CakeNet Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Συμφωνώ κι εγώ με τους περισσότερους ότι...δυσκόλεψαν τα πράγματα! Πραγματικά, αγαπήσαμε την υπηρεσία, αλλά η μία απογοήτευση ακολουθεί την επόμενη με αποτέλεσμα να μην θέλω να ανανεώσω αυτή τη στιγμή ακόμη! Θεωρώ κι εγώ ότι τις περισσότερες παραγγελίες που έκανα μέχρι σήμερα, δεν θα μπορώ να τις κάνω! Με την αρχική συνδρομή, έκανα ακόμη και πολλές άσκοπες αγορές απλά και μόνο επειδή ήταν εύκολο και απλό! Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Skroutz κερδίζει αρκετά μεγαλύτερη προμήθεια, απ' όσο γνωρίζω, από τα καταστήματα που πουλάνε μέσω του καλαθιού. Δυστυχώς, το καλάθι δεν είναι πια καλάθι και θα πρέπει να παλέψουμε αρκετά για να συμπληρώσουμε παραγγελία σε κάποιες περιπτώσεις. Ειδικά σε κάποια καταστήματα που έχουν πολύ μικρή γκάμα. Επίσης, υπάρχει και ο περιορισμός ότι δεν μπορείς να αγοράσεις μεγαλύτερο αριθμό σε κάποια από τα προϊόντα. Για παράδειγμα, ήθελα να αγοράσω κάποιες συγκεκριμένες μάσκες κάποια στιγμή, ώστε να είναι συσκευασμένες η κάθε μία ξεχωριστά, αλλά μπορούσα να βάλω μέχρι 10 στο καλάθι μου. Δώσε μου κύριε σκρουτζ το δικαίωμα να προσθέσω 100 των 20 λεπτών στο καλάθι και να συμπληρώσω τα 20 Ευρώ της αποστολής. Επίσης, κάποιες φορές τύχαινε κάτι που είχα αγοράσει να μην είναι τελικά διαθέσιμο προς αποστολή και αποστέλλονταν τα υπόλοιπα προϊόντα της αποστολής. Άντε τώρα να ξαναμαζέψεις 20 Ευρώ παραγγελίας από συγκεκριμένο κατάστημα και άντε να μην σου ξανακάτσει η στραβή. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την υπηρεσία, με τα θετικά και τα αρνητικά της! Θα μου λείψει που δεν θα ανανεώσω, εάν άφηνε την κάθε μεμονωμένη παραγγελία στα 15 Ευρώ θα ανανέωνα και πάλι παρά τις δυσκολίες, αλλά στα 20 Ευρώ γίνεται απαγορευτικό, δυστυχώς! Νομίζω ότι θα έπρεπε να σκαρφιστούν κάτι καλύτερο, έστω με περιορισμούς που θα ελαχιστοποιούσαν την κακή χρήση της υπηρεσίας, αλλά από την άλλη, μόνοι τους μας κακομάθανε! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Παντως αυτο που εκαναν αρκετοι και εβαζαν κατι με 1 ευρω να ερθει απο την αλλη ακρη της Ελλαδας για να γλυτωσουν τα μεταφορικα, το βρισκω λιγο ηλιθιο. Ισως και εξαιτιας τους να μπηκαν αυτοι οι περιορισμοι πλεον. Ειναι δυνατον εγω που μενω Αθηνα να αγοραζα κατι με 1 ευρω για να μου ερθει απο την Αλεξανδρουπολη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Παρεπιπτόντως έχει βγει μια υπηρεσία από την γενική ταχυδρομική που λέγετε εντολή αγοράς. Τους λες τι θες να αγοράσεις και το αγοράζουν αυτοί για σένα με χρέωση παράδοσης 3€ για τα πρώτα 5 κιλά. Προσφέρουν και συμψηφισμό παραγγελιών σε μια από διαφορετικά καταστήματα. Η παραπάνω υπηρεσία δεν πρέπει να συσχετιστεί με την υπηρεσία εντολή παραλαβής όπου εκεί ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις καταλόγου. Όλα αυτά αναφέρονται καθαρά και μόνο ως διέξοδο, μιας και δεν νομίζω και εγώ να ανανεώσω την συνδρομή. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ο ανταγωνισμός μεγαλώνει σε κάθε τομέα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε Παρεπιπτόντως έχει βγει μια υπηρεσία από την γενική ταχυδρομική που λέγετε εντολή αγοράς. Τους λες τι θες να αγοράσεις και το αγοράζουν αυτοί για σένα με χρέωση παράδοσης 3€ για τα πρώτα 5 κιλά. Προσφέρουν και συμψηφισμό παραγγελιών σε μια από διαφορετικά καταστήματα. Η παραπάνω υπηρεσία δεν πρέπει να συσχετιστεί με την υπηρεσία εντολή παραλαβής όπου εκεί ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις καταλόγου. Όλα αυτά αναφέρονται καθαρά και μόνο ως διέξοδο, μιας και δεν νομίζω και εγώ να ανανεώσω την συνδρομή. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ο ανταγωνισμός μεγαλώνει σε κάθε τομέα. Να μου λείπει το βύσσινο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denim76 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Ως χρήστης κι εγώ Skroutz Plus απο τον Νοέμβριο του 2021 θα ήθελα να αναφέρω με λίγα λόγια την δική μου εμπειρία. Ξεκίνησε ως υπηρεσία πολλαπλής επιλογής προιόντων, επιλογή καλύτερης δυνατής τιμής, δωρεάν μεταφορικών ή σε κάποιες περιπτώσεις μικρού κόστους και ταχύτητα αποστολής των παραγγελιών. Σε πάνω απο 20 παραγγελίες που πραγματοποίησα κάνοντας χρήση της υπηρεσίας διαπίστωσα ότι τελικά η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν παρέχει σε μεγάλο βαθμό αυτά τα οποία υπόσχεται. Έχω στείλει επανειλλημένα τις αρνητικές παρατηρήσεις μου αλλά δεν φαίνεται προοπτική διόρθωσης και καλυτέρευσης της παροχής της υπηρεσίας. Σίγουρα κι εγώ με τα σημερινά δεδομένα δεν πρόκειται να ανανεώσω την συνδορμή. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Να μου λείπει το βύσσινο. Πάντως από αυτό που προσφέρει η γενική ταχυδρομική καταλαβαίνω ότι με 3.5€ έξοδα αποστολής παραγγέλνεις όσα προϊόντα θες από συνδιασμό καταστημάτων χωρίς όριο, μέχρι 5 κιλά. Ούτε με αγορές άνω των 20 και άλλα τέτοια. Πληρώνεις μια φορά μεταφορικά και αγοράζεις από όπου θες και με όποια τιμή θες ανά παραγγελία. Το να παραγγέλνω σαχλαμαρίτσες μόνο και μόνο για να φτάσω τα 20€ για δωρεάν μεταφορικά είναι σαν να πετάω τα χρήματα από το μπαλκόνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Προχθές συμπλήρωσα τις 153 παραγγελίες (μοιράζομουν τον λογαριασμό με την αδελφή μου) . Αν το πολλαπλασιάσω με 20ευρώ η ελάχιστη, είναι πάνω απο 3000ευρώ αγορές σε κάτι απο λιγότερο απο χρόνο, καθώς η συνδρομή μου λήγει τον Ιούλιο. θεωρητικά εξωπραγματικό ποσό για αγορές μέσω ιντερνετ πριν απο αυτήν την υπηρεσία. Αν τις 153 παραγγελίες , τις κάνω * 3 αποστολές που ήταν συνήθως , τοτε ειναι συνολικά 459 αποστολές. (χαμός απο επισκέψεις , σχεδόν καθημερινά) 459 αποστολές * 3 ευρώ /αποστολή (ίσως και 2.5 που ίσχυε παλιότερα) είναι περίπου στα 1300 ευρώ το κόστος των μεταφορικών που έχω 'κερδίσει' . Συνοπτικά , θα έδινα 4.500 ευρώ περίπου για όλες αυτές τις παραγγελίες αν δεν τις έκανα με την συνδρομή στο skroutz plus, ή αλλιώς είναι σαν να ξόδεψα περίπου τα μισά λεφτά, δηλαδη 1700 ευρώ για τις αγορές. Ομως, βάση του σημερινου ανταγωνισμού και τις εξέλιξης των επιχειρήσεων, θα ξανα αγόραζα την ΙΔΙΑ παλιά συνδρομή, ακόμα και αν την εκαναν 100ευρώ τον χρόνο. Συνεπώς, θα αγοράσω άνετα και την νέα συνδρομή. Αλλά, δεν θα το κάνω άμεσα, θα περιμένω λίγο καιρό (μέχρι τον Σεπτέμβριο, 2 μήνες δηλαδή) ώστε να δω ποια θα είναι η αντίδραση της εταιρείας, όπου θα έχει 'χάσει' τόσους πελάτες απο την παλιά συνδρομή , καθώς και απο την μελλοντική εξέλιξη των πραγμάτων (πόλεμος, καυσιμα) που θα φανεί στην πορεία. Spoiler Υ.Γ. Για όσους πουν πωωω τι λεφτά χάλασε: Με δύο μωρά στο σπίτι, η συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν σαν το hands free του τηλεφωνου! Οι ανάγκες ήταν πολλές και είναι πάρα πολλά τα έξοδα , αλλά τουλάχιστον είχα εξασφαλίσει τα δωρεάν μεταφορικά, την αγορά μικροπραγμάτων <10 ευρώ και την πραγματικά άμεση αποστολή-παράδοση σε αγορά απο οποιαδήποτε άλλο κατάστημα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Η παλιά συνδρομή εννοείται ότι άξιζε. Δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Δυστυχώς στους περισσότερους έχει λήξει οπότε η καινούργια είναι ασύμφορη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Ε όχι και ασύμφορη. Εχθές παρήγγειλα 8 προϊόντα από 3 καταστήματα και την προηγούμενη βδομάδα 4 προϊόντα από 3 καταστήματα με το πλάνο των 15€/αποστολή. Μόνο για αυτές τις παραγγελίες θα πλήρωνα ~18€ μεταφορικά. Όλες μου οι παραγγελίες/κατάστημα ήταν άνω των 15€ και πάρα πολλές από αυτές άνω των 20€. Μόνο τον τελευταίο μήνα θα έπρεπε να πληρώσω πάνω από 45€ σε μεταφορικά. Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το είχαν ξεφτιλίσει με ανούσιες παραγγελίες του 1€ απλά γιατί μπορούσαν με συνέπεια να το μαζέψουν άρον άρον και κατά κάποιον τρόπο πληρώνουμε τα σπασμένα οι υπόλοιποι με την δεύτερη αύξηση. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το είχαν ξεφτιλίσει με ανούσιες παραγγελίες του 1€ απλά γιατί μπορούσαν με συνέπεια να το μαζέψουν άρον άρον και κατά κάποιον τρόπο πληρώνουμε τα σπασμένα οι υπόλοιποι με την δεύτερη αύξηση. Κλασσικοί νεοέλληνες, τι περίμενες .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, WebDevGr είπε Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το είχαν ξεφτιλίσει με ανούσιες παραγγελίες του 1€ απλά γιατί μπορούσαν με συνέπεια να το μαζέψουν άρον άρον και κατά κάποιον τρόπο πληρώνουμε τα σπασμένα οι υπόλοιποι με την δεύτερη αύξηση. Η αύξηση και η αλλαγή των όρων ήταν αναμενόμενη από την πρώτη μέρα που άνοιξαν την υπηρεσία. Ήξεραν ότι θα μπουν μέσα σε πολλές αποστολές, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να προσελκύσουν κόσμο στην υπηρεσία, να την γνωρίσεις και να τη συνηθίσεις. Ακόμα και με τη νέα συνδρομή και όρους μπορεί στο θέμα των αποστολών να μπαίνουν μέσα, αλλά θα έχουν κέρδος από την προμήθεια των προϊόντων, ενώ εξοικονομούν πολλά λεφτά από την χρήση των skroutz box (όπου υποστηριζονται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, WebDevGr είπε Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το είχαν ξεφτιλίσει με ανούσιες παραγγελίες του 1€ απλά γιατί μπορούσαν με συνέπεια να το μαζέψουν άρον άρον και κατά κάποιον τρόπο πληρώνουμε τα σπασμένα οι υπόλοιποι με την δεύτερη αύξηση. 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε Κλασσικοί νεοέλληνες, τι περίμενες .... Δηλαδή κάτι βουρτσακια για τα μπιμπερο και κάτι ασφάλειες για τα ντουλάπια έπρεπε να είχαν 15€ το ένα για να τα παραγγείλω; Ή να τα πάρω από τοπικό κατάστημα της γειτονιάς στα 7€ το ένα ? Σαφώς και τα πήρα με 1€ ! Για αυτό άλλωστε τα έχουν βάλει αυτά τα προϊόντα στο σκρουτζ με αυτές τις τιμές. Για να τα πουλήσουν. Και όχι φίλοι μου, ΔΕΝ θέλω να πάρω 20 βουρτσακια για το μπιμπερο. Έχω παιδιά να μεγαλώσω και θα κρατήσω τα λεφτά για τα παιδιά και όχι να τα σπαταλήσω. Κανονίστε να σας βρω σε κάνα νήμα για την αύξηση του ρεύματος ή της βενζίνης εσάς τους πλούσιους. Αν είχατε λεφτά για πέταμα, δεν θα ψωνιζατε από το σκρουτζ. Πιθανότατα είστε από τους νεοέλληνες με αιφον και καρτοκινητο χωρίς μονάδες. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Δηλαδή κάτι βουρτσακια για τα μπιμπερο και κάτι ασφάλειες για τα ντουλάπια έπρεπε να είχαν 15€ το ένα για να τα παραγγείλω; Ή να τα πάρω από τοπικό κατάστημα της γειτονιάς στα 7€ το ένα ? Σαφώς και τα πήρα με 1€ ! Για αυτό άλλωστε τα έχουν βάλει αυτά τα προϊόντα στο σκρουτζ με αυτές τις τιμές. Για να τα πουλήσουν. Και όχι φίλοι μου, ΔΕΝ θέλω να πάρω 20 βουρτσακια για το μπιμπερο. Έχω παιδιά να μεγαλώσω και θα κρατήσω τα λεφτά για τα παιδιά και όχι να τα σπαταλήσω. Κανονίστε να σας βρω σε κάνα νήμα για την αύξηση του ρεύματος ή της βενζίνης εσάς τους πλούσιους. Αν είχατε λεφτά για πέταμα, δεν θα ψωνιζατε από το σκρουτζ. Πιθανότατα είστε από τους νεοέλληνες με αιφον και καρτοκινητο χωρίς μονάδες. Και τώρα από που θα τα παραγγέλνεις που τελείωσε το πάρτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Και τώρα από που θα τα παραγγέλνεις που τελείωσε το πάρτι; Φυσικά από όπου μπορώ φθηνότερα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artist1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν εχω skroutz plus αλλα θελω να παρω κατι παπουτσια που τα πουλανε μονο μεσω skroutz (οχι plus) μπορω να τα επιστρεψω δωρεαν αν δεν μου κανουνε και να παρω πισω τα λεφτα μου; https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/360018593437-Επιστροφή-χρημάτων-μετά-από-ακύρωση-ή-επιστροφή-παραγγελίας Στις 28/3/2022 στις 7:01 ΜΜ, l3ft3r1s είπε Ισχύουν και χωρίς το skroutz plus. Μην το αγοράσεις αν δεν προβλέπεις πως θα κάνεις παραγγελίες άνω των 15 ευρώ (edit: ανά αποστολή). Αλλα ΟΛΕΣ οι επιστροφες που γινονται μεσω skroutz (ειτε εχεις plus ειτε οχι) ειναι δωρεαν; ; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από artist1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα