Witcher1st Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μια αγορα εννοει απο ενα καταστημα ή δεν παιζει ρολο; 11 hours ago, Arkin said: Για ανεβασε φωτο Στην αρχη νομιζα ηταν δωρεαν για ανω των 50 ευρω, πχ στα 2 toray μου βγαζει μεταφορικα. Αλλα σε αλλα προϊοντα που δοκιμαζω ανω των 50 ( μικρη αξια - πολλα τεμαχια ) μου βγαζει μεταφορικα εκει. Αλλα οσα δοκιμαζω που εχουν μεγαλη αξια και ειναι 1-2 κομματια δε μου βγαζει μεταφορικα. Τι στο καλο;;
Gulik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μια αγορα εννοει απο ενα καταστημα ή δεν παιζει ρολο; Πού στο εμφάνισε αυτό ακριβώς, για να το δοκιμάσουμε. Στην κεντρική σελίδα; Δεν διέκρινα κάτι εκεί, γι'αυτό ρωτάω.
dtk-386 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Είναι προσωποποιημένη προσφορά. Κι εμένα μου ήρθε σε εμαιλ όμως αλλά δεν με ενδιαφέρει.
Witcher1st Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Τωρα ειδα οτι η γυναικα μου εκανα παραγγελια πριν 4 ημερες αξιας 75 ευρω, αλλα δεν εχει ερθει κανενα κουπονι. Η παραγγελια εγινε απο διαφορετικα καταστηματα, αλλα μια αγορα.. Δε μας τα λεει καλα το σκρουτζ..
hab Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Στις 18/12/2024 στις 2:33 ΜΜ, Tigio13 είπε Και γιατί να υπάρχει ορθή χρήση στα πόσα τιμολόγια κόβει μια επιχείρηση σε σχέση με τα δωρεάν μεταφορικά? Γιατί είναι ηλίθιοι και κερδοσκόποι...! Και αυτό γιατί για αυτούς δεν έχει κανένα έξτρα κόστος, το κατάστημα που στέλνει τα εμπορεύματα να εκδώσει τιμολόγιο... Άσε που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να έχεις επιπλέον χρέωση για τιμολόγιο και όχι στην απόδειξη. Το απίστευτο του eShop με το 0,50€ για κάθε παραγγελία μόνο το πλησιάζει... Το μόνο σκεπτικό είναι ότι αφού επωφελείται μια επιχείρηση από το τιμολόγιο (Φ.Π.Α. & έξοδα), να βγάλουν κάτι παραπάνω και αυτοί. Αλλά ο κάθε ένας μπορεί να πει ότι θέλει (εντός νόμου), δικιά μας επιλογή είναι μετά! Ας ελπίσουμε ότι στις γενικές αλλαγές που κάνουν, γιατί προφανώς τους έχει πάρει η κάτω βόλτα, το βγάζουν και αυτό. 1
Conan2046 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Έκανα παιδιά μια παραγγελία 3 πράγματα από 3 διαφορετικά καταστήματα, όλα άμεσα διαθέσιμα, παρακολουθούσα την παραγγελία, έδινε ως ημερομηνία παραλαβής το αναμενόμενο. βλέπω τα 2 να έχουν ήδη αποσταλλεί και το τρίτο ακόμα.Την επόμενη μέρα μου βγάζει αποστολή εντός 19 ημερών και από μια κούριερ που δεν έχω ακούσει ξανά beinoglou! ( μεταφορική βλέπω τώρα, ένα παιχνίδι είναι που δεν ζυγίζει πάνω από 1-2 κιλά και ούτε καν ογκώδες. Πάω να αφαιρέσω το αντικείμενο και δεν με αφήνει γιατί έχει ήδη σταλλεί η παραγγελία υποτίθεται. Αντικαταβολή είναι και δεν πρόκειται προφανώς να το παραλάβω, ήδη πήρα κάτι άλλο, αλλά θα είναι δικό μου το φταίξιμο; Ούτε έχω σκοπό να φάω τα νιάτα μου να προσπαθώ να επικοινωνήσω με το σκρουτζ.
fmarkos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Έκανα παιδιά μια παραγγελία 3 πράγματα από 3 διαφορετικά καταστήματα, όλα άμεσα διαθέσιμα, παρακολουθούσα την παραγγελία, έδινε ως ημερομηνία παραλαβής το αναμενόμενο. βλέπω τα 2 να έχουν ήδη αποσταλλεί και το τρίτο ακόμα.Την επόμενη μέρα μου βγάζει αποστολή εντός 19 ημερών και από μια κούριερ που δεν έχω ακούσει ξανά beinoglou! ( μεταφορική βλέπω τώρα, ένα παιχνίδι είναι που δεν ζυγίζει πάνω από 1-2 κιλά και ούτε καν ογκώδες. Πάω να αφαιρέσω το αντικείμενο και δεν με αφήνει γιατί έχει ήδη σταλλεί η παραγγελία υποτίθεται. Αντικαταβολή είναι και δεν πρόκειται προφανώς να το παραλάβω, ήδη πήρα κάτι άλλο, αλλά θα είναι δικό μου το φταίξιμο; Ούτε έχω σκοπό να φάω τα νιάτα μου να προσπαθώ να επικοινωνήσω με το σκρουτζ. Ακύρωσε όλη την παραγγελία και κάνε νέα μόνο με τα πράγματα που θες να παραλλάβεις.
Conan2046 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, fmarkos είπε Ακύρωσε όλη την παραγγελία και κάνε νέα μόνο με τα πράγματα που θες να παραλλάβεις. όχι αυτό δεν γίνεται, τα άλλα 2 έχουν σταλεί και λογικά παραλαμβάνω την Δευτέρα και τα 2 και τα θέλω πριν τα Χριστούγεννα γιατί είναι δώρο και ήδη οι κούριερ καθυστέρησαν την παράδοση τους. Δεν φταίω σε κάθε περίπτωση που το κατάστημα είχε προφανώς δηλώσει λανθασμένη διαθεσιμότητα. 1
dtk-386 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 φιλική συμβουλή: ποτέ μην παραγγέλνετε λίγο πριν τα Χριστουγεννα. Κατά 99,9% θα καθυστερήσουν. ΠΑΝΤΑ!
Conan2046 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε φιλική συμβουλή: ποτέ μην παραγγέλνετε λίγο πριν τα Χριστουγεννα. Κατά 99,9% θα καθυστερήσουν. ΠΑΝΤΑ! Έχεις δίκιο, ήμουν αργοπορημένος, απλά συνήθως ψωνίζω από τοπικά καταστήματα, αλλά φέτος ζήτησαν τα παιδιά πράγματα που περίμενα ότι θα υπήρχαν αλλά τελικά έκανα λάθος και έτσι τα παράγγειλα online. Ακόμα κι έτσι τελικά τα 2 στα τρία θα τα έχω την Δευτέρα, το άλλο πήγα και βρήκα ότι κοντινότερο μπορούσα.
fmarkos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, dtk-386 είπε φιλική συμβουλή: ποτέ μην παραγγέλνετε λίγο πριν τα Χριστουγεννα. Κατά 99,9% θα καθυστερήσουν. ΠΑΝΤΑ! Έχω παραγγείλει ένα βιβλίο, δώρο για τον πεθερό μου που γιορτάζει την πρωτοχρονιά από της 11 Δεκεμβρίου κι ακόμα η ACS δεν το έχει φέρει. Έχω συνεννοηθεί με τον εκδοτικό οίκο πως αν δεν το φέρουν μέχρι τις 30 του μήνα θα πάω από εκεί να το πάρω. Παράγκειλα προχτές μέσω σκρουτζ ένα μπούστερ για το αυτοκίνητο και σήμερα παρέλαβα στο πόιντ. Δεν έχει τόσο σημασία το πότε θα παραγγείλεις, όσο το ποιος θα στο φέρει.
manolis940 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, fmarkos είπε Ακύρωσε όλη την παραγγελία και κάνε νέα μόνο με τα πράγματα που θες να παραλλάβεις. gov.gr φύγε μέσα απ' το skroutz !!!!! 🤣
Witcher1st Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, dtk-386 said: φιλική συμβουλή: ποτέ μην παραγγέλνετε λίγο πριν τα Χριστουγεννα. Κατά 99,9% θα καθυστερήσουν. ΠΑΝΤΑ! Και επισης ολα τα δωρα εχουν τεραστια αυξηση. Ειχα πει περυσι οτι φετος θα εβαζα υπενθυμιση για αγορα δωρων απο τελη Νοεμβριου, αλλα το ξεχασα.. Γρηγορα περναει ο καιρος..
sam187 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Κάνουν ότι μπορούν να μας κάνουν να μην ανανεώσουμε την συνδρομή μας μου φαίνεται…
dtk-386 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ???? αιντέεεεε 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα