Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, sam187 said:

Κάνουν ότι μπορούν να μας κάνουν να μην ανανεώσουμε την συνδρομή μας μου φαίνεται…

IMG_3371.png

Αυτο κοντευει χρονο που ειναι ετσι!

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω συνδρομή που λήγει στις 30/12 (αυτήν με αγορές 20€ και δωρεάν κούριερ).

Εβαλα ένα βιβλίο αξίας 8,80€ και μου βγάζει είτε με κούριερ είτε σε θυρίδα έξοδα αποστολής 3,5€. Για ποιο λόγο; Δεν είναι για τα πενήντα λεπτά επιπλέον, σαφώς και ήξερα ότι παραγγελία κάτω από 20€ είναι 3€ τα έξοδα. Εχθές έκανα δύο παραγγελίες με πάνω από 20€+ και με δωρεάν μεταφορικά. Μήπως στα βιβλία έχουν άλλη πολιτική; Αλλά κ πάλι περίεργο τι βάρος έχει ένα βιβλίο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, greekparot said:

Εχω συνδρομή που λήγει στις 30/12 (αυτήν με αγορές 20€ και δωρεάν κούριερ).

Εβαλα ένα βιβλίο αξίας 8,80€ και μου βγάζει είτε με κούριερ είτε σε θυρίδα έξοδα αποστολής 3,5€. Για ποιο λόγο; Δεν είναι για τα πενήντα λεπτά επιπλέον, σαφώς και ήξερα ότι παραγγελία κάτω από 20€ είναι 3€ τα έξοδα. Εχθές έκανα δύο παραγγελίες με πάνω από 20€+ και με δωρεάν μεταφορικά. Μήπως στα βιβλία έχουν άλλη πολιτική; Αλλά κ πάλι περίεργο τι βάρος έχει ένα βιβλίο.

Ναι, η κατηγορία του προϊόντος είναι ένας από τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση της τιμής των μεταφορικών, σύμφωνα με τη σελίδα βοήθειας του skroutz, και φαίνεται πως η κατηγορία των βιβλίων έχει διαφορετική κλίμακα.

Επεξ/σία από l3ft3r1s
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, daniel's_saving_grace είπε

Ήρθε πρωτοχρονιάτικο δώρο φαίνεται!

image.png.303e0145dd45735d9743f6da39194237.png

Περίεργο, ενώ στην συνδρομή μου το βγάζει και εμένα, δοκίμασα να αγοράσω ένα προιόν αξίας 15ε (και κάτι ψιλά, κάτω από 5kg) και παρόλο που επέλεξα παράδοση σε skroutz point μου βγάζει μεταφορικά 3,5ε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Th3Beh0ldeR είπε

Περίεργο, ενώ στην συνδρομή μου το βγάζει και εμένα, δοκίμασα να αγοράσω ένα προιόν αξίας 15ε (και κάτι ψιλά, κάτω από 5kg) και παρόλο που επέλεξα παράδοση σε skroutz point μου βγάζει μεταφορικά 3,5ε.

Δεν υποστηρίζεται από όλα τα καταστήματα αυτή η υπηρεσία. 

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, daniel's_saving_grace είπε

Ήρθε πρωτοχρονιάτικο δώρο φαίνεται!

image.png.303e0145dd45735d9743f6da39194237.png

Είναι αρκετό καιρό αυτό, σίγουρα από τέλη Οκτώβρη που έχω κάνει μια παραγγελία χωρίς μεταφορικά σε skroutz point

• Like 1
Δημοσ.

Ναι υπάρχει καιρό τώρα. Πλέον οι μισές μου παραγγελίες είναι του 15ευρου σε Skroutz point.

Είχαμε φυσικά κάτι παρατράγουδα στις γιορτές καθώς σε ένα πακέτο-δώρο δεν άνοιγε με τίποτα το πορτάκι του point και με τα μπρος πίσω φάγαμε μια βδομάδα, αλλά γενικά το συγκεκριμένο είναι καλή προσφορά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...