Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι λεφτά από το καλάθι τους δεν νομίζω να χάσεις.
Η τράπεζα σου λέει ότι τα έχει σε δέσμευση αν δεις οπότε μπορεί να τα αποδεσμεύσουν. Επίσης αν δείξεις αυτό στο Skroutz δεν νομίζω να σου πω τίποτα. Η επιστροφή που σου γίνεται από τον Skroutz είναι για τα μεταφορικά το οποίο είναι δικό τους κόστος ενώ το υπόλοιπο αφορά την Everypay γι αυτό και πιστεύω ότι θα στα επιστρέψουν ίσως αύριο.
Το ερώτημα είναι που θα τους βρεις για να τους το πεις 😅
Αλλά ειλικρινά δεν νομίζω να χάσεις λεφτά όπως είπα από το καλάθι τους.
(το μήνυμα από το Support για την επιστροφή των 5€ είναι αυτόματο γι αυτό και σου γράφουν τα 5€ καθώς είναι το ποσό που φαίνεται και στην παραγγελία)

ΥΓ: Εντομεταξύ όλο αυτό που σου έτυχε μιλάμε για τρελό "bug", πως πέρασε η παραγγελία χωρίς προϊόντα ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει αρκετα προβλήματα αυτές τις μέρες

εμένα μου εβγαλε ειδοποίηση ότι μια απο τις παραγγελίες μου φτάνει και δεν μου έδειχνε σε ποια παραγγελία αναφέρεται (ελειπαν εικόνες/κείμενο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/3/2025 στις 8:25 ΜΜ, teoqq είπε

Η αλήθεια είναι ότι λεφτά από το καλάθι τους δεν νομίζω να χάσεις.
Η τράπεζα σου λέει ότι τα έχει σε δέσμευση αν δεις οπότε μπορεί να τα αποδεσμεύσουν. Επίσης αν δείξεις αυτό στο Skroutz δεν νομίζω να σου πω τίποτα. Η επιστροφή που σου γίνεται από τον Skroutz είναι για τα μεταφορικά το οποίο είναι δικό τους κόστος ενώ το υπόλοιπο αφορά την Everypay γι αυτό και πιστεύω ότι θα στα επιστρέψουν ίσως αύριο.
Το ερώτημα είναι που θα τους βρεις για να τους το πεις 😅
Αλλά ειλικρινά δεν νομίζω να χάσεις λεφτά όπως είπα από το καλάθι τους.
(το μήνυμα από το Support για την επιστροφή των 5€ είναι αυτόματο γι αυτό και σου γράφουν τα 5€ καθώς είναι το ποσό που φαίνεται και στην παραγγελία)

ΥΓ: Εντομεταξύ όλο αυτό που σου έτυχε μιλάμε για τρελό "bug", πως πέρασε η παραγγελία χωρίς προϊόντα ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Τα ειχε σε δεσμευση, τα πηραν 3 μερες μετα κανονικοτατα. το μαγαζι βλεπει μια ακυρωμενη παραγγελια αδεια χωρις προιοντα αξιας 50 ευρω αλλα δεν μπορει να κανει κατι. Η everpay αρνηται να ασχοληθει, μου λεει να μιλησω με το σκρουτζ ενω ειναι του ομιλου σκρουτζ. Η τραπεζα μου σφυραει αδιαφορα και μου λεει δικαιολογιες. Το σκρουτζ συνεχιζει στελνει αυτοματα μαιλ, πρεπει να εχει διωξει ολο τον κοσμο και να δουλευει στον αυτοματο. Ειναι δυνατον σε μια τοσο μεγαλη εταιρια να μην υπαρχει τροπος επικοινωνιας, παιζουν με τα λεφτα μας και την υπομονη μας, Σκεφτομαι επωνυμες καταγγελιες σε ΙΝΚΑ και συνηγορο του καταναλωτη. Βλεπω οτι εχει ξαναγινει το ιδιο και σε αλλους.

ΥΓ μολις μου ηρθε η επιστροφη των 5 ευρω τα υπολοιπα τα κλαιω.

ΥΓ2. Εγινε θαυμα μου απαντησαν σε ενα mail επιτελους

Όπως ελέγξαμε, πράγματι δεν έχει γίνει σωστά η επιστροφή των χρημάτων σας και σας ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Έχω ενημερώσει το τεχνικό μας τμήμα και θα επανέλθω να σας ενημερώσω μόλις έχουμε νεότερα.

ΥΓ3. ΥΓ. τελικα υστερα απο αρκετη προσπαθεια απαντησε ανθρωπος στα  mail μου διαπιστωσαν το προβλημα και θα παρω τα λεφτα μου την αλλη εβδομαδα αν ολα πανε καλα. Αν θελουν να συνεχισουν να δουλευουν ας κανουν προσληψεις παραπανω ατομων με ΑΙ μην περιμενουν να δουλεψουν.

skroutz apati.jpg

Επεξ/σία από mitsos185
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Screenshot_1.png

Είναι αυτό που σας έλεγα ότι θα ισχύει για όλους τους πελάτες για 1η φορά και όχι μόνο για plus μέλη.

Προσοχή στις τιμές καθώς για να περάσει ένα deal πρέπει η τιμή να είναι χαμηλότερη των 30 ημερών και κάποιοι πονηροί μπορεί να ανέβασαν την τιμή επίτηδες πριν για να περάσουν τώρα σε αυτό το προϊόν και να εμφανιστεί σαν Spring deal 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέχει κάποιες προσφορές ο Skroutz σε προϊόντα της Mattel (δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλες) τα οποία βγάζει τιμές σε Plus μέλη με έως -30%. Σε κάποια προϊόντα είναι κάτω του κόστος (!!!) και σας το λέω με όλη τη γνώση που έχω λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας.

Το τεράστιο που κάνει ο Skroutz εδώ για τον καταναλωτή είναι ότι δεν πιάνει την αρχική-πρωτεινόμενη λιανική τιμή αλλά την τιμή του πιο οικονομικού καταστήματος και "βαράει" το -30%. Το θετικό για το κατάστημα είναι ότι πληρώνεται στην τιμή που έχει καθώς την έκπτωση την αναλαμβάνει ο Skroutz.

ΥΓ: Όταν λέω Mattel σημαίνει προϊόντα Barbie/Hot Wheels/Fisher Price/Jurassic World κτλπ

ΥΓ2: Δεν έχει καμία σχέση το παραπάνω με τα Spring Deals. Αυτό είναι promo του Skroutz και της Mattel και θα ειναι νομίζω μέχρι 13/4 (αν δεν κάνω λάθος)

Επεξ/σία από teoqq
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια ερωτηση. Αν φορτωνουμε το wallet με payzy το payzy μας δινει κανονικα επιστροφη? Δηλαδη πες φορτωνω 200 ευρω στο skroutz wallet θα παρω πισω 4 ευρω. Απο payzy θα παρω και απο εκει οσο δινουν πισω φαινεται σαν κανονικη πληρωμη δηλαδη?

Δημοσ.
Στις 28/3/2025 στις 11:09 ΜΜ, fmarkos είπε

Έχεις κανά καλό γιατρό να την πάω να την κοιτάξει; 

Οι δικοί μου σηκώνουν δυστυχώς τα χέρια ψηλά σε καταστάσεις σαν την δική σου!

Στις 29/3/2025 στις 11:23 ΠΜ, WebDevGr είπε

Τόσος ντόρος για το τίποτα. Για κάτι άυλο. Για κάτι που εκ των προτέρων ξέρεις ότι παίζεις με τις ορέξεις της εκάστοτε επιχείρησης.

Έχουμε λύσει τα σοβαρά και θα χάσουμε τον χρόνο μας με του πόντους του Σκρουτζ. 

Και στο ΙΚΕΑ έχασα 4000 πόντους γιατί σταδιακά έληξαν. Το ίδιο και στην Minoan. Στην Aegean κατά καιρούς αλλάζει η ισοτιμία εξαργύρωσης. 

Σοβαρά τώρα δεν έχετε αλλά θέματα να τους κράξετε και ασχολείστε με τους μαρκετίστικους πόντους πιστότητας;

Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας παίρνουν στα σοβαρά οι εταιρείες.

Δηλαδή εσένα ποιος σε παίρνει στα σοβαρά αν το πάρουμε έτσι; Αυτοί που σου τρώνε έτσι κι αλλιώς όλους αυτούς τους πόντους και απλά το αποδέχεσαι;

Στις 29/3/2025 στις 12:34 ΜΜ, WebDevGr είπε

Το βασικό είναι όταν κάνεις μια αγορά να έρχεται στην ώρα της, να είναι αυτό που αγόρασες και να έχεις υποστήριξη αν πάθει κάτι.

Όλα τα άλλα είναι χρωματιστές χάντρες για ιθαγενείς.

Έλα τώρα...αφού το ξέρεις ότι ούτε οι αγορές που κάνουμε έρχονται πάντα στην ώρα τους.  Κι επαναλαμβάνω κάτι που το ξαναρώτησα....τι ακριβώς υπερασπίζεσαι;

Στις 29/3/2025 στις 5:48 ΜΜ, Heatspreader είπε

Προσωπικά σταμάτησα την αυτόματη ανανέωση του Plus η οποία τελειώνει σε λίγους μήνες και θα κινηθώ με αγορές απευθείας από τα καταστήματα.
Δεν γίνεται πλέον αυτό. Μία αυξήσεις στη συνδρομή, μία αυξήσεις στα μεταφορικά, τώρα και τα Coins και πολλά άλλα.

Όλα για το μέγιστο κέρδος, καμία εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.

Τώρα πλέον, πιο έντονο από ποτέ και το να εντοπίζεις αυξημένες τιμές στο καλάθι του Skroutz ενώ τα ίδια καταστήματα πουλάνε με διαφορετικές, χαμηλότερες τιμές μέσα από την ίδια σελίδα τους....ακόμη και με την ίδια επωνυμία!  Σαν τις πλατφόρμες που ασχολούνται με το delivery κατάντησε και το Skroutz, με ΟΛΑ τα καλά του, αλλά έλεος κάπου, δεν χορταίνουν αρπαχτές και κέρδη!

Στις 30/3/2025 στις 3:49 ΜΜ, Arkin είπε

Να γραψουμε και τα θετικα. Οταν κανεις μια αγορα απο το καλαθι ξερεις οτι κατι συνεβη κατα τη μεταφορα η θες επιστροφη? Την ιδια ωρα κανεις αιτημα για επιστροφη η οποιο θεμα υπαρχει και γινεται χωρις μα μου κτλ. Τα λεφτα πισω δεν προκειται να χασεις ουτε λεπτο οπως σε καποια αλλα καταστηματα οχι τοσο αξιοπιστα. Ειναι μια αρκετα μεγαλη ασφαλεια και αυτο και περα απο ολα τα υπολοιπα η ασφαλεια πρεπει να ειναι το Α και το Ω στις αγορες μας. Σιγουρα πολλα πραγματα δεν ειναι ιδανικα η γινονται πολλες φορες χειροτερα αλλα τα βαζουμε ολα κατω αντισταθμιζουμε τι κερδιζουμε τι χανουμε και αναλογα επιλεγουμε. Τιποτα δεν ειναι πανακεια ολα απο καπου πρεπει να πληρωθουν. 

Μα γι' αυτόν τον λόγο και το επιλέγουμε ακόμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να το κρίνουμε κιόλας και να επιδιώκουμε το καλύτερο...όπως επιδιώκουν και οι ίδιοι τους το κέρδος, έτσι κάνουμε κι εμείς, αλλά ας υπάρχει μια κάποια ισορροπία!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Arkin είπε

Παιδια ερωτηση. Αν φορτωνουμε το wallet με payzy το payzy μας δινει κανονικα επιστροφη? Δηλαδη πες φορτωνω 200 ευρω στο skroutz wallet θα παρω πισω 4 ευρω. Απο payzy θα παρω και απο εκει οσο δινουν πισω φαινεται σαν κανονικη πληρωμη δηλαδη?

Δίνει κανονικά επιστροφή και το payzy. Για την ακρίβεια πρέπει να βάλεις 201 ευρώ για να πάρεις 2% από το skroutz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...