teot Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, teoqq είπε Τώρα το πρόσεξα αυτό. Τι έχουν κάνει οι Θεοί, έχουν βάλει με πράσινο χρώμα την δική τους παράδοση για να τονίσουν στα ογκώδη προϊόντα για παράδοση σε όροφο, ενώ στο πλαίσιο στα δεξιά του καταστήματος στα μεταφορικά από κάτω έβαλαν το "Παράδοση στο πεζοδρόμιο" 😂😂😂😂 Αφού ρε τσακάλια στα ογκώδη πάλι πάνε διάφορες μεταφορικές και όχι η δική σας Last Mile, πως είστε τόσο σίγουροι ότι το πάνε στον όροφο?!?! Πελάτης επικοινώνησε μαζί μου για να το πει σαν παράπονο ότι ενώ το έγραφε ο Skroutz του το άφησαν στο πεζοδρόμιο. Και λόγω αυτού μπήκα να το δω... Skroutz v20.0 Η ένδειξη για "παράδοση σε όροφο" υπάρχει πολύ καιρό... απο πότε ξεκίνησε δεν ξέρω αλλά σίγουρα στις αρχές του χρόνου υπήρχε, το "παράδοση στο πεζοδρόμιο" δεν θυμάμαι να υπήρχε. Πάντως ηλεκτρική κουζίνα που παρήγγειλα πριν ενάμιση μήνα μέσω Skroutz που αρχικά την παρέλαβε ο Βεινόγλου και στην συνέχεια τοπική μεταφορική ήρθε κανονικά στον 3ο όροφο (και χωρίς μα ... μου, απλα όταν πήραν τηλέφωνο ρώτησαν σε ποιο όροφο είμαι) και μάλιστα απο τις σκάλες γιατί όπως ήταν συσκευασμένη δεν χωρούσε να μπει στο ασανσέρ. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από teot
varade Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, teot είπε Η ένδειξη για "παράδοση σε όροφο" υπάρχει πολύ καιρό... απο πότε ξεκίνησε δεν ξέρω αλλά σίγουρα στις αρχές του χρόνου υπήρχε, το "παράδοση στο πεζοδρόμιο" δεν θυμάμαι να υπήρχε. Πάντως ηλεκτρική κουζίνα που παρήγγειλα πριν ενάμιση μήνα μέσω Skroutz που αρχικά την παρέλαβε ο Βεινόγλου και στην συνέχεια τοπική μεταφορική ήρθε κανονικά στον 3ο όροφο (και χωρίς μα ... μου, απλα όταν πήραν τηλέφωνο ρώτησαν σε ποιο όροφο είμαι) και μάλιστα απο τις σκάλες γιατί όπως ήταν συσκευασμένη δεν χωρούσε να μπει στο ασανσέρ. και μενα το ιδιο με βεινογλου... και φυσικα εδωσα μπουρπουαρ που το κουβαλησαν, ελπιζω να εκανες το ιδιο 3
teoqq Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, teot είπε Η ένδειξη για "παράδοση σε όροφο" υπάρχει πολύ καιρό... απο πότε ξεκίνησε δεν ξέρω αλλά σίγουρα στις αρχές του χρόνου υπήρχε, το "παράδοση στο πεζοδρόμιο" δεν θυμάμαι να υπήρχε. Πάντως ηλεκτρική κουζίνα που παρήγγειλα πριν ενάμιση μήνα μέσω Skroutz που αρχικά την παρέλαβε ο Βεινόγλου και στην συνέχεια τοπική μεταφορική ήρθε κανονικά στον 3ο όροφο (και χωρίς μα ... μου, απλα όταν πήραν τηλέφωνο ρώτησαν σε ποιο όροφο είμαι) και μάλιστα απο τις σκάλες γιατί όπως ήταν συσκευασμένη δεν χωρούσε να μπει στο ασανσέρ. Το 1ο υπήρχε αρκετό καιρό, το παράδοση σε πεζοδρόμιο που αφορά τα μεταφορικά για τα καταστήματα είναι που προστέθηκε. Επίσης αυτό που είπα για τις μεταφορικές, αναφέρομαι σε περιοχές που τα δέματα πάνε σε συνεργαζόμενες μεταφορικές. Πιο συγκεκριμένα ο Skroutz στέλνει τα ογκώδη προϊόντα με BEINOGLOU και DIAKINISIS. Στη δική μου περιοχή πχ δεν υπάρχουν γραφεία τους αλλά έχουν συνεργαζόμενες τοπικές μεταφορικές. Η απορία μου η οποία δημιουργήθηκε και από το feedback που πήρα από τον πελάτη, είναι ότι δεν μπορεί να τους κάνει έλεγχο ο Skroutz. Πάντως η μέχρι τώρα εμπειρία μου και με τις 2, σαφώς καλύτερη είναι ο BEINOGLOU καθώς τα δέματα σκανάρονται την ίδια ημέρα. Ενώ η DIAKINISIS .... αφήστε τα.
MSc CCDSP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, manolis940 είπε Υπάρχει κάποιο email στο Skroutz για support το οποίο παίζει να λειτουργεί; Τα ecommerce-support@skroutz.gr και support@skroutz.gr απαντάνε: Από την εμπειρία μου, ίδια με την δικιά σου με αυτό το «ωραίο» απαντητικό, όχι. Στο chat πάντως, βάζοντας «εκπρόσωπο» (αν θυμάμαι καλά) μου είπε «αφήστε το μήνυμά σας να το μεταφέρω» (ή κάτι τέτοιο) που έκανα και μετά από ώρες μου έστειλαν mail από αυτά που δεν απαντάνε... 🙄
manolis940 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Στις 28/2/2025 στις 1:08 ΜΜ, MSc CCDSP είπε Από την εμπειρία μου, ίδια με την δικιά σου με αυτό το «ωραίο» απαντητικό, όχι. Στο chat πάντως, βάζοντας «εκπρόσωπο» (αν θυμάμαι καλά) μου είπε «αφήστε το μήνυμά σας να το μεταφέρω» (ή κάτι τέτοιο) που έκανα και μετά από ώρες μου έστειλαν mail από αυτά που δεν απαντάνε... 🙄 Το ίδιο έκανα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση μόνο το κλασικό " Λόγο αυξημένου φόρτου" απ' την προηγούμενη Παρασκευή. Ας είμαι καλοπροαίρετος και να θεωρήσω ότι η Skroutz δεν έβαλε τους εργαζόμενους να δουλέψουν αυτές τις μέρες.
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Μολις μου ηρθε η παρακατω προσφορα. Το σκεφτομαι να πω την αληθεια μιας και ετσι και αλλιως ανα 3 μηνες κανω plus με 4 ευρω το μηνα με βγαινει 16 το χρονο οποτε για 1.5 ευρω να εχω καθε μηνα οποτε θελω να παραγγελνω ειναι τιμια επιλογη απο το 25αρη. 1
teoqq Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Μόλις τώρα, Arkin είπε Μολις μου ηρθε η παρακατω προσφορα. Το σκεφτομαι να πω την αληθεια μιας και ετσι και αλλιως ανα 3 μηνες κανω plus με 4 ευρω το μηνα με βγαινει 16 το χρονο οποτε για 1.5 ευρω να εχω καθε μηνα οποτε θελω να παραγγελνω ειναι τιμια επιλογη απο το 25αρη. Η προσφορά είναι καλή, αλλά αν περιμένεις λίγο ακόμα μπορεί να το δούμε και -50% !! 😅 Η πτώση που έχουν στα Plus μέλη πρέπει να είναι τεράστια και αυτό το βλέπω και από τις παραγγελίες που έχω από τα Plus deals ή τα Skroutz Coins που κάθε μήνα είναι και λιγότερες. 3
konstantinos77g Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 15 hours ago, Arkin said: Μολις μου ηρθε η παρακατω προσφορα. Το σκεφτομαι να πω την αληθεια μιας και ετσι και αλλιως ανα 3 μηνες κανω plus με 4 ευρω το μηνα με βγαινει 16 το χρονο οποτε για 1.5 ευρω να εχω καθε μηνα οποτε θελω να παραγγελνω ειναι τιμια επιλογη απο το 25αρη. Πόσο καιρό είχες να κάνεις ετήσια συνδρομή;
Arkin Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 6 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Πόσο καιρό είχες να κάνεις ετήσια συνδρομή; Απο προπερσι που εληξε περσι Μαρτιο νομιζω και απο τοτε μεχρι τωρα εχω παρει ακομα 3 φορες το μηνιαιο 12 ευρω δηλαδη αλλα ενα μηνα που ηθελα βολευτηκα με φιλου skroutz plus οποτε 4 φορες πες ανα τρεις μηνες κανω plus κανω τις παραγγελιες μου και τελος μετα απο τρεις μηνες παλι. 1
manana Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Στις 6/3/2025 στις 5:39 ΜΜ, Arkin είπε Μολις μου ηρθε η παρακατω προσφορα. Το σκεφτομαι να πω την αληθεια μιας και ετσι και αλλιως ανα 3 μηνες κανω plus με 4 ευρω το μηνα με βγαινει 16 το χρονο οποτε για 1.5 ευρω να εχω καθε μηνα οποτε θελω να παραγγελνω ειναι τιμια επιλογη απο το 25αρη. Εμένα μου ήρθε αυτό με 20€ Αν ήταν σαν και εσένα με τα 17€ θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά! Στην προηγούμενη συνδρομή που δεν ανανέωσα πλήρωσα 17€. Την ακύρωσα για φέτος γιατί πήγαινε στα 25€
Arkin Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Μολις την εκανα. 22 Μαρτιου του 2023 ειχα κανει με τα 17 ευρω επειτα εκανα αλλες 3 με 4 ευρω το μηνα αλλα οπως ειπα ενδιαμεσα ειχα και 1 μηνα εκανα αγορες απο αλλο λογαριασμο με plus οποτε για 1.5 ευρω το χρονο λεω καντο να εχεις ολο το χρονο. Ειδικα τωρα με τα κουπονακια τα 5ευρα βολευει αρκετα. Μενει να μας ερθει κανα skroutz point να εχουμε το οριο των 15 ευρω απο τα 25. Γενικα σε 2 χρονια δεν εχω τις τρελες παραγγελιες που βλεπω αλλα με εχει βολεψει ειδικα με acs που ερχεται σπιτι τα coins δεν τα χρησιμοποιω πια μετα τα κουπονια που περνω απο next.
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Εγώ οριακά έχω πληρώσει 25 σε μεταφορικά τον τελευταίο χρόνο, και τα μισά είναι σε μικρές παραγγελίες που θα τα πλήρωνα έτσι και αλλιώς με πλας. Δεν αξίζει πλέον. Ειδικά όταν αρκετά καταστήματα έχουν δωρεάν μτφ από το eshop τους 2 1
Arkin Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εγώ οριακά έχω πληρώσει 25 σε μεταφορικά τον τελευταίο χρόνο, και τα μισά είναι σε μικρές παραγγελίες που θα τα πλήρωνα έτσι και αλλιώς με πλας. Δεν αξίζει πλέον. Ειδικά όταν αρκετά καταστήματα έχουν δωρεάν μτφ από το eshop τους Που εχεις βρει καταστηματα με δωρεαν μεταφορικα για επαρχια ειδικα ομως? Εχω βρει αρκετα αλλα τα περισσοτερα ειναι για πανω απο 39 η 49 ευρω κυριως σε ρουχα που εκει απλα πας shein/temu και καθαριζεις. Για αναλωσιμα η τροφιμα και γενικα ψιλαδουρα δεν εχω βρει κατι αλλο για επαρχια με δωρεαν ολα εχουν απο 3 μεχρι 4 ευρω μεταφορικα. Εκει ειναι μπροστα το skroutz συν τα κουπονακια εχω βαλει πανω απο 200 ευρω απο το Σεπτεμβριο που μου τα προτεινε ο billator. 1
somt Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου καλαθι σκρουτζ πηρα παπούτσια, τελικα θέλω ενα νούμερο μεγαλύτερο έκανα αιτηση αλλαγής μεγέθους και ξεκίνησε άμεσα η αποστολή του σωστού μεγέθους απο το κατάστημα, χωρις να έχω επιστρέψει ακομα τα άλλα τα μικρότερα τα πήγα 2 μέρες μετά στην ACS να επιστραφούν πίσω καλη φάση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα