Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Περίεργο που κατάστημα με έδρα την Ρουμανία δεν έχει δωρεάν μεταφορικά μέσω του καλαθιού ε; Το περίεργο είναι που επιλέγει κάποιος αγορά από Ρουμανία και του κάνει εντύπωση που τον χρεώνουν μεταφορικά. 

Ναι η αλήθεια είναι δεν το πρόσεξα αλλά και πάλι είναι μία απ' τις πολλές βλακείες του Skroutz που προκαλούν σύγχυση.

• Like 3
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, fmarkos είπε

Περίεργο που κατάστημα με έδρα την Ρουμανία δεν έχει δωρεάν μεταφορικά μέσω του καλαθιού ε; Το περίεργο είναι που επιλέγει κάποιος αγορά από Ρουμανία και του κάνει εντύπωση που τον χρεώνουν μεταφορικά. 

Πλέον δεν είμαι εγγεγραμένος στο skroutz plus και όταν παραγγέλνω από το σκρουτζ κοιτάξω να βρίσκω καταστήματα κοντά σ' εμένα κατά το δυνατόν και σίγουρα από Ελλάδα αλλά δεν συμφωνώ. Έχεις βάλει το καλάθι του σκρουτζ, παίρνεις συνδρομή γι' αυτό, έχεις βάλει ελάχιστα ποσά, μέγιστο βάρος και δεν ξέρω τι άλλο, δεν νομίζω να είναι πρόβλημα του αγοραστή αν το κατάστημα έχει έδρα στην Ρουμανία ή αύριο στην Ινδονησία. Ας μην το έβαζε στο καλάθι. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, fmarkos είπε

Οταν πληρωνεις συνδρομη για να μην πληρωνεις τα μεταφορικα ειναι.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Όταν πληρώνεις ξεκινάς διαβάζοντας τους όρους της υπηρεσίας.

Ή επειδη δεν παιρνεις στεγαστικο δανειο διαβαζεις το  "δωρεαν μεταφορικα πανω απο 25 ευρω" και περιμενεις δωρεαν μεταφορικα πανω απο 25 ευρω.

Δεν εγραψε κανεις οτι δεν υπαρχει στους ορους.

Στις 18/2/2025 στις 10:01 ΠΜ, bill_viper είπε

Είχα ανανεώσει πέρσι με τα 25€ και θα ανανεώσω και πάλι φέτος με τα 25€, προσωπικά με συμφέρει τα μάλα!

Screenshot 2025-02-18 at 09.59.55.png

Screenshot 2025-02-18 at 10.00.15.png

49 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Αυτο εννοω.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, flexpick είπε

Ή επειδη δεν παιρνεις στεγαστικο δανειο διαβαζεις το  "δωρεαν μεταφορικα πανω απο 25 ευρω" και περιμενεις δωρεαν μεταφορικα πανω απο 25 ευρω.

Δεν εγραψε κανεις οτι δεν υπαρχει στους ορους.

Αφού υπάρχει στους όρους το 

Αναφορά σε κείμενο
  • Υπάρχουν καταστήματα τα οποία αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση των αποστολών και όχι το Skroutz. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος μεταφορικών αυτών των αποστολών το θέτει το κατάστημα και μπορεί να διαφέρει από τη δική μας πολιτική μεταφορικών.

δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις την κουβέντα; 

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Αφού υπάρχει στους όρους το 

δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις την κουβέντα; 

Θα μπορούσε βέβαια και να το γράφει στο γραφικό με τα προνόμια και να μην σκέφτεται ο κάθε κακοπροαίρετος ότι κρύβουν παγίδες στα ψιλά γράμματα.

Θα μπορούσαν επίσης πάλι γι αυτόν τον "κακοπροαίρετο" να υπάρχει φίλτρο στην αναζήτηση που αποκλείει τα καταστήματα που έχουν δική τους πολιτική στα μεταφορικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Θα μπορούσε βέβαια και να το γράφει στο γραφικό με τα προνόμια και να μην σκέφτεται ο κάθε κακοπροαίρετος ότι κρύβουν παγίδες στα ψιλά γράμματα.

Θα μπορούσαν επίσης πάλι γι αυτόν τον "κακοπροαίρετο" να υπάρχει φίλτρο στην αναζήτηση που αποκλείει τα καταστήματα που έχουν δική τους πολιτική στα μεταφορικά.

Βρε Μανώλη έχεις δει εσύ ποτέ σε προωθητική ενέργεια να αναφέρουν τους όρους. Εγώ πχ που χρησιμοποιώ το skroutz για 80% των αγορών μου ξέρω, ότι πχ στο ovlolt που στέλνει από Βουλγαρία ότι χρεώνει μεταφορικά 15+ €. Δεν θεωρώ παράλογο για να το κάνω θέμα γιατί με χρεώνουν. Περίεργο για μένα θα ήταν αν δεν χρέωναν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά μόλις χτες παρήγγειλα από μαγαζί εκ Ρουμανίας με δωρεάν μεταφορικά.

Επίσης η υπηρεσία γίνεται χειρότερη με τον χρόνο, αλλά το κόλπο είναι να τους τα παίρνεις πίσω. 🤣

image.png.759e0284272b28772dd08aacdc7d2ed4.png

• Haha 2
Δημοσ.

Αυτό με τις αποστολές από καταστήματα του εξωτερικού συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, ούτε εμένα δεν μου αρέσει αφού από τη στιγμή που είναι στο καλάθι του Skroutz θα έπρεπε να είναι πιο ευδιάκριτοι οι όροι.  Ακόμη και να τονίζεται πιο συγκεκριμένα στη λίστα με τα καταστήματα που πουλάνε το προϊόν.

3 ώρες πριν, fmarkos είπε

Φυσικά, πρέπει να σπουδάσουμε όλοι μια νομική και να έχουμε άπειρο χρόνο να διαβάζουμε τους όρους κάθε φορά που αλλάζουν.  Και για πες μου, που ακριβώς στους όρους αναφέρει το ύψος της χρέωσης του καταστήματος, όπως επίσης και τους όρους της χρέωσης.  Για παράδειγμα, υπάρχουν καταστήματα του εξωτερικού που προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά από ένα ποσό και άνω, αλλά πρέπει να πειραματιστούμε για να το ανακαλύψουμε αφού είναι μυστικό απ' ότι φαίνεται!

Και για πες μου λοιπόν...έλαβα σήμερα email ότι αλλάζουν οι όροι.  Γιατί πρέπει να είμαι αναγκασμένος να διαβάσω ένα κατεβατό από όρους και να τους καταλάβω όλους; Γιατί δεν μας τονίζει κάπου τις αλλαγές που γίνονται;  Είναι ορθό το να γίνονται μονομερώς αλλαγές στη σύμβαση που συνάψαμε πριν λίγες ημέρες και έχω δέσμευση για 1 χρόνο;  Επειδή μας το παίζεις άνετος και υπεράνω το ρωτάω!

image.png.fec9aa47e55859780ae710bfdd99edf3.png

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CakeNet είπε

λοιπόν...έλαβα σήμερα email ότι αλλάζουν οι όροι.  Γιατί πρέπει να είμαι αναγκασμένος να διαβάσω ένα κατεβατό από όρους και να τους καταλάβω όλους; Γιατί δεν μας τονίζει κάπου τις αλλαγές που γίνονται;  Είναι ορθό το να γίνονται μονομερώς αλλαγές στη σύμβαση που συνάψαμε πριν λίγες ημέρες και έχω δέσμευση για 1 χρόνο;  Επειδή μας το παίζεις άνετος και υπεράνω το ρωτάω!

σωστά!

H revolut πως το κανει;

image.png.3117b1efad74f907706a6eca1eca1c86.png

Δημοσ.
2 hours ago, CakeNet said:

Αυτό με τις αποστολές από καταστήματα του εξωτερικού συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, ούτε εμένα δεν μου αρέσει αφού από τη στιγμή που είναι στο καλάθι του Skroutz θα έπρεπε να είναι πιο ευδιάκριτοι οι όροι.  Ακόμη και να τονίζεται πιο συγκεκριμένα στη λίστα με τα καταστήματα που πουλάνε το προϊόν.

Φυσικά, πρέπει να σπουδάσουμε όλοι μια νομική και να έχουμε άπειρο χρόνο να διαβάζουμε τους όρους κάθε φορά που αλλάζουν.  Και για πες μου, που ακριβώς στους όρους αναφέρει το ύψος της χρέωσης του καταστήματος, όπως επίσης και τους όρους της χρέωσης.  Για παράδειγμα, υπάρχουν καταστήματα του εξωτερικού που προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά από ένα ποσό και άνω, αλλά πρέπει να πειραματιστούμε για να το ανακαλύψουμε αφού είναι μυστικό απ' ότι φαίνεται!

Και για πες μου λοιπόν...έλαβα σήμερα email ότι αλλάζουν οι όροι.  Γιατί πρέπει να είμαι αναγκασμένος να διαβάσω ένα κατεβατό από όρους και να τους καταλάβω όλους; Γιατί δεν μας τονίζει κάπου τις αλλαγές που γίνονται;  Είναι ορθό το να γίνονται μονομερώς αλλαγές στη σύμβαση που συνάψαμε πριν λίγες ημέρες και έχω δέσμευση για 1 χρόνο;  Επειδή μας το παίζεις άνετος και υπεράνω το ρωτάω!

image.png.fec9aa47e55859780ae710bfdd99edf3.png

Πολύ σωστό. Έτσι όπως το γράφουν 'ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ' και πες οτι στους όρους έχουν αλλάξει πχ ότι με αυτό το ποσό έχουμε δικαίωμα να σου παίρνουμε το αμάξι μια βόλτα, την κοπέλα σου για ενα καφέ και δανεικά στη δύσκολη στιγμή.

Αλλά εσύ 'ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ', απλά απόλαυσε το.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τις 14 ειχα κανει μια παραγγελια σημερα ανεφεραν οτι ψανουν αλλο καταστημα. Και την ακυρωσα. Ειχα βαλει και δωροκαρτα 5 ευρω. Ουτε mail ακυρωσης ελαβα ουτε λεφτα πισω ουτε δωροκαρτα. Πρωτη φορα ελπιζω να ειναι καποια καθυστερηση και να ερθουν πιο μετα ολα. Σε προηγουμενες παραγγελιες που ακυρωσα μου εστελναν αμεσα mail με επιστροφη χρηματων και νεα δωροκαρτα. Χρησιμοποιησα το wallet φορτωσα δηλαδη χρηματα εκει αλλα ουτε εκει φανηκε κατι. Αντε να δουμε. Εστειλα και στην υποστηριξη μεσω του AI chat και μεσα σε 24 ωρες λενε απαντανε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...