Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να γραψουμε και τα θετικα. Οταν κανεις μια αγορα απο το καλαθι ξερεις οτι κατι συνεβη κατα τη μεταφορα η θες επιστροφη? Την ιδια ωρα κανεις αιτημα για επιστροφη η οποιο θεμα υπαρχει και γινεται χωρις μα μου κτλ. Τα λεφτα πισω δεν προκειται να χασεις ουτε λεπτο οπως σε καποια αλλα καταστηματα οχι τοσο αξιοπιστα. Ειναι μια αρκετα μεγαλη ασφαλεια και αυτο και περα απο ολα τα υπολοιπα η ασφαλεια πρεπει να ειναι το Α και το Ω στις αγορες μας. Σιγουρα πολλα πραγματα δεν ειναι ιδανικα η γινονται πολλες φορες χειροτερα αλλα τα βαζουμε ολα κατω αντισταθμιζουμε τι κερδιζουμε τι χανουμε και αναλογα επιλεγουμε. Τιποτα δεν ειναι πανακεια ολα απο καπου πρεπει να πληρωθουν. 

• Thanks 3
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SabotazNic said:

Σωστα. Ο χ,ψ συμφωνησε να εγγραφει σε μια υπηρεσια, διαβαζοντας τους ορους και βλεποντας οτι δινει και μια επιστροφη. Σωστα, σχεδον σε ολες τις υπηρεσιες, γραφουν οτι οι οροι μπορουν να αλλαξουν ανα πασα στιγμη. Ειναι η 1η φορα που η ενημερωση και η αλλαγη εγινε την ιδια μερα.

Μην μου πεις οτι και εσυ δεν εχεις διαλεξει τραπεζα με βαση ποιο προγραμμα επιστροφης σε βολευει/χρησιμοποιεις πιο πολυ/το υποστηριζουν τα καταστηματα που πας καθημερινα. 

Όχι καμία σχέση. Αν μπορούσα δεν θα χρησιμοποιούσα καμία ελληνική τράπεζα. Πόσο δε μάλλον να κάτσω να ασχοληθώ με τις bonus card τους. Από ανάγκη έχω απλούς λογαριασμούς και κάρτες σε 2 από αυτές.

Όπως δεν επιλέγω βενζινάδικο με βάση τα δώρα που δίνουν αλλά βάζω πάντα σε συγκεκριμένο βενζινάδικο που εμπιστεύομαι τα τελευταία 15 χρόνια από τότε που μου κατέστρεψαν την αντλία βενζίνης στη μηχανή.

Δεν αγοράζω μακαρόνια και όσπρια του δίγραμμο σούπερ μάρκετ για να πάρω 20 πόντους, γιατί έτσι κι αλλιώς οι τιμές του είναι πιο ακριβές.

Γενικά το βρίσκω λίγο αστείο που κάποιοι εδώ μέσα βγάζουν κορώνες περί καταναλωτικής συνείδησης και ταυτόχρονα διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στα μαρκετίστικα πρόγραμμα πόντων 😂

Επεξ/σία από WebDevGr
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Όπως δεν επιλέγω βενζινάδικο με βάση τα δώρα που δίνουν αλλά βάζω πάντα σε συγκεκριμένο βενζινάδικο που εμπιστεύομαι τα τελευταία 15 χρόνια από τότε που μου κατέστρεψαν την αντλία βενζίνης στη μηχανή.

Δεν αγοράζω μακαρόνια και όσπρια του δίγραμμο σούπερ μάρκετ για να πάρω 20 πόντους, γιατί έτσι κι αλλιώς οι τιμές του είναι πιο ακριβές.

Ναι, στην περιπτωση του σκρουτζ, δεν εχεις αλλη επιλογη οποτε οταν κανεις συνδρομη, τα λαμβανεις ολα υποψιν. Ασε που το ιδιο το σκρουτζ εχει επιλεξει να κανει διαφημιση τα ιδια τα coins του καθε φορα που κανεις αγορα αναφεροντας ποσα "εχασες" ή "κερδισες". Αντιθετως, οι τραπεζες και τα βενζιναδικα δεν ασχολουνται καν 

Δημοσ.
3 minutes ago, SabotazNic said:

Ναι, στην περιπτωση του σκρουτζ, δεν εχεις αλλη επιλογη οποτε οταν κανεις συνδρομη, τα λαμβανεις ολα υποψιν. Ασε που το ιδιο το σκρουτζ εχει επιλεξει να κανει διαφημιση τα ιδια τα coins του καθε φορα που κανεις αγορα αναφεροντας ποσα "εχασες" ή "κερδισες". Αντιθετως, οι τραπεζες και τα βενζιναδικα δεν ασχολουνται καν 

Κι όμως υπάρχει το BestPrice Credits Club, αλλά δεν βλέπω να πηγαίνει κανείς προς τα εκεί. Ούτε καν αυτοί που συνεχώς διαμαρτύρονται.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω έχεις μπερδευτεί.

Η συζήτηση δεν γίνεται για το αν είναι καλά τα coins ή όχι ή αν υπάρχουν κάπου καλύτερα. Όσοι χρησιμοποιούν το best price γνωρίζουν αν είναι καλό ή όχι.

Η συζήτηση γίνεται για το ότι σε 1 ημέρα αυτός ο γίγαντας του εμπορίου άλλαξε τους όρους χωρίς να ενημερώσει τους συνδρομητές του. Αυτό συζητάμε ή τουλάχιστον αυτό συζητούσαμε. Όταν πας να κάνεις εγγραφή για Plus μέλος το 1ο πράμα που διαφημίζει πάνω-πάνω είναι τα coins και το 2ο τα deals. Το 1ο στο άλλαξε και το 2ο το κανει FREE για όλους σε 4 ημέρες για 1η φορά.

• Like 1
Δημοσ.
53 minutes ago, teoqq said:

Η συζήτηση γίνεται για το ότι σε 1 ημέρα αυτός ο γίγαντας του εμπορίου άλλαξε τους όρους χωρίς να ενημερώσει τους συνδρομητές του.

Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, εσύ έχεις μπερδευτεί. Όταν κάνουμε εγγραφή σε μια υπηρεσία, πρώτα διαβάζουμε τους όρους χρήσης. 

Στους όρους το λέει ξεκάθαρα: Τα Μέλη θα πρέπει να επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα την επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης για να ενημερώνονται για τυχόν τροποποιήσεις.

image.png.538269e91217c0242871b361e159a6e7.png

Πότε καμιά εταιρεία δεν με ενημέρωσε για τυχόν αλλαγές ή κατάργηση αντίστοιχων προγραμμάτων. Σταματήστε να προβάλετε τα θέλω σας.

Όσοι είστε δυσαρεστημένοι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BestPrice. Αλλά μόνο στα λόγια μένετε οι περισσότεροι.

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 minutes ago, teoqq said:

Έγινε κέρδισες, 1-0. 😇

Ούτε κέρδισα, ούτε έχασα. Συζήτηση κάνουμε. Αν κάποιοι το βλέπετε έτσι δεν είναι δικό μου πρόβλημα 🤷‍♂️

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, varade είπε

τι εγινε σας εκλεψε το σκρουτζ τα κρυπτο σας και κλετε🤣

με τέτοια σχόλια γίνεται αντιληπτό το επίπεδο του έλληνα καταναλωτή.

και λίγα σας κάνουν.

μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά ξεκίνα να ειρωνεύεσαι.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Γιατί μπερδεύουμε τα πράγματα; Και εγώ όταν έκανα μόνιμη συνδρομή στο skroutz plus δεν την έκανα για τα coins αλλά για τα δωρεάν μεταφορικά. Ωστόσο όταν είδα ότι μπορώ να μαζέψω κάποια coins σε ένα συγκεκριμένο διάστημα και να πάρω κάποια χρήματα πίσω το έκανα. Μάλιστα έχω κάνει και αγορά παρόμοιου προϊόντος με μικρή διαφορά στα χρήματα γιατί έδινε παραπάνω coins.

Τα coins είναι άυλα όπως είναι και τα κανονικά μας χρήματα. Ταυτόχρονα δεν είναι λεφτά όπως τα γνωρίζουμε όμως αντιστοιχούσαν σε ένα δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Όταν ξαφνικά ρίχνεις την αξία των coins χωρίς καμία προειδοποίηση τότε μου τρως τα λεφτά.

Δεν έχει σημασία αν τα χρησιμοποιούσατε μερικοί ή όχι. Υπήρχαν εκεί κάποιοι τα χρησιμοποιούσαν, κάποιοι τα μάζευαν και τώρα έχασαν λεφτά. Σταματήστε να πιστεύεται μερικοί ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσάς.

13 ώρες πριν, WebDevGr είπε

Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, εσύ έχεις μπερδευτεί. Όταν κάνουμε εγγραφή σε μια υπηρεσία, πρώτα διαβάζουμε τους όρους χρήσης. 

Στους όρους το λέει ξεκάθαρα: Τα Μέλη θα πρέπει να επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα την επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης για να ενημερώνονται για τυχόν τροποποιήσεις.

image.png.538269e91217c0242871b361e159a6e7.png

Πότε καμιά εταιρεία δεν με ενημέρωσε για τυχόν αλλαγές ή κατάργηση αντίστοιχων προγραμμάτων. Σταματήστε να προβάλετε τα θέλω σας.

Όσοι είστε δυσαρεστημένοι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BestPrice. Αλλά μόνο στα λόγια μένετε οι περισσότεροι.

Παρόλο που το γράφουν για να καλύψουν τον κώλο τους, οι εταιρείες που έχουν έστω και λίγη τσίπα πάνω τους σε ενημερώνουν. Δεν λέει κανείς νομίζω ότι αυτό που έκανε το Skroutz είναι παράνομο αλλά λέει ότι είναι ανήθικο καθώς θα μπορούσε έστω και μία εβδομάδα πριν να στείλει ένα email και να ενημερώσει για την αλλαγή πολιτικής σχετικά με τα coins.

Αν ήταν παράνομο θα μιλούσαμε ήδη αυτή την στιγμή για μαζικές καταγγελίες.

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Γιατί μπερδεύουμε τα πράγματα; Και εγώ όταν έκανα μόνιμη συνδρομή στο skroutz plus δεν την έκανα για τα coins αλλά για τα δωρεάν μεταφορικά. Ωστόσο όταν είδα ότι μπορώ να μαζέψω κάποια coins σε ένα συγκεκριμένο διάστημα και να πάρω κάποια χρήματα πίσω το έκανα. Μάλιστα έχω κάνει και αγορά παρόμοιου προϊόντος με μικρή διαφορά στα χρήματα γιατί έδινε παραπάνω coins.

Τα coins είναι άυλα όπως είναι και τα κανονικά μας χρήματα. Ταυτόχρονα δεν είναι λεφτά όπως τα γνωρίζουμε όμως αντιστοιχούσαν σε ένα δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Όταν ξαφνικά ρίχνεις την αξία των coins χωρίς καμία προειδοποίηση τότε μου τρως τα λεφτά.

Δεν έχει σημασία αν τα χρησιμοποιούσατε μερικοί ή όχι. Υπήρχαν εκεί κάποιοι τα χρησιμοποιούσαν, κάποιοι τα μάζευαν και τώρα έχασαν λεφτά. Σταματήστε να πιστεύεται μερικοί ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσάς.

Παρόλο που το γράφουν για να καλύψουν τον κώλο τους, οι εταιρείες που έχουν έστω και λίγη τσίπα πάνω τους σε ενημερώνουν. Δεν λέει κανείς νομίζω ότι αυτό που έκανε το Skroutz είναι παράνομο αλλά λέει ότι είναι ανήθικο καθώς θα μπορούσε έστω και μία εβδομάδα πριν να στείλει ένα email και να ενημερώσει για την αλλαγή πολιτικής σχετικά με τα coins.

Αν ήταν παράνομο θα μιλούσαμε ήδη αυτή την στιγμή για μαζικές καταγγελίες.

Νομίζω ότι είναι αθέμιτη επαγγελματική πρακτική και εκτιμώ ότι είναι παράνομη η τροποποίηση παρά το γεγονός ότι καταχρηστικά αναφέρεται στους όρους. Όταν μιλάμε για χρήμα (σε όποια μορφή) που εξαϋλώνεται χωρίς προηγούμενη ενημέρωση υπάρχει νομικό ζήτημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, WebDevGr είπε

Ωχ, ωραίος ρε φίλε! Έχει 30 πόντους (€0.90 cashback) σε συνολική αγορά 5 ευρώ και θα το ξέχναγα, θέλω να αγοράσω όσπρια σήμερα. Not bad €4.10 για €5 όσπρια.

Δημοσ.
7 minutes ago, EuphangeL said:

Ωχ, ωραίος ρε φίλε! Έχει 30 πόντους (€0.90 cashback) σε συνολική αγορά 5 ευρώ και θα το ξέχναγα, θέλω να αγοράσω όσπρια σήμερα. Not bad €4.10 για €5 όσπρια.

Αν πας μόνο για όσπρια και δεν πας με το αυτοκίνητο ναι είσαι κερδισμένος 🍻

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιω το σκρουτζ χρονια και ημουν παντα ευχαριστημενος αλλα θα προτεινα σε ολους να μεινουν μακρυα πλεον.

Εκανα πριν μερικες μερες μια παραγγελια μεσω του app τους πλήρωσα 55,10 ευρώ με τραπεζική κάρτα, αλλά τα προϊόντα παρέμειναν στο καλάθι και εμφανίστηκε μόνο μια άδεια παραγγελία με μεταφορικά 5 ευρώ. Ακύρωσα την παραγγελία, αλλά το αποδεικτικό επιστροφής δείχνει μόνο 5 ευρώ, ενώ η τράπεζα έχει δεσμεύσει και προχτες αφαιρεθηκε το πλήρες ποσό των 55,10 ευρώ απο το λογαριασμο μου δηλαδη με χρεωσαν 50 ευρω για μια αδεια παραγγελια.Το καταστημα με το οποιο μιλησα μου ειπε οτι πραγματι ειδε μια ακυρωμενη παραγγελια αδεια χωρις να μπορει να δει προοιοντα αλλα δεν μπορει να κανει κατι γτ τα λεφτα τα πηρε το skroutz. Προσπαθω μερες να επικοινωνησω με to support και δεν βρισκω κανενα ανθρωπο να μιλησω και στο mail ενω εχω εξηγησει και εχω στειλει αποδεικτικα μου λενε για επιστροφη 5 ευρω, ανα καιρους εχω κανει παραγγελιες εκατονταδων ευρω απο εκει και ευτυχως ημουν τυχερος τωρα μαλλον εχασα τα λεφτα μου. Επικοινωνησα και με την τραπεζα μου και την everpay η οποια και ανηκει στο σκρουτζ και κανουν τους ανηξερους.

insomnia1.jpg.28e294a7e0934938a54f99e769a5d2b8.jpg. Το επομενο βημα εinsomnia2.jpg.f48788fb1b1fc04d51d0608dcbf4756b.jpgapantisiskroytz.jpg.6ca28cc42d63548d7c0de26c6c033b42.jpgιναι καταγγελια στα αρμοδια οργανα.

everpay.jpg

plirwmi.jpg

Επεξ/σία από mitsos185

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...