Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ενημέρωσαν ακριβώς επειδή ήθελαν να το κάνουν σε στυλ "αρπαχτής" κι αυτό. Να μην γνωρίζει ο χρήστης τί πρόκειται να "πάθουν" οι πόντοι του, ώστε να μην προβεί στην αντίστοιχη "εξαργύρωση" (που στο φινάλε τον συνέφερε απείρως περισσότερο από το πώς το έκαναν τώρα), γι'αυτό και λανθασμένα γράφει νωρίτερα ο φίλος ότι τάχα υπήρχε τόσα χρόνια ως ανταμοιβή, αλλά ήταν... χωρίς ύλη. Τέλος πάντων. Εννοείται πως θα συμπεριληφθεί κι αυτό το γεγονός στους -ήδη αρκετούς- λόγους μη ανανέωσης του plus, για πολλούς και πολλές από εμάς, στο εγγύς μέλλον. 

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, dtk-386 said:

κάτσε γιατί το τερμάτισες και εσύ.

ποτέ δεν ήταν λόγος ή κίνητρο να αγοράσω τα coins αλλά όταν κινείσαι έτσι σε αυτά τα θέματα χάνεις την αξιοπιστία σου και δεν σε εμπιστεύονται μετά και η εμπιστοσύνη εύκολα χάνεται δύσκολα αποκτιέται.

Φυσικά και χάνεις την αξιοπιστία σου, όταν αλλάζεις το πρόγραμμα και ΔΕΝ ενημερώνεις πιο πριν ώστε να κανονίσει ο κόσμος τί θα κάνει με τους πόντους του.

Ακομα και μια εβδομάδα να δίνανε deadline, θα ήταν τίμιο. Αυτοί το ξεφτίλισαν τελείως.

• Like 6
Δημοσ.

Προσωπικά σταμάτησα την αυτόματη ανανέωση του Plus η οποία τελειώνει σε λίγους μήνες και θα κινηθώ με αγορές απευθείας από τα καταστήματα.
Δεν γίνεται πλέον αυτό. Μία αυξήσεις στη συνδρομή, μία αυξήσεις στα μεταφορικά, τώρα και τα Coins και πολλά άλλα.

Όλα για το μέγιστο κέρδος, καμία εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, WebDevGr είπε

Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας παίρνουν στα σοβαρά οι εταιρείες.

Το θέμα είναι ότι πλέον δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον Skroutz καθώς ότι λέει 1 του μήνα το αναιρεί στις 30 του ίδιου μήνα.

Πάντως αν κάτι τέτοιο είχε κάνει ένα κατάστημα, κάποιοι θα θέλανε να το βάλουνε φυλακή αλλά τώρα που μας το κάνει ο γίγαντας λέμε "σιγά μωρέ και τι έγινε". Τεσπα, ο καθένας ότι θέλει κάνει αλλά έτσι όπως το πάμε βλέπω να βγάζουμε τζαμπατζή και αυτόν που θα κυνηγήσει να πάρει τα coins τα οποία ο ίδιος κέρδισε με τις αγορές του και τα οποία το κατάστημα έδωσε και πλήρωσε στην πλατφόρμα για να τα πάρει ο καταναλωτής. Ρε φίλε το γράφω και γελάω πραγματικά, δηλαδή πλήρωσα στην πλατφόρμα coins για να δώσω κίνητρο στον καταναλωτή να ψωνίσει από εμένα και τελικά αυτά η πλατφόρμα τα κάνει αέρα στον καταναλωτή. Μιλάμε για το απόλυτο ΚΟΛΠΟ 🤣😂

Σε κάθε περίπτωση o Skroutz έχει δώσει όλη του την προσοχή στο "Fullfilled by Skroutz" το οποίο για την ώρα είναι free για όλους. Σε λίγο καιρό θα βγάλει plus deals/coins κτλπ και θα κάνει την παραπάνω υπηρεσία premium μόνο για τα μέλη, εκεί πάει το πράμα.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ένα συρτάρι γεμάτο κάρτες πόντων. Μέχρι κι από κτηνιατρείο και παγωτατζίδικο. Πολλές από αυτές δεν έχουν καμία αξία γιατί σταμάτησαν τα μαρκετίστικα προγράμματα τους.

Ποτέ κανείς δεν με ενημέρωσε για τον τερματισμό αυτών των προγραμμάτων. Αλλά ναι κάποιοι μπορεί να ονειρεύονται και φυλακές για τέτοια θέματα. 

Προσωπικά χωρίς να ασχολούμαι με τα coins του skroutz έβγαλα ~50€ και ουσιαστικά έκανα απόσβεση των συνδρομών. Φαντάσου τι έχουν βγάλει όλοι αυτοί που ψώνιζαν με βάση τα skroutz coins και τώρα διαμαρτύρονται ότι έχασαν τα "λεφτά" τους 😂

• Thanks 1
Δημοσ.

Εε να τα επιστρέψουν και σε λεφτά τα παιδιά γιατί κλέβανε τον Σκρουτζ. Τζαμπατζηδες και αυτοί...

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, teoqq said:

Εε να τα επιστρέψουν και σε λεφτά τα παιδιά γιατί κλέβανε τον Σκρουτζ. Τζαμπατζηδες και αυτοί...

Μη μου χρεώνεις εκφράσεις που δεν χρησιμοποίησα. Για τζαμπατζήδες ίσως να ψάξεις στις δικές σου απαντήσεις.

Εγώ απλά έγραψα ότι όσοι διαμαρτύρονται πως έχασαν "λεφτά" στην πραγματικότητα έβγαλαν λεφτά από τα coins.

Επίσης καλό θα ήταν κάποια στιγμή να αρχίσει ο κόσμος να διαβάζει τους όρους χρήσης των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί και να μην ερμηνεύει τα πάντα σύμφωνα με τα θέλω του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WebDevGr είπε

Μη μου χρεώνεις εκφράσεις που δεν χρησιμοποίησα. Για τζαμπατζήδες ίσως να ψάξεις στις δικές σου απαντήσεις.

Έκανα κανένα quote όπως κάνω τώρα και δεν το είδα ? Δεν είπα ότι είπες κάτι εσύ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναλωνόμαστε σε όλο αυτό και δίνουμε τόσο χρόνο (όπως νομίζω είπες και εσύ για πέρι χρόνου) σε κάτι που είναι τόσο ξεκάθαρο. Δεν έχω κανένα απολύτως κέρδος (και φαντάζομαι ούτε και εσύ) για να πω ότι απλά αυτό που έκανε ο Skroutz με τα coins σε μια νύχτα είναι λάθος. Thats it, πως να το κανουμε τώρα δηλαδή.

ΥΓ: Προσωπικά σαν κατάστημα δεν υπάρχει λόγος πλέον να δίνω coins καθώς ενώ μείωσε στον πελάτη το κέρδος που θα είχε (άρα δεν θα κοιτάξει ένα μαγαζί που του προσφέρει περισσότερα coins), άφησε το ίδιο κόστος για μένα προς τον Skroutz.

Όλα καλά, έρχονται τα Spring Deals 3 & 4 Απριλίου !

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, WebDevGr είπε

1)Τόσος ντόρος για το τίποτα. 2)Για κάτι άυλο. 3)Για κάτι που εκ των προτέρων ξέρεις ότι παίζεις με τις ορέξεις της εκάστοτε επιχείρησης.

4)Έχουμε λύσει τα σοβαρά και θα χάσουμε τον χρόνο μας με του πόντους του Σκρουτζ. 

5)Και στο ΙΚΕΑ έχασα 4000 πόντους γιατί σταδιακά έληξαν. Το ίδιο και στην Minoan. Στην Aegean κατά καιρούς αλλάζει η ισοτιμία εξαργύρωσης. 

6)Σοβαρά τώρα δεν έχετε αλλά θέματα να τους κράξετε και ασχολείστε με τους μαρκετίστικους πόντους πιστότητας;

Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας παίρνουν στα σοβαρά οι εταιρείες.

Πόσες λογικές πλάνες μπορούν να χωρέσουν σε ένα σχόλιο ;

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, manolis940 said:

Πόσες λογικές πλάνες μπορούν να χωρέσουν σε ένα σχόλιο ;

Πόση έλλειψη επιχειρημάτων μπορεί να χωρέσει σε μια πρόταση 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, WebDevGr είπε

Πόση έλλειψη επιχειρημάτων μπορεί να χωρέσει σε μια πρόταση 

Έδειξα που είναι οι λογικές πλάνες. Κανένας δεν αναφέρθηκε σε αυτές αλλά όλοι σου έχουν απαντήσει με επιχειρήματα. Δεν χρειάζεται να το κάνω και εγώ.

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 29/3/2025 στις 12:16 ΜΜ, WebDevGr είπε

Είναι λεφτά οι πόντοι πιστότητας; Αν ναι τότε γιατί έχουν ημερομηνία λήξης;

Προφανώς και μπορεί να κάνει ότι θέλει η Σκρουτζ, όπως κάνουν δεκάδες εταιρείες με τους πόντους πιστότητας και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. 

Στείλτε καταγγελία στις ενώσεις καταναλωτών να έχουμε να γελάμε για μήνες 😂

Δεν ηταν που με το σκρουτζ κοπηκαν ολα αυτα και ηρθε η επανασταση στο ηλεκτρονικο εμποριο;

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, WebDevGr είπε

έβγαλαν λεφτά από τα coins.

Επίσης καλό θα ήταν κάποια στιγμή να αρχίσει ο κόσμος να διαβάζει τους όρους χρήσης των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί και να μην ερμηνεύει τα πάντα σύμφωνα με τα θέλω του.

Σωστα. Ο χ,ψ συμφωνησε να εγγραφει σε μια υπηρεσια, διαβαζοντας τους ορους και βλεποντας οτι δινει και μια επιστροφη. Σωστα, σχεδον σε ολες τις υπηρεσιες, γραφουν οτι οι οροι μπορουν να αλλαξουν ανα πασα στιγμη. Ειναι η 1η φορα που η ενημερωση και η αλλαγη εγινε την ιδια μερα.

Μην μου πεις οτι και εσυ δεν εχεις διαλεξει τραπεζα με βαση ποιο προγραμμα επιστροφης σε βολευει/χρησιμοποιεις πιο πολυ/το υποστηριζουν τα καταστηματα που πας καθημερινα. 

• Like 1
Δημοσ.

Να γραψουμε και τα θετικα. Οταν κανεις μια αγορα απο το καλαθι ξερεις οτι κατι συνεβη κατα τη μεταφορα η θες επιστροφη? Την ιδια ωρα κανεις αιτημα για επιστροφη η οποιο θεμα υπαρχει και γινεται χωρις μα μου κτλ. Τα λεφτα πισω δεν προκειται να χασεις ουτε λεπτο οπως σε καποια αλλα καταστηματα οχι τοσο αξιοπιστα. Ειναι μια αρκετα μεγαλη ασφαλεια και αυτο και περα απο ολα τα υπολοιπα η ασφαλεια πρεπει να ειναι το Α και το Ω στις αγορες μας. Σιγουρα πολλα πραγματα δεν ειναι ιδανικα η γινονται πολλες φορες χειροτερα αλλα τα βαζουμε ολα κατω αντισταθμιζουμε τι κερδιζουμε τι χανουμε και αναλογα επιλεγουμε. Τιποτα δεν ειναι πανακεια ολα απο καπου πρεπει να πληρωθουν. 

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SabotazNic said:

Σωστα. Ο χ,ψ συμφωνησε να εγγραφει σε μια υπηρεσια, διαβαζοντας τους ορους και βλεποντας οτι δινει και μια επιστροφη. Σωστα, σχεδον σε ολες τις υπηρεσιες, γραφουν οτι οι οροι μπορουν να αλλαξουν ανα πασα στιγμη. Ειναι η 1η φορα που η ενημερωση και η αλλαγη εγινε την ιδια μερα.

Μην μου πεις οτι και εσυ δεν εχεις διαλεξει τραπεζα με βαση ποιο προγραμμα επιστροφης σε βολευει/χρησιμοποιεις πιο πολυ/το υποστηριζουν τα καταστηματα που πας καθημερινα. 

Όχι καμία σχέση. Αν μπορούσα δεν θα χρησιμοποιούσα καμία ελληνική τράπεζα. Πόσο δε μάλλον να κάτσω να ασχοληθώ με τις bonus card τους. Από ανάγκη έχω απλούς λογαριασμούς και κάρτες σε 2 από αυτές.

Όπως δεν επιλέγω βενζινάδικο με βάση τα δώρα που δίνουν αλλά βάζω πάντα σε συγκεκριμένο βενζινάδικο που εμπιστεύομαι τα τελευταία 15 χρόνια από τότε που μου κατέστρεψαν την αντλία βενζίνης στη μηχανή.

Δεν αγοράζω μακαρόνια και όσπρια του δίγραμμο σούπερ μάρκετ για να πάρω 20 πόντους, γιατί έτσι κι αλλιώς οι τιμές του είναι πιο ακριβές.

Γενικά το βρίσκω λίγο αστείο που κάποιοι εδώ μέσα βγάζουν κορώνες περί καταναλωτικής συνείδησης και ταυτόχρονα διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στα μαρκετίστικα πρόγραμμα πόντων 😂

Επεξ/σία από WebDevGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...