Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Μπορείς (μπορoύσες;) να στείλεις ένα λινκ σε κάποιον άλλον και να ανοίξει αυτός το box, με μόνη προϋπόθεση να έχει και αυτός λογαριασμό skroutz.

Εγώ παραλαμβάνω χωρίς το app / λογαριασμό. Μου στέλνουν το link που υπάρχει στο μήνυμα μόλις φτάσει στο locker. Τέρμα κάτω γράφει κάτι του στυλ "αντιμετώπισες πρόβλημα;" (δε θυμάμαι ακριβώς πως το λέει) και μπορώ να ανοίξω το locker μέσω browser χωρίς λογαριασμό.  

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 hours ago, somt said:

τις προαλλες παρήγγειλα ένα laptop για μια φίλη 960 ευρώ (καλύτερη τιμή μετά από ενδελεχές γκουγκλάρισμα). Το πλήρωσα από την κάρτα μου μέσω skroutz wallet οπότε αυτομάτως μου έδωσε 19 ευρω επιστροφή στο wallet. Συν διπλάσιους πόντους για παραγγελία μεσω wallet, κοντά 9000 δηλάδη απο 4500, άρα άλλα 20 ευρώ

εξυπηρέτησα λοιπόν τη φίλη μου (μηδεν μεταφορικά, αποστολή σε box κοντά της, καλάθι σκρουτζ κλπ) και χωρίς λόγο "έβγαλα" κοντά 40 ευρώ

αν με ρωτάτε αν με πληρώνει το σκρουτζ για να γράφω εδώ, ξεκάθαρα ναι, κοντά 40 ευρώ

Μπορείς να μου πεις πως κ πού βρίσκεται το wallet αυτό? Στις ρυθμίσεις δε το βλέπω κάπου, κ στην everypay δε προχωράει.. 

Τώρα βλέπω ότι το έχουν σε beta φάση κ σε επιλεγμένο αριθμό συνδρομητών.. Έκανες κάτι κ μπόρεσες να το ενεργοποιήσεις? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν αγοράσεις απευθείας από άλλα καταστήματα σου λένε από 30-40-50 ευρώ και πάνω δωρεάν.

Το σκρουτζ αυτό σου το πουλάει ως υπηρεσία, ενώ σε όλο τον κόσμο σου λένε "πάρε 2-3 ακόμη αντικείμενα για να πιάσεις το όριο".

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστό. Αλλά με το Plus:

• τα όρια του Skroutz για δωρεάν μεταφορικά είναι πολύ χαμηλότερα. Κάποτε 20 ευρώ, από φέτος 25 ή 15 για παραγγελία σε Skroutz Point (που ναι μεν δεν υπάρχει παντού, όμως εξαπλώνεται πολύ γρήγορα). Τέτοια όρια ίσως υπάρχουν για απευθείας παραγγελίες εντός Αθήνας/Θεσσαλονίκης αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ τέτοια ποσά για αποστολή από κατάστημα σε επαρχία (εκεί συνήθως ισχύουν κάτι ποσά του στυλ 50-80 ευρώ και πάνω)

• ακόμα και να πληρώσεις μεταφορικά, είναι γενικά φθηνότερα από των καταστημάτων (το Plus δεν έχει τα 6ευρα και 9ευρα που βλέπω στα περισσότερα μαγαζιά για αποστολή με τις διάφορες courier)

• μέρος της υπηρεσίας μας καλύπτει για τυχόν λάθη, καθυστερήσεις, επιστροφές κλπ και για αυτές μιλάς (ή τελοσπάντων πλέον γράφεις σε bot...) με το Skroutz και όχι με τυχαίο κατάστημα και συνήθως τα διαδικαστικά είναι τυποποιημένα ("πήρες κάτι λάθος; σε 2-3 μέρες θα έρθει η τάδε μεταφορική να παραλάβει και να αντικαταστήσει, εσύ δεν κάνεις τίποτα"). Γιατί όλοι ξέρουμε πως για κάθε ένα σωστό επαγγελματία επιπέδου teoqq, υπάρχουν άλλοι τρεις με τους οποίους δεν βγάζεις εύκολα άκρη αν αρχίσεις τα τηλέφωνα/email και τα μπρος-πίσω

Οπότε δεν με πειράζει να μου πουλάει σαν υπηρεσία όλα τα παραπάνω. Με πειράζει που κάθε χρόνο κάνει σταθερά ακριβότερη την υπηρεσία χωρίς όμως να βελτιώνει τις παροχές, συνήθως δε να τις χειροτερεύει (μοναδική εξαίρεση αυτό με τα 15 ευρώ σε Skroutz Point, αλλά και πάλι υπό προϋποθέσεις που δεν ισχύουν για όλους).

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Οπότε δεν με πειράζει να μου πουλάει σαν υπηρεσία όλα τα παραπάνω. Με πειράζει που κάθε χρόνο κάνει σταθερά ακριβότερη την υπηρεσία χωρίς όμως να βελτιώνει τις παροχές, συνήθως δε να τις χειροτερεύει (μοναδική εξαίρεση αυτό με τα 15 ευρώ σε Skroutz Point, αλλά και πάλι υπό προϋποθέσεις που δεν ισχύουν για όλους).

Αυτό εδώ είναι όλο το νόημα ακόμα και για εμάς που κράζουμε. Στην ουσία κράζουμε για καλό σκοπό.
Ανέβασε ρε φίλε την υπηρεσία, πάταμε και λίγο στην προμήθεια σαν κατάστημα αλλά μην μου κάνεις την όλη διαδικασία επιπέδου 2016. Εσυ μου έμαθες το ηλεκτρονικό εμπόριο κτλπ, αλλά πλέον δεν παρέχεις καθόλου υποστήριξη, έχεις αφαιρέσει όλα τα bonus που έδινες στα καταστήματα δήθεν ότι θα το αναβαθμίσεις (φτάνουμε τα 2 χρόνια χωρίς αυτό) και πολλά άλλα. Μου βάζεις την ετήσια συνδρομή όταν έχεις αφαιρέσει όλες τις υπηρεσίες που έδινες στα καταστήματα και βαράς την προμήθεια στο θεό, πραγματικά δεν υπάρχει ταβάνι με την προμήθεια.

Για το Plus πάντως κάτι που ήθελα να πω σαν καταναλωτής εδώ και καιρό. Αρκετοί λέτε και φαντάζομαι για να το λέτε άρα το αναφέρει ο Skroutz, ότι δίνει καλύτερη μεταχείρηση σε τυχόν λάθη/επιστροφές και γενικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος, σωστά έχω καταλάβει ? Εγώ πάντως είχα Plus με το 1€ και είχα καλή αντιμετωπίση, τώρα δεν έχω Plus και έχω την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση σε θέματα που μου έχουν τύχει.

ΥΓ: Τώρα είδα εδώ https://www.skroutz.gr/plus που γράφουν "μίλα απευθείας με την ομάδα". Υπάρχει κάποιος που όντως μιλά πιο άμεσα με αυτήν την ομάδα από ότι ένα απλός user? Τι να πω, μακάρι. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nzeppos είπε

[.....] (μοναδική εξαίρεση αυτό με τα 15 ευρώ σε Skroutz Point, αλλά και πάλι υπό προϋποθέσεις που δεν ισχύουν για όλους).

Αυτό δυστυχώς λειτούργησε αρνητικά για μένα. Μπούκωσε τις θυρίδες και τώρα δεν υπάρχουν ελεύθερες. Περιμένω να μείνει κενή για να παραλάβω και το πακέτο μου δεν κοστίζει 15 ευρώ αλλά 75.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, teoqq said:

Για το Plus πάντως κάτι που ήθελα να πω σαν καταναλωτής εδώ και καιρό. Αρκετοί λέτε και φαντάζομαι για να το λέτε άρα το αναφέρει ο Skroutz, ότι δίνει καλύτερη μεταχείρηση σε τυχόν λάθη/επιστροφές και γενικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος, σωστά έχω καταλάβει ? Εγώ πάντως είχα Plus με το 1€ και είχα καλή αντιμετωπίση, τώρα δεν έχω Plus και έχω την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση σε θέματα που μου έχουν τύχει.

Όχι εντάξει, νομίζω ισχύει πως η υποστήριξη με ή χωρίς Plus είναι το ίδιο, οπότε αυτό που έγραψα είναι όντως άσχετο με το Plus και το έβαλα εκ παραδρομής με γνώμονα τις αγορές μέσω Skroutz cart. Που όμως πλέον το έχω συνδυάσει με το Plus, αφού για μένα δεν νοείται το ένα χωρίς το άλλο. Η έννοια του cart βέβαια τείνει να εκλείψει όταν πλέον τα περισσότερα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω αυτού...

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, nzeppos είπε
  • ακόμα και να πληρώσεις μεταφορικά, είναι γενικά φθηνότερα από των καταστημάτων (το Plus δεν έχει τα 6ευρα και 9ευρα που βλέπω στα περισσότερα μαγαζιά για αποστολή με τις διάφορες courier)

Δεν νομίζω,  τουλάχιστον στα προϊόντα που αγοράζω  τα καταστήματα έχουν μικρότερα μεταφορικά  απο το Skroutz.

Παραθέτω ενδεικτικά τιμές και μεταφορικά απο τρία προϊόντα....

nbnb1.jpg

Και επειδή πριν λίγο έκανα παραγγελία... αν την έκανα μέσω  Skroutz θα έκανε δύο αποστολές μια απο το Hub  και μια απο το κατάστημα  με μεταφορικά 3+3 ευρω   ενω την  έκανα απευθείας απο το κατάστημα  χωρίς να πληρώσω μεταφορικά ( αγορές ανω των 20 ευρώ και BOX)  

Αυτό με το Hub  και τις 2 αποστολές μου ειχε τύχει και το καλοκαίρι που είχα ακόμη το plus... επιλέγοντας δύο προϊόντα με συνολική αξία 23 ευρώ ενώ δεν έπρεπε να έχω μεταφορικά, μου έβγαζε 2 αποστολές και επειδή το κάθε προϊόν ήταν κάτω απο 20 ευρώ μου υπολόγιζε   6 (3+3) ευρώ μεταφορικά.     

Επεξ/σία από teot
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, teot είπε

Δεν νομίζω,  τουλάχιστον στα προϊόντα που αγοράζω  τα καταστήματα έχουν μικρότερα μεταφορικά  απο το Skroutz.

Παραθέτω ενδεικτικά τιμές και μεταφορικά απο τρία προϊόντα....

nbnb1.jpg

Και επειδή πριν λίγο έκανα παραγγελία... αν την έκανα μέσω  Skroutz θα έκανε δύο αποστολές μια απο το Hub  και μια απο το κατάστημα  με μεταφορικά 3+3 ευρω   ενω την  έκανα απευθείας απο το κατάστημα  χωρίς να πληρώσω μεταφορικά ( αγορές ανω των 20 ευρώ και BOX)  

Αυτό με το Hub  και τις 2 αποστολές μου ειχε τύχει και το καλοκαίρι που είχα ακόμη το plus... επιλέγοντας δύο προϊόντα με συνολική αξία 23 ευρώ ενώ δεν έπρεπε να έχω μεταφορικά, μου έβγαζε 2 αποστολές και επειδή το κάθε προϊόν ήταν κάτω απο 20 ευρώ μου υπολόγιζε   6 (3+3) ευρώ μεταφορικά.     

Κατάστημα με μεταφορικά κάτω από 5€ για επαρχία δεν έχω συναντήσει ποτέ, πέρα από boxnow.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό. Δεν είναι ότι ψάχνω συχνά για παραγγελίες εκτός Skroutz (ίσως μόνο κάποιες φορές που το Skroutz έχει πολύ περιορισμένη ποικιλία από αυτό που ψάχνω), αλλά στο 80% των περιπτώσεων που πετυχαίνω τα μεταφορικά για επαρχία είναι 5, 7 ακόμα και 9 ευρώ ακατέβατα για τις παραδοσιακές courier. Συχνά τα μεταφορικά βγαίνουν πιο ακριβά από το ίδιο το προϊόν όταν μιλάμε για μικροαντικείμενα. Και για δωρεάν μεταφορικά τα όρια μπορεί να είναι του στυλ 80 με 120 ευρώ παραγγελία.

Αν βρω 1-2 ευρώ με Box Now ή έστω 3 ευρώ με courier, τότε πανηγυρίζω. Και δεν μιλάμε καν για δυσπρόσιτη περιοχή, όλες οι γνωστές courier έχουν γραφεία εδώ.

Οπότε για τέτοιες περιπτώσεις το Plus είναι μονόδρομος και το όριο των 15 ευρώ για Skroutz Point σωτήριο.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dj_kourampies είπε

Κατάστημα με μεταφορικά κάτω από 5€ για επαρχία δεν έχω συναντήσει ποτέ, πέρα από boxnow.

1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Αυτό. Δεν είναι ότι ψάχνω συχνά για παραγγελίες εκτός Skroutz (ίσως μόνο κάποιες φορές που το Skroutz έχει πολύ περιορισμένη ποικιλία από αυτό που ψάχνω), αλλά στο 80% των περιπτώσεων που πετυχαίνω τα μεταφορικά για επαρχία είναι 5, 7 ακόμα και 9 ευρώ ακατέβατα για τις παραδοσιακές courier. Συχνά τα μεταφορικά βγαίνουν πιο ακριβά από το ίδιο το προϊόν όταν μιλάμε για μικροαντικείμενα. Και για δωρεάν μεταφορικά τα όρια μπορεί να είναι του στυλ 80 με 120 ευρώ παραγγελία.

Αν βρω 1-2 ευρώ με Box Now ή έστω 3 ευρώ με courier, τότε πανηγυρίζω. Και δεν μιλάμε καν για δυσπρόσιτη περιοχή, όλες οι γνωστές courier έχουν γραφεία εδώ.

Οπότε για τέτοιες περιπτώσεις το Plus είναι μονόδρομος και το όριο των 15 ευρώ για Skroutz Point σωτήριο.

Τα παραπάνω που παρέθεσα είναι τιμές για επαρχία.

Μάλλον ψάχνουμε διαφορετικά προϊόντα....  τα περισσότερα  που ψάχνω εγώ έχουν συνήθως όριο δωρεάν μεταφορικών με courier τα 39 ευρώ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-12-06 181238.png

Επεξ/σία από teot
  • Like 1
Δημοσ.

ΟΚ στα υπ' όψιν. Να πω πάντως ότι αναφέρομαι σε τιμές που δίνουν τυχαία καταστήματα (όχι απαραίτητα σκρουτζομάγαζα) στο δικό τους site, όχι μέσω Skroutz.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nzeppos είπε

ΟΚ στα υπ' όψιν. Να πω πάντως ότι αναφέρομαι σε τιμές που δίνουν τυχαία καταστήματα (όχι απαραίτητα σκρουτζομάγαζα) στο δικό τους site, όχι μέσω Skroutz.

Καλό point αυτό. Μην κοιτατε τις τιμές που αναγράφει ο Skroutz για τα μεταφορικά στα καταστήματα.
Υποχρέωση του καταστήματος είναι να βάλει τα σωστά αλλά καποιες φορές λόγω των κατηγοριών βγάζει ότι να ναι ο Skroutz.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο φθηνό που έχω βρει για Θεσαλλονικη είναι 29 ευρώ αγορές (οχι μέσω σκρουτζ), δωρεάν μεταφορικά για εως 2 kg

Θα έλεγα πως τα 29 είναι πιο πολλά απο τα 20, ακόμα και απο τα 25 σύντομα χωρίς καν να βάλω τα κιλά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...