Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 21/2/2025 στις 10:04 ΠΜ, Gulik είπε

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους ΚΑΙ με email. Βοηθάει αρκετές φορές. 

απο χτες μεσημέρι εχω στείλει.. 

η πλακα ειναι οτι φεύγω εκτός ελλαδος οποτε αν δεν το φέρουν ούτε σημερα, όντως θα το στείλουν πισω &%$#@&

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μεσω chat μπορειτε να ζητησετε να στειλει το μηνυμα σε πραγματικους ανθρωπους. Χθες εστειλα σημερα πρωι απαντησαν οτι εχουν πολυ φορτο και θα το δουν λιγο αργοτερα. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/2/2025 στις 12:35 ΜΜ, Arkin είπε

Και μεσω chat μπορειτε να ζητησετε να στειλει το μηνυμα σε πραγματικους ανθρωπους. Χθες εστειλα σημερα πρωι απαντησαν οτι εχουν πολυ φορτο και θα το δουν λιγο αργοτερα. 

απο χτες το εχω δοκιμασει και μεσω chat. 
ακομη περιμενω.. 

upd: μολις με πηραν τηλ απο κεντρο διαλλογης, εχει καψει φλατζα το skroutz point και δεν το εβλεπαν στο συστημα..

θα προσπαθησουν να το στειλουν αυθημερον..

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρελαβα 1η φορα μεσω skroutz point πριν 1 ωρα , λιγο μετα εληξε η διορια που δινουν και τωρα μου ηρθε ειδοποιηση οτι δεν παρελαβα και με ενημερωνουν οτι μπορω να παραλαβω μεχρι την αφαιρεση του αυριο το πρωι στις 09:00

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

------------------------------
τελικα δηλωσα μονος μου οτι την παρελαβα  🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.

Ορισμένα skroutz points "τρώνε κολλήματα", δεν ενημερώνονται σωστά, με αποτέλεσμα να βλέπεις "πρόοδο" μετά κι από σχεδόν μία ημέρα. Το αναφέρω επειδή μου έχει τύχει μέχρι και σε επιστροφή προϊόντος να αναγράφει το σύστημα ότι ΔΕΝ το επέστρεψα, επί σχεδόν ένα 24ωρο. Η ενημέρωση της θυρίδας ίσως διήρκησε τόσο, εκείνη την φορά, αν και οι άνθρωποι στα emails που ανταλλάξαμε ήταν καθυσηχαστικοί, του τύπου "θα σας έρθει ενημέρωση σε λίγο", οπότε γνώριζαν κι αυτοί ότι υπάρχει σχετική καθυστέρηση στο "σύστημα". 

Έχω, μάλιστα, παρατηρήσει, ότι όσο πιο γρήγορα πας να παραλάβεις, τόσο πιο αργά θα σου έρθει ενημέρωση, οξύμωρο αλλά νομίζω πως αυτό συμβαίνει στις πλείστες περιπτώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 22/2/2025 στις 12:25 ΠΜ, Gulik είπε

Εχω, μάλιστα, παρατηρήσει, ότι όσο πιο γρήγορα πας να παραλάβεις, τόσο πιο αργά θα σου έρθει ενημέρωση, οξύμωρο αλλά νομίζω πως αυτό συμβαίνει στις πλείστες περιπτώσεις. 

Δεν το έχω δει σε εμένα αυτό. Τα παραλαμβάνω στο 10λεπτο γιατί είμαι κοντά και η ενημέρωση έρχεται άμεσα επίσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/2/2025 στις 12:35 ΜΜ, Arkin είπε

Αυτό το email είναι αυτόματο και στέλνετε σε περίπτωση που καθυστερήσουν να σου απαντήσουν, οπότε μην έχεις ελπίδες, κανένας δεν έχει δει το email σου. Με άλλα λόγια, κοιμήσου δεν θα στείλει :P

Επεξ/σία από manolis940
  • Haha 2
Δημοσ.
  Στις 22/2/2025 στις 12:25 ΠΜ, Gulik είπε

Έχω, μάλιστα, παρατηρήσει, ότι όσο πιο γρήγορα πας να παραλάβεις, τόσο πιο αργά θα σου έρθει ενημέρωση, οξύμωρο αλλά νομίζω πως αυτό συμβαίνει στις πλείστες περιπτώσεις. 

Λες να στέλνουν τις ειδοποιήσεις προκαταβολικά σε άτομα που αργούν να παραλάβουν, ώστε να μην έχουν κατειλημμένο το κουτί παραπάνω από όσο χρειάζεται; Χλωμό αλλά ενδιαφέρον σαν θεωρία συνωμοσίας 😄

Δημοσ.
  Στις 22/2/2025 στις 4:06 ΠΜ, dtk-386 είπε

Δεν το έχω δει σε εμένα αυτό. Τα παραλαμβάνω στο 10λεπτο γιατί είμαι κοντά και η ενημέρωση έρχεται άμεσα επίσης. 

Στην πρώτη γραμμή της απάντησής μου τόνισα ότι αυτό ίσως αφορά ορισμένα skroutz points και όχι όλα (προσωπικά το έχω παρατηρήσει σε περιοχές που ΔΕΝ υπάρχουν πολλά). 

Δημοσ.
  Στις 19/2/2025 στις 7:10 ΜΜ, BLiTzER είπε

Δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά μόλις χτες παρήγγειλα από μαγαζί εκ Ρουμανίας με δωρεάν μεταφορικά.
image.png.759e0284272b28772dd08aacdc7d2ed4.png

Ανησυχητικο

Δημοσ.

Κάτι άσχετο απλά το είχα αναφέρει σε προηγούμενο post.

Το shopflix πλέον ξεκίνησε κανονικά αποστολές με box now, ήδη μου βγάζει voucher για Box.

Επίσης είχα αναφέρει και για το Skroutz Pay όπου θα μπει σε καταστήματα με την λογική ο πελάτης να μπορεί να αγοράζει απευθείας από το Skroutz Wallet του από καταστήματα.
Μας έστειλαν στην αρχή της εβδομάδας τις σχετικές προμήθειες.. προφανώς και θα ήταν πιο ακριβό από την προμήθεια των τράπεζών 😇
Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει κατάστημα και χρησιμοποιεί Klarna, τι προμήθεια υπάρχει ? To Skroutz Pay λέει 3% για δόσεις μέσω Klarna. Αν η απεύθειας σύνδεση με Klarna είναι λίγοτερη από 3% τότε ακόμα και σε αυτό νταβατζιλίκι ζητάνε χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...