teot Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για να ανοίξεις την θυρίδα και να παραλάβεις σε skroutz point πρέπει υποχρεωτικά να έχεις την εφαρμογή η γίνεται και με κωδικό όπως στην BOX; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από teot
Gulik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, teot είπε Για να ανοίξεις την θυρίδα και να παραλάβεις σε skroutz point πρέπει υποχρεωτικά να έχεις την εφαρμογή η γίνεται και με κωδικό όπως στην BOX; Ορισμένα σημεία έχουν την επιλογή εισαγωγής κωδικού, όπως στο boxnow. Έχω την εντύπωση όμως ότι τα περισσότερα - τουλάχιστον μέχρι τώρα - ζητάνε την εφαρμογή και δεν υπάρχει καν η επιλογή για κωδικό. 1
stepits Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρει κανείς πώς επικοινωνείς μαζι τους τηλέφωνο ή email όταν δεν υπάρχει επιλογή από τοn Βοηθό; Αλητεία στον μέγιστό βαθμό πια. Σου κάνουν χάρη να τους μιλήσεις όταν φταίνε, αλλά και γενικά. Μια χαρά το έχουν κάνει.
MSc CCDSP Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, stepits είπε Ξέρει κανείς πώς επικοινωνείς μαζι τους τηλέφωνο ή email όταν δεν υπάρχει επιλογή από τοn Βοηθό; Αλητεία στον μέγιστό βαθμό πια. Σου κάνουν χάρη να τους μιλήσεις όταν φταίνε, αλλά και γενικά. Μια χαρά το έχουν κάνει. 👇 Στις 5/12/2024 στις 11:22 ΠΜ, MSc CCDSP είπε Εγώ, μετά από παραγγελία που φαινόταν ότι είχα παραλάβει ενώ δεν είχε έρθει καν και απίστευτη ταλαιπωρία με το bot που δεν έχει τέτοια επιλογή και αίτημα επιστροφής όλης της παραγγελίας, συνομιλία είχα με το Skroutz Customer Care <[email protected]>. Δεν ξέρω αν δέχονται καινούργια μηνύματα και όχι απαντήσεις μόνο (αν και δεν ξέρω πως θα μπορούσαν να το υλοποιήσουν αυτό εύκολα).
Arkin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Ρε συ skroutz μαθηματικα ξερουμε. Αν ηθελα να κανω συνδρομη χρονου θα εκανα. Τωρα εδωσα 4 ευρω το Μαιο και 4 ευρω ακομα Δεκεμβριο εκανα τις παραγγελιες μου και θα ξανα κανω τον επομενο Μαϊο παλι. Ας την ξανα πανε 17 ευρω και ισως σκεφτω να κανω συνδρομη χρονου. Και παλι δεν συμφερει συγκριτικα με τη συνδρομη μηνα κανεις ανα 3 μηνες συνδρομη βγαινει 16 ευρω και τελος.
hab Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανένας να αλλάζει κάτι με αυτό το τραγικό που είχαν με τα 3 τιμολόγια τον μήνα;; Από τις 27/11 έχω κάνει 9 αγορές με τιμολόγιο και δεν είχα σε καμία την έξτρα χρέωση. Επίσης και τα coins τα προσθέτει κανονικά.
manolis940 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, hab είπε Παιδιά έχει παρατηρήσει κανένας να αλλάζει κάτι με αυτό το τραγικό που είχαν με τα 3 τιμολόγια τον μήνα;; Από τις 27/11 έχω κάνει 9 αγορές με τιμολόγιο και δεν είχα σε καμία την έξτρα χρέωση. Επίσης και τα coins τα προσθέτει κανονικά. Νομίζω ότι είναι 3 παραγγελίες με τιμολόγιο τον μήνα. Μπορεί μία παραγγελία να έχει παραπάνω από ένα τιμολόγιο γιατί τα προϊόντα που διάλεξες να στέλνονται από 2 ή περισσότερα καταστήματα. Είμαι οριακά για την 3η και δεν γνωρίζω να σου πω.
hab Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Νομίζω πως μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν ανά τιμολόγιο, και όχι ανά παραγγελία. Πάντως και παραγγελίες έχω 6 (με 9 τιμολόγια)... Έψαξα λίγο τους όρους, μήπως το άλλαξαν, αλλά ακόμα αναγράφουν για 3 τιμολόγια ανά 30 ημέρες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά μακάρι να είναι κάτι που το αλλάζουν.
Tigio13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω με τίποτα πάντως. Αν οι ανάγκες της επιχείρησης μου είναι τέτοιες που πρέπει να κάνω πολλές αγορές τον μήνα γιατί ο σκρουτζ να μου βάζει κόφτη? Και πραγματικά τι νοιάζει τον σκρουτζ αν εγώ κόψω τιμολόγιο ή απόδειξη. Δεν ξέρω καν αν είναι νόμιμο το να σου αρνείται κάποιος το τιμολόγιο. Υπάρχει κάποια απάντηση από σκρουτζ γενικότερα για το θέμα? 1
l3ft3r1s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Tigio13 said: Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω με τίποτα πάντως. Αν οι ανάγκες της επιχείρησης μου είναι τέτοιες που πρέπει να κάνω πολλές αγορές τον μήνα γιατί ο σκρουτζ να μου βάζει κόφτη? Και πραγματικά τι νοιάζει τον σκρουτζ αν εγώ κόψω τιμολόγιο ή απόδειξη. Δεν ξέρω καν αν είναι νόμιμο το να σου αρνείται κάποιος το τιμολόγιο. Υπάρχει κάποια απάντηση από σκρουτζ γενικότερα για το θέμα? Δεν σου αρνείται το τιμολόγιο. Σου αρνείται την παροχή δωρεάν μεταφορικών υπό το skroutz plus με έκδοση τιμολογίου. Θεωρείται από το skroutz ως υπέρβαση των ορίων ορθής χρήσης.
Tigio13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε Δεν σου αρνείται το τιμολόγιο. Σου αρνείται την παροχή δωρεάν μεταφορικών υπό το skroutz plus με έκδοση τιμολογίου. Θεωρείται από το skroutz ως υπέρβαση των ορίων ορθής χρήσης. Α οκ σορρυ. Λάθος κατάλαβα. Αλλά για να καταλάβω τη λογική. Μπορείς να κάνεις 20 παραγγελίες τον μήνα πχ με απόδειξη και δωρεάν μεταφορικά αλλά μόνο 3 παραγγελίες με τιμολόγιο και δωρεάν μεταφορικά? Και γιατί να υπάρχει ορθή χρήση στα πόσα τιμολόγια κόβει μια επιχείρηση σε σχέση με τα δωρεάν μεταφορικά? Τέλος πάντων η αλήθεια είναι πως δική του είναι η υπηρεσία, δίνει δωρεάν μεταφορικά όπου θέλει. Από τη στιγμή που το αναγράφει στους όρους όποιος θέλει ψωνίζει.
manolis940 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, hab είπε Νομίζω πως μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν ανά τιμολόγιο, και όχι ανά παραγγελία. Πάντως και παραγγελίες έχω 6 (με 9 τιμολόγια)... Έψαξα λίγο τους όρους, μήπως το άλλαξαν, αλλά ακόμα αναγράφουν για 3 τιμολόγια ανά 30 ημέρες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά μακάρι να είναι κάτι που το αλλάζουν. Αν είναι έτσι, σίγουρα τότε τους τελευταίους μήνες με skroutz plus έχω κόψει πάνω από 3 και δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα μεταφορικά τα πήρα κανονικά δωρεάν εκεί που έπρεπε.
KenJiNx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μια που μιλάμε για αγορές με τιμολόγιο, μόλις μου εμφάνισε αυτό Πατώντας όμως το κουμπί με πάει στην αρχική. Το έχει δει/δουλέψει κανεις άλλος;
Witcher1st Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Γιατι μου δειχνει δωρεαν μεταφορικα χωρις να εχω skroutz plus;
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Γιατι μου δειχνει δωρεαν μεταφορικα χωρις να εχω skroutz plus; Για ανεβασε φωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα