Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γινεται αυτοματη ανανεωση με διαφορετικους ορους?
Το σωστο θα ηταν να τις απενεργοποιησουν απο μονοι τους αφου αλλαξαν οι οροι κ να στειλουν καποια υπενθυμιση για οποιον θελει να κανει ανανεωση με τους νεους ορους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγώ θεωρώ ότι θα μας στείλουν έστω κάποιο mail. Δε γίνεται (ελπίζω) να μας χρεώσουν με διαφορετικό όριο αγορών.

Προσωπικά δε θα ανανεώσω με όριο 20€ ανά αποστολή.

Παρόλο που δεν πηρα την προσφορα για 1 χρονο δωρεαν, το σκεφτόμουν για ανανεωση στα 15€. Τώρα που το πήγαν 20€ κατα πάσα πιθανότητα, δεν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2022 στις 9:40 ΜΜ, ThanosR92 είπε

Εγώ ήδη ακύρωσα την αυτόματη ανανέωση. Νομίζω ότι μια κίνηση από όλους μας, σίγουρα θα ταρακουνήσει τα νερά. 

τι ακριβώς να ταρακουνήσει; Με το αρχικό πλάνο προφανώς μπαίνουν μέσα. έχω κάνει τόσες παραγγελίες που τα μεταφορικά είναι περισσότερα από την προμήθεια που παίρνουν από το κατάστημα.

Αλλά και όταν αγόραζα κάτι μεγαλύτερης αξίας, αφού είχα τη δυνατότητα για 3 παραγγελίες στο πακέτο, πάντα έβαζα κάτι ψιλά μέσα (και σίγουρα οι περισσότεροι το κάνουν). Αυτά είναι χασούρα γι αυτούς. Αν ο καθένας αγοράζει κάτι των 20€ και προσθέτει ένα σαπουνι των 0,5€ κι έναν αναπτήρα, δε γίνεται δουλειά έτσι. χρεώνεται το σκρουτζ 2 μεταφορές οι οποίες πόσο να τους κοστίζουν; 3€; αν υπολογίσεις ότι έχουν ειδική συμφωνία. Για να κερδίσουν πόσο;

Οπότε ξεχάστε το παλιό. Ίσως έγινε και κατάχρηση. Και επειδή είμαστε γύφτοι, σίγουρα θα έγινε. Εδώ ο άλλος παίρνει delivery καφε στα 2€, θα κολλήσει να παραγγείλει 1 στυλό σε κάθε παραγγελία για να φτάσει τις 3; Αφού μπορεί

Επεξ/σία από Bitbit
  • Confused 1
  • Sad 1

4 ώρες πριν, Bitbit είπε

τι ακριβώς να ταρακουνήσει; Με το αρχικό πλάνο προφανώς μπαίνουν μέσα. έχω κάνει τόσες παραγγελίες που τα μεταφορικά είναι περισσότερα από την προμήθεια που παίρνουν από το κατάστημα.

Αλλά και όταν αγόραζα κάτι μεγαλύτερης αξίας, αφού είχα τη δυνατότητα για 3 παραγγελίες στο πακέτο, πάντα έβαζα κάτι ψιλά μέσα (και σίγουρα οι περισσότεροι το κάνουν). Αυτά είναι χασούρα γι αυτούς. Αν ο καθένας αγοράζει κάτι των 20€ και προσθέτει ένα σαπουνι των 0,5€ κι έναν αναπτήρα, δε γίνεται δουλειά έτσι. χρεώνεται το σκρουτζ 2 μεταφορές οι οποίες πόσο να τους κοστίζουν; 3€; αν υπολογίσεις ότι έχουν ειδική συμφωνία. Για να κερδίσουν πόσο;

Οπότε ξεχάστε το παλιό. Ίσως έγινε και κατάχρηση. Και επειδή είμαστε γύφτοι, σίγουρα θα έγινε. Εδώ ο άλλος παίρνει delivery καφε στα 2€, θα κολλήσει να παραγγείλει 1 στυλό σε κάθε παραγγελία για να φτάσει τις 3; Αφού μπορεί

Άσε που παίζει να μην συμφέρει ούτε τα μαγαζιά αν αγοράζει ο άλλος ψιλολοϊδια, η συσκευασία και ο χρόνος παίζει να κοστίζουν και περισσότερο. 

Επειδή δεν καταλαβαίνω τη λογική σου βοήθησε με με το παράδειγμα που θα δώσω να μου πεις αν έχω καταλάβει σωστά. 

Φτιάχνω εγώ μια υπηρεσία και εσύ ξεκινάς να τη χρησιμοποιείς. Μετά από ένα διάστημα εγώ σου ανεβάζω το χρηματικό ποσό της υπηρεσίας που αγόρασες και σε λέω και γύφτο για τον τρόπο που χρησιμοποιείς την υπηρεσία μου που εγώ σου έδωσα το δικαίωμα να τη χρησιμοποιείς με αυτόν τον τρόπο. 

Τέλος σου λέω και πως το αρχικό μου πλάνο προφανώς και με έβαζε μέσα από οτι καταλαβαίνεις. Και εσύ με όλα αυτά σαν καταναλωτής που αγόρασε μια υπηρεσία είσαι οκ. Αν έχω κάπου λάθος διόρθωσε με. 

• Like 2

Επειδή το ζαλίσαμε.

Ακόμα και 35 Ε συνδρομή με δωρεάν αποστολή από 20 Ε για 2 παραγγελίες θα εξυπηρετούσε.

Απλά να μπορώ να παραγγείλω το ρημαδι τον αντάπτορα των 3Ε που δε βρίσκω, το γ#μ^/ο το τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση (5-6Ε), ή τη μπαταρία που δεν προλαβαίνω να πάω στο Πέραμα ή το Κρυονέρι για να την πάρω.

• Like 5

Μου ήρθε e-mail υπενθύμισης οτι σε 1 μήνα λήγει η συνδρομή μου (η παλιά καλή έκδοση) και σκέφτομαι τι να κάνω αλλά κατα 99% δεν θα ανανεώσω γιατί συμφωνώ και με τον satsok2 οτι δεν μπορεί να θες να παραγγείλεις ένα τζαμάκι για κινητό ή μια θήκη και να πρέπει να βρεις και άλλα 2-3 πράγματα για να συμπληρώσεις τα 20 ευρώ ενώ δεν τα χρειάζεσαι..

Καλό ήταν όσο κράτησε, να δούμε το shopflix μήπως κάνει τίποτα καλό...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/5/2022 στις 1:59 ΜΜ, MerNion είπε

Μου ήρθε e-mail υπενθύμισης οτι σε 1 μήνα λήγει η συνδρομή μου (η παλιά καλή έκδοση) και σκέφτομαι τι να κάνω αλλά κατα 99% δεν θα ανανεώσω γιατί συμφωνώ και με τον satsok2 οτι δεν μπορεί να θες να παραγγείλεις ένα τζαμάκι για κινητό ή μια θήκη και να πρέπει να βρεις και άλλα 2-3 πράγματα για να συμπληρώσεις τα 20 ευρώ ενώ δεν τα χρειάζεσαι..

Καλό ήταν όσο κράτησε, να δούμε το shopflix μήπως κάνει τίποτα καλό...

Αναφερόταν σε αυτό το email με τι όρους θα γίνει η ανανέωση?

Στον -1 μήνα πάντως εγώ δεν έλαβα email 😕

Επεξ/σία από l3ft3r1s

Oτι αγοραζεις μεσω σκρουτζ 9 στις 10 φορες ειναι ακριβοτερο απ ολα τα αλλα καταστηματα.

Πληρωνεις τα 17 ευρω για την συνδρομη και πληρωνεις και ακριβοτερα ολα τα προιοντα .

Ειναι λιγες οι περιπτωσεις που μεσω σκρουτζ αγοραζεις στην χαμηλοτερη τιμη.

Το οτι εχεις την ασφαλεια οτι δεν θα χασεις τα λεφτα σου αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.......

• Super Moderators

Αναλόγως τι αγοράζεις, αν πχ παίρνεις από αυτή την κατηγορία αρκετά Υγεία - Ομορφιά | Skroutz.gr , έχεις μεγάλο κέρδος.

• Like 4

• Super Moderators
7 minutes ago, jimss3000 said:

Ενεργοποιώντας την αυτόματη ανανέωση , ανανεώνουμε με τους ίδιους ορους που είχαμε ως τώρα η αλλάζει κατι? 

Προφανώς αυτούς που ισχύουν όταν γίνεται η ανανέωση.

Δυστυχώς, έλαβα κι εγώ το email για την ανανέωση της συνδρομής μου σε κάτι λιγότερο από 1 μήνα:

Η ελάχιστη παραγγελία είναι στα 20 Ευρώ, το κόστος της συνδρομής παραμένει στα 17Ευρώ / χρόνο, μάλλον δεν θα ανανεώσω επειδή δεν με εξυπηρετεί τόσο η ελάχιστη παραγγελία.

Κρίμα, θα μου λείψει το καλάθι του Skroutz, αλλά από την άλλη το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Από τότε που μας είχαν προτείνει την "δωρεάν συνδρομή" για 1 χρόνο, προσπάθησα να "εκπαιδευτώ" και να επιδιώκω να κάνω παραγγελίες με τους νέους όρους.  Στο μεγαλύτερο ποσοστό δυσκολευόμουν να βρω προϊόντα σε κάποια καταστήματα, ειδικά σε αυτά που έχουν ελάχιστα προϊόντα μέσω Skroutz.  Ακόμη κι όταν έχανα αρκετό χρόνο για να ψάξω όλες τις κατηγορίες, υπήρχαν περιπτώσεις που δεν τα κατάφερνα! Συμφιλιώθηκα με το γεγονός ότι κάποιες παραγγελίες θα κοπούνε στην πορεία καθώς θα είναι αδύνατο να συμπληρώσω τα 15 ευρώ....τώρα δε που έγινε 20 ευρώ....όχι, δεν πρόκειται!!!

Σε συνδυασμό μάλιστα με το SLM που πάει από το κακό στο χειρότερο...όχι, δεν το βλέπω να ανανεώνω εύκολα!  Κι ας χάσω τη συνδρομή των 17 Ευρώ που για τους νέους συνδρομητές την αύξησαν κι αυτήν....κρίμα, άλλο ένα ταξίδι που τελειώνει!

• Like 7

Ούτε εγώ θα ανανεώσω με τους νέους όρους και λήγει η συνδρομή μου. Τους το έγραψα στην Εξυπηρέτηση Πελατών τους. Η υπηρεσία ήταν μοναδική στο είδος της και απίστευτη διευκόλυνση, όμως αν μένεις σε μεγάλο αστικό κέντρο που έχεις πρόσβαση σε αναρίθμητα προϊόντα σε συμφέρει πλέον να πηγαίνεις να ψωνίζεις διά ζώσης αντί να προσθέτεις στο καλάθι του σκρουτζ ένα σωρό άχρηστα προϊόντα για να συμπληρώσεις το 20ευρο. 

Αλλιώς τα μαζεύεις και τα ψωνίζεις ηλεκτρονικά απευθείας από το κατάστημα. 

Πιστεύω ότι θα φάνε άκυρο από άπειρους συνδρομητές και επιπλέον θα χάσουν την πρόσβαση σε τεράστια πελατεία τα διάφορα καταστήματα του σκρουτζ που δεν είχαν δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Επίσης ποιος ο λόγος συνδρομής πια όταν ενώ βρίσκεις το φθηνότερο προϊόν σε ένα κατάστημα σε αναγκάζει να αγοράσεις και τα υπόλοιπα από εκεί ενώ δεν είναι τα πιο φθηνά σε σύγκριση με άλλα; Πχ θες το τάδε αντηλιακό και το έχει σε προσφορά στο Α κατάστημα, ενώ την τάδε κρέμα την έχει προσφορά στο Β, τώρα είσαι αναγκασμένος να τα παίρνεις όλα από το Α για να εξοικονομείς έξοδα αποστολής από το σκρουτζ, ε όχι! Κανένας λόγος συνδρομής με τους νέους όρους. Καλύτερα να τα μάζευαν αυτοί στην αποθήκη τους και να τα παρέδιδαν σε μία αποστολή ανά παραγγελία στη διεύθυνσή σου εξοικονομώντας αυτοί προσωπικό, εμείς χρήματα. 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...