fmarkos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tonouti είπε το ίδιο προϊόν έχει τον ίδιο ακριβώς πωλητή και τον ίδιο ακριβώς μεσάζοντα και στους δύο τρόπους πώλησης με δύο διαφορετικές τελικές τιμές, είναι νομικά και καταναλωτικά επιτρεπτό ? για πώληση δε στο φυσικό κατάστημα ως πελάτης του μεσάζοντα με ποια τιμή θα στο δώσει ? Ρώτησε τους. Edit, επειδή πολύ πίξημο έχω φάει με την δουλειά. για το συγκεκριμένο μαγαζί (όπως και άλλο ένα που έχω τσεκάρει). Έχει το T-support το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά ως σκελίδα marketplace στο skroutz και με τιμές που ισχύουν αποκλειστικά για όποιον αγοράζει μέσα από το καλάθι του σκρουτζ. Το Techsupport ως κατάστημα έχει και φυσική παρουσία και παρουσία στο σκρουτζ, αλλά όχι με υποστήριξη καλαθιού. Δύο διαφορετικές συνθήκες που εξηγούν γιατί η διαφορά τιμής. Αν πας να ψωνίσεις στο κατάστημα οι τιμές που θα βρεις είναι του Techsupport. Σελίδα και φυσικό κατάστημα για να αγοράσεις με τιμές T-support δεν υπάρχει, αφού αυτό υπάρχει μόνο και μόνο για το skroutz. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από fmarkos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 13 hours ago, doubleh said: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αν το skroutz παίρνει τόσα πολλά, γιατί δεν το πουλάνε από το δικό τους e-shop (ή από αδερφό δικό τους e-shop) σε καλύτερη τιμή ή με δωρεάν μεταφορικά; Γιατί ελάχιστοι μπαίνουν πλέον απευθείας από τα sites των e-shops, πόσο μάλλον να τα ανακαλύπτουν από μόνοι τους. Πες το βαρεμάρα, πες το συνήθεια... Άρα αν πχ σε ένα φανταστικό σενάριο έβγαινε το site από το skroutz και το ξεχνάγαμε με κάποιο μαγικό τρόπο, δεν πρόκειται να επιβίωνε γιατί ελάχιστοι θα το ξανάβρισκαν χωρίς να τρέχει κάποια διαφήμιση.
teoqq Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου ΓΕΜΗ εννοούσα πιο πάνω, το διόρθωσα ευχαριστώ. Προσωπικά δεν ξέρω αν είναι επιτρεπτό ή όχι, αλλά αν πχ ο Σκρουτζ έχει 5000 καταστήματα να ξέρετε τα πραγματικά είναι τα 2500. Για να κάνεις 2ο οι λόγοι είναι πολλοί, τα έχουμε αναφέρει και παλιότερα. 1
lector Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 9:32 ΜΜ, teoqq είπε Εσυ να υποθέσω παράπονο από το κράτος γενικά δεν έχεις για να συνεχίζεις και να μένεις στην Ελλάδα. Ξέρω σου είπα κάτι πολύ γενικό αλλά ωραία κουβέντα αυτή που είπες. Ίσως να την έλεγα και εγώ αν ήμουν από την πλευρά σου. Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι αν δεν είχα αυτές τις προμήθειες τότε κατά ένα μεγάλο ποσοστό το συγεκριμένο προϊόν δεν θα το πουλούσα 85€. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη τιμή στο προϊόν είναι η πιο οικονομική άρα στην πραγματικότητα δεν αγοράζεις πιο φθηνά από ότι θα μπορούσε και σε αυτό πίστεψε με δεν φταίω σίγουρα εγώ. ΥΓ: Αν ο πελάτης ακυρώσει τη παραγγελία, μάντεψε τι θα γίνει αυτό το 1.24€ .... 19% προμηθεια δηλαδη; Συνεχιστε να ταϊζετε κι αλλο το τερας, (οι υποστηρικτες του εννοω, οχι οι μαγαζατορες), μεχρι να παει τις προμηθειες 50%. Δευτερο κρατος εχει καταντησει. 2
manolis940 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 6 ώρες πριν, lector είπε 19% προμηθεια δηλαδη; Συνεχιστε να ταϊζετε κι αλλο το τερας, (οι υποστηρικτες του εννοω, οχι οι μαγαζατορες), μεχρι να παει τις προμηθειες 50%. Δευτερο κρατος εχει καταντησει. Ξεκάθαρα προσπαθεί να γίνει το Amazon της Ελλάδας. 1
teoqq Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Κοιτάω λίγο τα στατιστικά μου (από περιέργεια) σχετικά με τις παραγγελίες από Plus μέλη για να δω πόσο άκυρο έχει φάει η συνδρομή τους. Θυμάται κανείς πότε έκαναν την προσφορά του 1€ ? Δείτε εδώ ποσοστό μείωσης τον Plus μελών και αύξηση των απλών μελών για τον μήνα που τρέχει σε σχέση με τον Μάρτιο του '24. Προφανώς και προηγούμενους μήνες που έβαλα έχω πτώση στα Plus και αύξηση των Core αλλά πάνω από 100% όχι. 6
ioannischr Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) ιουνιος 2023 Επεξ/σία 20 Μαρτίου από ioannischr 1
sortie Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 7:16 ΜΜ, teoqq είπε Κοιτάω λίγο τα στατιστικά μου (από περιέργεια) σχετικά με τις παραγγελίες από Plus μέλη για να δω πόσο άκυρο έχει φάει η συνδρομή τους. Θυμάται κανείς πότε έκαναν την προσφορά του 1€ ? Δηλαδή πίστευες εσύ ότι όλοι οι τζαμπατζήδες που γράφτηκαν με το 1 ευρώ θα κράταγαν την συνδρομή. Τον τζαμπατζή δεν τον γιατρεύεις. 1
konstantinos77g Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 hour ago, sortie said: Δηλαδή πίστευες εσύ ότι όλοι οι τζαμπατζήδες που γράφτηκαν με το 1 ευρώ θα κράταγαν την συνδρομή. Τον τζαμπατζή δεν τον γιατρεύεις. Και δυστυχώς έχει πάρααα πολλούς αυτή η χώρα... 😉
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Spoiler 37 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Και δυστυχώς έχει πάρααα πολλούς αυτή η χώρα... 😉 Εσυ δεν πηρες μερος σε ενα τζιβγουγει στο console section? Δεν ειμαστε τζαμπατζηδες. Μπραβο που σας εχει βολεψει η υπηρεσια, τους περισσοτερους ομως μαλλον οχι. Τουλαχιστον προσωπικα, τεκμηριωμενα δεν αξιζει να την εχω Στις 19/3/2025 στις 7:16 ΜΜ, teoqq είπε προσφορά του 1€ 0.01€ δεν ηταν? Επεξ/σία 22 Μαρτίου από SabotazNic 1
dtk-386 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου εγώ όποτε έχω μερικές αγορές να κάνω βγάζω μία μηνιαία με 4 ευρώ και τα παίρνω πίσω Χ5 και Χ10 φορές που λέει ο λόγος αφού έχει 4 ευρώ και αν αγοράσεις κάτι για μία μεταφορά έχει 3 ευρώ μεταφορικά. 1
teoqq Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 13 ώρες πριν, sortie είπε Δηλαδή πίστευες εσύ ότι όλοι οι τζαμπατζήδες που γράφτηκαν με το 1 ευρώ θα κράταγαν την συνδρομή. Τον τζαμπατζή δεν τον γιατρεύεις. Αυτό που ήθελα να δω (μια μικρή εικόνα) κατά πόσο έπιασε το promo που έκανε ο Skroutz. Τον τζαμπατζή τον έχω καθημερινά φίλε, δεν με απασχολεί. Ο Skroutz και ο κάθε Skroutz όταν κάνει μια τέτοια κίνηση έχει πάντα στο μυαλό του το μετά καθώς περιμένει ένα ποσοστό το οποίο θα ανανεώσει. Αν αυτό το ποσοστό είναι κάτω από τον στόχο του τότε απέτυχε το promo. Το όλο promo αυτό δεν έχει να κάνει με τον τζαμπατζή καθώς υπάρχουν περισσότεροι που θα σκεφτούν "Α ωραία, θα κάνω ανανέωση καθώς για 2 χρόνια έδωσα 1€+25€=26€ άρα είμαι κερδισμένος". Δεν βλέπει καθόλου όμως τι υπηρεσία είχε με το 1€ και τι έχει με τα 25€.
dtk-386 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, teoqq είπε Τον τζαμπατζή τον έχω καθημερινά φίλε, δεν με απασχολεί. πως τον έχεις δηλ??
teoqq Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, dtk-386 είπε πως τον έχεις δηλ?? Ε όταν στην περιοχή μου κατεβάζω για 0.01€ την τιμή και μου κάνει παραγγελία αντί να πάρει τα πόδια του ή το αυτοκίνητό του να έρθει να το πάρει?! Όταν το προϊόν υπάρχει ήδη στην καλύτερη τιμή (με βάση Skroutz) και μου ζητάει ακόμα καλύτερη τιμή στο τηλέφωνο?! Όταν εν τέλει το κάνει παραγγελία από εμένα και μου λέει "εεε θα μου το φέρεις και σπίτι τζάμπα έ?" Προφανώς και όλα τα παραπάνω τα θεωρώ σε ένα βαθμό λογικά, αλλά αν είχα την τιμή έστω και 0.01€ πιο πάνω τότε θα διάλεγε το μαγαζί που βρίσκεται 1000χλμ μακριά του. Οπότε τους ζω καθημερινά, αυτό εννούσα. 1 1
sortie Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 6 ώρες πριν, teoqq είπε Ε όταν στην περιοχή μου κατεβάζω για 0.01€ την τιμή και μου κάνει παραγγελία αντί να πάρει τα πόδια του ή το αυτοκίνητό του να έρθει να το πάρει?! Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω εδώ και σε πόσα post μου. 1ον πιθανότατα δεν γνωρίζει το μαγαζί σου ακόμα και αν είσαι κοντά και 2ον γιατί να μην κοιτάξει την ευκολία του και να μην κουνηθεί καθόλου; Υπάρχει κόσμος που εκτιμάει τον χρόνο του περισσότερο από τα χρήματα. Αναφορά σε κείμενο Όταν το προϊόν υπάρχει ήδη στην καλύτερη τιμή (με βάση Skroutz) και μου ζητάει ακόμα καλύτερη τιμή στο τηλέφωνο?! Όταν εν τέλει το κάνει παραγγελία από εμένα και μου λέει "εεε θα μου το φέρεις και σπίτι τζάμπα έ?" Αυτά τα είπαμε και πριν, είναι χαρακτηριστικά του Homo Tzabatzidius.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα