WebDevGr Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 28 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Άρα η νέα πολιτική και με ποιο ακριβό πλάνο. Πάει, τελείωσε. Είναι γειά σου εκεί οι άνθρωποι. Τον Νοέμβριο που τελειώνει η συνδρομή, χαιρετάω. Μέχρι τον Νοέμβριο προλαβαίνουν να το αυξήσουν άλλη μια φορά 🤪
djuan1988 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Amazon Prime από τα Lidl. Και εγώ δε θα ανανεώσω τον Δεκέμβριο. 3
sortie Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Όλα ακριβαίνουν δεν μου φαίνεται παράλογο. Το να συγκρίνεις το Skroutz Plus όμως με το Amazon Prime ε το λες και ατυχές. 2
ThanosR92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, sortie είπε Όλα ακριβαίνουν δεν μου φαίνεται παράλογο. Το να συγκρίνεις το Skroutz Plus όμως με το Amazon Prime ε το λες και ατυχές. Το πρόβλημα δεν είναι η ακρίβεια της υπηρεσίας, αλλά η υποβάθμιση της... 7
DiKa96 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Προφανώς είναι δυσάρεστο που αλλάξανε τόσο σύντομα το αρχικό πλάνο, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Κάνανε αρκετά λάθος εκτίμηση στη δημιουργία του plus και μπαίνουν μέσα επί ένα χρόνο σχεδόν, δε γίνεται να μη γίνουν αλλαγές βασισμένες στα φετινά νούμερα. Θεωρώ πως θα στρώσει σιγά σιγά και θα βρουν την χρυσή τομή μιας και δεν είναι τυχαία εταιρία. 1
satsok2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, DiKa96 είπε Προφανώς είναι δυσάρεστο που αλλάξανε τόσο σύντομα το αρχικό πλάνο, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Κάνανε αρκετά λάθος εκτίμηση στη δημιουργία του plus και μπαίνουν μέσα επί ένα χρόνο σχεδόν, δε γίνεται να μη γίνουν αλλαγές βασισμένες στα φετινά νούμερα. Θεωρώ πως θα στρώσει σιγά σιγά και θα βρουν την χρυσή τομή μιας και δεν είναι τυχαία εταιρία. Κοίταξε. Τα μεταφορικά αυξάνουν προς τα πάνω. Δεν το περίμενα να το πω, αλλά κάποια αύξηση είναι λογική. Απλά ενοχλέι η αλλαγή για δωρεάν μεταφορικά από 20Ε για 3 αποστολές στα 15Ε minimum για 1 αποστολή και ακριβότερη συνδρομή. Αυτό πχ τη στιγμή που το σκρουτζ πουλά βίδες, μπαταρίες, και χαρτικά. Θα δεχόμουν 20-25Ε το χρόνο και δωρεάν μεταφορικά για 3 αποστολές που ξεπερνουν αθροιστικά τα 25Ε. Αλλά να μπορώ σ'αυτά τα 25Ε να βάλω πχ μια μπαταρία για το παλιό κινητό μου που πάει 6-7Ε ή μια φτηνή θήκη κινητού. 5
BEBELAC Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει κεντρική αποθήκη αλλα οι αποστολές γίνονται απο πολλά διαφορετικά σημεία, οικονομική λύση δυστυχώς δεν θα υπάρξει. 1
Kostasallinone Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, sortie είπε Όλα ακριβαίνουν δεν μου φαίνεται παράλογο. Το να συγκρίνεις το Skroutz Plus όμως με το Amazon Prime ε το λες και ατυχές. Καλά και το Amazon αύξησε την συνδρομή, δεν άλλαξε όμως τις υπηρεσίες. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η υποβάθμιση είναι το πρόβλημα. Προσωπικά θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο και η απάτη του 365shop, έχασαν χρήματα από εκεί και σου λέει κάπως πρέπει να τα πάρουμε πίσω.
sortie Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε Καλά και το Amazon αύξησε την συνδρομή, δεν άλλαξε όμως τις υπηρεσίες. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω η υποβάθμιση είναι το πρόβλημα. Προσωπικά θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο και η απάτη του 365shop, έχασαν χρήματα από εκεί και σου λέει κάπως πρέπει να τα πάρουμε πίσω. Δεν θα μπω στην διαδικασία να συγκρίνω το Skroutz με το Amazon, το ένα είναι Ελληνική εταιρεία οκ μεγάλη αλλά σε καμία περίπτωση στα μεγέθη του Amazon μιλάμε αν όχι για τον μεγαλύτερο τότε για έναν από τους μεγαλύτερους retailer στον κόσμο. Πιστεύεις ότι έχει αντοχές το Skroutz οικονομικά να κάνει κάτι τέτοιο; Γιατί εγώ είμαι σίγουρος πως όχι. Αφού όμως ανέβασαν τιμή, προσωπικά μου ανεβάζουν και τις προσδοκίες και περιμένω να δω τι θα προσφέρουν. Μέχρι στιγμής ακόμα και με την έκδοση που έχω του Skroutz plus (αυτή με τα 15 ευρώ ανά αποστολή ) έχω βγάλει το κόστος πολλέεεεεεεεεεες φορές και όποια μεταφορικά έχω πληρώσει για μπλιμπλικια μικρής αξίας πάλι κέρδος τα έχω από άλλες παραγγελίες που δεν πληρωσα τίποτα. Γενικά έχουν δείξει μια πολύ σταθερή πορεία στο πέρασμα των χρόνων και δεν φαίνεται εταιρεία που θα ανεβάσει το κόστος για να πάρει τα σπασμένα επειδή 1 κατάστημα από τα 15.000 που έχουν στην πλατφόρμα τους είναι απατεώνας. Ας τα ζυγίσουμε λίγο. 1
Kostasallinone Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, sortie είπε Δεν θα μπω στην διαδικασία να συγκρίνω το Skroutz με το Amazon, το ένα είναι Ελληνική εταιρεία οκ μεγάλη αλλά σε καμία περίπτωση στα μεγέθη του Amazon μιλάμε αν όχι για τον μεγαλύτερο τότε για έναν από τους μεγαλύτερους retailer στον κόσμο. Πιστεύεις ότι έχει αντοχές το Skroutz οικονομικά να κάνει κάτι τέτοιο; Γιατί εγώ είμαι σίγουρος πως όχι. Αφού όμως ανέβασαν τιμή, προσωπικά μου ανεβάζουν και τις προσδοκίες και περιμένω να δω τι θα προσφέρουν. Μέχρι στιγμής ακόμα και με την έκδοση που έχω του Skroutz plus (αυτή με τα 15 ευρώ ανά αποστολή ) έχω βγάλει το κόστος πολλέεεεεεεεεεες φορές και όποια μεταφορικά έχω πληρώσει για μπλιμπλικια μικρής αξίας πάλι κέρδος τα έχω από άλλες παραγγελίες που δεν πληρωσα τίποτα. Γενικά έχουν δείξει μια πολύ σταθερή πορεία στο πέρασμα των χρόνων και δεν φαίνεται εταιρεία που θα ανεβάσει το κόστος για να πάρει τα σπασμένα επειδή 1 κατάστημα από τα 15.000 που έχουν στην πλατφόρμα τους είναι απατεώνας. Ας τα ζυγίσουμε λίγο. Ας θυμηθούμε τις χρεώσεις των ελάχιστων μεταφορικών κάτω των 15€. Άρχισε από 2, μεταξύ 2,5 και τώρα 3 και όλα αυτά πριν τους πολέμους και τις ενεργειακές κρίσεις. Μετά ήρθαν και οι απανωτές αλλαγές στο plus. Όλα τα παραπάνω μέσα στον ίδιο χρόνο. Μόνο σοβαρές κινήσεις δεν λέγονται αυτές. Οι προσδοκίες που αναφέρεις είναι φιλοσοφική έννοια. Καμία παροχή δεν άλλαξε παρά μόνο οι τιμές. Άρα λοιπόν τι ακριβώς περιμένεις? 7
myrsine Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Τελικά μήπως θα έπρεπε να δεχτούμε την προσφορά τους για μεταφορά στο νέο skroutz plus με έναν χρόνο δωρεάν συνδρομή; 🤔 1
satsok2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, myrsine είπε Τελικά μήπως θα έπρεπε να δεχτούμε την προσφορά τους για μεταφορά στο νέο skroutz plus με έναν χρόνο δωρεάν συνδρομή; 🤔 Αν θα έπρεπε να έχουμε δεχθεί, εννοείς; Εγώ λέω όχι. Και δε σκοπεύω να ανανεώσω για κάτι ασύμφορο. Όπως έγινε τώρα εννοώ. 3
bill987 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, satsok2 είπε Κοίταξε. Τα μεταφορικά αυξάνουν προς τα πάνω. Δεν το περίμενα να το πω, αλλά κάποια αύξηση είναι λογική. Απλά ενοχλέι η αλλαγή για δωρεάν μεταφορικά από 20Ε για 3 αποστολές στα 15Ε minimum για 1 αποστολή και ακριβότερη συνδρομή. Αυτό πχ τη στιγμή που το σκρουτζ πουλά βίδες, μπαταρίες, και χαρτικά. Θα δεχόμουν 20-25Ε το χρόνο και δωρεάν μεταφορικά για 3 αποστολές που ξεπερνουν αθροιστικά τα 25Ε. Αλλά να μπορώ σ'αυτά τα 25Ε να βάλω πχ μια μπαταρία για το παλιό κινητό μου που πάει 6-7Ε ή μια φτηνή θήκη κινητού. Aυτό ακριβώς, δεν θα με πείραζε να πάει στα 30€ τον χρόνο, αλλά να είχε δωρεάν μεταφορικά για 3 αποστολές... Έχω μέχρι τον Σεπτέμβριο με το παλιό σύστημα, απλά δεν θα ανανεώσω με τα σημερινά δεδομένα και ελπίζω ο βαγγέλας να το δει λίγο το θέμα των δωρεάν μεταφορικών 2 2
DjTony Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Εγώ δε κατάλαβα τι ακριβώς άλλαξε στο σκρουτζ plus 🤔
satsok2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Άλλη αθλιότητα πάλι αυτό που ενώ το προϊόν κάνει 12,11Ε στο φτηνότερο κατάστημα του καλαθιού θέλει να επιβάλει την express παράδοση με 13,21Ε. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα