teoqq Δημοσ. Πέμπτη στις 05:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:16 μμ 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε αυτό με την δική του αποθήκη δεν ανταγωνίζεται τα ίδια τα καταστήματα? τι νόημα έχει ένα κατάστημα να έχει το στοκ του στην αποθήκη του σκρουντζ? κάτι δεν καταλαβαίνω? Με μια απλή σκέψη και το 1ο πράμα που μου έρχεται στο μυαλό (που είναι πολλά όχι μόνο ένα) είναι πχ να ελλατώσει τα μεταφορικά του έξοδα. Άλλο να μου στέλνει την Courier του πχ στα Γιάννενα και άλλο να στέλνω εγώ τα προϊόντα μου στην αποθήκη του στην Αθήνα και να πηγαίνει από εκεί. Πετάει το τυράκι στο κατάστημα ότι "στείλτα σε εμένα για να έχεις express παράδοση" ενώ αυτός γλιτώνει πολλά παραπάνω από ότι κερδίζεις εσύ. Τα οφέλη των καταστημάτων είναι συγκεκριμένα πάντως: Το να φαίνεται στον καταναλωτή ότι το κατάστημα αυτό έχει Same Day Delivery & Express Παράδοση. Η προμήθεια που έχει στην αποθήκη του Skroutz για το κατάστημα είναι η ίδια. Πραγματικά δεν βρίσκω κάτι άλλο. Βέβαια ο Skroutz θα σου πει ότι αν τα στείλεις σε εμένα γλιτώνεις και προσωπικό διότι αν έχεις πχ 3 υπαλλήλους για τις παραγγελίες μπορείς να τους κάνεις 1 ή 2 διότι δεν θα χρειάζεσαι 3 καθώς θα στα στέλνω εγώ για εσένα.
tonouti Δημοσ. Πέμπτη στις 05:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:48 μμ Το f.b.skroutz είναι παγίδα , έχει πολλά έξοδα που δεν τα γνωρίζεις από πρώτα , και αλλάζουν τον αλγόριθμο προώθησης όπως τους βολεύει συνεχώς με αποτέλεσμα την συνεχή μείωση ακόμη και του ελάχιστου κέρδους για τα καταστήματα , τώρα φυσικά ψάχνουν για καινούργιους " χάνους". Η προμήθεια που έχει στην αποθήκη του Skroutz για το κατάστημα είναι η ίδια. Πραγματικά δεν βρίσκω κάτι άλλο. Βέβαια ο Skroutz θα σου πει ότι αν τα στείλεις σε εμένα γλιτώνεις και...... ...... εκτός της προμήθειας σου χρεώνει επιπλέον έξοδα ανά τεμάχιο , και ανά μήνα , και .. , και ,..... , όποιος μπαίνει είναι για τζόγο...
dimitris234 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:21 μμ 1 ώρα πριν, KenJiNx είπε Φαίνονται οι προμήθειες της skroutz... Ίδια βρύση, από ίδιο κατάστημα Roza Toys & Gadgets Σκρουτζ 67,38 Shopflix 51,50 Ειναι σιγουρα το ιδιο προιον; Γιατι εγω βλεπω 53,73 https://www.skroutz.gr/s/34796732/Poly-81-12-PSili-Mpataria-Kouzinas-Pagou-CHrysi.html 1
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:28 μμ 6 λεπτά πριν, dimitris234 είπε Ειναι σιγουρα το ιδιο προιον; Γιατι εγω βλεπω 53,73 https://www.skroutz.gr/s/34796732/Poly-81-12-PSili-Mpataria-Kouzinas-Pagou-CHrysi.html Η ακριβή στο Skroutz δεν είναι χρυσή αλλά Bronze. Well done!
SOCRATIS1000 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:43 μμ Έτσι όπως το πάει ο Σκρουτζ θα πάνε όλοι shopflix Από Φεβρουάριο θα ανεβάσει και άλλο την προμήθεια τους just to know Εδώ ζητάνε 30 ευρώ το μήνα και +1% προμήθεια από κάθε τι που πουλάς αν θέλεις τα χρήματα σου να μπαίνουν με την ημερομηνία παράδοσης ( χωρίς αυτό ,πληρώνεσαι μια εβδομάδα μετά σε αγορές με κάρτα ,2 εβδομάδες με αντικαταβολή ,και κάπου έναν μήνα αν έχει βάλει δόσεις ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα