MSc CCDSP Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, djuan1988 είπε Δυστυχώς για πρώτη φορά έχω και εγώ πρόβλημα με την skroutz last mile. 2 ημέρες τώρα, έρχεται μήνυμα το πρωί για παράδοση σε συγκεκριμένο δίωρο μέσα στην ημέρα και δεν έρχεται τίποτα. Στο support chat η απάντηση είναι θα σας ενημερώσουμε με email. Τρομερή απάντηση. Είναι απαράδεκτο να βάζουν άτομα να περιμένουν 2 ημέρες (και πάμε για 3η) λες και δεν έχουμε άλλες δουλειές να κάνουμε. Γιατί, το ότι παραλαμβάνουν όποτε γουστάρουν από τα καταστήματα; Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το last mile... 1 ώρα πριν, sortie είπε Έκατσα και υπολόγισα πόσα χρήματα έχω γλυτώσει κατά προσέγγιση από τον Ιούλιο του 21 που έχω γραφτει στην υπηρεσία. Με 70 παραγγελίες και κατά μέσο όρο 3-4 προϊόντα στην κάθε μια μιλάμε για περίπου 700+ ευρώ σε μεταφορικά έξοδα. Όπως και να διαμορφωθεί αυτή η υπηρεσία, εκτός και αν δηλαδή βγουν εντελώς τα δωρεάν μεταφορικά, συμφέρει. Ακόμα και αν πληρώσω σε κάποιες παραγγελίες μεταφορικά, πάλι κερδισμένος είμαι. Δηλαδή θα δώσω 17 για ένα χρόνο και θα κερδίσω σχεδόν τα 50πλάσια. Απλά μαθηματικά είναι, συμφέρει. Συμφέρει, αν καταφέρνεις να φτιάξεις αποστολή των 20€ που αν θέλεις πολλά μικρά σε αξία αντικείμενα είναι δύσκολο να τα βρείς όλα στο ίδιο κατάστημα.
aGka8l Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Υπαρχει δυστυχώς και στα 20€ λύση.Βαζεις άχρηστα πράγματα στο καλάθι και μετά τα γυρνας πίσω (χοντρο παράδειγμα αλλά ισχύει)
l3ft3r1s Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, aGka8l είπε Υπαρχει δυστυχώς και στα 20€ λύση.Βαζεις άχρηστα πράγματα στο καλάθι και μετά τα γυρνας πίσω (χοντρο παράδειγμα αλλά ισχύει) Υπάρχει όριο στις δωρεάν επιστροφές υπαναχώρησης
Kostasallinone Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, aGka8l είπε Υπαρχει δυστυχώς και στα 20€ λύση.Βαζεις άχρηστα πράγματα στο καλάθι και μετά τα γυρνας πίσω (χοντρο παράδειγμα αλλά ισχύει) Βασικά αυτό λέγεται κατάχρηση. Ανέκαθεν, 5 δωρεάν επιστροφές δικαιούται ο συνδρομητής, μετά τις πληρώνεις τις μεταφορές.
satsok2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, aGka8l είπε Υπαρχει δυστυχώς και στα 20€ λύση.Βαζεις άχρηστα πράγματα στο καλάθι και μετά τα γυρνας πίσω (χοντρο παράδειγμα αλλά ισχύει) Συμφωνώ και γω ότι δεν πρέπει από τη μια να γίνεται κατάχρηση και από την άλλη να γκρινιάζουμε δίκαια για τις αλλαγές. Προσωπικά μου έχουν λογοκρίνει 2 κριτικές προϊόντων. Στο ένα υπήρχε φωτογραφία με ετικέτα που δεν ανταποκρινόταν στα χαρακτηριστικά και τα συστατικά του προϊόντος. Το 2ο αφορούσε προϊόν που παρέλαβα χωρίς να έχει το λογότυπο της μάρκας η συσκευασία που φαινόταν και κακοτυπωμένη. Και στις δύο περιπτώσεις, ειδικά επειδή έκαναν και λογοκρισία στα reviews μου , ζήτησα επιστροφή του προϊόντος. Αυτά γιατί πέρα από τα προφανή (εννοώ τις αυξήσεις τιμών που το κάνουν ασύμφορο) το Skroutz δεν είναι και καμια "εκκλησία". 5
Conan2046 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, satsok2 είπε Προσωπικά μου έχουν λογοκρίνει 2 κριτικές προϊόντων. Στο ένα υπήρχε φωτογραφία με ετικέτα που δεν ανταποκρινόταν στα χαρακτηριστικά και τα συστατικά του προϊόντος. Το 2ο αφορούσε προϊόν που παρέλαβα χωρίς να έχει το λογότυπο της μάρκας η συσκευασία που φαινόταν και κακοτυπωμένη. Και στις δύο περιπτώσεις, ειδικά επειδή έκαναν και λογοκρισία στα reviews μου , Όπως το αντιλαμβάνομαι στην 2η περίπτωση δεν έπρεπε να κάνεις αρνητική κριτική στο προϊόν αλλά στο κατάστημα.
satsok2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Conan2046 είπε Όπως το αντιλαμβάνομαι στην 2η περίπτωση δεν έπρεπε να κάνεις αρνητική κριτική στο προϊόν αλλά στο κατάστημα. Είχα γράψει ότι έχω παραλάβει παρτίδες με και χωρίς λογότυπο και ότι αν ξαναπαραλάβω χωρίς λογότυπο θα ζητήσω επιστροφη. Η ομάδα του σκρουτζ διόρθωσε μόνη της το κείμενο και το δημοσιευσε , χωρίς να ενημερωθώ , αφού αφαίρεσαν το σχόλιο ότι αν ξαναπαραλάβω χωρίς λογότυπο θα ζητήσω επιστροφή. Σα να έγραφα με φυσικότητα ότι το ίδιο "επώνυμο" προϊον κυκλοφορεί χωρίς λογότυπο στη συσκευασία σαν να μην τρέχει τίποτα.
sortie Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 18/5/2022 στις 10:52 ΜΜ, aGka8l είπε Υπαρχει δυστυχώς και στα 20€ λύση.Βαζεις άχρηστα πράγματα στο καλάθι και μετά τα γυρνας πίσω (χοντρο παράδειγμα αλλά ισχύει) Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ακριβαίνει 🙄 1
MSc CCDSP Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Στις 18/5/2022 στις 10:52 ΜΜ, aGka8l είπε Υπαρχει δυστυχώς και στα 20€ λύση.Βαζεις άχρηστα πράγματα στο καλάθι και μετά τα γυρνας πίσω (χοντρο παράδειγμα αλλά ισχύει) Σε ακύρωση μιας αποστολής που χρειάστηκα να κάτω (γιατί το κατάστημα δεν έβρισκε το προϊόν στο χρόνο που το χρειαζόμουν και ήταν το μοναδικό που το είχε) από τις 3 πάνω από 20€ στο παλιό καθεστώς (που είναι πιο εύκολο προφανώς από την επιστροφή) μου είπαν ότι δεν ισχύει και πληρώνεις τα μεταφορικά για την άλλη αποστολή.
myrsine Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δείτε τα e-mails σας. Η σκρουτζ δίνει 5€ κουπόνι για παραγγελία μέσω app.
music_lover Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Τις περισσότερες φορές το προϊόν που αποστέλλεται μέσω καλαθιού skroutz είναι ακριβότερο από ότι χωρίς αυτό οπότε τα δωρεάν μεταφορικά είναι απλά ένα τυράκι και μάλιστα αστείο. Όσοι κάνετε πολλές παραγγελίες και μένετε επαρχία, ναι συμφέρει. Οι υπόλοιποι, no thanks, κρατάω τα 17 ευρώ για πιτόγυρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 30 minutes ago, music_lover said: Τις περισσότερες φορές το προϊόν που αποστέλλεται μέσω καλαθιού skroutz είναι ακριβότερο από ότι χωρίς αυτό οπότε τα δωρεάν μεταφορικά είναι απλά ένα τυράκι και μάλιστα αστείο. Όσοι κάνετε πολλές παραγγελίες και μένετε επαρχία, ναι συμφέρει. Οι υπόλοιποι, no thanks, κρατάω τα 17 ευρώ για πιτόγυρα. Αν δεν αγοράζεις από συγκεκριμένες κατηγορίες, λογικό.
ThanosR92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Ρε παιδιά ήμαρτον, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είπαμε είναι τραγικοί που το έκαναν έτσι όπως το έκαναν το πλάνο αλλά μην βγάλουμε και άχρηστη την υπηρεσία. Έχω αγοράσει από μπουρια ξυλοσομπας σε τιμή χώμα με το καλάθι και το δεύτερο μαγαζί ήταν αρκετά ακριβότερο από το 1ο. Πήρα επίσης ροζετα με 1.5€. Τι να λέμε τώρα; Η υπηρεσία είναι απίστευτη, για όποια κατηγορία και να το θες. Ένα ζευγάρι παπούτσια 44€, ένα σετ γερμανικών κλειδιών και ενα μηχάνημα για άνοιγμα τρυπών σε ζώνες, στα 63€ από το καλάθι και σε 2 άτοκες δόσεις. Ε αυτό πλέον δεν θα υπάρχει με την αλλαγή της υπηρεσίας και όπως έχουμε ξανά πει στο τέλος θα παραγγέλνουν μόνοι τους. Αλλά μην ακυρώνουμε και τα πάντα 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα