παλιό πρόγραμμα; Ανά 20€ ~ 3 αποστολές, ή θα μου τα αλλάξουν μετά; Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από selianx
evapa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Το νέο skroutz plus είναι αχρηστο για μένα που εχω κανει 200 αγορές φέτος και ολες για πραγματα 15-20 ευρώ εκαστο . Αποχαιρετιζόμαστε λοιπόν skroutz και πάμε για αλλα. Επίσης είσαι απαράδεκτος που με δόλιο τρόπο ανανεώνεις αυτόματα την συνδρομή. Ζήτησα και πήρα τα λεφτά μου πίσω και αντε γειά. Ετσι και αλλιώς τα προιόντα ειναι ολλα υπερτιμημένα. Αγόρασα προιόν 20 ευρώ και για να το αλλάξω πηγα στο μαγαζί αντι να το κανω απο το συστημα . Δέχτηκαν οι ανθρωποι και μου δώσαν το ιδιο σε μεγαλύτερο νούμερο . Και ζητάω να αγοράσω αλλο ενα και μου το χρεώνουν 14 ευρώ . Ας πρόσεχες μου είπαν κλείνοντας μου το μάτι.
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, evapa είπε Το νέο skroutz plus είναι αχρηστο για μένα που εχω κανει 200 αγορές φέτος και ολες για πραγματα 15-20 ευρώ εκαστο . Αποχαιρετιζόμαστε λοιπόν skroutz και πάμε για αλλα. Επίσης είσαι απαράδεκτος που με δόλιο τρόπο ανανεώνεις αυτόματα την συνδρομή. Ζήτησα και πήρα τα λεφτά μου πίσω και αντε γειά. Ετσι και αλλιώς τα προιόντα ειναι ολλα υπερτιμημένα. Αγόρασα προιόν 20 ευρώ και για να το αλλάξω πηγα στο μαγαζί αντι να το κανω απο το συστημα . Δέχτηκαν οι ανθρωποι και μου δώσαν το ιδιο σε μεγαλύτερο νούμερο . Και ζητάω να αγοράσω αλλο ενα και μου το χρεώνουν 14 ευρώ . Ας πρόσεχες μου είπαν κλείνοντας μου το μάτι. Ποιο μαγαζι φιλε μου;
ppetros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Κι εγω μετα την ανανεωση και την ενταξη στο καινουριο προγραμμα ηδη εχω σταματησει να χρησιμοποιω το καλαθι του σκρουτζ ψαχνοντας για εναλακτικες αγορας απο τοπικα κ.α καταστηματα.. Μεχρι τωρα αγοραζα αρκετα πραγματα τα οποια θα τα εβρισκα ακομα και κοντα μου π.χ. Σ/Μ σε λιγο ψηλοτερη τιμη και συμπληρωνα το ποσο για τα δωρεαν μεταφορικα. Αν μπω στη λογικη να προσπαθω να συμπληρωσω τα 20 ευρω απο το ιδιο καταστημα για να γλυτωσω τα 3 ευρω των μεταφορικων θα γεμισω το καλαθι με πραγματα που δεν μου χρειαζονται στην παρουσα φαση τουλαχιστον.. Θεωρω οτι το skroutz εκανε μεγαλο λαθος με το προγραμμα και το οριο των 20 ευρω ανα καταστημα... Προφανως το αρχικο προγραμμα για να το αλλαξουν μετα απο λιγους μηνες δεν θα τους συνεφερε αλλα με αυτο των 20 ευρω δεν εχει νοημα και πιστευω οτι εν καιρο θα το δουν.. Δεν εχω ζητησει ακυρωση ακομα αλλα το σκεφτομαι σοβαρα μια και πλεον δεν εχει ιδιαιτερο νοημα, τουλαχιστον για εμενα προσωπικα.. 3
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 To 3ευρο στα μεταφορικά έχει γίνει σε αρκετά που βλέπω 4ευρο. 1
Kostasallinone Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, dtk-386 είπε To 3ευρο στα μεταφορικά έχει γίνει σε αρκετά που βλέπω 4ευρο. Μήπως τα προϊόντα που θες εντάσσονται σε κατηγορίες όπως πχ τσάντες κτλ? Γενικά σε πολλά προϊόντα υπολογίζουν το βάρος τους (ογκομετρικό βάρος) σύμφωνα με το πόσο μεγάλα είναι, αλλά τα προϊόντα αυτά έρχονται συσκευασμένα/ τυλιγμένα/ διπλωμένα σε μικρότερες διαστάσεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/772123-skroutz-plus/?do=findComment&comment=59037192 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Kostasallinone
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Μήπως τα προϊόντα που θες εντάσσονται σε κατηγορίες όπως πχ τσάντες κτλ? Γενικά σε πολλά προϊόντα υπολογίζουν το βάρος τους (ογκομετρικό βάρος) σύμφωνα με το πόσο μεγάλα είναι, αλλά τα προϊόντα αυτά έρχονται συσκευασμένα/ τυλιγμένα/ διπλωμένα σε μικρότερες διαστάσεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/772123-skroutz-plus/?do=findComment&comment=59037192 Moυ έβγαζε 4 ευρώ μεταφορικά για αυτό το κουτάκι Lego το οποίο είναι μικρό. Δες το κι εσύ: https://www.skroutz.gr/s/34063282/Lego-Speed-Champions-Lamborghini-Countach-για-8-ετών-76908.html (έχω Skroutz plus) Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από dtk-386
Kostasallinone Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Moυ έβγαζε 4 ευρώ μεταφορικά για αυτό το κουτάκι Lego το οποίο είναι μικρό. Δες το κι εσύ: https://www.skroutz.gr/s/34063282/Lego-Speed-Champions-Lamborghini-Countach-για-8-ετών-76908.html (έχω Skroutz plus) Συμβαίνει το ίδιο ακριβώς. Ενώ το πακέτο ζυγίζει 300gr (ογκομετρικό βάρος 550gr). Το skroutz το υπολογίζει σαν 3 κιλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα