Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

54 λεπτά πριν, artist1 είπε

Δεν εχω  skroutz plus αλλα θελω να παρω κατι παπουτσια που τα πουλανε μονο μεσω  skroutz (οχι plus) μπορω να τα επιστρεψω δωρεαν αν δεν μου κανουνε και να παρω πισω τα λεφτα μου; 

https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/360018593437-Επιστροφή-χρημάτων-μετά-από-ακύρωση-ή-επιστροφή-παραγγελίας

Αλλα ΟΛΕΣ οι επιστροφες που γινονται μεσω  skroutz (ειτε εχεις plus ειτε οχι) ειναι δωρεαν; ;

Ναι και ναι. Σύμφωνα με τις σελίδες βοήθειας του skroutz, ο μόνος περιορισμός είναι η κατηγορία επιστροφής "Άλλαξα γνώμη", όπου εκεί οι δωρεάν επιστροφές περιορίζονται στις 5 ανά έτος και 2 ανα παραγγελία.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε

Ναι και ναι. Σύμφωνα με τις σελίδες βοήθειας του skroutz, ο μόνος περιορισμός είναι η κατηγορία επιστροφής "Άλλαξα γνώμη", όπου εκεί οι δωρεάν επιστροφές περιορίζονται στις 5 ανά έτος και 2 ανα παραγγελία.

Α αυτο ισχυει μεσω skroutz ανεξαρτήτως δηλαδη αν εχεις plus!

Και ποιες αλλες κατηγοριες εχει; Μπορει οντως να μου κανουν βεβαια αλλα μπορω απλα να βαλω ψεμματα :p Τωρα βασικα βρηκα την σελιδα που λεει και αλλους λογους οπχ δεν μου κανει.

Αλλα δες εδω ΔΕΝ το διευκρινίζει για 5 επιστροφες τον χρονο!

https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/360018595397-Άλλαξα-γνώμη-και-δε-θέλω-το-προϊόν-μπορώ-να-το-επιστρέψω-

Επεξ/σία από artist1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, artist1 είπε

Αλλα δες εδω ΔΕΝ το διευκρινίζει για 5 επιστροφες τον χρονο!

https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/360018595397-Άλλαξα-γνώμη-και-δε-θέλω-το-προϊόν-μπορώ-να-το-επιστρέψω-

https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/360018594857-Θα-χρεωθώ-για-την-επιστροφή-και-την-αντικατάσταση-

19 λεπτά πριν, artist1 είπε

Α αυτο ισχυει μεσω skroutz ανεξαρτήτως δηλαδη αν εχεις plus!

Και ποιες αλλες κατηγοριες εχει; Μπορει οντως να μου κανουν βεβαια αλλα μπορω απλα να βαλω ψεμματα 😛 Τωρα βασικα βρηκα την σελιδα που λεει και αλλους λογους οπχ δεν μου κανει.

Οι κατηγορίες είναι "Είναι ελαττωματικό" / "Άλλαξα γνώμη" / "Δεν μου κάνει το νούμερο" / "Δεν είναι αυτό που παρήγγειλα".

Επεξ/σία από l3ft3r1s
  • Thanks 1

12 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε

Οκ ευχαριστω! Απλα ετσι οπως το εχουν "στα ψιλά γράμματα που λεμε" αντε να το δεις ! 

Θέλω να έχω τη δυνατότητα να αγοράζω και κάτι των 4 και των 11 ευρώ μαζί με όλα τα συμπράγκαλα που βάζω στο καλάθι (>30-40Ε). Είναι τόσο δύσκολο;

Απλά το σκρουτζ επέλεξε να πουλά και πασατέμπο και τα μεταλλικά καλαμάκια.

• Like 1

Το κόστος των μεταφορικών ήταν πάντοτε υψηλό στην Ελλάδα, πόσο μάλλον τώρα που η βενζίνη έχει 3€. Στις 42 σελίδες αυτού του θέματος έχουμε αναλύσει και αποδεχθεί ότι δεν είναι βιώσιμο να έχει πολλαπλές αποστολές όπως ήταν το αρχικό πλάνο. 

Με ποια λογική λοιπόν ζητάτε να παραμείνει το πλάνο των 15€/3 αποστολές; Επειδή πληρώνουμε συνδρομή; Δηλαδή να μπαίνει μέσα η κάθε εταιρεία γιατί μας βολεύει;

Επίσης η συνδρομή δεν είναι μόνο για τα μεταφορικά. Είναι και για την ασφάλεια αγορών/πληρωμών/επιστροφών. Όσοι πήραμε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν ξέρουμε ότι το πρόβλημα μας διορθώθηκε συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα και η επιστροφή των χρημάτων έγινε σε 2-3 μέρες ενώ αν η αγορά ήταν εκτός καλαθιού θα είχαμε λιώσει στα τηλέφωνα με το κάθε κατάστημα.

Προσωπικά αγοράζω κυρίως από μαγαζιά της επαρχίας που αν δεν ήταν στο καλάθι δεν πρόκειται να αγόραζα ποτέ γιατί σε περίπτωση στραβής ακόμη κι αν αναγνώριζαν το λάθος τους θα έπαιρνα πίσω τα λεφτά μετά από 1-2 βδομάδες (λόγω τράπεζας) ή θα έπρεπε να μην τα πληρώσω (όπως έκανα παλιότερα για τις περιπτώσεις ψευδούς διαθεσιμότητας) και να τα πάρω με αντικαταβολή, δηλαδή έξτρα κόστος.

Ναι ήταν άσχημο που άλλαξε 2 φορές το πλάνο, αλλά όλα γύρω μας άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο. Όσοι προλάβατε να πάρετε ψιλικοκό με δωρεάν μεταφορικά μπράβο σας και καλοφάγωτα, αλλά τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να κλαίμε κι άλλο τον μακαρίτη.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1

Αν έχεις καταλάβει , θα εξυπηρετούσε πχ μια συνδρομή 30 - 40 - 50Ε (βρείτε τέλος πάντων πόσο θέλετε) με 20Ε άθροισμα για 3 αποστολές. Όπως ήταν η αρχική του σκρουτζ.

1 ώρα πριν, WebDevGr είπε

Δεν υπάρχει λόγος να κλαίμε κι άλλο τον μακαρίτη.

Ούτε και να κάνω εις γνώση μου το κορόιδο. Να πληρώνω κάτι που έγινε ασύμφορο. Απλά δεν ανανεώνουμε. Αυτό λέμε.

• Like 4
  • Thanks 1

Αν είχες μαγαζί θα έστελνες παραγγελίες των 2-5€ με δωρεάν μεταφορικά; Γιατί; Υπήρχε περίπτωση να τα πατσίσεις από συνδρομές των 50€; Ούτε για αστείο.

Κι επίσης αν έβγαινε με συνδρομή των 50€ πόσοι από αυτούς που την πήραν στα 17€ θα την έπαιρναν; 

Ναι μας βολεύει να είναι τζάμπα τα μεταφορικά, αλλά δεν είναι βιώσιμο!

1 hour ago, WebDevGr said:

Επίσης η συνδρομή δεν είναι μόνο για τα μεταφορικά. Είναι και για την ασφάλεια αγορών/πληρωμών/επιστροφών. Όσοι πήραμε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν ξέρουμε ότι το πρόβλημα μας διορθώθηκε συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα και η επιστροφή των χρημάτων έγινε σε 2-3 μέρες ενώ αν η αγορά ήταν εκτός καλαθιού θα είχαμε λιώσει στα τηλέφωνα με το κάθε κατάστημα.

Αυτό ισχύει και χωρίς συνδρομή, αρκεί να ψωνίσεις μέσα από το καλάθι. Οπότε βλέπουμε ότι η συνδρομή κατεβάζει το ποσό για τα δωρεάν μεταφορικά, πρακτικά δεν προσφέρει τίποτα άλλο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από εμένα.
Για να μιλάμε με πιο 'χειροπιαστούς' αριθμούς, έφτιαξα πρόχειρα αυτό το script που κάνει το απαραίτητο scrape και υπολογισμούς.

https://github.com/KonKar96/Skroutz-Plus-Savings-Estimate

Δε ξέρω αν είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός υπολογισμός αλλά αυτό μπορούμε να το βρούμε.
Για όποια βοήθεια στο run, στείλτε μου ελεύθερα.

(Παράδειγμα του λογαριασμού μου)

Total orders found : 32
Total items checked : 71
Items equal/over 20 € : 15

With the (NEW) 17 € subscription you would earn in shipping : 28 €
With the (NEW) 20 € subscription you would earn in shipping : 25 €

Rough estimate of the (OLD) 17 € subscription:
(Total items * 3 € shipping)
Shipping earned : 196

Total € spent : 1307.81 €
Average € spent per item : 40.87 €

Επεξ/σία από DiKa96
  • Like 7

Το θέμα δεν είναι τα δωρεάν μεταφορικά αλλά το πόσο κερδισμένοι βγαίνουμε στην πραγματικότητα. Γιατί όταν αγοράζω ένα προϊόν με 25€ και δωρεάν μεταφορικά μέσω καλαθιού αλλά υπάρχει φθηνότερη καταχώριση στα 24.5€ σύνολο μαζί και μεταφορικά, δεν βγαίνω κερδισμένος.

Έληξε σήμερα η συνδρομή μου.. Νόμιζα ότι θα ήταν μέχρι τις 23:59,  αλλά τη σταμάτησαν νωρίτερα. Η skrourz plus 1 ήταν η καλύτερη υπηρεσία που έχω να θυμάμαι!! Έκανα ΑΠΕΙΡΕΣ παραγγελίες, ξόδεψα πολλά (θέλω να υπολογίσω κάποια στιγμή τι έχω ξοδέψει) και γλίτωσα κάπου στα 1000€ μεταφορικά. Προς το παρόν δε μου λείπει γιατί στόκαρα αρκετό πράγμα λίγο πριν λήξει η συνδρομή. Τώρα ας ελπίσουμε ότι εμάς τους παλιούς θα μας δώσουν κανένα κίνητρο παραπάνω για να ανανεώσουμε. 

• Like 4

9 ώρες πριν, DiKa96 είπε

Καλησπέρα και από εμένα.
Για να μιλάμε με πιο 'χειροπιαστούς' αριθμούς, έφτιαξα πρόχειρα αυτό το script που κάνει το απαραίτητο scrape και υπολογισμούς.

https://github.com/KonKar96/Skroutz-Plus-Savings-Estimate

Δε ξέρω αν είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός υπολογισμός αλλά αυτό μπορούμε να το βρούμε.
Για όποια βοήθεια στο run, στείλτε μου ελεύθερα.

(Παράδειγμα του λογαριασμού μου)

Total orders found : 32
Total items checked : 71
Items equal/over 20 € : 15

With the (NEW) 17 € subscription you would earn in shipping : 28 €
With the (NEW) 20 € subscription you would earn in shipping : 25 €

Rough estimate of the (OLD) 17 € subscription:
(Total items * 3 € shipping)
Shipping earned : 196

Total € spent : 1307.81 €
Average € spent per item : 40.87 €

Ωραίος! 

Πιο πολλές οι γραμμές κώδικα από τις παραγγελίες σου. Αν βρω χρόνο θα το τρέξω και θα επανέλθω, καθώς έχω κάνει πάνω από 150 παραγγελίες.

Πιθανόν την ίδια ανάλυση έκαναν στην σκρουτζ και κατέληξαν στην 3ή version.  Σίγουρα θα υπολόγισαν και τα ποσοστά κέρδους τους σε αυτά.

• Thanks 1

3 ώρες πριν, myrsine είπε

Έληξε σήμερα η συνδρομή μου.. Νόμιζα ότι θα ήταν μέχρι τις 23:59,  αλλά τη σταμάτησαν νωρίτερα. Η skrourz plus 1 ήταν η καλύτερη υπηρεσία που έχω να θυμάμαι!! Έκανα ΑΠΕΙΡΕΣ παραγγελίες, ξόδεψα πολλά (θέλω να υπολογίσω κάποια στιγμή τι έχω ξοδέψει) και γλίτωσα κάπου στα 1000€ μεταφορικά. Προς το παρόν δε μου λείπει γιατί στόκαρα αρκετό πράγμα λίγο πριν λήξει η συνδρομή. Τώρα ας ελπίσουμε ότι εμάς τους παλιούς θα μας δώσουν κανένα κίνητρο παραπάνω για να ανανεώσουμε. 

Μα νομιζα οτι εξαιτιας ατομων σαν και εσενα το αλλαξαν!! :D

8 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Ωραίος! 

Πιο πολλές οι γραμμές κώδικα από τις παραγγελίες σου. Αν βρω χρόνο θα το τρέξω και θα επανέλθω, καθώς έχω κάνει πάνω από 150 παραγγελίες.

Πιθανόν την ίδια ανάλυση έκαναν στην σκρουτζ και κατέληξαν στην 3ή version.  Σίγουρα θα υπολόγισαν και τα ποσοστά κέρδους τους σε αυτά.

χαχαχα ναι η αλήθεια είναι δεν είχα αρκετές για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα
με τις δικές σου 150 θεωρώ θα υπάρξει, αν βρεις χρόνο δείξε μας τι σου έβγαλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...