teoqq Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε αυτό με την δική του αποθήκη δεν ανταγωνίζεται τα ίδια τα καταστήματα? τι νόημα έχει ένα κατάστημα να έχει το στοκ του στην αποθήκη του σκρουντζ? κάτι δεν καταλαβαίνω? Με μια απλή σκέψη και το 1ο πράμα που μου έρχεται στο μυαλό (που είναι πολλά όχι μόνο ένα) είναι πχ να ελλατώσει τα μεταφορικά του έξοδα. Άλλο να μου στέλνει την Courier του πχ στα Γιάννενα και άλλο να στέλνω εγώ τα προϊόντα μου στην αποθήκη του στην Αθήνα και να πηγαίνει από εκεί. Πετάει το τυράκι στο κατάστημα ότι "στείλτα σε εμένα για να έχεις express παράδοση" ενώ αυτός γλιτώνει πολλά παραπάνω από ότι κερδίζεις εσύ. Τα οφέλη των καταστημάτων είναι συγκεκριμένα πάντως: Το να φαίνεται στον καταναλωτή ότι το κατάστημα αυτό έχει Same Day Delivery & Express Παράδοση. Η προμήθεια που έχει στην αποθήκη του Skroutz για το κατάστημα είναι η ίδια. Πραγματικά δεν βρίσκω κάτι άλλο. Βέβαια ο Skroutz θα σου πει ότι αν τα στείλεις σε εμένα γλιτώνεις και προσωπικό διότι αν έχεις πχ 3 υπαλλήλους για τις παραγγελίες μπορείς να τους κάνεις 1 ή 2 διότι δεν θα χρειάζεσαι 3 καθώς θα στα στέλνω εγώ για εσένα.
tonouti Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Το f.b.skroutz είναι παγίδα , έχει πολλά έξοδα που δεν τα γνωρίζεις από πρώτα , και αλλάζουν τον αλγόριθμο προώθησης όπως τους βολεύει συνεχώς με αποτέλεσμα την συνεχή μείωση ακόμη και του ελάχιστου κέρδους για τα καταστήματα , τώρα φυσικά ψάχνουν για καινούργιους " χάνους". Η προμήθεια που έχει στην αποθήκη του Skroutz για το κατάστημα είναι η ίδια. Πραγματικά δεν βρίσκω κάτι άλλο. Βέβαια ο Skroutz θα σου πει ότι αν τα στείλεις σε εμένα γλιτώνεις και...... ...... εκτός της προμήθειας σου χρεώνει επιπλέον έξοδα ανά τεμάχιο , και ανά μήνα , και .. , και ,..... , όποιος μπαίνει είναι για τζόγο...
dimitris234 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, KenJiNx είπε Φαίνονται οι προμήθειες της skroutz... Ίδια βρύση, από ίδιο κατάστημα Roza Toys & Gadgets Σκρουτζ 67,38 Shopflix 51,50 Ειναι σιγουρα το ιδιο προιον; Γιατι εγω βλεπω 53,73 https://www.skroutz.gr/s/34796732/Poly-81-12-PSili-Mpataria-Kouzinas-Pagou-CHrysi.html 1
manolis940 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, dimitris234 είπε Ειναι σιγουρα το ιδιο προιον; Γιατι εγω βλεπω 53,73 https://www.skroutz.gr/s/34796732/Poly-81-12-PSili-Mpataria-Kouzinas-Pagou-CHrysi.html Η ακριβή στο Skroutz δεν είναι χρυσή αλλά Bronze. Well done!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Έτσι όπως το πάει ο Σκρουτζ θα πάνε όλοι shopflix Από Φεβρουάριο θα ανεβάσει και άλλο την προμήθεια τους just to know Εδώ ζητάνε 30 ευρώ το μήνα και +1% προμήθεια από κάθε τι που πουλάς αν θέλεις τα χρήματα σου να μπαίνουν με την ημερομηνία παράδοσης ( χωρίς αυτό ,πληρώνεσαι μια εβδομάδα μετά σε αγορές με κάρτα ,2 εβδομάδες με αντικαταβολή ,και κάπου έναν μήνα αν έχει βάλει δόσεις ) 3
teoqq Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 17/1/2025 στις 7:43 ΜΜ, SOCRATIS1000 είπε Έτσι όπως το πάει ο Σκρουτζ θα πάνε όλοι shopflix Από Φεβρουάριο θα ανεβάσει και άλλο την προμήθεια τους just to know Εδώ ζητάνε 30 ευρώ το μήνα και +1% προμήθεια από κάθε τι που πουλάς αν θέλεις τα χρήματα σου να μπαίνουν με την ημερομηνία παράδοσης ( χωρίς αυτό ,πληρώνεσαι μια εβδομάδα μετά σε αγορές με κάρτα ,2 εβδομάδες με αντικαταβολή ,και κάπου έναν μήνα αν έχει βάλει δόσεις ) Δεν βρίσκω κάποιο σχετικό νήμα οπότε το ποστάρω εδώ. Έρχεται (σύντομα ελπίζω) συνεργασία Shopflix + BOXNOW. Μας έστειλαν ήδη ενημερωτικό αλλά δεν αναγράφουν το πότε θα ανακοινωθεί και θα δωθεί σαν επιλογή στον πελάτη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μεγάλη κίνηση καθώς το Shopflix δεν είχε lockers και με το δίκτυο του BOXNOW θα έχει πλέον σχεδόν σε όλη την Ελλάδα με μια κίνηση. Το τεράστιο θετικό για τα καταστήματα είναι ότι δεν χρειάζεται να τα πηγαίνεις εσύ στα locker και ακόμα και ΑΝ δεν έχεις BOXNOW στην περιοχή σου πάλι δεν σε ενοχλεί καθώς την παράδοση στα κεντρικά της BOXNOW την αναλαμβάνει η Courier Center. Για Skroutz τίποτα νεότερο. Όπως τα είπαμε, από 3/2 οι προμήθειες πιο πάνω. 4
naimore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) οχι παλι courier center ομως, κακος courier, στην περιοχη μου τουλ, 2 φορες καταγγελια εχει φαει απο μενα για απιστευτες καθυστερησεις, προσωπικα μονο και μονο γι αυτον τον λογο μενω μακρυα απο shopflix, συνεχιζω με skroutz (+) Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από naimore 1
Arkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου ACS skroutz και τελος. Εχουμε θυριδα box εδω και οι βλακες απλα την εχουν να την βλεπουμε προχθες απο ΤΕΜU με εστειλαν τα πραγματα 15χλμ μακρια σε αλλο box τραγικοι. Η acs ερχεται σπιτι μου τα αφηνει αν τον λειπω και τελος. Συν τα κουπονια skroutz απο next που γλιτωνουμε και απο εκει ενα αρκετα καλο ποσο καθε μηνα.
iced Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, teoqq είπε Δεν βρίσκω κάποιο σχετικό νήμα οπότε το ποστάρω εδώ. Έρχεται (σύντομα ελπίζω) συνεργασία Shopflix + BOXNOW. Μεγαλη κινηση αλλα θα βουλωσουν σοβαρα τα locker. Τα αντικαθιστα τα μικρα με τις μεγαλες ντουλαπες η box αλλα και παλι βουλωνει. Ειναι και κατι τρολλ (το βλεπω απο το vendora) που αργουν να παραλαβουν τα δεματα μεχρι το οριο του λοκερ με παραταση.
manolis940 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, iced είπε Μεγαλη κινηση αλλα θα βουλωσουν σοβαρα τα locker. Τα αντικαθιστα τα μικρα με τις μεγαλες ντουλαπες η box αλλα και παλι βουλωνει. Ειναι και κατι τρολλ (το βλεπω απο το vendora) που αργουν να παραλαβουν τα δεματα μεχρι το οριο του λοκερ με παραταση. Τα locker έχουν το promo "παρέλαβε όποτε θες". Είναι λογικό να μην βιάζεται ο άλλος να πάρει το δέμα του. Απ' την άλλη όμως το box now, αν δεν ζητήσεις παράταση σου δίνει 2 μέρες για να παραλάβεις. Και εγώ συνήθως παραλαμβάνω την 2η γιατί το locker που είναι κοντά στην δουλειά μου και με βολεύει γεμίζει μετά το σχόλασμα.
teoqq Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ισχύει αυτό με το βούλωμα. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ότι τουλάχιστον κάνει καμία κίνηση το Shopflix γιατί ο άλλος παίζει μόνος του. Σχετικά με το Skroutz υπάρχει τελικά νέο το οποίο το ξέχασα. Έχει λίγες ημέρες που μας προμοτάρει (μόνο στα λόγια, δεν έχουμε δει ακόμα εικόνα) ένα είδος πληρωμής με ονομασία "Skroutz Pay". Στην ουσία θέλει να μπει στις σελίδες των καταστημάτων και να δίνει τη δυνατότητα τον καταναλωτη να πληρώνει μέσω του δικού του είδους πληρωμής. Το πως θα το προμοτάρει το ξέρουμε όλοι, ασφάλεια κτλπ κτλπ. Επίσης φαντάζομαι ότι θα παίξει μπάλα και με το Skroutz Wallet του τύπου να μπορείς να χρησιμποιήσεις το Balance σου σε καταστήματα που έχουν Skroutz Pay. Έχω τεράστια περιέργεια την προμήθεια που θα έχει και από εκεί και πέρα τον αριθμό των καταστημάτων που θα βάλουν τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής 1
fmarkos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, teoqq είπε Ισχύει αυτό με το βούλωμα. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ότι τουλάχιστον κάνει καμία κίνηση το Shopflix γιατί ο άλλος παίζει μόνος του. Σχετικά με το Skroutz υπάρχει τελικά νέο το οποίο το ξέχασα. Έχει λίγες ημέρες που μας προμοτάρει (μόνο στα λόγια, δεν έχουμε δει ακόμα εικόνα) ένα είδος πληρωμής με ονομασία "Skroutz Pay". Στην ουσία θέλει να μπει στις σελίδες των καταστημάτων και να δίνει τη δυνατότητα τον καταναλωτη να πληρώνει μέσω του δικού του είδους πληρωμής. Το πως θα το προμοτάρει το ξέρουμε όλοι, ασφάλεια κτλπ κτλπ. Επίσης φαντάζομαι ότι θα παίξει μπάλα και με το Skroutz Wallet του τύπου να μπορείς να χρησιμποιήσεις το Balance σου σε καταστήματα που έχουν Skroutz Pay. Έχω τεράστια περιέργεια την προμήθεια που θα έχει και από εκεί και πέρα τον αριθμό των καταστημάτων που θα βάλουν τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής Ότι αγοράζεις μέσω του καλαθιού του σκρουτζ μπορεί να πληρωθεί με το wallet. Στα συν ότι σου δίνει ένα μικρό μπόνους όταν το φορτίζεις και διπλούς πόντους σκρούτζ όταν το χρησιμοποιείς. 1
iced Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Εχεις δικιο οτι παιζει μπαλα μονο του. Αν το shopflix φτιαξει λιγο το search (ψαχνεις καλτσες και επιστρεφει καφετιέρες χαχα) και τις κατηγοριοποιησεις των προιοντων θα γινει δυνατο…. Οσο για το scroutz pay θα βολεψει πολυ με το οποιπδηποτε balance (απο αγγελιες ισως αν τις φυιαξει και αυτες) . Προς μια περιπου ίδια κατεύθυνση ειναι και το vendora, που με χρηματα που εχεις στο wallet μπορεις να αγορασεις δωτοεπιταγες απο καποια καταστηματα.
fmarkos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, iced είπε Εχεις δικιο οτι παιζει μπαλα μονο του. Αν το shopflix φτιαξει λιγο το search (ψαχνεις καλτσες και επιστρεφει καφετιέρες χαχα) και τις κατηγοριοποιησεις των προιοντων θα γινει δυνατο…. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του shopflix είναι η ιδιοκτησία του. 2
dtk-386 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του shopflix είναι η ιδιοκτησία του. Γιατί; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα