Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, με plus αν ψωνίσεις από 2 διαφορετικά καταστήματα πχ 15€ η παράδοση σε skroutz point είναι δωρεάν;

Ψωνίζεις από ένα κατάστημα 15€ για δωρεάν παράδοση σε Skroutz Point. Εάν είναι τα προϊόντα που θες όλα στο Skroutz HUB μπορεί να είναι περισσότερα του ενός τα καταστήματα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι; Περιμένεις παραγγελία κι αν το σκρουτζ ακυρώσει σου επιστρέφει μόνο τα λεφτά. Το ότι σε έβγαλε εκτός κάποιες ημέρες; Στην περίπτωσή μου θα ζητήσω ένα μικρό ποσό στο wallet ως ποινή. Κάνω λάθος;

Γράφει κάπου την πολιτική αυτή - ακυρώνουμε ξαφνικά -- αφήνουμε τον πελάτη παγωτό... και όλα καλά!

Επεξ/σία από stepits
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, stepits είπε

Να ρωτήσω κάτι; Περιμένεις παραγγελία κι αν το σκρουτζ ακυρώσει σου επιστρέφει μόνο τα λεφτά. Το ότι σε έβγαλε εκτός κάποιες ημέρες; Στην περίπτωσή μου θα ζητήσω ένα μικρό ποσό στο wallet ως ποινή. Κάνω λάθος;

Γράφει κάπου την πολιτική αυτή - ακυρώνουμε ξαφνικά -- αφήνουμε τον πελάτη παγωτό... και όλα καλά!

Εδώ ρε μεγάλε στα καταστήματα μας κρατάει προμήθεια ενώ η παραγγελία έχει ακυρωθεί, τι μας λες τώρα... θέλεις και κουπόνι?!?! χαχα

(μη παρεξηγηθείς για το μεγάλε κτλπ, με τα χάλια μας γελάω)

Δημοσ.

Εγω παντως μετα το φιλο billator που με προτεινε το next της εθνικης δεν εχω ξανα παραγγειλει χωρις 5ευρω η 10ευρω κουπονακι. Ανα 4 μηνες κανω μια 4ευρη συνδρομη εχω 6-8 κουπονια και κανω τις παραγγελιες μου max 25 ευρω πληρωνω 20αρικο με το κουπονι η 15 και τελος. Το ιδιο και με efood μεσα σε 3 μηνες εχω γλιτωσει πανω απο 150 ευρω να ναι καλα ο billator που μας ανοιξε τα ματια. Λειπει ενα skroutz point στην επαρχια που ειμαι εχουμε box αλλα οχι skroutz το κοντινοτερο ειναι στα 15χλμ μακρια. Η περιοδος των παχιων αγελαδων τελειωσε παιδια οσο προχωραμε τοσο πιο σφιχτα θα γινονται τα πραγματα με την ακριβεια και την συνολικη κριση. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Εγω παντως μετα το φιλο billator που με προτεινε το next της εθνικης δεν εχω ξανα παραγγειλει χωρις 5ευρω η 10ευρω κουπονακι. Ανα 4 μηνες κανω μια 4ευρη συνδρομη εχω 6-8 κουπονια και κανω τις παραγγελιες μου max 25 ευρω πληρωνω 20αρικο με το κουπονι η 15 και τελος. Το ιδιο και με efood μεσα σε 3 μηνες εχω γλιτωσει πανω απο 150 ευρω να ναι καλα ο billator που μας ανοιξε τα ματια. Λειπει ενα skroutz point στην επαρχια που ειμαι εχουμε box αλλα οχι skroutz το κοντινοτερο ειναι στα 15χλμ μακρια. Η περιοδος των παχιων αγελαδων τελειωσε παιδια οσο προχωραμε τοσο πιο σφιχτα θα γινονται τα πραγματα με την ακριβεια και την συνολικη κριση. 

Εξηγεις λιγο τη φαση με το next της εθνικης σε παρακαλω;

• Like 1
Δημοσ.

teoqq 

Δεν το ήξερα  αυτό ...Τραγικό... Νταβατζής Πραγματικός

Εμένα μου την ακυρώσανε χθες Σάββατο γύρο στις 20.00. Έχω ζητήσει εξηγήσεις πάντως. Θα τα γράψω

• Haha 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Εξηγεις λιγο τη φαση με το next της εθνικης σε παρακαλω;

Κατα διαστηματα δινει κουπονια efood-skroutz εχει και κληρωσεις εκει προφανως δυσκολα να κερδισεις αλλα κουπονια ανετα παιρνεις καθε φορα που βγαινουν. Εχω 2 τραπεζες εθνικης οποτε παιρνω x2 τα παντα. Πριν 10 μερες εδωσαν 10ευρω skroutz προχθες παλι 5ευρω οποτε αμεσως 30 ευρω εκπτωση. Συνηθως δινουν 3ευρω efood/5ευρα skroutz αλλα εχουν δωσει και 5ευρα efood και 10ευρα skroutz. Δεν ειναι ασχημα οπως το βλεπω αν κρατας ενα λογαριασμο εθνικης το χρονο ανετα θα εισαι κερδισμενος 200-250 ευρω αν χρησιμοποιεις και efood και skroutz. 

• Thanks 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Arkin είπε

Κατα διαστηματα δινει κουπονια efood-skroutz εχει και κληρωσεις εκει προφανως δυσκολα να κερδισεις αλλα κουπονια ανετα παιρνεις καθε φορα που βγαινουν. Εχω 2 τραπεζες εθνικης οποτε παιρνω x2 τα παντα. Πριν 10 μερες εδωσαν 10ευρω skroutz προχθες παλι 5ευρω οποτε αμεσως 30 ευρω εκπτωση. Συνηθως δινουν 3ευρω efood/5ευρα skroutz αλλα εχουν δωσει και 5ευρα efood και 10ευρα skroutz. Δεν ειναι ασχημα οπως το βλεπω αν κρατας ενα λογαριασμο εθνικης το χρονο ανετα θα εισαι κερδισμενος 200-250 ευρω αν χρησιμοποιεις και efood και skroutz. 

Χωρίς να κάνεις κάποια συναλλαγή; Απλώς κάνεις μέσα απ' το app claim το κουπόνι ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Χωρίς να κάνεις κάποια συναλλαγή; Απλώς κάνεις μέσα απ' το app claim το κουπόνι ;

Έτσι ακριβώς ναι απλά πρέπει να το προλάβεις αλλά βάζουν αρκετούς νέους κωδικούς μέσα στη μέρα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 7:10 ΜΜ, stepits είπε

teoqq 

Δεν το ήξερα  αυτό ...Τραγικό... Νταβατζής Πραγματικός

Εμένα μου την ακυρώσανε χθες Σάββατο γύρο στις 20.00. Έχω ζητήσει εξηγήσεις πάντως. Θα τα γράψω

Εμένα μου έστειλαν μήνυμα ότι ψάχνουν άλλο προμηθευτή στις 5 παρά το πρωί και 5 μισή μου έριξε άκυρο (το πρωί) μετά από 15 μέρες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...