Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Γιατί;

Έτσι.

7 λεπτά πριν, iced είπε

Για το μαρινακη του ολυμπιακου το λεει

Μην μπλέκεις τον Ολυμπιακό, μια χαρά ομάδα είναι. 

• Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Ωραία απάντηση. Ευχαριστώ.

🧡🧡τι περιμένεις φίλε μου να αναλύσουμε γιατί ο ιδιοκτήτης του shopflix είναι αντιπαθιτικός ή τον τρόπο που λειτουργεί; Έτσι κι αλλιώς αυτά είναι υποκειμενικά και ο τρόπος που σου απάντησα ήταν χιουμοριστικός. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Γιατί;

Γιατί στο δίλημμα πιο καρτέλ να υποστηρίξω, Μαρινάκη η CVC εμείς προτιμάμε τα ξενόφερτα γιατί τα ντόπια είναι για τις φτωχάλες /s

4 ώρες πριν, gogkroj είπε

καλα το πάνε 

IMG_8218.jpeg

Να σου πω την αλήθεια έτσι όπως έχουν κάνει τα μεταφορικά πλέον το έχω γυρίσει πάλι στα κινέζικα για μικροπράγματα που δεν βιάζομαι γιατί η διαφορά έγινε πάλι τεράστια. Πέρσι χωρίς να το προγραμματήσω δύο φορές με σύμφερε να πληρώσω skroutz plus. Οπότε το 8€ είναι καλύτερο και από τα 20€ και από τα 25€.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι η συνδρομή αλλά αυτά τα 5Kg σε συνδυασμό με τα ψευδώς υψηλά καταχωρημένα κιλά των προϊόντων (Πχ ένα γιλέκο εργασίες είχε ογκομετρικό πάνω από 5kg lol). Πραγματικά και 40€ να την έκαναν αν είχαν τους προπέρσινους κανόνες θα ανανέωνα σίγουρα. Πλέον όμως τα δωρεάν μεταφορά για να τα πετύχεις είναι θέμα τύχης.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Γιατί στο δίλημμα πιο καρτέλ να υποστηρίξω, Μαρινάκη η CVC εμείς προτιμάμε τα ξενόφερτα γιατί τα ντόπια είναι για τις φτωχάλες /s

Να σου πω την αλήθεια έτσι όπως έχουν κάνει τα μεταφορικά πλέον το έχω γυρίσει πάλι στα κινέζικα για μικροπράγματα που δεν βιάζομαι γιατί η διαφορά έγινε πάλι τεράστια. Πέρσι χωρίς να το προγραμματήσω δύο φορές με σύμφερε να πληρώσω skroutz plus. Οπότε το 8€ είναι καλύτερο και από τα 20€ και από τα 25€.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι η συνδρομή αλλά αυτά τα 5Kg σε συνδυασμό με τα ψευδώς υψηλά καταχωρημένα κιλά των προϊόντων (Πχ ένα γιλέκο εργασίες είχε ογκομετρικό πάνω από 5kg lol). Πραγματικά και 40€ να την έκαναν αν είχαν τους προπέρσινους κανόνες θα ανανέωνα σίγουρα. Πλέον όμως τα δωρεάν μεταφορά για να τα πετύχεις είναι θέμα τύχης.

Πως υπολογιζονται τα μεταφορικα? Δες εδω ο ογκος ηταν αρκετα μεγαλος σημερα μου ηρθε στην πορτα μου με acs χωρις μεταφορικα. Καθε 3 μηνες βαζω plus με τα 4 ευρω 16 ευρω το χρονο δηλαδη κανω τις παραγγελιες μου με τα κουπονια που εχω και ποτε δεν πληρωσα μεταφορικα ουτε σε φορμες ουτε σε αρκετα πιο βαρια προϊοντα η πιο ογκωδη. 

Screenshot_1.png

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Σήμερα έβαλα τρία προϊόντα φαρμακείου στο καλάθι του Σκρουτζ και μου επέλεξε αυτόματα κατάστημα με τελική τιμή 27ευρω. 

Ψάχνοντας λίγο μόνος μου και επιλέγοντας εγώ το κατάστημα η τελική τιμή ήταν 25 ευρώ. Και πάλι μέσω καλαθιού Σκρουτζ.

Δεν εννοείται πως μια από τις κύριες λειτουργίες είναι να σου βρίσκει την χαμηλότερη τιμή αυτόματα; Αν είναι να τα βάζω στο καλάθι και να πληρώνω παραπάνω συν τη συνδρομή ποιο το νόημα; 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CHRISpros είπε

Σήμερα έβαλα τρία προϊόντα φαρμακείου στο καλάθι του Σκρουτζ και μου επέλεξε αυτόματα κατάστημα με τελική τιμή 27ευρω. 

Ψάχνοντας λίγο μόνος μου και επιλέγοντας εγώ το κατάστημα η τελική τιμή ήταν 25 ευρώ. Και πάλι μέσω καλαθιού Σκρουτζ.

Δεν εννοείται πως μια από τις κύριες λειτουργίες είναι να σου βρίσκει την χαμηλότερη τιμή αυτόματα; Αν είναι να τα βάζω στο καλάθι και να πληρώνω παραπάνω συν τη συνδρομή ποιο το νόημα; 

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πλέον με όλα τα "bonus" που έχουν βάλει στα καταστήματα, δηλαδή τις υπηρεσίες που παρέχουν και πληρώνει ένα κατάστημα μπορει να κερδίσει τη θέση ενός καταστήματος ακόμα και αν ΔΕΝ έχει την χαμηλότερη τιμή. Αυτό μπορεί να είναι πχ από την Express παράδοση που μπορεί να έχει ένα κατάστημα σε σχέση με κάποιο άλλο μέχρι με το να σου εμφανίζεi κατάστημα που έχει το προϊόν στο Skroutz Hub.

Αυτό με τα μεταφορικά είναι και τα κιλά είναι γελοίο και το είχα πει και παλίοτερα σε πρόβλημα που έχω μέχρι σήμερα σαν κατάστημα. Προϊόντα μου που ήταν best-seller ξαφνικά ο Skroutz τα έβαλε στα ογκώδη και ο πελάτης βλέπει σαν παράδοση το 10+ ημέρες ενώ προίοντα που είναι διπλάσια ο Skroutz τα εμφανίζει ακόμα με Express παράδοση. Με λίγα λόγια και για να το πω απλά με ένα παράδειγμα:
Ξύπνησαν ένα πρωί ο Γιώργος και ο Νίκος και έβλεπαν τις κατηγορίες και είπε ο Γίωργος "Θα βάλουμε τα παιδικά ηλεκτροκίνητα μηχανάκια/αυτοκίνητα στα ογκώδη προϊόντα"
Ο Νίκος απάντησε "Τότε μήπως να βάλουμε και τα παιδικά σπιτάκια/τσουλήθρες κτλπ καθώς σε όγκο είναι διπλάσια?"
Και τότε ξαφνικά έφτασε η ώρα 16:00 και σχόλασαν και το άφησαν για τον επόμενο χρόνο.
Το απότελεσμα είναι ο πελάτης να βλέπει 20+€ μεταφορικά σε ένα ηλεκτροκίνητο μηχανάκι και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε ένα παιδικό σπιτάκι.

Οπότε είναι όπως το είπε και ο φίλος πιο πάνω, "ειναι θέμα τύχης" για τα μεταφορικά.

Δημοσ.
7 hours ago, CHRISpros said:

https://chromewebstore.google.com/detail/κοινά-καταστήματα-για-skr/kpdhhpdmnfpngiehhikkhgekahgfbogd?hl=en-US&utm_source=ext_sidebar

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Πως υπολογιζονται τα μεταφορικα? Δες εδω ο ογκος ηταν αρκετα μεγαλος σημερα μου ηρθε στην πορτα μου με acs χωρις μεταφορικα. Καθε 3 μηνες βαζω plus με τα 4 ευρω 16 ευρω το χρονο δηλαδη κανω τις παραγγελιες μου με τα κουπονια που εχω και ποτε δεν πληρωσα μεταφορικα ουτε σε φορμες ουτε σε αρκετα πιο βαρια προϊοντα η πιο ογκωδη. 

Screenshot_1.png

Όσο είχα ασχοληθεί με eshop φτιάχναμε μία συνάρτηση ογκοχρέωσης, όχι απ' το μυαλό μας αλλά μας την έδινε πρακτικά η εταιρεία μεταφορών και εμείς την προσαρμόζαμε.

Συνήθως βέβαια στους πιο προχωρημένους πελάτες επειδή ήταν κάπως δύσκολο στην υλοποίηση να προβλέψεις το μέγεθος του τελικού πακέτου σύμφωνα με τις διαστάσεις, τους λέγαμε καλύτερα αν είναι ογκόδες το δέμα αλλά ελαφρύ, καλύτερα να χρησιμοποιούν το ογκομετρικό βάρος που έβγαινε βάση της συνάρτησης και αυτό έφερνε πολύ καλύτερες προβλέψεις στα μεταφορικά με ελάχιστα σφάλματα.

Λοιπόν όπως λέει ένας Νίκος ή ένας Γιώργος αποφασίζει μια μέρα να μην γράφει κάτω από 1Kg για ογκομετρικό βάρος. Έτσι 10 sim tray pins και αντάπτορες βγαίνουν πάνω από 5 Kg και βλέπεις το εξωπραγματικό ότι ζυγίζουν και πιάνουν περισσότερο όγκο απ' την συσκευασία που έχει χαρτί κουζίνας 3 ρολά.

image.png.79cced19d192d2228cddc934266a6ec2.png

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ.

Εντάξει είναι βαριά τα Pins!!! Μην είσαι άπληστος:))

Πάντως προς ενημέρωση, προχτές προσπάθησα να πάρω κάτι από ένα κατάστημα στο Μαρούσι (το αναφέρω ότι δεν είναι σε κάποια δύσκολη περιοχή), και δεν υπήρχε η επιλογή για παράδοση σε Skroutz Point. Οπότε δεν υπήρχε και η δωρεάν παράδοση για τα 15€.

Σε κάποια ψιλά γράμματα θα το αναγράφει, απλά το αναφέρω και εδώ ότι αυτό με την δωρεάν παράδοση στα 15€ σε Skroutz Point δεν είναι πάντοτε σίγουρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hab είπε

Εντάξει είναι βαριά τα Pins!!! Μην είσαι άπληστος:))

Πάντως προς ενημέρωση, προχτές προσπάθησα να πάρω κάτι από ένα κατάστημα στο Μαρούσι (το αναφέρω ότι δεν είναι σε κάποια δύσκολη περιοχή), και δεν υπήρχε η επιλογή για παράδοση σε Skroutz Point. Οπότε δεν υπήρχε και η δωρεάν παράδοση για τα 15€.

Σε κάποια ψιλά γράμματα θα το αναγράφει, απλά το αναφέρω και εδώ ότι αυτό με την δωρεάν παράδοση στα 15€ σε Skroutz Point δεν είναι πάντοτε σίγουρο.

Και με κατηγορίες προιόντων παίζει. Πχ πρόσθετο για diesel αυτοκίνητο δε το στέλνουν σε κουτί, ισοπροπυλική αλκοόλη 99.9% τη στέλνουν χωρίς πρόβλημα.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...