Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/2/2025 στις 1:25 ΜΜ, teoqq είπε

ΥΓ: Έστειλα ένα ticket στο Skroutz να δω τι θα γίνει με την Express παράδοση και τα στατιστικά την Παρασκευή 28/2 καθώς αρκετά καταστήματα και προσωπικά εγώ θα είμαι κλειστός τις πρωινές ώρες λόγω της συγκέντρωσης για τα Τέμπη. Με λίγα λόγια αναφέρομαι στην παράδοση των προϊόντων από την πλευρά μου καθώς αν περάσει τις πρωινές ώρες δεν θα βρει κανέναν.

Σήμερα έκαναν ανακοίνωση ότι την Παρασκευή 28/2 και την Καθαρά Δευτέρα ο μηχανισμός αυτόματης απόρριψης παραγγελιών δεν θα λειτουργήσει όπως επίσης και δεν θα επηρεαστούν τα στατιστικά των καταστημάτων.
Οπότε μια χαρά και από μέρος τους.

Για τις αγορές οπότε αυτές τις ημέρες αν βλέπουμε Express Παράδοση να θεωρείτε παράδοση από Τρίτη. Πιστεύω πολύ δύσκολα παραγγελία με παράδοση σε Courier αύριο, να παραδοθεί μέχρι την Παρασκευή. Ακόμα και οι σημερινές που έφυγαν, δύσκολα το βλέπω να γίνουν παραλαβές μέχρι αύριο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lector είπε

Αν συνεχισει ετσι ο βοηθος, τον βλεπω συντομα για ταμειο ανεργιας... Παρεμπιπτοντως, πως και περασαν τη λογοκρισια αυτες οι κριτικες;

Ισχύει ρε φίλε. Δεν μου περνούσαν κριτικές για μαϊμού φορτιστές samsung, αλλά εδώ περνάνε κριτικές για ως απλό σχολιασμό της τιμής, ούτε καν να έχει γίνει αγορά δλδ. 

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο email στο Skroutz για support το οποίο παίζει να λειτουργεί;

Τα [email protected] και [email protected] απαντάνε:

Αναφορά σε κείμενο

Γεια σου 👋

Επειδή δεν θέλουμε να νομίζεις ότι σε αφήνουμε στο “Διαβάστηκε”, να σε ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση δεν λαμβάνει μηνύματα. Αν έκανες προσπάθεια να επικοινωνήσεις μαζί μας σε αυτό το email, δεν θα μπορέσουμε να σου απαντήσουμε. ☹

Εάν ψάχνεις την παραγγελία σου και θέλεις να δεις τη πορεία της αποστολής της, συνδέσου στον λογαριασμό σου μέσω του skroutz.gr ή του Skroutz app.

Εάν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία ή χρειάζεσαι να επικοινωνήσεις μαζί μας, πάτησε το παρακάτω σύνδεσμο και διάλεξε τον τρόπο που θέλεις να σε βοηθήσουμε.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Δημοσ.

1.png.39557e0be6b60fd110e2825a349bbf35.png

Τώρα το πρόσεξα αυτό.
Τι έχουν κάνει οι Θεοί, έχουν βάλει με πράσινο χρώμα την δική τους παράδοση για να τονίσουν στα ογκώδη προϊόντα για παράδοση σε όροφο, ενώ στο πλαίσιο στα δεξιά του καταστήματος στα μεταφορικά από κάτω έβαλαν το "Παράδοση στο πεζοδρόμιο" 😂😂😂😂

Αφού ρε τσακάλια στα ογκώδη πάλι πάνε διάφορες μεταφορικές και όχι η δική σας Last Mile, πως είστε τόσο σίγουροι ότι το πάνε στον όροφο?!?!

Πελάτης επικοινώνησε μαζί μου για να το πει σαν παράπονο ότι ενώ το έγραφε ο Skroutz του το άφησαν στο πεζοδρόμιο. 
Και λόγω αυτού μπήκα να το δω...

Skroutz v20.0

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο ναι, το είδα κι εγώ αυτό τώρα που έψαχνα να κάνω μια παραγγελία υποτίθεται* ογκώδους αντικειμένου με 15 μέρες παράδοση και μου έκανε εντύπωση αυτό που έλεγαν για τον όροφο. Αφού αυτοί δεν ξέρουν καν με ποια μεταφορική θα σταλεί το προϊόν (πόσο μάλλον τους τοπικούς συνεργάτες σε απομακρυσμένες περιοχές), που στο καλό ήξεραν ότι το ανεβάζουν μέχρι τον όροφο και μάλιστα χωρίς έξτρα χρέωση;

*ογκώδες = τηλεσκοπικό κονταροψάλιδο, που δεν καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά θεωρούνται ογκώδη από το Σκρουτζ με 10-15 μέρες παράδοση, αφού μόλις σήμερα παρέλαβα από Elta Courier τηλεσκοπικό μπορντουροψάλιδο ιδίων διαστάσεων και τρόπου συναρμολόγησης, παραγγελία από καλάθι Σκρουτζ με παράδοση σε 1-2 μέρες.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...