akisk79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 νέο! Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές άνω των 15€ και έως 5kg σε Skroutz Point 1
manolis940 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, akisk79 είπε νέο! Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές άνω των 15€ και έως 5kg σε Skroutz Point 2
teoqq Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Για να μην αφήσω κάτι ανοιχτό σχετικά με τα καταστήματα που διαθέτουν το ίδο ΑΦΜ και τρέχανε πάνω από 1 σελίδα στο Skroutz: Η όλη διαδικασία γίνεται αυτόματα, δηλαδή τα προϊόντα βγαίνουν σαν "προίόντα προς διόρθωση" και πρέπει αναγκαστικά να εμφανίζονται μόνο σε ένα XML αρχείο ανά ΑΦΜ. Με το που γίνεται αυτό τότε αυτόματα στην επόμενη ανανέωση εμφανίζεται ξανά το προίόν στο κατάστημα. Οπότε ΤΕΛΟΣ τα διπλά-τριπλά καταστήματα και το κλείσε-άνοιξε σε όσα "μαυρίζανε" ο κόσμος κτλπ. Με το ίδιο ΑΦΜ μπορείς να έχεις μόνο από 1 κατάστημα αν έχεις διαφορετικά προϊόντα. Τέλος σε οποιο επιθυμεί να κλείσει τελείως ένα κατάστημά του, στέλνει ticket στο Skroutz και σου κάνουν (όπως μου έγραψαν) μερική επιστροφή της συνδρομής και ότι άλλο έχει ανοιχτό να τρέχει σε συνδρομή. Προσωπικά το βρίσκω όλο αυτό θετικό γιατί όπως είπα δυστυχώς τα περισσότερα καταστήματα που έβλεπα διπλά και τριπλά ήταν λόγω αρνητικώς κριτικών που είχαν. Το ότι το κατάλαβαν αργά μια εταιρεία όπως ο Skroutz αυτό πάντως είναι μεγάλο foul διότι το χρήμα που πήρανε το Μάρτιο από την ετήσια συνδρομή θα πρέπει να είχε πολλά μηδενικά. 3
manolis940 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, teoqq είπε Για να μην αφήσω κάτι ανοιχτό σχετικά με τα καταστήματα που διαθέτουν το ίδο ΑΦΜ και τρέχανε πάνω από 1 σελίδα στο Skroutz: Η όλη διαδικασία γίνεται αυτόματα, δηλαδή τα προϊόντα βγαίνουν σαν "προίόντα προς διόρθωση" και πρέπει αναγκαστικά να εμφανίζονται μόνο σε ένα XML αρχείο ανά ΑΦΜ. Με το που γίνεται αυτό τότε αυτόματα στην επόμενη ανανέωση εμφανίζεται ξανά το προίόν στο κατάστημα. Οπότε ΤΕΛΟΣ τα διπλά-τριπλά καταστήματα και το κλείσε-άνοιξε σε όσα "μαυρίζανε" ο κόσμος κτλπ. Με το ίδιο ΑΦΜ μπορείς να έχεις μόνο από 1 κατάστημα αν έχεις διαφορετικά προϊόντα. Τέλος σε οποιο επιθυμεί να κλείσει τελείως ένα κατάστημά του, στέλνει ticket στο Skroutz και σου κάνουν (όπως μου έγραψαν) μερική επιστροφή της συνδρομής και ότι άλλο έχει ανοιχτό να τρέχει σε συνδρομή. Προσωπικά το βρίσκω όλο αυτό θετικό γιατί όπως είπα δυστυχώς τα περισσότερα καταστήματα που έβλεπα διπλά και τριπλά ήταν λόγω αρνητικώς κριτικών που είχαν. Το ότι το κατάλαβαν αργά μια εταιρεία όπως ο Skroutz αυτό πάντως είναι μεγάλο foul διότι το χρήμα που πήρανε το Μάρτιο από την ετήσια συνδρομή θα πρέπει να είχε πολλά μηδενικά. Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις και να ανοίξεις ένα νέο με το ίδιο ΑΦΜ;
lpat2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από lpat2001 6
verylife78 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδια εχω μια ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να παραγγειλω απο τον λογαριασμο μου σε καταστημα μεσω skroutz και η παραγγελια να βγει σε ονομα αλλου και να παραδοθει αλλου? Και εγω να ψαχνομαι ποιος εχει την παραγγελια μου?
ASFE Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, lpat2001 said: Και γω το ελαβα το πρωτο εμαιλ αλλα δεν ηρθε το δευτερο το ουπς
teoqq Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, verylife78 είπε Ρε παιδια εχω μια ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να παραγγειλω απο τον λογαριασμο μου σε καταστημα μεσω skroutz και η παραγγελια να βγει σε ονομα αλλου και να παραδοθει αλλου? Και εγω να ψαχνομαι ποιος εχει την παραγγελια μου? Εννοείς το προϊόν σου να έχει πάει αλλού? Αυτό επειδή από την δουλειά το έχω πάθει είναι να κολλήσω λάθος voucher σε λάθος δέμα χεχε. Αλλά εσύ λες ότι βλέπεις ότι έχει παραδοθεί το δέμα που βλέπεις άρα αυτό μου κάνει για λάθος της courier. Γενικά λάθη με διευθύνσεις κτλπ δεν μπορούν να γίνουν από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει τα σωστά διότι τροποποίηση δεν μπορεί να γίνει ούτε από το κατάστημα ούτε από κούριερ ούτε από τον Skroutz. Ότι βάζει ο πελάτης αυτό τυπώνεται στο voucher.
Alexaras1991 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, lpat2001 είπε Μου ήρθε το 1ο αλλά όχι το 2ο. Έκανα παραγγελία σε skroutz point 15€ και είναι όντως δωρεάν τα μεταφορικά
verylife78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, teoqq είπε Εννοείς το προϊόν σου να έχει πάει αλλού? Αυτό επειδή από την δουλειά το έχω πάθει είναι να κολλήσω λάθος voucher σε λάθος δέμα χεχε. Αλλά εσύ λες ότι βλέπεις ότι έχει παραδοθεί το δέμα που βλέπεις άρα αυτό μου κάνει για λάθος της courier. Γενικά λάθη με διευθύνσεις κτλπ δεν μπορούν να γίνουν από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει τα σωστά διότι τροποποίηση δεν μπορεί να γίνει ούτε από το κατάστημα ούτε από κούριερ ούτε από τον Skroutz. Ότι βάζει ο πελάτης αυτό τυπώνεται στο voucher. αυτο εννοω ναι, αλλα ανακαλυψα οτι καποια στιγμη πρεπει να ειχα παραγγειλει για εναν φιλο και καταλαθος προφανως πηρε την διευθυνση του? Δεν ξερω πως και ποτε ή σε ποιο βημα ακριβως επιλεχθηκε...αλλα μπηκα στις διευθυνσεις και το ειδα οτι οντως υπηρχε η διευθυνση του εκει μεσα. Anyway πηγα και το πηρα και ολα καλα
ringboy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Ωραιες επιστροφες εχει ο σκρουτζ πλας. Μου στελνουν ελατωματικο εργαλειο, τους στελνω αιτημα επιστροφης με φωτογραφιες, και μου απαντανε "το καταστημα απερριψε το αιτημα επιστροφης" γιατι δεν θεωρει ελατωμα αυτο που τους υπεδειξα. Τα εχω παρει κυριολεκτικα στο κρανιο. Που σtο διατανο ειναι κρυμενη η φοβερη υποστηριξη του plus? Περισσοτερες λεπτομερειες σε επομενα ποστ αφου ξαναζητησω επιστροφη γιατι αλλαξα γνωμη. Προς το παρον το site του skroutz υπολειτουργει και δεν μπορω να κανω τιποτα.
teoqq Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ringboy είπε Ωραιες επιστροφες εχει ο σκρουτζ πλας. Μου στελνουν ελατωματικο εργαλειο, τους στελνω αιτημα επιστροφης με φωτογραφιες, και μου απαντανε "το καταστημα απερριψε το αιτημα επιστροφης" γιατι δεν θεωρει ελατωμα αυτο που τους υπεδειξα. Τα εχω παρει κυριολεκτικα στο κρανιο. Που σtο διατανο ειναι κρυμενη η φοβερη υποστηριξη του plus? Περισσοτερες λεπτομερειες σε επομενα ποστ αφου ξαναζητησω επιστροφη γιατι αλλαξα γνωμη. Προς το παρον το site του skroutz υπολειτουργει και δεν μπορω να κανω τιποτα. Να σου πω την αλήθεια σαν κατάστημα που έχω, δεν έχω καταλάβει ποτέ πως ο Skroutz σε μερικές επιστροφές μου το εμφανίζει σαν "Αιτημα επιστροφής" οπότε αν θέλω εγώ πατάω απόδοχή ή απόρριψη και άλλες φορές δεν μας αφήνει καν επιλογή και απλά ο πελάτης επιστρέφει προϊόν. Πχ μου ήρθε προϊόν πίσω με επιστροφής μετά από σχεδόν 18 μήνες χωρίς να έχω καμία επιλογή. Ενώ άλλο προίόν που ο πελάτης ζήτησε την 2η ημέρα από την παραλαβή μου είχεν σαν επιλογή να το αποδεχθώ ή όχι. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως λειτουργεί το πράμα. Το site του Skroutz από το μεσημέρι 13:00 και μετά δεν μπορεί να μπεις πουθενά. Ανοίγει, πέφτει, ανοίγει, πέφτει... αλλά δεν μασάμε γιατί έχουμε Express Παράδοση 😂 1
fmarkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, teoqq είπε Να σου πω την αλήθεια σαν κατάστημα που έχω, δεν έχω καταλάβει ποτέ πως ο Skroutz σε μερικές επιστροφές μου το εμφανίζει σαν "Αιτημα επιστροφής" οπότε αν θέλω εγώ πατάω απόδοχή ή απόρριψη και άλλες φορές δεν μας αφήνει καν επιλογή και απλά ο πελάτης επιστρέφει προϊόν. Πχ μου ήρθε προϊόν πίσω με επιστροφής μετά από σχεδόν 18 μήνες χωρίς να έχω καμία επιλογή. Ενώ άλλο προίόν που ο πελάτης ζήτησε την 2η ημέρα από την παραλαβή μου είχεν σαν επιλογή να το αποδεχθώ ή όχι. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως λειτουργεί το πράμα. Το site του Skroutz από το μεσημέρι 13:00 και μετά δεν μπορεί να μπεις πουθενά. Ανοίγει, πέφτει, ανοίγει, πέφτει... αλλά δεν μασάμε γιατί έχουμε Express Παράδοση 😂 Άστα και θέλω να παραλάβω πακέτο και δεν μπορώ να κάνω σύνδεση στην εφαρμογή του κινητού. Ή δέχονται επίθεση ή κάποια χαζομάρα έχουν οι προγραμματιστές και οι τεχνικοί.
somt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 τις προαλλες παρήγγειλα ένα laptop για μια φίλη 960 ευρώ (καλύτερη τιμή μετά από ενδελεχές γκουγκλάρισμα). Το πλήρωσα από την κάρτα μου μέσω skroutz wallet οπότε αυτομάτως μου έδωσε 19 ευρω επιστροφή στο wallet. Συν διπλάσιους πόντους για παραγγελία μεσω wallet, κοντά 9000 δηλάδη απο 4500, άρα άλλα 20 ευρώ εξυπηρέτησα λοιπόν τη φίλη μου (μηδεν μεταφορικά, αποστολή σε box κοντά της, καλάθι σκρουτζ κλπ) και χωρίς λόγο "έβγαλα" κοντά 40 ευρώ αν με ρωτάτε αν με πληρώνει το σκρουτζ για να γράφω εδώ, ξεκάθαρα ναι, κοντά 40 ευρώ 2
dtk-386 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) δεν δουλεύει τίποτα πάντως σήμερα οπότε τι να το κάνουμε το 40ευρο Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από dtk-386
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα