Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ όποτε έχω μερικές αγορές να κάνω βγάζω μία μηνιαία με 4 ευρώ και τα παίρνω πίσω Χ5 και Χ10 φορές που λέει ο λόγος αφού έχει 4 ευρώ και αν αγοράσεις κάτι για μία μεταφορά έχει 3 ευρώ μεταφορικά.

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sortie είπε

Δηλαδή πίστευες εσύ ότι όλοι οι τζαμπατζήδες που γράφτηκαν με το 1 ευρώ θα κράταγαν την συνδρομή. 

Τον τζαμπατζή δεν τον γιατρεύεις. 

Αυτό που ήθελα να δω (μια μικρή εικόνα) κατά πόσο έπιασε το promo που έκανε ο Skroutz.
Τον τζαμπατζή τον έχω καθημερινά φίλε, δεν με απασχολεί.
Ο Skroutz και ο κάθε Skroutz όταν κάνει μια τέτοια κίνηση έχει πάντα στο μυαλό του το μετά καθώς περιμένει ένα ποσοστό το οποίο θα ανανεώσει. Αν αυτό το ποσοστό είναι κάτω από τον στόχο του τότε απέτυχε το promo. 
Το όλο promo αυτό δεν έχει να κάνει με τον τζαμπατζή καθώς υπάρχουν περισσότεροι που θα σκεφτούν "Α ωραία, θα κάνω ανανέωση καθώς για 2 χρόνια έδωσα 1€+25€=26€ άρα είμαι κερδισμένος". Δεν βλέπει καθόλου όμως τι υπηρεσία είχε με το 1€ και τι έχει με τα 25€.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, teoqq είπε

Τον τζαμπατζή τον έχω καθημερινά φίλε, δεν με απασχολεί.

πως τον έχεις δηλ??

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

πως τον έχεις δηλ??

Ε όταν στην περιοχή μου κατεβάζω για 0.01€ την τιμή και μου κάνει παραγγελία αντί να πάρει τα πόδια του ή το αυτοκίνητό του να έρθει να το πάρει?! 
Όταν το προϊόν υπάρχει ήδη στην καλύτερη τιμή (με βάση Skroutz) και μου ζητάει ακόμα καλύτερη τιμή στο τηλέφωνο?!
Όταν εν τέλει το κάνει παραγγελία από εμένα και μου λέει "εεε θα μου το φέρεις και σπίτι τζάμπα έ?"

Προφανώς και όλα τα παραπάνω τα θεωρώ σε ένα βαθμό λογικά, αλλά αν είχα την τιμή έστω και 0.01€ πιο πάνω τότε θα διάλεγε το μαγαζί που βρίσκεται 1000χλμ μακριά του.

Οπότε τους ζω καθημερινά, αυτό εννούσα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, teoqq είπε

Ε όταν στην περιοχή μου κατεβάζω για 0.01€ την τιμή και μου κάνει παραγγελία αντί να πάρει τα πόδια του ή το αυτοκίνητό του να έρθει να το πάρει?! 

Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω εδώ και σε πόσα post μου. 1ον πιθανότατα δεν γνωρίζει το μαγαζί σου ακόμα και αν είσαι κοντά και 2ον γιατί να μην κοιτάξει την ευκολία του και να μην κουνηθεί καθόλου; Υπάρχει κόσμος που εκτιμάει τον χρόνο του περισσότερο από τα χρήματα. 

Αναφορά σε κείμενο

Όταν το προϊόν υπάρχει ήδη στην καλύτερη τιμή (με βάση Skroutz) και μου ζητάει ακόμα καλύτερη τιμή στο τηλέφωνο?!
Όταν εν τέλει το κάνει παραγγελία από εμένα και μου λέει "εεε θα μου το φέρεις και σπίτι τζάμπα έ?"

Αυτά τα είπαμε και πριν, είναι χαρακτηριστικά του Homo Tzabatzidius.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, sortie είπε

Υπάρχει κόσμος που εκτιμάει τον χρόνο του περισσότερο από τα χρήματα. 

Πίστεψέ με και ένα μεγάλο πείραμα ήταν ο κορονοιος, ότι ο πελάτης θέλει πιο γρήγορα το προϊόν του ακόμα και να φάει 5 λεπτά από τον χρόνο του. Αυτός που εκτιμάει τον χρόνο του δεν θα κοιτάξει το πιο φθηνό αλλά θα πληρώσει κάτι παραπάνω από έναν που είναι δίπλα του.

Ας μην πιάνουμε ειδικές περιπτώσεις γιατί ο καθένας μας θα αναφέρει τις δικές του εμπειρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξα άλλαξε το σύστημα με τα coins, τώρα κάθε 1000 coins αντιστοιχούν σε 1€ εξαργύρωση. Πχ  ενώ παλιά με 3000 coins κέρδιζες δωροεπιταγή 5€ τώρα κερδιζεις 3€. Το ίδιο περίπου και στην συλλογή, ενώ παλιά αγοράζοντας ένα κινητό αξίας 600€ κέρδιζες 7000 coins τώρα συλλέγεις μόνο 600

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι όντως, πριν με 9000 coins είχες 20 ευρώ, τώρα είναι 9 ευρώ... πάει κι αυτό...

τα coins που κερδίζεις νομίζω είναι αναλόγως το κινητό/προϊόν, δεν είναι στανταρ ότι επειδή κανει 600 θα σου δώσει και πολλά coins

edit: όντως βλέπω πλέον έχουν "ευθυγραμίσει" τα coins με την τιμή στη συντριπτική πλειοψηφία.

καλά πότε άλλαξε? Χθες εβαλα μια παραγγελία κοντά 1000 ευρώ και μου έδωσε 5000 coins

image.png.27bba4dcb3e24dcf86a794d120d81f5c.pngimage.png.eead1e86f3ea3dd2467471497181915f.png

τα άλλαξαν και εδώ
https://www.skroutz.gr/plus/skroutz-coins

image.png.e5242bb49d9440fcf9f3fc27545e811e.pngimage.png.28e26789bcffdf64e48e5742d942c841.png

Επεξ/σία από somt
  • Sad 2
Δημοσ.

ποιος ασχολείται με coins και αηδίες, δεν πρόκειται να μπω στο κυνήγι της ουράς μου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε λίγο θα το κάνουν σαν τα coins της Shell, που έπρεπε να μαζέψεις κανα εκατομμύριο από δαύτα και να δώσεις επιπλέον 20 ευρώ για να πάρεις μια τοστιέρα της πλάκας.

Μάλλον ζήλεψαν αυτό που είχε γραφτεί πριν μερικές σελίδες για το Bestprice, αλλά φυσικά όλες οι στρογγυλοποιήσεις πήγαν προς τα κάτω και ως συνήθως εις βάρος του πελάτη. Στη δική μου περίπτωση:

image.png.926d4e0ffc71e7b14ffa6b571d1bf676.png

Αν κάποτε τα 15k coins αντιστοιχούσαν σε 29 ευρώ και συνέφερε να μαζέψεις αρκετά από αυτά για να έχεις μεγαλύτερη επιστροφή, τώρα το 1/3 αυτών των coins αντιστοιχεί στο 1/6 της επιστροφής με την αστεία αναλογία 1000coin/ευρώ.

Φαντάζομαι έχει και πιο κάτω (ελλείψει σοβαρού ανταγωνισμού, πρωτοφανές για Ελλάδα), μόνο που δεν το έχουμε δει ακόμα.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 4
Δημοσ.
Στις 16/3/2025 στις 7:55 ΜΜ, empyr3an είπε

Unpopular opinion but.. το BestPrice φυσάει σαν site (υποδομή) σε σύγκριση με το Skroutz. 

Επίσης παρατηρώ μικρές λεπτομέρειες που εκτιμώ δεόντως όπως πχ το γεγονός ότι εισήγαγε το δικό του σύστημα credits και έβαλε ισοτιμία ένα credit = ένα ευρώ. Στο Skroutz, πέρα που έχουν 5 διαφορετικές ισοτιμίες για τα coins, ούτε μία από αυτές δεν είναι ένα λογικό νούμερο να μπορείς εύκολα να υπολογίσεις την αξία τους. Τα σιχαίνομαι αυτού του είδους τα dark patterns.

Αν είχαν καλύτερη παρουσίαση/οργάνωση προϊόντων και ήταν αυστηρότεροι με τα καταστήματα, ο Skroutz ίσως ένιωθε λίγο ανταγωνισμό...

Αρχικά μπράβο στο Skroutz που έκανε τις ισοτιμίες πιο κατανοητές. Σα να διάβασαν το ποστ μου πριν λίγες μέρες περί dark patterns και πως το BestPrice είναι πολύ φιλικότερο στο χρήστη. Προσωπικά πιστεύω ότι πυροβολούσαν τα πόδια τους γιατί η επιστροφή που δίναν δεν ήταν κακή. Συνήθως έπαιζε από 0,5% μέχρι 2% απ' ό,τι είχα παρατηρήσει. Όμως ο μέσος χρήστης δεν καταλάβαινε την αξία της μιας και ήθελε κομπιουτεράκι και πτυχίο μαθηματικών για να την υπολογίσει. Σημαντικά καλύτερα με τη νέα αλλαγή.

Κι εδώ τελειώνουν τα θετικά. Μα καλά είναι δυνατόν να δίνουν πλέον επιστροφή 0,1%. Αγορά αξίας 1000Ε δίνει 1000Coins αξίας 1Ε. Ντροπή! Μη δίνεις τίποτα καλύτερα.

Τουλάχιστον όσοι είχατε Coins σας τα αύξησε με την αλλαγή της ισοτιμίας ή απλά νομίζατε ότι μαζεύατε επιστροφή και πήρατε τα... μη πω; Αν δεν αύξησε τα ήδη υπάρχοντα Coins σας, θα είναι μεγάλο πλήγμα για την αξιοπιστία του Skroutz.

• Like 4
Δημοσ.

Τραγικό. Όχι, δεν αύξησαν τίποτα, μόνο χάσαμε από την αλλαγή. Ευτυχώς είχα προλάβει και είχα εξαργυρώσει όλα τα 20ρικάκια μου. :D

image.png.d94c43fc0d094193f56c93c7d3f4a1e0.png

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, empyr3an είπε

Τουλάχιστον όσοι είχατε Coins σας τα αύξησε με την αλλαγή της ισοτιμίας ή απλά νομίζατε ότι μαζεύατε επιστροφή και πήρατε τα... μη πω; Αν δεν αύξησε τα ήδη υπάρχοντα Coins σας, θα είναι μεγάλο πλήγμα για την αξιοπιστία του Skroutz.

Τα θες και τα λες; Από 8.5€ κουπόνι έπεσα στα 4.5€

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Τα θες και τα λες; Από 8.5€ κουπόνι έπεσα στα 4.5€

Το είπα γιατί μια φορά κι ένα καιρό ο Skroutz νοιαζόταν για τη δημόσια εικόνα του (δες πχ 365shop). Περασμένες εποχές...

Δημοσ.

Κάτι σαν το χρηματιστήριο δηλαδή τα παλιά τα χρόνια, που σαν παιδάκι το έβλεπα και ήταν 6000 μονάδες και ξαφνικά έγινε 2000. Ρώτησα τον πατέρα μου γιατί αυτό και μου έκλεισε την τηλεόραση !!!🤣🤣

Μας έστειλαν σήμερα ενημερωτικό για το αν θέλουμε να συμμετέχουμε στα "Spring Deals" δηλαδή για προσφορές που θα εμφανιστούν σε μορφή Coupon Deals σε προϊόντα στο Σκρουτζ για τις 3 και 4 Απριλίου. Αυτό που τονίζουν είναι ότι για 1η φορά οι συγκεκριμένες προσφορες θα ισχύουν για όλα τα μέλη και όχι μόνο για Plus.

Άραγε τι αναλογία να έχουν από παραγγελίες σαν αυτό που ποσταρα πριν μέρες... μεταξύ plus και απλών μελών?!

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...